Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey gidi hey ben gece usenmez yemek yapar yerdim. Tabak tabak makarnalar, börekler.. Şimdiyse doymayi öğrendim Allaha şükür
Slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
Menü olmamış bi keremenümü vreriyorum
SABAH
2 dlm civarı ekmek
5 zeytin yumurta
peynir
domates
ARA
5 badem 1 cb civarı süt
ÖĞLE
1 karnıyarık
ayran
ARA
1 mandalina 1 elma
AKŞAM
salata
tavuk ayran
3 lt civarı su spor malasef yok herkese iyi akşamlar
Ablam bu nasıl bir duyguyla yazmadır yemin ediyorum yüreğim titredibugün arkadaşın biri yakına gelmesen tanıyamayacağiz diyor
bana bakıp yanlarındaki arkadaşlarıyla konuşuyorlar artık konuyu bildiğim için anlıyorum gülüyorum
birisi bugün hocam sen amaliyatmı oldun diyor öğretmenlerden çok hızlı verdin diyor dedim 6 ay olacak giyim tarzımı değiştirince çok dikkat çekti birden bire sanıyorlar eski kıyafetlerimi geniş geniş giyerken anlamadılar 10 yıl önceki kıyafetlerim dedim son iki doğumdakiler gitti şimdi ilk doğum kiloma gelmek diyorum
oğlanlarım canlarım aman fit annemiz gelmiş gel aynaya bakalım anne diyorlar çok dua ettik çok şükür kabul oldu diyorlar
arkamdaki desteği ve menim kahramanlarımı ailem biliyor ama arkadaşlar bilmiyorum HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM
Sağl yasomEvet malesef öylesiniz nedeyim inat burç biziz ama ne kadar mülayimim aslinda
Gecmis olsun Callancim dualarımız seninle![]()
Olabilir aebenimcallanım geçenlerde zeyno gelmiştiya monti linkinden ç onun yavrusuda sık sık ateşlenme nöbetleri geçiriyordu . nedeni bademcikmiş . bu yıl aldırmışlar ve artık yavru o atakları yaşamıyor ..
senin yavrudaki nedir bilmiyoruz ama o ihtimalide bir sor. Allah şifa versin .
Amin Rabbim razı olsunBenim oglan 35 haftalik dogdu ciger gelisimi tam degildi sürekli hastaydi alerjik bronşioliti var ve %70astimı
Neler c3ktigimi bir ben bir allah bilir
Hergun hastanedeydik
Rabbim ya şafi adından şifa nasip etsin
callanım butün çoçuklar böyle buyuyor emin ol hele bazıları örnek benim oğlum bademcikler kocaman ve kreşe gidiyor her 15günde bir ateşlenir bademcikler şişer sürekli hastanelerde idik bende senin gibi sürekli telaşe müdürü oturur ağlardım çok bademciklerini aldırmaya çalıştım doktorlar almadı 6yaşına kadar sabret dediler gerçektende 6yaşından sonra geçti. biraz soğukkkanlı ol diyecem ama anne yüreği olamıyoruz ama 2. cocuğum olsaydı bukadar telaş etmezdim emin ol.Sağl yasom![]()
çok sağol yasomcallanım butün çoçuklar böyle buyuyor emin ol hele bazıları örnek benim oğlum bademcikler kocaman ve kreşe gidiyor her 15günde bir ateşlenir bademcikler şişer sürekli hastanelerde idik bende senin gibi sürekli telaşe müdürü oturur ağlardım çok bademciklerini aldırmaya çalıştım doktorlar almadı 6yaşına kadar sabret dediler gerçektende 6yaşından sonra geçti. biraz soğukkkanlı ol diyecem ama anne yüreği olamıyoruz ama 2. cocuğum olsaydı bukadar telaş etmezdim emin ol.![]()
günaydın :))günaydın hayırlı bir gün olması dileğiyle.......
