Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler sevgili takımım yoğun birgünün ardından ancak gelebildim dişarda olduğum için sağlıklı bir şeyler bulamayınca olanları yemektense hiç yememeyi tercih ettim
ve bir antepli olarak antep baklavasına hayır deyip 1 ısırık aldım üstelikte regliyim çok zordu ama çok şükür atlattım
menümümü veriyorum
SABAH
1 parça simit 1 küçük parça ekmek
1 hş yumurta
5 zeytin
peynir
domates
ÖĞLE VEAKŞAM malasef yok
ARA
biraz çerez
20 dk civarı yürüyüş2.5 lt civarı su
herkese hayırlı akşamlar

Evett ben eve geldim, menüler genel olarak güzeldi arada bir kaç cıss olan dışında ama neyse denemedesiniz, adaptasyon süreci diyorum ve birde Cumartesi olunca anlayışla karşılıyorum ama bugün yiyenler, yarın daha daha dikkatli seçsin yemeklerini olur mu kuzular :kk77:

M Melininannesi15 geçmiş olsun canım bebeğine :KK43:
koza16 koza16 dönüşün muhteşem olacak bakalım gelsin artık şu çarşamba
kvrck kvrck ablam valla fenasın he :KK70: :KK70: ayrıca bugün menün süper :KK49:
@Makbule007 kuzum bugün daha iyisin sanırım dağılmış o kara bulutlar
kelebek19 kelebek19 canım her kim öldüyse Allah rahmet eylesin:KK43:
N Nisaca istersen 3 kilo değil 4 kilo bile verirsin artık bundan sonra gezmek ve cıss yok :KK22:
N Nana haftasonu sakinliği kuzu bu :KK70:
@melike06 canım kendine eş arıyormuşsun süper fikir, daha önceden yapıyorduk aslında yine eşleşme yapabiliriz ne dersin perigunlugu perigunlugu

Unuttuğum varsa affedin :KK43: o_O

Evett ben eve geldim, menüler genel olarak güzeldi arada bir kaç cıss olan dışında ama neyse denemedesiniz, adaptasyon süreci diyorum ve birde Cumartesi olunca anlayışla karşılıyorum ama bugün yiyenler, yarın daha daha dikkatli seçsin yemeklerini olur mu kuzular :kk77:

M Melininannesi15 geçmiş olsun canım bebeğine :KK43:
koza16 koza16 dönüşün muhteşem olacak bakalım gelsin artık şu çarşamba
kvrck kvrck ablam valla fenasın he :KK70: :KK70: ayrıca bugün menün süper :KK49:
@Makbule007 kuzum bugün daha iyisin sanırım dağılmış o kara bulutlar
kelebek19 kelebek19 canım her kim öldüyse Allah rahmet eylesin:KK43:
N Nisaca istersen 3 kilo değil 4 kilo bile verirsin artık bundan sonra gezmek ve cıss yok :KK22:
N Nana haftasonu sakinliği kuzu bu :KK70:
@melike06 canım kendine eş arıyormuşsun süper fikir, daha önceden yapıyorduk aslında yine eşleşme yapabiliriz ne dersin perigunlugu perigunlugu

Unuttuğum varsa affedin :KK43: o_O
Ayyy evet ablam ben de artık spor yapmak istiyoruum :KK49: İsteyince güzel oluyo menülerim bakıcaz bakalım :KK48:

Menü zamanı,
Sabah: 2 dlm tam buğday ekmeği arasına 1 kk peynir (avuçiçi kadar bile değildi)+ 3 zeytin+3 çeri dmates+1 salatalık

Öğlen: 4 ymk kaşığı kapuska+1 kase yogurt+1 avuç kadar fıstık

Akşam: 1 yumruk kadar karnabahar haşlaması+1 kase yogurt+salata

Su: 2.5 lt geçmiştir
Spor: Bugün yok ama halay çektim, çiftetelli oynadım :KK70:

