Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şİMCİKKKK gelelimmmm finaleee
2 hurma 2 bardak ılık su
1 tabak etli nohut
1 tabak salataaaaa
3 kaşık pirinç pilavı:14:(pişmanım)
veee akşamı ekmeksizzz tamamladımmm
totalde içtiğim su 3 litre
1 saat sporum yapıldı
çok az kaçamakla günü tamamladım(pirinç pilavından bahsediom da:53:)

ayy çok uzak canım geçen gidişimde singapur üzerinden gitmiştim 26 saat falan sürmüştü.Bu sefer direkt gidecekmişiz ama en az 24 saat diyorlar.Rezillik resmen kaç gün kendime gelemiyorum yemeklerini yiyemiyorum ama napalım iş iştir. girerken biliyordum malesef :(
aktarmalı gitmek daha sıkıntılı.Ama direk uçus olduğunu bilmiyordum
Sevgili Kaptanım Saphira,

7. takımda bir ara yer almış biri olarak sizlere selam vereyim istedim, Paşam, anşaa, ipekyol, nev, hepinize selamlar. Diyetlerinizde başarılar diliyorum. Ben çok güzel kilolar vermiştim bu takımla şimdi verdiklerimi geri alıyorum. :5: Ama güzel bir vesile ile olunca korkmuyorum. Burada nasıl kilo verileceğini öğrendim. Hele saphiram seni hiç unutamam bir insan bu kadar mı motive edici olur, inanın çok keyifliydi sizleri tanımak. Paşama da en kısa zamanda hayırlı bebişler diliyorum. Hepinizi öpüyorum. Selamlar.
Canım ya çok sevindim Allah saglıkla kucağına almayı nasib etsin
tamam o zaman canım sorun olmaz çok mu uzun kalacaksın Avustralya da?gimişken bana da 1-2 çift orjinal ugg getirsen :9::9::9:
o ne ki ugg
***7.TAKIM,7 MART PERŞEMBE,MESAJ SAYIMIDIR***

SAPHİRA=***************=15 :65: :65: :65:

PAŞAM=*************=13 :nazar:

LEPİSTESİNYAVRUCUĞU=*********=9 :nazar:

DUDUJAN=*********=9 :nazar:

ANŞAA=*****=5 :nazar:

NEV81=******=6 :nazar:

GANFED=******=6 :nazar:

MAVİYEŞİL=*=1

SALİŞ=0

bu listede bende yokum

2 hurma 2 bardak ılık su
1 tabak etli nohut
1 tabak salataaaaa
1 saat sporum yapıldı

şimcik gelelim listeye:47::47::47:salişim pilavın kaçamak olduğunu bilmiyordum bu listede aynı listeye bende başladımda:33::33: bence bu kadar üzülmene gerek yok:48:

kızlar gunaydınn
saphıracım mesaj sayımı yapılmadan dün giremedim hiç nedenıne geliyım ...:43:aslında şahsına munasır bır ınsandır ama hıç sevmediğim görümcem dun öğlene doğru düşük yaptı mahfoldu kızcağız sevmem ama çok zzor yaaa...kızı okuldan aldım kayınvalıdem göturdum gıttım kapı duvar aradım nerdesın diye hastanedelermiş bu 3. düşük 4 yıllık evlı tutmuyo bı turlu...çok kılolu eskıler bılır neler ettığını bana neyse 150 boy var 94 kılo zayıfla dıyo doktorlar kılo buyuk etken diyolar ama yok ben böle güzelim diyo baska bişii demıyoo...hala parcalar varmış içinde 11 de tamamen temızlenecektı ıcı ben ayakta duramayacağımı anlayınca eve geldim...yaa bu düşük denen illet ne zormuşş yaaa...rabbim kımseyı böle sınamasın offf sevmem dedim ya kendisini ama çok uzuldum yaa...:5:

kıyamam canım ya bu olay sevmenin dışına çıkıyor merhametinde , vicdanından bu olaya bu kadar üzüldün ve ewet gerçekten kilolu hamilelik çok tehlikeli olabiliyor maalesef :/ çok üzüldüm umarım tez vakitte kavuşurlar yavrularına ve aklını toplarda en azından sağlığı için kilo verir.. benimde bir tanıdığım var aynı boyda 75 kilo ona bile çok diyoum yani onu gözümün önüne getirmekte zorlanmıyorum ..

