Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün arkadaşın biri yakına gelmesen tanıyamayacağiz diyor
bana bakıp yanlarındaki arkadaşlarıyla konuşuyorlar artık konuyu bildiğim için anlıyorum gülüyorum
birisi bugün hocam sen amaliyatmı oldun diyor öğretmenlerden çok hızlı verdin diyor dedim 6 ay olacak giyim tarzımı değiştirince çok dikkat çekti birden bire sanıyorlar eski kıyafetlerimi geniş geniş giyerken anlamadılar 10 yıl önceki kıyafetlerim dedim son iki doğumdakiler gitti şimdi ilk doğum kiloma gelmek diyorum
oğlanlarım canlarım aman fit annemiz gelmiş gel aynaya bakalım anne diyorlar çok dua ettik çok şükür kabul oldu diyorlar
arkamdaki desteği ve menim kahramanlarımı ailem biliyor ama arkadaşlar bilmiyorum HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM

Sen böyle yazdıkça nasıl mutlu oluyorum , bilsen fatmanur ....

Menü olmamış bi kere :KK12: beğenmiyorum kardeşim! Pastası yok , böreği yok! OL-MA-MIŞ! :KK47::KK47:

Ablam bu nasıl bir duyguyla yazmadır yemin ediyorum yüreğim titredi :KK42: Gönlü güzel ablam öyle günler gör ki herkes sana gıpta edip baksın, cocuklarinla özgürce alışverişe çık ve mağazada gordugun L beden sana büyük gelsin.
Sen 'yapamazsın'ları hep yıkan ol. İnsanlara nasıl yapılacağını göster ablam. Burada işi en zor olandın sen. Buraya kadar geldin ya pes etmeden , sen istersen herşeyi yaparsın :KK200::KK36:
Sabah sabah ağlatacanız beni :(

bana bakıp yanlarındaki arkadaşlarıyla konuşuyorlar artık konuyu bildiğim için anlıyorum gülüyorum
birisi bugün hocam sen amaliyatmı oldun diyor öğretmenlerden çok hızlı verdin diyor dedim 6 ay olacak giyim tarzımı değiştirince çok dikkat çekti birden bire sanıyorlar eski kıyafetlerimi geniş geniş giyerken anlamadılar 10 yıl önceki kıyafetlerim dedim son iki doğumdakiler gitti şimdi ilk doğum kiloma gelmek diyorum
oğlanlarım canlarım aman fit annemiz gelmiş gel aynaya bakalım anne diyorlar çok dua ettik çok şükür kabul oldu diyorlar
arkamdaki desteği ve menim kahramanlarımı ailem biliyor ama arkadaşlar bilmiyorum HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM
maşallah allah bizede nasip etsin hem mutlu oldum hem gaza geldim.:KK9::KK9::KK9::KK9:

herkese günaydın.aeben mesajını yeni gördüm.senin isminde bana yabancı değil.tekrar yarışmaya katıldım öncekinde vedalaşmak zorunda kalmıştık.bu sefer kararlıyım inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16:

Olabilir aebenim
Bu 3. Defa tekrarlayan ateş
Bakalım inşallah diştendir diye umuyorum
Dün gece ates 39a cıkınca panik yaptım ama bu gece normaldi şükür
İnşallah geçer
Bazen cok cocuğum olsun istiyorum,hatta çok istiyorum ama bşr cocuğa bile bakamıyorum, enerjim zor yetişiyor,acıya tahammül edemiyorum, neden böyle acaba
Sen nasıl büyüttün
Bazen eve arkadasların cocukları geliyor, tahammül edemiyorum,neden böyleyim acaba,afacan cocuklara dayanamıyorum.bu arada kendi kızım da afacan
Kıyamam , callanım çoçuk 1 tane olunca evhamlar ve tahammülsüzlük daha çok oluyor . En büyük kızımdan sonra ne kadar gözüm korktuysa 5 sene istemedim , tek çoçuk daha zor kızımın üstüne bi damla su düşse hemen üstünü değiştirirdim o derece yani ama 2. Ve 3. Üst üste geldiler çok yazmışındır gece birini emzirirken diğerini ayagımda sallıyordum :( odun eşimde uyuyordu nerde şimdiki kocalar :-)
Anlıycan 2.3. Olunca hiç bişeye zamanın kalmıyor tahammülsüzğe bile :-) ;)
Genel olarak aslında İnsanoğlu rahat olunca kafaya takıyor ;)

