70,4 le ayrılmıştım izne 72,4 le geri geldim 1 ayda yemın ederim rahat duramıyoruz tam manasıyla erımeden ırademız oturmuycak galıba ama 4 gundur zırnık kaçamak yapmadım her gun sporumu aksatmıyorum gun asırı spor salonunu ihmal etmemeye calısıyorum...lamı cimi yok nevım bu sefer olacak...gecen hafta bi arkadaşa oturmaya gittik eşlerle birlikte bi hatun boyu 1,55 civarında 70 kilo kendisi e benı blen biliyo 170 boyum var 72 kiloyum kalkmış mılletın içinde servis yapılmış yemekler yenırkene ayy sen çok yeme demezmı neymıs 1 tabağı bitirmişim ikinciye geçmişim kı ben çok samımı değilsem hayatta servis tabağını bitirmem...nasıll sinirlerim bozuldu önumuzdekı ay gene toplanıcaz o laflarıı onaa çeşitli biçimlerde yediricem...ya insan ilk defa gördüğü biriyle böle mı muhattap olurr...ben nıye yzdım sımdı bunu bilmıyorum senı görunce dertleşesim geliyoo napıyımmm
bi atlatamadın kuzum yaa başka bi dopktara daha mı gitsen nane limon mideye ıyı gelır ama ılaclarlada ters etkı yapmasın...
özledddiik cabuk gell....
malum seksı olan herşey guzel olmuyo tecrübeyle söyleyebilirimm

nesse bekarlar varrr

yağsız salçayla kavursaydın keske yada domatesle ben öle yapıyodum dukanda güzelde oluyoduu yanıı...10-15 gun sonra bende başlıyorum dukana....
ayy olmaz mı ne diyosunn....hem sen ne kadan tehlıkelı kurslardasın bakıyımmm....valla sağlam nefsin var ben dayanamayabilirdim
ganfedd esrayı yenmek ıcın sol kanattan bastırdı gelioooo.....menu süper bebeimm...yaa bu arada esra nerde görmedim ben onu kuzuları hasta falan diil dimi bilgisi olan varmı...
1,5 lt suyu yanında taşımanı ve ağırlığından rahatsızlık duydukça kafaya dikmenı şiddetle tavsiye ediyorumm
kıyamammm...ya benım ıcım parçalanıyo sanaa nerdeydın sen öğrenciydin dimi bide....