şimdi gelelim kur fasülyenin faydalarına:1::1:
Bugün erken kalktım eşimle annesine gidicektik dedims en git ben gitmicem aman yorulyorm oraya gidince neyse birazdan kalkıp ev işlerimi yapıcem işşallah sonra elime dantelimi alıcem yapmaya başlıcem bugün pirinç lapasına başlıcem pazartesi o biter işşalah sonra ver elini dkan saphiracım bnları peş peşe yapıcamda bana zararı olrm bebem kahvaltıda peynri ymrta yesem olarmı maydonoz dereot vs :44::44:sütte tüketebilirm degilmi evde balıgım tavugum köftem var öylen ve akşam ne yemeliyim dkanda unttmda:17::17:bir haftalık liset olabilrimi neler yasak bir haftalık istiyorm şimdi çıkmam lazım namaza kadar işleri bitiriyim sonra hürremi 85 bölümden 89 bölüme kadar seyretmem lazım memleketteyken hürreme ihanet ettim işlerden seyredemedimki hatnu neler old acaba:53::53:sonra görüşürz akşama yazarım yedikelrimi sabah öylen pirinç lapası :9::9::9:kulaga ne hoş geliyor:30::30:herkeze güzel bri hafta son diliyorm ben gidiyorm kendinize iyi bakın :32::32:

bir solukta okudum paşam demek dukana karar verdin umarım faydasını görürsün yapabilene çok işe yarıyormuş çünkü :)

Sapıram bizim nette sorun vardı ya giremedimm ondan yazamadım mesaj sizlere:30::30:
Günyadınn kızlarrr biliyorumm haftasonuu herkesciklerrrr musmutluuu :52::52::52::52:
Bende musmutluyum tabikisidee çünküü haftaayaa işe başlıyorum ege kalp damar bölümünde:52::52::52:
şimcik bugün neler yediğime gelirsem haftaya çok iddialıyım öncelikle ou söleyyeim bugünden itibarenn sıkı rejimime başladım :51::51::51:
Sabah :
2 adet hurma
2 bardak ılık su
1 adet haşlanmış yumurta
maydonozlu lorlu kahvaltı karışımım( bu haftaya damgamı bununla vurucam:32::32::32::32::32:)
çok az beyaz süzme peynir
2 dilim ekmek
1 adet domates
Şimdiii yüzmeyeee gidiyorummmmmmmm hepiniziiiiii öptümmmmm öğle yemeğinden sonra burdayımmmm:52::52::52::52::52:

afiyet olsun bence çok güzel bişeyi merak ettim hurmanın bir amacı varmı ?

Şimcikkkk gelelimmmm öğlennn yemeğineeeeee

2 adet hurma 1 bardak ılık su

turpp yaprağı kavurması üzerine sarmısaklı yoğurt 1 tabak

bir tabak makarna

bir dilim ekmek

veeee tam 1 saat yüzdümmmmm sonrasında 1 litre su içip saunaya girdimmmm:52::52::52:

afiyet olsun :) tup yaprağı kavurmasını ilk defa duydum :/ (burdada hurma var :) )

Son düzenleme:
bugünkü menümüde yazayım

sabah
lor , zahter , 2 dilim ekmek , 1.yk. zeytinyağı

ara
1 elma

öğlen
yeşil mercimekli esmer bulgur pilavı 4 y.k.

ara
1 elma

ara
1 bardak süt

akşam
1 y.k. bulgur pilavı , 2 dilim ekmek , lor , zahter

sular dün sabahtan beri kesikti canım istemedi bişey

zahter : kahvaltılık içinde birçok bitki var kekik , kimyon,zahter,vs. çok bitki var ,kavun çekirdeği,karpuz çekirdeği,susam,limon tuzu varmış bildiğim bunlar bilmediğim çok ot var içinde normalde içine yağ döküyon haşhaş gibi oluyor öyle yiyon ama ben yağ koymuyorum öyle lorla falan karıştırıyorum yiyorum yanlız tadı muhteşem tabi benim için arap yemeklerini yada adana hatay taraflarının baharatlarını ve yoğun baharat sevenlere güzel herkes beğenmiyor ağır geliyormuş kokusu tadı falan :51: bu arada ayrıldığım kilom kaçtı bilmiyorum ama dün 92.5 ile tekrar düzenli listeme geri döndüm:32::32::52::52:

iyi akşamlar kızlar..ayy sabahtan beri deli etti beni eşim..herşeye muhalefet,bugün heyheyleri üstündeydi tabi banada geldiler en son sustummm konuşmadık 4 saattir şimdide işe gitti..gözüm körmesinde bari sakinleşeyim bende :1:
bekarlara sesleniyorum valla tadını çıkarın hani laf olsun diye değil bekarlık harbi sultanlık

neyse ben şimci kendimi koşu bandına atıp takıyorum kulaklığımı herşeyden uzaklaştığımı düşünerek terapi yapıyorum sonra ardından bi duş ardından alıyorum kahvemi elime kitap okuyorum
bugün yediklerimi yazıyım
sabah öğle bir oldu
2 dilim çavdar ekmeği,5 6 dilim sucuk,3 çatal peynir,1 çatal kaşar,bir tatlı kaşığı bal,domates salatalık
ara
2 tane petibör bisküvi ve türk kahvesi
akşam
1 tabak yeşil mercimek,2 dilim ttb ekmeği,salata,bir brdk ayran
ara
sütlü nescafe

2,5 lt su
bekarlık sultanlık değil yaa dünyanın en güzel en tatlı duygusu sevın asık olun ama evlenmeyın vallaa....:38:

Afiyett olsunn canımm bizz bekarlardaa evdee kalmaktann muzdaribizzz:52::52::52:

Evett canım çok saol bu soru içinnn:52::52::52:Şimcik söle acıklayayım ki önce saunaya girip ssonra havuza girmek kaslar saunada gevşediği için kas yırtılmalarına sebep olur havuzdan sonra girmek ise kalp hastaları hipertansiyon hastaları için risklidir neden çünkü onların tansiyonları o buharla ve kaybedilen suyla düşerek birçok sıkıntıya sebep olur fekat benim bir doktor arkadaşımdan aldığımm tavsiyeyle benim gibii ödemliii bayannlarınnn bundan kurtulmak için şöle bir yol izlemeyi önerdi önce havuza gir yorul sonra saunaya gir ama 1 veya 1.5 litre su ile saunada bu suyu bitirr metabolizma hızlansın terle idrarla o suyu at böbrekler çalışsın gözenekler açıılsınnnn:34::34::34:nasıl fikrir amaaa:52::52:hemde havıuzdan sonra saunaya girince hiç yorulmamış gibiii dinlenip normal hayatına devam edebilirsin önemli nokta bazılarında gördüğüm gibii aşırıya kaçmamak maximum 15 dakika fazlası sıkıntı olur:16::16::16::16:

teşekkür ederim canım aydınlandım gercekten...:16:

şimcik gelelim listeye:47::47::47:salişim pilavın kaçamak olduğunu bilmiyordum bu listede aynı listeye bende başladımda:33::33: bence bu kadar üzülmene gerek yok:48:

ama akşam pekkk iyiii birseyyy değilllll amaa gerberammmm hoşgeldinnnn bu aradaaaa canımmm:16::16:

kıyamam canım ya bu olay sevmenin dışına çıkıyor merhametinde , vicdanından bu olaya bu kadar üzüldün ve ewet gerçekten kilolu hamilelik çok tehlikeli olabiliyor maalesef :/ çok üzüldüm umarım tez vakitte kavuşurlar yavrularına ve aklını toplarda en azından sağlığı için kilo verir.. benimde bir tanıdığım var aynı boyda 75 kilo ona bile çok diyoum yani onu gözümün önüne getirmekte zorlanmıyorum ..

bir solukta okudum paşam demek dukana karar verdin umarım faydasını görürsün yapabilene çok işe yarıyormuş çünkü :)

afiyet olsun bence çok güzel bişeyi merak ettim hurmanın bir amacı varmı ?

afiyet olsun :) tup yaprağı kavurmasını ilk defa duydum :/ (burdada hurma var :) )

turppp yaprağıı kavurmasıı turpun sadece yapraklaarını çok az yağ kullanarak tavada kavrulunca oluo neden turbu yemion da yaprağını yiyon dersen gerberamm turpp kök bi bitki çokk fazla depo şeker yani nişasta içerir aynı patates havuç gibii ama yaprak ve sapları hem çok antioksidan hem çok şekersizzz:16::16::16::16::16:
hurmanında nedeni benim çok açılmış iştahımı kapamak çünkü çok lifli midede şişiyor:16::16::16:

hemencikkkk kahvaltımıdaaaa yazayımmm

2 adet hurma
2 bardak ılık su

maydonozlu lorlu karışım

1 haşlanmış patates

öğlenn görüşürükkkk:16::16::16:

canım piirnci yaptım bile pişiyor on yapayım somra dukanı yaparım tamam bebek senle aynı yaparım ama ne dkan jrebi ne lor deme bana:9::9:kuru yask meyve yasak yumrta 2 adet olsn süt bir bardak sınırsınz ayran veya yogrt varmı birde bol bol s içmem lazım :18::18:

:38:sagol canım bu listeyi piirnç lapam bitince yaopsamı acaba neyse ev işleri bitti ben gidiyimde pirinç lapamı yiyem :30::30:sonra alayım elime dantelimi ver elini hürremi seyretme:52::52::52::52:sonra görüşrüz kızlar piirnç lapası dukan peş peşe olmazsa yapmıyım ben ya:18::18::18:ben kaçtım daha birşey yemedim ilaçlarımıda içicem:53::53:
nev harika bir liste hazırlamış valla,üşenmemiş yapmış,ellerine sağlık nevimin,o listeye uyabilirsin paşacım :16:
Şimcikkkk gelelimmmm öğlennn yemeğineeeeee

2 adet hurma 1 bardak ılık su

turpp yaprağı kavurması üzerine sarmısaklı yoğurt 1 tabak

bir tabak makarna

bir dilim ekmek

veeee tam 1 saat yüzdümmmmm sonrasında 1 litre su içip saunaya girdimmmm:52::52::52:
kız 1 tabak makarna neee??listende mi var?hani 2 kaşık filan değil yani,2 dilim ekmek yerine hani,1 tabak :53:
Allahtan çok spor yapmışın da yakmışsındır
2 hurma 2 bardak ılık su
1 tabak etli nohut
1 tabak salataaaaa
1 saat sporum yapıldı
ekmek yememişsin ya ordan yırtıyon afiyet olsun :1:
o ne ki ugg

bu listede bende yokum
canım ugg bir bot markası
Allah Allah hakkaten niye yoksun ki :44: o gün hiç mesajın yok muydu acaba?
saphıra yer varmı takımda dönmek istiyorumda ...
var buyur gel
hemencikkkk kahvaltımıdaaaa yazayımmm

2 adet hurma
2 bardak ılık su

maydonozlu lorlu karışım

1 haşlanmış patates

öğlenn görüşürükkkk:16::16::16:
afiyet olsun :16:

ya şimdi açık vermıyolar gayet ınsanı bı durum sonuçta ama bundan öncekıler tam beş haftalıkmış öle diyolar ama 5 haftalık yumurta oluşum evresi diye biliyorum ...belkı ben yanlışım yada onlar ama çok kanamalı oluyo bu seferkı 7 haftalıkmışş...

ben bomba geliyorummm bu haftaa....

benım küçük minnak ayıcık varya sen anladın onun kım olduğunu:38: onla beraber başlıyoruz bakalım pazartesi.....menun süper dikkate alınacak bebeim de bir sorum var sana ve saphiraya ben kıtabı tekrardan okuyorum demıstım hatırlarsınız 5/5 yada 1/1 olayı varya sizce hangisi daha mantıklı bilemedim....başta motıveyı arttırmak ıcın ilk 1 ay 5/5 yapılabilirmi diyorum ama cok mu bayar diye düşünüyorum offf ne zor kadın almak kıtabı ben okuyorum yemeklerı ben yapıyorum ayıcık sen ayarla ben uyarım diyo yok böle bi sorumsuzlukkk....çok dertlıyım nevımm çoookkk....:2:
canım sen benimd egigimi hafife alma genetik ve kanda pırtılşaşma varmı baktırsın:48::48:bebebekler ondan düşüyor olabilir birinin bebegine birşey olsa içim acıyor ya:14:allahım sabır versin işşallah kilo versin söyle ona ben 2 senedir boş boşunamı verdim 42 kiloyu:47::47:
2 hurma 2 bardak ılık su
1 tabak etli nohut
1 tabak salataaaaa
1 saat sporum yapıldı
son pişmanlı neye yarar herşeyin bir bedeli var:24::24:pilavı yemiyeyydin eyiydi:9::9:
ben pirinç lapasını bıraktım dün kan şekerim düştü tansiyonn yerlerdeydi hurma yedim elma meyve yedim sana birşey itiraf edeyim bende fırında makarna yeidim korkumdan yemege sarılsım bir tuaf oldum dün ya:14::14:bugün kendi doktorumun verdigi listeyi yapıcam mecburum eşim kızdı yeter artık şu listeye 1 hafta uysan ne var dedi söz verdirdi işşallah pazarteside yürüyüşe başlıcem:32::32::32:bakalım
bekarlık sultanlık değil yaa dünyanın en güzel en tatlı duygusu sevın asık olun ama evlenmeyın vallaa....:38:

teşekkür ederim canım aydınlandım gercekten...:16:
:9::9:eşler ne zaman iyiler biliyormsun hediye aldıklarında nazını çektilerlerinde uykularında:9::9:gerisi boş:3::3:

ama akşam pekkk iyiii birseyyy değilllll amaa gerberammmm hoşgeldinnnn bu aradaaaa canımmm:16::16:

turppp yaprağıı kavurmasıı turpun sadece yapraklaarını çok az yağ kullanarak tavada kavrulunca oluo neden turbu yemion da yaprağını yiyon dersen gerberamm turpp kök bi bitki çokk fazla depo şeker yani nişasta içerir aynı patates havuç gibii ama yaprak ve sapları hem çok antioksidan hem çok şekersizzz:16::16::16::16::16:
hurmanında nedeni benim çok açılmış iştahımı kapamak çünkü çok lifli midede şişiyor:16::16::16:
şimdi ben tavuç trp çekmiyimmi kıvırcıgımın içine:27::27:
nev harika bir liste hazırlamış valla,üşenmemiş yapmış,ellerine sağlık nevimin,o listeye uyabilirsin paşacım :16:

kız 1 tabak makarna neee??listende mi var?hani 2 kaşık filan değil yani,2 dilim ekmek yerine hani,1 tabak :53:

var buyur gel

:56::56::56:allah var makarnada güzel yaw çok severim kepekli makarna yiyebilrimiyim acaba 3 paket aldım evde varda:44::44::44:
gerberacım bir dkandır gidiyor bende yapıcakım ama eşim galip geldi dün tansiyonm çok düştü galiba suratım bir tuaftı ya :18::18:bugünkü menümü yazayım :6::6:
hayırlı pazarlar bebeler:3::3::3:eşim işe giti sabahın köründe ben garip paşa tek kaldı buralarda evi anca topladım ne kahvaltı yaptım bu saat oldu nede namazıkıldım ilaçlarımıda içmedim kahvaltımı yapayım akşama neler yedigimi yazarım işşallah :16::16::16:

var buyur gel

Makarnaaa çok gibiii görünüyor amaa çok olsa 4 kasık felandıı canımm o daa spor yaptım vee öğlen diee :17::17::17::17::17::17:

canım sen benimd egigimi hafife alma genetik ve kanda pırtılşaşma varmı baktırsın:48::48:bebebekler ondan düşüyor olabilir birinin bebegine birşey olsa içim acıyor ya:14:allahım sabır versin işşallah kilo versin söyle ona ben 2 senedir boş boşunamı verdim 42 kiloyu:47::47:

son pişmanlı neye yarar herşeyin bir bedeli var:24::24:pilavı yemiyeyydin eyiydi:9::9:
ben pirinç lapasını bıraktım dün kan şekerim düştü tansiyonn yerlerdeydi hurma yedim elma meyve yedim sana birşey itiraf edeyim bende fırında makarna yeidim korkumdan yemege sarılsım bir tuaf oldum dün ya:14::14:bugün kendi doktorumun verdigi listeyi yapıcam mecburum eşim kızdı yeter artık şu listeye 1 hafta uysan ne var dedi söz verdirdi işşallah pazarteside yürüyüşe başlıcem:32::32::32:bakalım

:9::9:eşler ne zaman iyiler biliyormsun hediye aldıklarında nazını çektilerlerinde uykularında:9::9:gerisi boş:3::3:

şimdi ben tavuç trp çekmiyimmi kıvırcıgımın içine:27::27:

:56::56::56:allah var makarnada güzel yaw çok severim kepekli makarna yiyebilrimiyim acaba 3 paket aldım evde varda:44::44::44:
gerberacım bir dkandır gidiyor bende yapıcakım ama eşim galip geldi dün tansiyonm çok düştü galiba suratım bir tuaftı ya :18::18:bugünkü menümü yazayım :6::6:
hayırlı pazarlar bebeler:3::3::3:eşim işe giti sabahın köründe ben garip paşa tek kaldı buralarda evi anca topladım ne kahvaltı yaptım bu saat oldu nede namazıkıldım ilaçlarımıda içmedim kahvaltımı yapayım akşama neler yedigimi yazarım işşallah :16::16::16:

Evett bencedee akşamm onu yememeliyddimm amaaa yaptım bişi iştee paşamm:17::17::17::17::17: Kıvırcığın içine havuç koy bir tane ama sadece turplu havuçlu salatalar yapıyorruz ya bazen o salata deil o şekeerrr bombası bi keresinde ben bir ay öle salata yedim sonra koşarak diyetisyenee gittim amanın 5 kilo almışım gözlerime inanamadım diyetisyen ne yedin sen böle dedi salata dedim havuçlu turplu bir tabak salataa içine zeytinyağıda koyarsan 3 çikolata kalorisindeymişşş keşkeee 3 çikolata yiyeydin demişti bana:17::17::17::17::17:

gelelimmmmm öğlenn yemeğimeeee

2 adet hurmaa

2 adet hurma

1 tabak nohutlu etli yemek

3 kaşık pirinç pilavıı

1 tabak salataa içinde sadece 1 kaşık zeytinyağı var akşamları yağsız yiyom:52::52::52::52:

vee ekmeksizzzz kalktımmmm:24::24::24::24:

Şimdi bir saatlik yürüşümeee gidiommmm kiiiii bennnnn:32::32::32::32::32::32:

geri geldiğimde hafif bir akşam yemeğiiii:52::52::52::52:

Makarnaaa çok gibiii görünüyor amaa çok olsa 4 kasık felandıı canımm o daa spor yaptım vee öğlen diee :17::17::17::17::17::17:

Evett bencedee akşamm onu yememeliyddimm amaaa yaptım bişi iştee paşamm:17::17::17::17::17: Kıvırcığın içine havuç koy bir tane ama sadece turplu havuçlu salatalar yapıyorruz ya bazen o salata deil o şekeerrr bombası bi keresinde ben bir ay öle salata yedim sonra koşarak diyetisyenee gittim amanın 5 kilo almışım gözlerime inanamadım diyetisyen ne yedin sen böle dedi salata dedim havuçlu turplu bir tabak salataa içine zeytinyağıda koyarsan 3 çikolata kalorisindeymişşş keşkeee 3 çikolata yiyeydin demişti bana:17::17::17::17::17:

:53::53::53:sevgili salisim nasılsın görüşmeyeli seni burda görmek inan çok güzel:48::48:evet canım ş nefsimize dr diyelim ben kaçamak yapmasaydım şimdi 60 çoktannn düşmüştüm bende senle birşey paylaşayım havc çig tüketicem pişmiş degil birde pilav bezelye patatesten zak durucem kardeşim ban gelince kaçamak yapmıyorm artık bugünden sonra eşim haklı aslında bir hafta deniyim diyorum listeyi bugün tartıldım tam 83 kilo 300 geliyorm :44::44::44:ya ben kafayı yedim ya tartı:9::9:pili zayıf ondanmı yerine otrmyo pil ondanda çok çıkabilirmiyim acaba:44::44::44:
biri el atsın desin bakıcam bakalım doktorm verdigi lista haftada 2 kilo verdirirse ona devam olmadı dkan yaparım oda zarralı dedi arkadaş pırtılaşma sorunmuz varya :30::30:aman bende ne yapacagıma şaştım kaldım yeminle :47::47:neyse bgün hafta son kimseler yok :27::27:bende gidiyim abdestimi tazeleyim ilkindiyi beklliyim :31::31:

şimdi gelelim sabah kahvaltısında neler yenmiş :1::1:
1-4 yeşil 1 siyah zeytin
2-1 çavdar ekmegi
3-1 adet ymrta haşlama
4-yarım domates
5-1 adet badem minnacık
6-5 bir arada yeşil çay
7-ilaçlarımı içtim :49:

arada elma yicem haberiniz olsun
akşamada tavuk ızgara salata yemeyi düşünüyorum salatada yarım domates bir adet badem dereotu kıvırcık maydonoz dereotu var yanınada bir kase yogurt gözüm olırsa ekmek almaya gidicem çavdar ekmegi çokta acıkırsam yarım yaglı süt içicem 9 gibi listede öle yazıyor vallahi erik krs ve dut kurusuda var :52::52:nasip genede yazarım işşallah kapanışı yapmaya gelirim kesin:32::32::32:

ayyy eskı sayfaları karıştırdım biraz... evdeyım bugunnn oooo neler olmuş bizim takımda nelerrrr.....takımlar kapatıp acmışızzz nev esra sizi tanıyalı ıkı senyı gecmiş dudujancım sen 14. takımda yarışmısmıydın daha once...anılarım depreşti nevim yakmış kavurmuş ortalığı ....çok güldüm ama ne haltlar yemişiz kızlar yaaaaa...facedekileri falanda okudum yıkıldım anlatamamm gülmekten kızm gelmiş anne ne yazıyokı bu kadar guluyosun diyo...:9:

:53::53::53:sevgili salisim nasılsın görüşmeyeli seni burda görmek inan çok güzel:48::48:evet canım ş nefsimize dr diyelim ben kaçamak yapmasaydım şimdi 60 çoktannn düşmüştüm bende senle birşey paylaşayım havc çig tüketicem pişmiş degil birde pilav bezelye patatesten zak durucem kardeşim ban gelince kaçamak yapmıyorm artık bugünden sonra eşim haklı aslında bir hafta deniyim diyorum listeyi bugün tartıldım tam 83 kilo 300 geliyorm :44::44::44:ya ben kafayı yedim ya tartı:9::9:pili zayıf ondanmı yerine otrmyo pil ondanda çok çıkabilirmiyim acaba:44::44::44:
biri el atsın desin bakıcam bakalım doktorm verdigi lista haftada 2 kilo verdirirse ona devam olmadı dkan yaparım oda zarralı dedi arkadaş pırtılaşma sorunmuz varya :30::30:aman bende ne yapacagıma şaştım kaldım yeminle :47::47:neyse bgün hafta son kimseler yok :27::27:bende gidiyim abdestimi tazeleyim ilkindiyi beklliyim :31::31:[/QUOTEİyiyimmm paşamm güzel bir başlangıç yapmayı düşünüyorum haftaya cuma tartıdaa:52::52::52::52::52:becedee nee geliyorsa nefsimizdenn geliyorr paşamm dikaattt edelimmm hem kendimize hem birbirimizee:52::52::52:

Kızlarrr izmirrdeee güneşşş açtıııı hvaa süperrrr bendeee attımmm kendimiiiii yolaraaaaa yürüdümmmmm tamm tamınaaa birr saattt su içindee kaldım ama olsunnnnnn çok sevindirikk oldum geldim üstündeee 1 litree suuuu ohhhh şifaa olsunn:52::52::52::52::52::52:

turp zararlı olduğunu bilmiyordum havuç zararlı onu biliyorum ama meyve niyetine zaten oda:44: pilavıda çok kaçırmamışsın ekmek değişimi yapmışsın her zaman yapmadıktan sonra sorun yok:34:

var buyur gel

tmm cnm saol bende tereddüt etmiştim yer varmı acaba diye:54:
Kızlarrr izmirrdeee güneşşş açtıııı hvaa süperrrr bendeee attımmm kendimiiiii yolaraaaaa yürüdümmmmm tamm tamınaaa birr saattt su içindee kaldım ama olsunnnnnn çok sevindirikk oldum geldim üstündeee 1 litree suuuu ohhhh şifaa olsunn:52::52::52::52::52::52:

bende 2 saat yürüdüm:32::32:

biri el atsın desin bakıcam bakalım doktorm verdigi lista haftada 2 kilo verdirirse ona devam olmadı dkan yaparım oda zarralı dedi arkadaş pırtılaşma sorunmuz varya :30::30:aman bende ne yapacagıma şaştım kaldım yeminle :47::47:neyse bgün hafta son kimseler yok :27::27:bende gidiyim abdestimi tazeleyim ilkindiyi beklliyim :31::31:[/QUOTEİyiyimmm paşamm güzel bir başlangıç yapmayı düşünüyorum haftaya cuma tartıdaa:52::52::52::52::52:becedee nee geliyorsa nefsimizdenn geliyorr paşamm dikaattt edelimmm hem kendimize hem birbirimizee:52::52::52:

eveeeet ben yenıldım valla haftasonu napsak kı acil durum karışımım hazırlanıo ocakta sabaha kadar ıcerım artık ben onu....gerberaaa hoşgeldinn....:34:

Back
X