Günaydın güzellikler, bugün perşembe yediklerimize, içtiklerimize dikkat ediyoruz. Cıss yapmıyoruz :KK20:

Bende gün içinde çok kahve içiyorum, bir onu bırakamadım o kadar da zevkim olsun diye bakalım bugün içmemeye çalışacağım :KK47: Siz nelerden kısmayı düşünüyorsunuz bakalım :KK58::KK51:

Ablacım ne güzelsin, ne güzel yüreklisin. Sen bize, biz sana inandık. Allah daha çok mutlu olacağın günler göstersin sana ve hepimize. Daha güzel iltifatları alacağın, çoçuklarınla daha mutlu olacağın günler yakındır :KK37: Örneksin sen herkese :KK19:

Gelsinnn domatessleeeerrr domateeessleeeeeerrr :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım şok diyet yapma bence şuan yeni başladın diyete hiçte sağlıklı değil :KK43: en azından 1 ay kadar normal bir diyet var kilo verişini görünce emin ol gerek olmadığını anlayacaksın :KK66: burada kilo veren herkeste eminimki aynı şeyi düşünüyordur bak kaç aydır diyet yapan insanlar var :KK66:

Menü güzel güzeeel olmasına daaa suyun az bide spor yok :KK12:

ahahhha spora zamanım yok ama hiç bu aralar :( ben boş vakit bulunda hemen uyumayı düşünüyorum. vallahi spor aklıma gelmiyor :D

herkese günaydın.aeben mesajını yeni gördüm.senin isminde bana yabancı değil.tekrar yarışmaya katıldım öncekinde vedalaşmak zorunda kalmıştık.bu sefer kararlıyım inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16:
Monti linkindenmi burdan takımdanmı tanışıklığımız ?
Memnun oldum tekrar görüştüğümüze , bu sefer yarım kalmasın kökten halledelim kilo işini , inşallah ;)

Günaydın cancagızlarım
Ulen sabah uyandigimda resmen midem de kazı çalışmaları vardı
Hemen suyla doldurdum yoksa kahvaltiya hucummm

Dünki mercimek beni şişirdi yahu :-) aslında akşam karbon yemiycektim nerden pişirdim kara şimşegi :D

Çay soran olmuş , ben pek çey sevmem ne gelirse bazen form çay bazen yeşil çay demlerim tek fincanda bazanda sallama 5.1 yerde . Ilıtır bi dikişte içerim öğğ anlayın yani nasıl hazzetmediğimi :-) ben normal çayıda pek içmem kahvaltıda işte 1 brdak :-)

Günaydın güzellikler, bugün perşembe yediklerimize, içtiklerimize dikkat ediyoruz. Cıss yapmıyoruz :KK20:

Bende gün içinde çok kahve içiyorum, bir onu bırakamadım o kadar da zevkim olsun diye bakalım bugün içmemeye çalışacağım :KK47: Siz nelerden kısmayı düşünüyorsunuz bakalım :KK58::KK51:
kısmak ? Bugun sohbet günüm selinim benim of günümm yani . Amacım tekrar 67 li kiloları görmek mercimeği silmek :D

Listedeki arkadaşlar bugun çok karbon yemeyin ;)

Kıyamam , callanım çoçuk 1 tane olunca evhamlar ve tahammülsüzlük daha çok oluyor . En büyük kızımdan sonra ne kadar gözüm korktuysa 5 sene istemedim , tek çoçuk daha zor kızımın üstüne bi damla su düşse hemen üstünü değiştirirdim o derece yani ama 2. Ve 3. Üst üste geldiler çok yazmışındır gece birini emzirirken diğerini ayagımda sallıyordum :KK43: odun eşimde uyuyordu nerde şimdiki kocalar :-)
Anlıycan 2.3. Olunca hiç bişeye zamanın kalmıyor tahammülsüzğe bile :-) :KK66:
Genel olarak aslında İnsanoğlu rahat olunca kafaya takıyor :KK66:
Hadi yaa benim de aynı tahammülsüz luk had safhada.3 buçuk yaşında bir kizim var ve bazen dayanamıyorum. 2. Yi istiyor um ama korkuyorum da. Öyle olacaksa çok mutlu olurum.yavrum yalnız büyüsün istemiyorum.

Back
X