Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay ne guzel yaaaa uyu uyu ne guzedllll...bende o sans yok

ya keşkem akşamlara kadarrr uyusam :):32:
slm kızlar..herkes afiyettedir inaşallah.biz acillerdeydik.kızım babasının gitmesine cok üzüldü galiba hastalığı baya ağır geçiriyor.yediremedim,okuldanda şifayıkapmış.ateş öksürük..bugün daha iyi çok şükür.ben 2 gün izin istemiştim umarım devredeydi.

ayyy çok geçmiş olsun canım benim:16:

slm kızlar..herkes afiyettedir inaşallah.biz acillerdeydik.kızım babasının gitmesine cok üzüldü galiba hastalığı baya ağır geçiriyor.yediremedim,okuldanda şifayıkapmış.ateş öksürük..bugün daha iyi çok şükür.ben 2 gün izin istemiştim umarım devredeydi.

cnm cok gecmısler olsun
cocuk etkılenır bırde hastalık :(

ben dun regl oldum.bugunde dayanamayıp bı benimo bıskuvıyı karnıma ındırdım:(sucluyum:(

saolun kızlar..şu emzirme işi olmasaydı hiç birşey yemezddim sanrıım iştah sıfır.

Oh ne güzel yapiyorsun nev,insallah cumaya tartida görürsün emeklerinin
bende kosu bandina cikmaya calisiyorum ,dün 40 dakika yürüyebildim
Sağol canım benim,inşallah hepimiz alırız mükafatımızı.Maşallah senin de spor çok iyi,her gün düzenli olması ve 20 dk'dan fazla olması yetiyormuş :66:

nev,ipekyol hosgeldiniz canlar
Ayyyy,yeni gördüm canım kusuruma bakma...

01.04.2013 pazartesi mesaj sayımıdır

dudujan----------------------9
paşam------------------------7
lepistesinyavrucugu------------6
maviyesil----------------------15
kelebekolacam-----------------7
nev81-------------------------5
akabe-------------------------6

ben ve diğer olmayan arkadaşlarımız izinliydi..Kızlar ne kadar çok izinlimiz var yine..roseberry,ipekyol,anşaaa,gerbera,saliss
Eline sağlık canım :70:

Çok geçmiş olsun canım benim :70:

Ben bildirimimi yarın sabah yapıcam,ayyy inşallah güzel sonuçlar alırız canlar,bugün ödem attrıcı çay içeyi unutmayınnnnnn :70:

tmm bırısı gonullu olarak ceksınde ortımızı bılelım:D

ellerıne saglık

o annene solesın arkadasımızı rahat bıraksın:D

cnm cok gecmısler olsun
cocuk etkılenır bırde hastalık :(

ben dun regl oldum.bugunde dayanamayıp bı benimo bıskuvıyı karnıma ındırdım:(sucluyum:(
:17::17::17:bende itiraf ediyorm dondurma yedim :18::18:
izin alan arkadaşlarımızın yerine kaydırıyorum mecburen,o yüzden hepimizinki 1 er gün öne çekildi

eline sağlık

evet haftalık olarak bir gönüllü kura çekiyor ama geçen hafta yapılmadı,bu haftada yapan olmadı henüz
sporları da aynı şekilde yazılıyordu ama bırakıldı sanırım

paşam vaktim olduğunda önce bloğuma yazıcam sonra facete paylaşıcam :34:

aşçılık ve pastacılık canım

ayyy :47:

kemal paşa dicektim yanlış oldu:1::1::1:

Selam canlar
benim kuzu hastalandı :( bademcikler ve kulaklar iltihap olmuş yine,o yetmezmiş gibi bir de mikrop kapmış gözleri.bugün okula göndermedim,dr.a götürdüm,1 torba ilaçla döndük eve yine :(
sonrasında misafirim vardı.o gitti akşam yemeğine giriştim.bi taraftan size yazıyorum bi taraftan yemeğe bakıyorum.fırsatım olmadı anlayacağınız buraya gelmeye..birazdan bildirim listesini eklerim

sabah yediklerimi yazıyım çıkıcem annem gene kızmaya başladı:18::18:
çok az melemen 3 dilim kepek ekmegi siyah zeytin 2 bardak açık çay

