Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok yorgunum ama yemekten sonra yarım saat yürüyüüşümü yapıcam inşallah,yaklaşık 13-14 kilo verdim şu son 2 aydır sanırım sinir sistemim error veriyor b12 vitamini kullanıyorum gece uykusuzluk beni mahvediyor kendimi çok yorgun hissediyorum bugün vitamin kompleksi aldım onada başlıycam evde iki bebe var bana muhtaç,pazar akşamı halamın kızına gittik yemeğe halam,amcam,halamın kızı şok oldular ne oldu sana diye çok sevindim daha zayıflıycam dedim inşallah son 4 kilomuda veriyim sağlık sıhhat içinde başka bişey istemiyorum.....

nevim he soyle moral ver herkese ozel tariflerinden ver psikolojik destek lazim senden bize .sen gayet guzel gidiyorsun masallah benden once mezun olacan galiba:46::5:
Şimdiiiiiiiiiiiiii,en az 500 gr garantili bir formül söylüyorum hazır mıyızzzzzzzzzzzzz :66: Tartılma gününden bir gün önce yani perşembe sabah öğle ve akşam yemeklerinde ekmeksiz tavuk göğsü ile ayran tüketip,bir de akşam tarçınlı karanfilli limonlu çay içerseniz tabi kaçamak yok en az 500 gr garanti ediyorum :66:

elıne sağlık canım..
Rica ederim bitanem :70:

eline sağlık cancazım :16::16:
Rica ederim kaptanımmmmm :70:

Kızlar dukan kitabının tamamını okumadım,biraz o bölümden biraz bu bölümden okuyup durdum.Okuduğum yerlerde,diyeti 1/1 5/5 2/0 yapmaktan bahsediyordu.1/1 dukanın tavsiye ettiği sistem,özellikle uzun yolu uzun olanlar için.Ancak 2/0 da çok ilginç geldi bana..yani haftanın 2 günü mesela pazartesi ve perşembe saf protein yapıp,diğer 5 gün diyet yapmamak olarak açıklamış.Ben de 2 gün saf protein yapıp,5 gün karatay veya ara öğünlü (mesela roseberrynin diyeti gibi) bir diyet mi yapsam nasıl olur?bir hafta bu yöntemi denesem ve iyi sonuç almazsam tekrar 1/1 e dönsem,sorun olur mu ne dersiniz :44:
Dukanın kitabını harf harf okumuş ve geçen yıl dukanla 16 kg vermiş biri olarak hemen cevap veriyorum kaptanım :1: 1+1 uzun yolcular için evet,ama 5+5 daha hızlı kilo verdiriyor.Söylediğin 2+0 ise yalnızca kalça problemi olanlar için canım.Bana güveniyorsan kilo veriş durana kadar 1+1,durunca 5+5 :70:

ellerıne saglık cnm
Rica ederim rakibem,lepistesin yavrucuğu geçen hafta kura çekti gördün mü?Bu hafta rakibeyiz,bomba gibi geliyorum rakibem :66:

günaydın kızlar :3::3:
bu sabah güzel başladı benim için,cumaya kadar biraz daha gider umarım :16:
kendime eskisi gibi ödül günü koymam lazım sanırım.nevim ve kızlar bana bir akıl verin.Eskiden karatay yaparken 15 te bir ödül günü yapardım,günüme getirirdim o günü,günde istediğimi yer içerdim ancak dukanda bu balon etkisi korkusundan dolayı,ödül günü koymamayı düşünmüşüm.Bu kez de vücut bir yerden patlak verdi,(bknz.dün :57:).İşte bunları yaşamamak için,ödül günü yapsam,nasıl olur???:44:
Harika bir konuya değinmişsin.Haftada birgün ve mümkünse cuma günü dilediğinizce ödül yapın,ben öyle yapıyorum.Çikolata ve böreğine kadar.Ama cuma yapıyorum doyasıya,çünkü diğer cumaya kadar toparlamak için bol bol vakit oluyor.Cuma deli gibi ödül yiyorum akşama kadar ama diğer günler asla kaçamak yapmıyor ve sporumu bırakmıyorum,sonuç mu?Bu hafta 800 gr verdim bile ve daha 2 gün var,ödülü ihmal etmeyin canlarım :70:

nevim radyo programın bugündü başarılar diliyorum tatlım bu işinden üstesinden harika bir şekilde geleceğine eminim
dinlemek istiyorum biliyosun intrnt yayını başladığı an seninleyim
:
Sağol bitanemmmmm,çok beğenildi programımız :16:

çok yorgunum ama yemekten sonra yarım saat yürüyüüşümü yapıcam inşallah,yaklaşık 13-14 kilo verdim şu son 2 aydır sanırım sinir sistemim error veriyor b12 vitamini kullanıyorum gece uykusuzluk beni mahvediyor kendimi çok yorgun hissediyorum bugün vitamin kompleksi aldım onada başlıycam evde iki bebe var bana muhtaç,pazar akşamı halamın kızına gittik yemeğe halam,amcam,halamın kızı şok oldular ne oldu sana diye çok sevindim daha zayıflıycam dedim inşallah son 4 kilomuda veriyim sağlık sıhhat içinde başka bişey istemiyorum.....
Sen tanıdığım en iradeli kadınlardan birisin :nazar: 4 kilo patır patır gidecek canım benim :124:

35 dakikada 200 kalorimi yaktım geldim ohhh iyi geldi spor,akşam yemeğinde bool kıvırcık az havuç ve kırmızı lahanalı salata ve 90 gram köfte yedim taşşş gibi tokum....

yorgunum erken yatmayı düşünüyorum....

Herkesler günaydın daha şimdi yerime oturabildim toplantıdan çıktım ama 1 de bir tane daha toplantım var bu aralar proje yap,çiz ölüyorum saat 1 de sanayi bakanlığına çizim götürüp sunum yapacam.
bugün 8 de toplantıya girdiğim için sabah kahvaltıda 1dilim peynir ve domatesi tam buğday ekmeğine koyup araba sürerken yedim tabiki domates elbiseye döküldü ne zor çıkıyormuş meğer domates lekesi:(

ara öğünü şimdik minnacık salatalıkla yaptım.
Öğle yemeğini de 12:30 de yiyip hemen yollara düşecem.
Akşam anca gelirim herhalde 10 gibi ama gelemezsemde ben bugün 5 mesajtan muaf olsam olur mu :17: söz yarın 10 mesaj yazarım.
Doktor maratonuna gelincede akşam hepsini anlatacam.
Hepinize mutlu,neşeli çok az kalorili günler diliyorummmmmm:32:
canım toparlandı mı miden,yoğun iş temposunda dikkat et kendine ve yediklerine :16:
Şimdiiiiiiiiiiiiii,en az 500 gr garantili bir formül söylüyorum hazır mıyızzzzzzzzzzzzz :66: Tartılma gününden bir gün önce yani perşembe sabah öğle ve akşam yemeklerinde ekmeksiz tavuk göğsü ile ayran tüketip,bir de akşam tarçınlı karanfilli limonlu çay içerseniz tabi kaçamak yok en az 500 gr garanti ediyorum :66:

Dukanın kitabını harf harf okumuş ve geçen yıl dukanla 16 kg vermiş biri olarak hemen cevap veriyorum kaptanım :1: 1+1 uzun yolcular için evet,ama 5+5 daha hızlı kilo verdiriyor.Söylediğin 2+0 ise yalnızca kalça problemi olanlar için canım.Bana güveniyorsan kilo veriş durana kadar 1+1,durunca 5+5 :70:

Harika bir konuya değinmişsin.Haftada birgün ve mümkünse cuma günü dilediğinizce ödül yapın,ben öyle yapıyorum.Çikolata ve böreğine kadar.Ama cuma yapıyorum doyasıya,çünkü diğer cumaya kadar toparlamak için bol bol vakit oluyor.Cuma deli gibi ödül yiyorum akşama kadar ama diğer günler asla kaçamak yapmıyor ve sporumu bırakmıyorum,sonuç mu?Bu hafta 800 gr verdim bile ve daha 2 gün var,ödülü ihmal etmeyin canlarım :70:

yaşasın tavuk-ayran kardeşliği :1::1::kkk:

evet canım işte bende kalça ve bacak en problemli yerler.Şimdilik 1/1 e devam edicem,dediğin gibi duraklamada 5/5 yapabilirsem yapıcam,götüremediğim yerde 5 gün az yağlı bir karatay,2 gün sp yapıcam :71:

yani ödül günüm korktuğum kadar etkilemez mi diyorsun canım? ay o zaman çok mutlu olurum ben,gerçekten insan arada bir nefes almak istiyor :16::16:

kahvaltı:
lorlu dukan ekmeği
yağsız peynir
çay

öğlen:17.00 de
dukana uygun çorba
lorlu dukan ekmeği
jambon
ayran ( yemeği hazırlarken çok acıkmıştım o ara içtim)
zero

akşam:yok

ara:2 büyük bardak ayran
sporum yok bugün maalesef,bugün biraz işlerimiz vardı,buraya bile yeni gelebildim zaten

Son düzenleme:
canım toparlandı mı miden,yoğun iş temposunda dikkat et kendine ve yediklerine :16:

:16::16:

Sağol canım düşündüğün için:16: midem çok şükür toparlandı diyetisyen falan bir sürü şey anlattı sizede belki yararlı olur diye hepsini sakin kafayla yarın yazacam bugün 5 mesaja uyamadım ama inanın eve şimdi girdim ayağım şişmiş koşturmaktan şimdi tuzlu suya koydum :17:
ama yarın herşeyi detaylıca yazacam hem yarın benim doğum günüm gerçi doğum günüm 29 şubat ama bu yıl yok malesef 28 şubata kaldık :(

canım eline sağlık :16:
lepistesim tebrikler :65::nazar:
anşaaa ve ipekyol kızlar,izinliydiniz sanırım
shopaholic en son hastaydı izin aldı,cuma sadece kilo bildirimi yaptı,sonra ne oldu bilmiyorum,inşallah her şey yolundadır
Canım beni mesaj sayımında sayacağınızı düşünemedim aslında cumadan sonra sayılırım diye düşünüyordum

tavuk göğsünün miktar sınırı var mı canım birde acaba tavuk yerine kırmızı ette aynı sonucu verir mi

Son düzenleme:
gunaydin hanimlar herkese hayirli bir sabah diliyorummalesef dun hic gelemedim
bayagi yogun bir gun gecirdim .sonrada net calismadi bi ara girmeyi basardim ama alintida yaptim
sonra netten dusunce hepsi gitti.:((
yazamadim bu sabah hersey yolunda ve bende burdayim

dun kahvaltiya arkadas gelmisti malesef ki malesef
kacamagim bol oldu insallah tartiya yansimaz .bu arada dun bir saatte hizli yuruyuz yaptim spor olarak baska sey yapmadim.bugunde nevcimin verdigi oneriyi uygulayacam yarina biseyler gider insallah
su anda tavuk goysum haslaniyor ondan bi parca ayranla tuketim oglani cocuk yuvasina goturecem eger bu basarili olursa kesin yarin ekside cikarim yine:18:.cunku dunun harisince hic kacamak yapmadim bayagida tutmustum kendimi:47::47:dun olmasaydi iyiydi ama oldu artik.geriye degil ileriye bakacam artik.pismanliklar fayda vermiyor:18::18::18:

bu arada kizlar bugun gelemezssem merak etmeyin esim kucuk bir operasyon gecirecek evde olacak onla ilgilenirim ama yarin bildirimimi yaparim

Rica ederim bitanem :70:

Rica ederim kaptanımmmmm :70:

Rica ederim rakibem,lepistesin yavrucuğu geçen hafta kura çekti gördün mü?Bu hafta rakibeyiz,bomba gibi geliyorum rakibem :66:

Sen tanıdığım en iradeli kadınlardan birisin :nazar: 4 kilo patır patır gidecek canım benim :124:

canim onerini aldim ve bugun uyguluyorum bakalim ne yansiyacak tartiya

35 dakikada 200 kalorimi yaktım geldim ohhh iyi geldi spor,akşam yemeğinde bool kıvırcık az havuç ve kırmızı lahanalı salata ve 90 gram köfte yedim taşşş gibi tokum....

yorgunum erken yatmayı düşünüyorum....

harikasin canim hic ihmal etmiyorsun sporunu bravvo cani gonulden tebrik ediyorum:46::46:

selam kızlar,şimdi sporumu yaptım 3 tane kuru kayısı koca bir bardak suyumu içtim geldim,bir duş alıp benim tontonları gezmeye götürcem öğlen yemeğimi yani bir tabak salata ve 1 dilim peynir yada haşlanmış yumurta yicem saphiracım ben kilomu sabah söylesem olur mu acaba ?

ayyyy iki gündür yorgunluktan ölmezsem herhalde bir daha ölmem ne işler var bitiremiyorummmmm :(
azıcık boşluk buldum hemencik mesaj sayayım geçmişi okuyayım doktor raporumu vereyim:)

bi atlatamadın kuzum yaa başka bi dopktara daha mı gitsen nane limon mideye ıyı gelır ama ılaclarlada ters etkı yapmasın...

kıyamammm...ya benım ıcım parçalanıyo sanaa nerdeydın sen öğrenciydin dimi bide....

Gittim canım tekrar doktora midemde benim yara var ülser değil tam ortasında zehirlenin o kanama yapmış ondanmış acı falan.o yüzden diyetisyenime söyledik çucuk kraker ve galeta ağırlıklı bir proğram yaptı bu arada bu hafta kilo çok az inş öbür haftaya almam ama midemin ağrısı geçsin razıyım :(

canım ben ankaradayım öğrenciyim ama yüksek lisans yapıyorum ama aslında çalışıyorum yüksek lisans akşamları gidiyorum.Proje koordinatörlüğü yapıyorum çevre ile ilgili proje yazıyorum çevre danışmanlığı yapıyorum.

kızlar ağladım ağlıcam valla çok kötüyüm,ben nutella kaşıkladım 3-4 kaşık kadar.çok çok özür dilerim,size rağmen yapım ya helal olsun bana :57::57: daha önce de olurdu bazen böyle gözüm dönerdi,kendime geldiğimde iş işten geçmiş olurdu ve şu an midem bulanıyo,çok üzgünüm.hem de saf protein günümde olmamalıydı bu,çok güzel gidiyordum ama valla kurs benim diyete düşman resmen.hoca bile söyledi,burda çok zor valla bravo dedi ama ben yine irademe sahip çıkamadım :14: perşembe günü de ablamın d.günü,pasta yapıcam ona sürpriz yapıp gidicem direkt..yok ben diyet yapamıcam galiba :14: verdiğim kilolarımı korusam ona bile razıyım,eskisi gibi olamam,olmak istemiyorum :14::14:

çok azıcık kaçamak yapmışsın canım birşeycik olmaz onlar nazar boncukları:)

Kızlar kusura bakmayın mesaj sayımı biraz geç oldu ama işlerim o kadar yoğun ki oturamıyorum bile.
26.02.2013 mesaj sayımı

1)nev81...5:16:
2)dudujan...7:16:
3)shopaholic...?
4)maviyesil1999...?
5)saphira...11:nazar:
6)roseberry...?
7)anşaaa...14:nazar:
8)Ganfed...8:16:
9)maviyesil1999...?
10)lepistesinyavrucu........1?

Back