Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah şerifleriniz hayırla dolsun canlarım:16: namazdan sonra uyku girmedi uyuyamadıkça başıma ağrı girdi:27: çok şükür geniz yanmam azaldı..ne çektim beeeee :1:
dün vın bende değildi giremedim kaptancazıma yazdım faceden:34:
ben bi geçmiş yapim

iyi geceler kızlar..
hem hastayım hem sipariş yetiştirmeye çalışıyorum.buraya bakamıyorum.bu haftayı bir atlatayım ve sağlığım yerinde olsun,yine sizlerle olucam sık sık..cuma günü de kızımın okulunun geizis var,anneler de katılıyor.perşembe gecesi bildirim listesini buraya koysam bile,cuma günü paylaşım alanına koymaya yetişemeyebilirim.sizler hallediceksiniz artık.18.00 ya kadar paylaşım alanına konması gerekiyor listenin
geçmiş olsun canım kolay gelsin resimlerini bekliyoruz mamaların:56:
benim şu bildirim listesini hazırlamayı öğrenmem lazım hiç olmazsa bi faydam dokunur :34:
2 haftadır hastalıktan ne diyet kaldı ne spor.halada atlatamadık ben msjlardan izin istiyorum bu hafta.bilidirm yaparım.msjda yazarım ama 5leyebilirmiyim bilmiyorum.

yesıl cayımı hazırladım ılımasını beklıorum onu ıçıp kahvaltı yapaagım
cumaya kadarda kıloma bakmayaacagım
zaten hergün tartılınca beyin sinyal gönderirmiş negatif :1:en iyisi haftadan haftaya
9 NİSAN 2013 PAZARTESİ PAŞAM YERİNE MESAJ SAYIMI:
Maviyeşil1999=****************=12 :nazar:
Kelebekolacam=*********=3?
Dudujan=*******=11 :nazar:
Lepistesinyavrucuğu=******=5 :nazar:
Saliss=********=izinli
İpekyol51=***********=15 :nazar::16::16::16::16:
Saphira=*=1
Akabe=********=9 :nazar:
Anşaa=*=12 :16::16::16::nazar:
Nev81=***********=7 :nazar:
Pasam3405=********=izinli
eline sağlık kuzum:16:
nerelerdesınız yahuu

ben bgun kahvaltıda etmedım
sımdıye kdr bı elma bı salatalık yedım
5 gıbı bıseyler yerım kapanısı yaparım:D
ufff sende hiçbişi yemiyon be canım ee bu seferde azcık yiyince ya artıda olcan yada veremiycen
ortalaman lazım:38:
hayır olsun ben en son senın gibi olduğumda hamıle kalmısım haberım yok 8 haftalık olunca farkettımm...

senın ısın çok zor yaaa....eş yok uc cocuk çalışıyosunn offf offf....

gecmıs olsun canım kolay gelsın...

canım benım ellerıne sağlık

ben bugun yaramazlık yaptım çok pismanımmm....:5:
ne yedinnnnnnnnnnn kızzzz çok merak ettim
böyle dediğine göre kayda değer bişeydir herhalde:52:
7. TAKIM<8 NİSAN-12 NISAN> SPOR LISTESI:

Maviyeşil1999=45dk+45dk+30
İpekyol51=60dk
Akabe= 40 dk.
Nev81=

iyice toparlanıyım listeleri alt üst edicem :32:hatta bugün kendimi iyi hissedersem yeşillik olmayan bi yerlerde yürüyelim dedik eşimle..malum polennnnnnn:47:
kahvalti yapamadim

1 fincan sütlü türk kahvesi

öglen:biraz sebze

ara 2 hurma 2 incir

aksam 2 acma ve biraz patates salatasi

spor yapamadim ama yarin insallah esimle cok uzun yürüyüse cikmayi planladik

açmayı yemeseymişin veya bi tane yeseymişim iyiymiş canımcım:38:

gecmis olsun SAPHIRAM sensiz olmuyor,biran önce iyiles,siparislerinide bitir,senin motivene cok ihticam var :16:

dudujan mesaj sayimi icin ellerine saglik cnm Allah razi olsun :54:

Hayirdir canim,cok az yemissin, birseyler yemeye calissan iyi olur

aslinda söyle söyleyim,tüm hamilelik belirtilerim var ama ortada bebek yok :1:
Gecen ,esime anlattim böyle süphem var diye,sabah bir uyandim esim 2 tane test almis basimda dikiliyor :1::1:
basim dönüyor,midem bulaniyor uykum var..ama test negative cikiyor.sanirim baska bir saglik sorunum var

Masallah Maviyesil :nazar:cok düzenli spor yapiyorsun :1:insallah yarin epey bir yürümem lazim biraz sana yaklasayim :16:

Salissim nasil oldun canim ?

Pasam,gel artik özledik..
ıns bozulmaz sevıyorum alıstım spor yapmaya artık

sorma tatlim.malzemelerin hepsini hazirladim dogradim esime verdim taze fasulye yapti bende leslie yaptim

canim annenler hala yanindami

supeeerrrrr kendimi alkisliyorum

amanin o ne nasil takat buluyorsun spor yapmaya

ondan bende yaptim sorryyyy sabah kursta basladi yaramazlik onunu alamadim nasil toparlarim bilmiyorum

Bizde de misafir var ve su an salondalar.uzaninca farkettim belimin agrisini.Dunden kurabiye yapmistim.Bugun okuldan gelincede 2 cesit yaptim.Valla cidden yoruyor beni hafta ici aksam msafir.Neyse ki erkekler ve esim ilgileniyor bende yatiyorum
oh bole ese can kurban:D

herkesleree günaydınnn kimse var mıııı :16::16::16:
gunayın ben burdayım cnm

gunaydın canlarım

nasılsınızz
ben bugun cok yogunum
yesıl cayımı ıctım
bı salatalık ve 4 tane yesıl zeytın ıle kahvaltımı ettım.

:))

kızlar ben geldim :43::43::43:canım çoksıkkın eşim hasta grip olmş kıyamam:43::43:beni bu hafta izinli sayın olrmu canım çok sıkkın dün den beri fenayım diyor kahvaltısını yaptırdım yyor şimdi birazdan tavk suyna çorba yapıcam içsin garibim çok hasta ya o hasta olsn canım acıyor allah korsn birşey olr diye :43::43:dudjanım kardeşim sagol bebegim saymışsın benim yerime 2 kerede ben senin yerine sayarım olmadı bir haftanın sayımını ben yaparım eşim iyi olsn allahım sinirimden yedim drdm yeminle naazara geldim bugün tartıldım düşücegime çıkmışım 84700 geliyorm kızlar bgün pirinç lapasına başladım 3 gün yapıcam sonra 5 gün dukan :43::43:akılsız başım işte allahım annem geldi ben bitim eşimede sinir oldm otrmalar çok old bgünde üst kat komsm çagırdı ona gidicem ama az ugrucam yemeye degil yani eşimi bırakamam oda gönül koymasın diye şimdi kalkayımda yemekelri atayım ocaga evi dip köşe temizliyim çorbayıda yapıyım tavuk suyuna çorbayı içiriyim eşime kıyamam ıhlamurda koydm ocaga oda pişti limon suyu sıkarız ekmek olr tamam canım çok sıkkın kızlar inanın öyle böyle degil sizlere haber vereyim diye giridm pc bozktı format atıldı tamir old geldi olrda giremezsem ksra bakmayın ne olr keyfim yok :43::43:

bu arada korunmayı bıraktık haberiniz olsun bu ay allahım hayırlı bebeler versin işşallah hepimizie bir yandans eviniyorm bebegime allahın izniyle kavşucam bir yandanda üzülüyorm sizlerden ayrılıcam olrda gebe kalırsan gene yazarım buraya gelişmeleri olurmuı olurda dogm olursa hamile kalınca gene gelirim benide kabl edin işşallah :43::43::43:
herkez kendine iyi baksın ben ev işleirmi yapayımda yemekelri atıyım ocaga eşime bakayım hasta olnca 1 saat olsn yanında ayrılmıyorm allahım şifa versin işşallah sizleri seven paşa kulunuz:5::5::5:
menüme gelince 3 gün pirinç lapası yapıcam biline pazar günü dukana yapıcam 1 hafta nasıl yapıcaksam :37::37:sen pis bogazını ttma ye şimdi pirinç lapasını :9::9::9::9: geçmişe gidemedim ksra bakmayım bu aralar çok boşlyorm burayı ama söz sizlere pazartesi bombe gibi gelicem bu hafta 1 bende:17::17::17::17:azim edicem 80 görücem benim 75 düşmem lazım ama nasıl olduda allah nasip etti hamile kaldım bebeg zarar vermeden nasıl kilo vericem 3 ay bebek annenin kanından besleniyormş 3 ay müsadem var :30::30:bakalım korunmayı bıraktım hemen kalabilicekmiyim hamile:53::53:ölen kızımda hemen kalmıştım ama bakıcez:27::27:eger olrsa bu ay hamile kalırsam aralıkta dogum ama korkuyorum ya 3 melegim gibi gene giderse :14::14::14:marketten istedikelrim geldi bebeler arkadaşı yolladım eşimi bırakasım gelmedi ben kaçtım pazartesi işşallah güzel bir haftaya başlamak dilegiyle bebeler kendinize iyi bakın :43::43:

selam kizlar ben dondum hepinize kocaman kocaman Sevgi ve opucuk getirdim .tatilim cok guzeldi eglendim stres attim geri geldim amatabiki Kilo alarak dondum her tatile giden gibi:))
hepinizi cok ozledim bundan sonra duzenli olarak burdayim

kızlar ben geldim :43::43::43:canım çoksıkkın eşim hasta grip olmş kıyamam:43::43:beni bu hafta izinli sayın olrmu canım çok sıkkın dün den beri fenayım diyor kahvaltısını yaptırdım yyor şimdi birazdan tavk suyna çorba yapıcam içsin garibim çok hasta ya o hasta olsn canım acıyor allah korsn birşey olr diye :43::43:dudjanım kardeşim sagol bebegim saymışsın benim yerime 2 kerede ben senin yerine sayarım olmadı bir haftanın sayımını ben yaparım eşim iyi olsn allahım sinirimden yedim drdm yeminle naazara geldim bugün tartıldım düşücegime çıkmışım 84700 geliyorm kızlar bgün pirinç lapasına başladım 3 gün yapıcam sonra 5 gün dukan :43::43:akılsız başım işte allahım annem geldi ben bitim eşimede sinir oldm otrmalar çok old bgünde üst kat komsm çagırdı ona gidicem ama az ugrucam yemeye degil yani eşimi bırakamam oda gönül koymasın diye şimdi kalkayımda yemekelri atayım ocaga evi dip köşe temizliyim çorbayıda yapıyım tavuk suyuna çorbayı içiriyim eşime kıyamam ıhlamurda koydm ocaga oda pişti limon suyu sıkarız ekmek olr tamam canım çok sıkkın kızlar inanın öyle böyle degil sizlere haber vereyim diye giridm pc bozktı format atıldı tamir old geldi olrda giremezsem ksra bakmayın ne olr keyfim yok :43::43:

bu arada korunmayı bıraktık haberiniz olsun bu ay allahım hayırlı bebeler versin işşallah hepimizie bir yandans eviniyorm bebegime allahın izniyle kavşucam bir yandanda üzülüyorm sizlerden ayrılıcam olrda gebe kalırsan gene yazarım buraya gelişmeleri olurmuı olurda dogm olursa hamile kalınca gene gelirim benide kabl edin işşallah :43::43::43:
herkez kendine iyi baksın ben ev işleirmi yapayımda yemekelri atıyım ocaga eşime bakayım hasta olnca 1 saat olsn yanında ayrılmıyorm allahım şifa versin işşallah sizleri seven paşa kulunuz:5::5::5:
menüme gelince 3 gün pirinç lapası yapıcam biline pazar günü dukana yapıcam 1 hafta nasıl yapıcaksam :37::37:sen pis bogazını ttma ye şimdi pirinç lapasını :9::9::9::9: geçmişe gidemedim ksra bakmayım bu aralar çok boşlyorm burayı ama söz sizlere pazartesi bombe gibi gelicem bu hafta 1 bende:17::17::17::17:azim edicem 80 görücem benim 75 düşmem lazım ama nasıl olduda allah nasip etti hamile kaldım bebeg zarar vermeden nasıl kilo vericem 3 ay bebek annenin kanından besleniyormş 3 ay müsadem var :30::30:bakalım korunmayı bıraktım hemen kalabilicekmiyim hamile:53::53:ölen kızımda hemen kalmıştım ama bakıcez:27::27:eger olrsa bu ay hamile kalırsam aralıkta dogum ama korkuyorum ya 3 melegim gibi gene giderse :14::14::14:marketten istedikelrim geldi bebeler arkadaşı yolladım eşimi bırakasım gelmedi ben kaçtım pazartesi işşallah güzel bir haftaya başlamak dilegiyle bebeler kendinize iyi bakın :43::43:

gecmis olsun canim insalah Cabuk atlatir esin sende pesinden bebisine kavusursun bir tanidigim vardi uzun zamandir bebisi olmuyordu hep dusuruyordu oda hamile kalmis 1,5 aylik
rabbim her ikinizede bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin:emir_bebek:

sabah şerifleriniz hayırla dolsun canlarım:16: namazdan sonra uyku girmedi uyuyamadıkça başıma ağrı girdi:27: çok şükür geniz yanmam azaldı..ne çektim beeeee :1:
dün vın bende değildi giremedim kaptancazıma yazdım faceden:34:
ben bi geçmiş yapim

seninde sabh seriflerin hayrolsun cancagazim .gecmis olsun sendemi usutmustun:43:

ganfed hoşgeldin..biz buralara hastalıktan kırılıyoz ohh sefan olsun sen tatil yapmıssın:37:bizedepoladıgın enerjiden ver canım ya canlanalım biraz.gerçi ben bu sabah canlandım sayılır diyetsiz sporsuz saçma bir haftan artıyla çıkarım derken eksiyi görünce keyflendim.
ipekcim annem ve babam yanımda.şuan babam memlekete gitti ama genelde bendeler ama annem rahatsız biraz bel boyun fıtıgı meniskus ne ararsan var.becerikli ama gücü yetmiyor.yardımcı tutacam.ama asıl beni düşündüren kızkardesimin dogumuna gşdecekler ve ben işten izin alacagım ve belkide yanlız olacagımbiri daha 3 aylık biri 2 yasında hadi ablalalrı okulda ben nasıl markete vs gidecem.bu saatden sonra kimi bulacam.teyzemin kzına dedim nazlandı ama sanırım gelecek.dogum işide sakat iş erkenden gitseler ya uzarsa.gec gitseler onundaevde cocukları var kim bakacak:14:
paşam..hadi hayırlısı.rabbim önce karnında sonra kollarında sonrada uzun ve güzel bir ömür kalbinde olacak evlatlar nasip etsin.
duducum gecmiş olsun ya gec oldu ama.otel parkındaolanları okudum.
akabecim senin misafir hiç eksik olmuyor sanırım işin cok zor.
maviyeşil benim rakibim senmisin zor rakipsin canım ya maşallah istikrarlısın
:51:

bizde sıra3 numaraya geldi kesik kesik öksürüyor emzirdiğim için kolay atlacak inanıyorum.ne salgınmıs ya civcivlerimi kırdı gecirdi.