okuyunca ben de duygulandımbugün arkadaşın biri yakına gelmesen tanıyamayacağiz diyor
bana bakıp yanlarındaki arkadaşlarıyla konuşuyorlar artık konuyu bildiğim için anlıyorum gülüyorum
birisi bugün hocam sen amaliyatmı oldun diyor öğretmenlerden çok hızlı verdin diyor dedim 6 ay olacak giyim tarzımı değiştirince çok dikkat çekti birden bire sanıyorlar eski kıyafetlerimi geniş geniş giyerken anlamadılar 10 yıl önceki kıyafetlerim dedim son iki doğumdakiler gitti şimdi ilk doğum kiloma gelmek diyorum
oğlanlarım canlarım aman fit annemiz gelmiş gel aynaya bakalım anne diyorlar çok dua ettik çok şükür kabul oldu diyorlar
arkamdaki desteği ve menim kahramanlarımı ailem biliyor ama arkadaşlar bilmiyorum HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM
Nasıl mutlu oldum anlatamam. Buraya yeni katıldım ama buradaki arkadaşların sıcaklığını, samimiyetini buradan bile hissedeniliyorum. İnşallah daha da güzel haberlerinizi buradan okuruz ...bugün arkadaşın biri yakına gelmesen tanıyamayacağiz diyor
Günaydın ablam. Güzel bir gün olsun inşallah hepimize .günaydın hayırlı bir gün olması dileğiyle.......
İnşallah o zaman hemencecik gelecek ve listedesiinn dicem sanaEmeğine sağlık inşallah o günleri de görcez cnm :)
Been activianın elmalı tarçınlısı çıkmış ondan aldım bugün yedim deli iştahımı kesti
Biraz karb. ağırlıklı olmuş ama yarın pro. ile dengelersen sıkıntı olmaz bence
Soyalı fıstık nasıl bişey cnm?çerezlerden bi Onu keşfedememişim
Bitki çayı içemiyorum cnm ya karışık çay ne içiyorsun?
Ütü deme bana şimdi eve geldim işten ve az sonra ütünün başına geçicem
2 saat yürüyüş mü??Tebriklerrr!
Bence en tatlı spor
Karışık bitki çayı ne içiyorsun cnm? Ya ben de iş yerinde siyah çay çok içebiliyorum alternatif bulmam lzm
Ben acıkıyorum ya sonra
Dün gece annemle alışveriş merkezine gittik bi elbise beğendim streç bişey sana küçük biraz olmadı yakışmadı senin belden aşağın biraz varya ondan heralde demez mi![]()
Baya dolu dolu olmuş menü muhtemelen yoğunluktan diye düşünüyorum gerçi her öğün aralarla miktarlar azsa gayet normalHemen menümü paylaşıyorum.
Sabah:
TB sandviç ekmeği arasında
1 dilim hindi füme
1 dilim light kaşar
Domates
Salatalık
Acı biber
Marul
Ara:
3 adet acılı ve keten tohumlu tarhana cipsi (ağır olduğundan çok tıkıyor. Mlife markası migroslarda var ama pek güsel değil)
Öğlen:
6 kaşık kadar susuz Etli türlü
1 dilim Kepek ekmeği
Ara:
1 küçük yerli muz
Ara:
Elmalı tarçınlı activia yoğurt
Akşam:
6 yemek kaşığı Taze fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 salatalık
Gece:
3 adet mürdüm eriği
Bugün yoğun ve uzun bir gün olduğundan biraz fazla öğün yaptım ama anca doydum![]()
Taniiki süpermenümü vreriyorum
SABAH
2 dlm civarı ekmek
5 zeytin yumurta
peynir
domates
ARA
5 badem 1 cb civarı süt
ÖĞLE
1 karnıyarık
ayran
ARA
1 mandalina 1 elma
AKŞAM
salata
tavuk ayran
3 lt civarı su spor malasef yok herkese iyi akşamlar
Şükürler olsun bize bu günleri yaşatan Rabbimebugün arkadaşın biri yakına gelmesen tanıyamayacağiz diyor
KefirSelinanya bağırsak problemi yaşıyorum her diyet yaparken ondan activia ihtiyacı duyuyorum. Dediğin gibi aslında kalorisi çok yüksek. Başka bir öneriniz var mı probiyotik tarzında denediğiniz doğal birşeyler?