Ayyy evet ablam ben de artık spor yapmak istiyoruum :KK49: İsteyince güzel oluyo menülerim bakıcaz bakalım :KK48:
Zaten fıstığım menüye dikkat etmeyince anammm içinden bir ben çıkmıyorum :KK70::KK70: Evet ya spor gerçekten ihtiyaç artık. Bende artık karın, bacak, basen egzersizlerine ağırlık vereyim diyorum ama sıkılıyorum hep aynı şeyleri yapmaktan :KK34:

arkdaslar suan nobetteyım hastanede ve az önce biri vefat ettı aılesı yakınları aglıyorlar bnde morga yakın calıstıgım yer duyuyorum seslerını Rabbım sabır versın ansız ölüm cok zor ama hayatın bir gercegı cogu zaman unuttugumz Rabbım her an ölüme hazır yaşamayı nasıp etsin bu guzel gunlerımız uzun yıllar sursun beraber ınşallah

Kuzum işin çook zor Allah sabırlar versin. Ben bu yaz kayınpederimi kaybettim kanserden. 1 ay falan hastanede yatmıştı onkolojide günde 3-4 kişi vefat ediyordu. Malesef ölüm en gerçek şey ama biz hiç hazırlık yapmıyoruz.

slm kızlar iyi akşamlar bugün menüm biraz cıslı sabahtan dışarı çıktık öğle yemeği dışarda yendi akşam dün yapıp sıcak sıcak yemediğim kekin yarım dilimini yedim :KK17::KK17::KK17:

bugün kendime cilt bakım ürünleri aldım hem zayıflayıp hemde genç kalmak için göz çevresi kremi bi leke açıcı nemlendirici bi yıkama jeli bi de maske aldım :KK59::KK59::KK59::KK59:

bu hafta sporumu değiştiriyorum daha doğrusu önümüzdeki üç hafta ebru şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruz menülerim de yarın sabahtan itibaren hemen düzene giriyor ya bende bu cumadan sonra hep bi gevşeme oluryor haftasonu anca toparlıyorum yani şu cuma ve haftasonu da diğer günler gibi geçse daha iyi kilo vereceğim :KK51::KK51::KK51:

menüm geliyor :

sabah: 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez 1 yumurta domates salatalık roka dereotu 2 zeytin 1 ceviz 3 dilim tam tahıllı ekmek

ara:3 kuru kayısı

öğlen: yarım lavaşa ciğer dürüm :oops::oops: ayran salata

ara: 10 badem

akşam: filiz aşı yemeği(kurutulmuş asma yaprağı bulgur ve soğan ve tahinle yapılan yöresel bi yemek ama sağlıklı)2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kase yoğurt yarım dilim kek

ara: 1cennet hurması 1 bardak süt

spor: ebru şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruz

su: 3 lt

dün gece kocişime arnavut ciğeri kızartırken ben 3 kaşık barbun 3 kaşık börülce salatası yedim ve benim için ciddi zordu.

Yeme kuzum kıskanıyorlar onlar bizi

Hain domdom sen o çıtır baklavaları alıp gelirsen
Ben de çıtır olunca yedirmem kendimi dedim:oops:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

bende yazayım menüm
SABAH: 2 haşlanmış yumurta cok az maydanoz 50 gr kdar yagsız tulum peynır
2 küçük bardak şekersiz çay
ÖĞLE : 1bardak sogan suyu 1 kepce cok sulu sebze yemegı ( ıkı mınık parca tavuk gogsu domates bıber sogan yedım ve patates bezelye vardı ama onları yemedım zaten pişmemiştı:)
1 küçük tabak salata sonrasında 1 maden suyu
ARA: 1 elma
AKŞAM: yarım ayva ama henuz bıtırmedım. 2 kaşık yogurt ve 1 kucuk kutu süt
Spor: işte oldugum için bol bol merdıven ınıp cıktım boş oldugum azmnlardada yurudum hastane ıcınde:)
SU : 2.5 bıttı yatmaya 3 olur

