• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hedefiniz nedir bu arada merak ettim :)

ha bide
galiba ilk sayfadaki formu doldurman gerekiyoo ...
Ama sen yan takımdan transfer olduğun için isteemzler belkii

kaptaannn huu huuu @Aynura88 form alacaz mı arkadaştan :) ????
Canım hedefim 70 aslında ama 75 gibi olursam bebişe start verecem inşallah:)

Kızlar çok hoşbuldum valla ne kadar aktfisiniz işte tam da istediğim buydu teşekkürler:KK9::KK9::KK9:

Memnun oldum tuğbacım.Şuan düşünüyorum kimi üzmemek için kimi fesatlığından söylemiştir.Yoookk yok artık yemiyoruz o lafları:)

yemiyoruz tabi hep beraber fıstık olcaz fıstık :) :D :KK54:

ay ne güzel bi amaç uğruna kilo veriyosun yaa .. hem kendi sağlğn hem bebişin sağlığı için ne mutlu sanaaaa :):KK68:
ahhh bi de bana sor ben direttikce ustume ustume geliyorlar sagli sollu ne baskilar ne baskilar bende cok istiyorum ama su yasima kadar kendime iyiligim dokunmadi bari bebisim saglikli bi vucutta can bulsun istiyorum.evet amacim cok kutsal ara ara bunalip tamam ya ne oluyorsa olsun moduna giriyorum o donemlerde desteklerinizi eksik etmeyin benden ozellikle memlekete gittiysem:)

ahhh bi de bana sor ben direttikce ustume ustume geliyorlar sagli sollu ne baskilar ne baskilar bende cok istiyorum ama su yasima kadar kendime iyiligim dokunmadi bari bebisim saglikli bi vucutta can bulsun istiyorum.evet amacim cok kutsal ara ara bunalip tamam ya ne oluyorsa olsun moduna giriyorum o donemlerde desteklerinizi eksik etmeyin benden ozellikle memlekete gittiysem:)

ederiz ederiz sen merak etmee başaracaksın sen merak etmeee:)

Y
Funda hos geldin canim:KK66: Dogru adrestesin. Itina ile gule oynaya zayiflatiriz:KK66:

Alemsin tuba:-)

Gercekten...normal dogum mu yaptirdin?:KK66:
Vallahi kız yaptırdım bitti simdi .inanmaya aksın iz ama 4330 gr doğdu bebek yırtığı olmadı hic dikişi filan.ama çok zorlandim tabi

Y

Vallahi kız yaptırdım bitti simdi .inanmaya aksın iz ama 4330 gr doğdu bebek yırtığı olmadı hic dikişi filan.ama çok zorlandim tabi

Maşallah . benim 2680 gr doğan oğlumda bile kesim vardı . sizde en ço çatı muayenesinden korkuyorum :)

dün temizlik yaparken çamaşır suyuyla çok haşır neşir oldum ondan sanırım . bide oğlum grip gibi kaç akşamdır uyumadıkta doğru düzgün

Ikinize de gecmis olsun canim. Bilirim yorgunlugu. Insallah pasan cabucak toparlanir da sen de istirahat edersin.

Maşallah . benim 2680 gr doğan oğlumda bile kesim vardı . sizde en ço çatı muayenesinden korkuyorum :)

Ben de;) Oyle bagirmistim ki esim herhalde dogurdu diye odaya dalmisti;)

Back
X