• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gece kızım ağladı telefonunu alayım diye içeri geldim bi de baktım mutfağa gittim .bi parca çikolata ve çeyrek ekmek arasına peynir koyup yedim aksam 23.30 su.:KK43:

Oyle bir anlatmissin ki canim;) sanki onlari yaparken sen sen degildin;) bilincsizce suruklendin;)

Aksam mutfagin kapisin kilitle:)

Pis seni gorsen 10 km yürüyüp plated yapcam kararın karar senden fazla vercem :KK11:
:) çeyrek ekmek ve peynirr haaaa :) güzel menü yaaaaa :)

afiyet olsun afyt olsun devamını heycanlaa bekliyorumm :))):KK76::KK76::KK76:

Gece kızım ağladı telefonunu alayım diye içeri geldim bi de baktım mutfağa gittim .bi parca çikolata ve çeyrek ekmek arasına peynir koyup yedim aksam 23.30 su.:(
Ooo senmiydin zeynep hanım tuğbaya gülen?hem çikolata hem ekmek arası haaaa?olmadı olmadıııı...sen de umarım gece uyuyamamışsındır....

Kızlar merhaba ben 13.takımdan funda artık sizin takımda yarışacağım.Kişisel herhangi problem yok haftalardır süren motivasyon düşüklüğü bizi bu yola itti.Hem değişiklik iyi gelir belki:) _AYNURA_ _AYNURA_ sağolsun talebimizi çok olumlu karşıladı.Umarım sizin tarafınızdan da kabul görürüm.Kendimden bahsedeyim biraz.
29 yaşındayım 1.73 boyunda 90.4 kiloyum.8 yıllık ilişkimi evlilikle taçlandırdım 2.5 yıldır evliyim.Hayatım boyunca iriydim 6 aylıkken 12 kiloymuşum mesela:)yüzün güzel kemiklerin iri diye kandırıldım 29 yıl:)Evlendikten sonra baya kilo aldım.Artık bebiş istiyorum Allah kısmet ederse ama önce fazlalıklarımdan kurtulma yoluna girdim.Haplar otlar vs denedim yıllarca kat kat fazlaca aldım kiloları sağ kurtulduğuma seviniyorum artık sağlıklı beslenme yolunu sectim sporu da yavas yavas hayatıma sokmaya çalışıyorum bunu bir süreç değil de alışkanlık haline getirmek tek amacım.Geçen yıl 102.6 yı görünce ay ben bi şokkk:KK53::KK53:başla bırak başla bırak 1 yılda 12 kilo vermişim yine de:)Bu arada kamuda çalışıyorum 4 yıldır bilgisayar mühendisiyim.
İnşallah bol eksili günler görürüz hep beraber.

Kızlar merhaba ben 13.takımdan funda artık sizin takımda yarışacağım.Kişisel herhangi problem yok haftalardır süren motivasyon düşüklüğü bizi bu yola itti.Hem değişiklik iyi gelir belki:) _AYNURA_ _AYNURA_ sağolsun talebimizi çok olumlu karşıladı.Umarım sizin tarafınızdan da kabul görürüm.Kendimden bahsedeyim biraz.
29 yaşındayım 1.73 boyunda 90.4 kiloyum.8 yıllık ilişkimi evlilikle taçlandırdım 2.5 yıldır evliyim.Hayatım boyunca iriydim 6 aylıkken 12 kiloymuşum mesela:)yüzün güzel kemiklerin iri diye kandırıldım 29 yıl:)Evlendikten sonra baya kilo aldım.Artık bebiş istiyorum Allah kısmet ederse ama önce fazlalıklarımdan kurtulma yoluna girdim.Haplar otlar vs denedim yıllarca kat kat fazlaca aldım kiloları sağ kurtulduğuma seviniyorum artık sağlıklı beslenme yolunu sectim sporu da yavas yavas hayatıma sokmaya çalışıyorum bunu bir süreç değil de alışkanlık haline getirmek tek amacım.Geçen yıl 102.6 yı görünce ay ben bi şokkk:KK53::KK53:başla bırak başla bırak 1 yılda 12 kilo vermişim yine de:)Bu arada kamuda çalışıyorum 4 yıldır bilgisayar mühendisiyim.

Hoş geldiniiizzzz :)
ben de tuba
20 yaşndaym üniv okuyoruum

ahh ahh hepimizi öyle kandrdılar yıllarca ama biz yer miyiz tabii kii yemeyiz o yüzden verecez kilolarıı
bana da az mı dediler sana balık etli olmaak yakışıyo diye :)

hedefiniz nedir bu arada merak ettim :)

ha bide
galiba ilk sayfadaki formu doldurman gerekiyoo ...
Ama sen yan takımdan transfer olduğun için isteemzler belkii

kaptaannn huu huuu _AYNURA_ _AYNURA_ form alacaz mı arkadaştan :) ????

Hoşgeldin canımm ;) Burda fenaaa gaza gelebilirsin valla benden söylemesi :)))

İnşallah dilediğin kiloya kolaylıkla erişip bebişine kavuşursun ;)

Bende 26 yaşındayım ve bilgisayar öğretmeniyim :) bilgisayar alanında böyle oluyo galiba otur otur alıyoruz kiloları :KK70:

Kızlar çok hoşbuldum valla ne kadar aktfisiniz işte tam da istediğim buydu teşekkürler:KK9::KK9::KK9:
Hoş geldiniiizzzz :)
ben de tuba
20 yaşndaym üniv okuyoruum

ahh ahh hepimizi öyle kandrdılar yıllarca ama biz yer miyiz tabii kii yemeyiz o yüzden verecez kilolarıı
bana da az mı dediler sana balık etli olmaak yakışıyo diye :)
Memnun oldum tuğbacım.Şuan düşünüyorum kimi üzmemek için kimi fesatlığından söylemiştir.Yoookk yok artık yemiyoruz o lafları:)
hedefiniz nedir bu arada merak ettim :)

ha bide
galiba ilk sayfadaki formu doldurman gerekiyoo ...
Ama sen yan takımdan transfer olduğun için isteemzler belkii

kaptaannn huu huuu _AYNURA_ _AYNURA_ form alacaz mı arkadaştan :) ????
Sanmıyorum zaten bu hafta 13.takımda bildirim yapacağım.Tabi gereken neyse yapalım:)
Gubsej hos geldin:)
Gerçekten hoş buldum :)
Hoşgeldin canımm :KK66: Burda fenaaa gaza gelebilirsin valla benden söylemesi :)))

İnşallah dilediğin kiloya kolaylıkla erişip bebişine kavuşursun :KK66:

Bende 26 yaşındayım ve bilgisayar öğretmeniyim :) bilgisayar alanında böyle oluyo galiba otur otur alıyoruz kiloları :KK70:
Hoşbuldum canım :Daslında santralde çalışıyorum çok masa başı değildi ilk etapta ama ben geri çektim kendimi sahadan şimdilik böyle mümkün mertebe ayağa kalkıyorum öğle araları ip atlamaya felan çalışıyorum.

Back
X