Ekmek yememen muhteşem :21::21::21: harikasın ya

Menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (1 tk tarçın)
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 yumurta-2 domates ile menemen, 3 dlm kızarmış tb ekmeği, 2 dlm peynir ve yeşil çay.
Ara; 8 badem, sade türk kahvesi.
Öğlen; 6 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık ve kırmızı lahana salatası.
Ara; ½ nar ve 2 yk yoğurt.
Akşam; 1 yoğurt çorbası, 6 yk karnabahar yemeği, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; ½ nar ve 2 yk yoğurt.
Su 2.5 lt su.

karbonhidratı biraz fazla olmuş gibi geldi bana ama :KK22:

iyi geceler sevgili takımım yoğun birgünün ardından ancak gelebildim dişarda olduğum için sağlıklı bir şeyler bulamayınca olanları yemektense hiç yememeyi tercih ettim
ve bir antepli olarak antep baklavasına hayır deyip 1 ısırık aldım üstelikte regliyim çok zordu ama çok şükür atlattım
menümümü veriyorum
SABAH
1 parça simit 1 küçük parça ekmek
1 hş yumurta
5 zeytin
peynir
domates
ÖĞLE VEAKŞAM malasef yok
ARA
biraz çerez
20 dk civarı yürüyüş2.5 lt civarı su
herkese hayırlı akşamlar

Canım çok uzun süre aç kalmışsın ama :110: Ben kesin önüme çıkanı yerdim eve gelince :KK70:

Menü zamanı,
Sabah: 2 dlm tam buğday ekmeği arasına 1 kk peynir (avuçiçi kadar bile değildi)+ 3 zeytin+3 çeri dmates+1 salatalık

Öğlen: 4 ymk kaşığı kapuska+1 kase yogurt+1 avuç kadar fıstık

Akşam: 1 yumruk kadar karnabahar haşlaması+1 kase yogurt+salata

Su: 2.5 lt geçmiştir
Spor: Bugün yok ama halay çektim, çiftetelli oynadım :KK70:
Ayyyy bi oynayasim var sorma beni de cagirsaydin keşkem

Eveeeetttt menümü veriyorummmmm

SABAH:
1 Haşlanmış yumurta
çeyrek yeşil biber
çeyrek domates
çeyrek salatalık
yağsız ince örgü peynir 3 adet
2 dilim tb ekmeği
1 dilim hindi füme

ARA:
yok

ÖĞLE:
100 gr kadar ızgara tavuk göğsü
1 dilim ızgara domates
1 dilim ızgara biber

ARA:
elmalı tarçınlı organik cips 3-4 adet

AKŞAM:
yarım subardağı kadar tarhana çorbası
yarım kas yoğurt
2 yk. z.yğlı barbunya
2 yk. sarımsaklı yoğurtlu havuç

ARA:
1 bardak light süt
1 elma

SU: 3 lt yi geçtim
SPOR: 1 Saat yürüyüş :KK49::KK49::KK49:

İyim exs rakibem. Durmak yok zayıflamaya devam :KK48: bakalım periliceden önce mezun olmaya çalışıyorum:KK70:
Sen ne yapiyon ablam, nasıl gidiyor, aile, diyet..

sen meni yenince kendime gelemedim dermişim iyidir canım hamdolsun ama bu hafta artık kilo hatta kilolar vermek istiyorum 1 ayı geçkin süredir gr gr gidiyor eve t bu hafta menim dirençimin reglimin bitiği hafta olacak cuma günü sonuca men bile inanamayacağim diye düşünüyorum inşallah

Menü zamanı;
Sabah ; melemen , biraz peynir, 2 dilim tam tahıllı ekmek.

Öğlen; bir kase tarhana çorbası, 4 kaşık pırasa yemeği

Ara ; bir mandalina

Akşam; balık( yine hamsi) , bol salata, kapya ( tavada, zeytinyağıyla biraz kavurdum)
Limonlu, şekersiz çay ( 2 bardak)

Su ; 1,5 litre
Spor; yine yok ( misafirim vardı

Back
X