ganfed hoşgeldin..biz buralara hastalıktan kırılıyoz ohh sefan olsun sen tatil yapmıssın:37:bizedepoladıgın enerjiden ver canım ya canlanalım biraz.gerçi ben bu sabah canlandım sayılır diyetsiz sporsuz saçma bir haftan artıyla çıkarım derken eksiyi görünce keyflendim.
ipekcim annem ve babam yanımda.şuan babam memlekete gitti ama genelde bendeler ama annem rahatsız biraz bel boyun fıtıgı meniskus ne ararsan var.becerikli ama gücü yetmiyor.yardımcı tutacam.ama asıl beni düşündüren kızkardesimin dogumuna gşdecekler ve ben işten izin alacagım ve belkide yanlız olacagımbiri daha 3 aylık biri 2 yasında hadi ablalalrı okulda ben nasıl markete vs gidecem.bu saatden sonra kimi bulacam.teyzemin kzına dedim nazlandı ama sanırım gelecek.dogum işide sakat iş erkenden gitseler ya uzarsa.gec gitseler onundaevde cocukları var kim bakacak:14:
paşam..hadi hayırlısı.rabbim önce karnında sonra kollarında sonrada uzun ve güzel bir ömür kalbinde olacak evlatlar nasip etsin.

bizde sıra3 numaraya geldi kesik kesik öksürüyor emzirdiğim için kolay atlacak inanıyorum.ne salgınmıs ya civcivlerimi kırdı gecirdi.

cnm zor degılım kılom cok degıl o yuzden azar azar kılom gıdıyor..ne kdr yuksekse kılo o kdr cok gıdebılıyor..
senın kılo benden fazla.sennkı aslında daha cbk gıdecektır..benımkı durulacak bı sure sonra

herkesleree günaydınnn kimse var mıııı :16::16::16:
ben varım bebem eşim halen uyuyor çorba yaptım yemedi :14::14:ykum var dedi çok terledi üstünü çıkarıyım dedim istemedi neden hasta old ya:14::14:üst kata çıktım işleirm bitince kız servis açıcaktı istemedim canım istemiyor dedim eşim hasta olunca iştah kalmıyor bende pirinç lapasınıda yaptım yedim öylen akşamada yemeyi düşünüyprmda nasıl midem kalktı ya sabah yeyince:14:akılsız başım sen okadar ugraş aç kal ondan sonra pirinç lapasına talim et müstaak bana:20:bende durumlar böle sen ne yaptın arkadaşa dedim senin drumunu 5 yıldızlıysa mecbur otel alıyor dedi:30::30:haberin olsun
pasacım çok gecmış olsun ..sen ıyı bak duzelır carcabuk esın:)
ınş en yakn zmnda bebiş haberı alırız
:16::16:allah razı olsun hemen tutucak degilya bu ay prova yapalım dedik :17::17:ya tutarsa nasrettin hoca hesabı:9::9:
gecmis olsun canim insalah Cabuk atlatir esin sende pesinden bebisine kavusursun bir tanidigim vardi uzun zamandir bebisi olmuyordu hep dusuruyordu oda hamile kalmis 1,5 aylik
rabbim her ikinizede bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin:emir_bebek:
işşallah canım ya:52::52::52:

amin işşallah :43::43::43: hayali bile güzel:16::16:

kızlar ben yarın 5 mesajtan yazamazsam muaf olabilirim sempozyuma gidiyorum kayseriye çok fena gribim aslında ama iş napacaz:14:

selam kizlar ben dondum hepinize kocaman kocaman Sevgi ve opucuk getirdim .tatilim cok guzeldi eglendim stres attim geri geldim amatabiki Kilo alarak dondum her tatile giden gibi:))
hepinizi cok ozledim bundan sonra duzenli olarak burdayim
hoş geldin canım :)

Sağol canım:16::16:
kızlar aksam yemegım
bı kase mercımek corbası suzme
bı kase bulgur pılavı,
acı bıber

ve 1 avuç fıstık
Afiyet olsun canım kaç gündür birşey yiyemiyordun hasta olacaktın iyi olmuş bu:16::16:

Back
X