arada elma

öylen yemegi
3 yemek kaşıgı nohut
bol badem domates salatası köy üsülü yarmalı yeşil mercimekli yaprak sarması 2 dilim kepek ekmegi 2 çatal peynir:27::27:
akşama birşey yemeyi düşünmüyorum misafirim vardı yeni gittiler yemege çaya gelmişlerdi mtfak taşınıyor akşamada çaya davetliyiz mutfagı toplucam evi süpürücem beyazlıları makinaya atıcam namaz kılıcam sonra ver elini otrma
kiloma gelince 82 kilo geliyorm malesef 1 kilo almışım bu hafta telafi ederim çok şükürde 1 kiloyla yırttık annem cumartesi gidicek işşallah pazartesi yürüyüşe başlıcam diyetede tam asılınca tamam bu iş:14::14:kaptanım affet bu hafta sana layık olamadım ben:43::43:

***7. TAKIM 303. ETAP***

SAPHIRA (87 / 87 / 0 / %0)kilosu aynı
nev81 (90.2
lepistesinyavrucugu (93,1
anşaaa (69,4
ipekyol (75.4
pasam3405 (81
saliss (102 izinli
gerbera1987 (90
maviyesil1999(68.9
kelebekolcam (87.1
akabe (142.9
dudujan (104.3

7. Takım Ortalaması:

***7. TAKIM 303. ETAP***

SAPHIRA (87 / 87 / 0 / %0)kilosu aynı
nev81 (90.2
lepistesinyavrucugu (93,1
anşaaa (69,4
ipekyol (75.4
pasam3405 (81
saliss (102 izinli
gerbera1987 (90
maviyesil1999(68.9
kelebekolcam (87.1
akabe (142.9
dudujan (104.3

7. Takım Ortalaması:

aslında kilo vermiştim ama reglden dolayı su oranım tavan yapmış,klasik :ssz:

Mesaj sayım tarihleri:

1)maviyesil1999...01.04.13 pazartesi +
2)dudujan...02.04.13 salı +
3)lepistesinyavrucugu...03.04.13 çarşamba
4)akabe...04.04.13 perşembe
5)anşaaa...05.04.13 cuma
6)nev81...08.04.13 pazartesi
7)pasam3405...09.04.13 salı
8)saphira...10.04.13 çarşamba
9)kelebekolacam...11.04.13 perşembe
10)ipekyol51...12.04.13 cuma

Son düzenleme:
Hayirli aksamlar canlar
önce menümü yazayim sonra bakim neler kaynatmissiniz

sabah;
1 dilim esmer ekmek,1 yumurta,bir parca peynir ve yesil salata yedim

öglen ;büyük bir fincan sütlü kahve ictim,yemege firsatim yoktu

aksam 1 porsiyon kiymali makarna

sporum;40 dakika yürüyüs

Selam canlar
benim kuzu hastalandı :( bademcikler ve kulaklar iltihap olmuş yine,o yetmezmiş gibi bir de mikrop kapmış gözleri.bugün okula göndermedim,dr.a götürdüm,1 torba ilaçla döndük eve yine :(
sonrasında misafirim vardı.o gitti akşam yemeğine giriştim.bi taraftan size yazıyorum bi taraftan yemeğe bakıyorum.fırsatım olmadı anlayacağınız buraya gelmeye..birazdan bildirim listesini eklerim

cok gecmis olsun canim ,listeyide eklemissin eline saglik,bakalim takimin durumu yarin nasil olcak

Sanada gecmis olsun canim,herkesin cocugu bugünleri hep hasta salginmi var nedir
Allah sifa versin

Kizlar yarin sabah hastanede kontrollerim var;guatr ,seker v.s v.s

sabah buraya kilomu yazip öyle giderim insallah

bakalim sabah tarti neyi göstercek

mesaj sayisinida insallah yarin yaparim ,uykum kacarsada gece gelir sayarim insallah

simdilik Allaha emanetsiniz

Selam canlar
ayyy çok geçmiş olsun canım:16:
Kizlar yarin sabah hastanede kontrollerim var;guatr ,seker v.s v.s

sabah buraya kilomu yazip öyle giderim insallah

bakalim sabah tarti neyi göstercek

inş doktorlardan hayırlı haberlerle gelirsin :16:

kimsecikler gelmeyecek galiba nys bende bir duş alıp yatayım erkenden iyi gecelerrr herkeseeeeee:16::16::16::16::16:

Back
X