Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o_Oslm kızlar ben geldim doktora boşu boşuna gitmişim bütün değerlerim normal doktor bazı kadınlar doğumdan sonra hiç adet omaz bazıları ise böyle çok olur dedi gayet normal falan dedi 1 .1.5 sene sürebilirmişo_Oo_O valla bende o zaman düzenlemeyecekse doğum kontrol ilacını kullanmayayım diyorum:63::63::63: sonuçta kortizon içeriyor aaz da olsa ama kafam karışık bilemedim:110::110::110: şu an adet oldum benim ilacım kesintisiz kullanııyor ama 21. günden sonra olmam gerekirken ben 16. günde oldum bırakcam bu ilacı :KK12::KK12::KK12::KK12:

Hızlı kilo veren hızlı kilo alır!
Yoğun diyet programlarıyla zayıflayanlara kötü bir haberimiz var. Hızlı verdiğiniz kiloları ileriki yıllarda geri alabilir hatta obez olabilirsiniz.

fft99_mf3657191.Jpeg

Kilo kontrolüyle ilgili programların neredeyse tamamının hızlı kilo verme üzerine kurgulandığını belirten Dr. Fizyoterapist Gamze Şenbursa, Kuzey Amerika ve Batı Avrupa’daki insanların çoğunun hızlı kilo vermek isterken obez olduğunu söyledi.
Gamze Şenbursa, bilimsel araştırmalarla desteklenen hızlı diyetlerin bozuk döngüsü hakkında şu bilgileri verdi:

“Hızlı diyet yapanlar büyük ölçüde kilo kaybeder. Aslında kaybedilen büyük ölçüde sudur, yağ değil. Vücudun metabolizması çeşitli nedenlerden dolayı yavaşlar. Beyinde bir bölge olan Hipotalamus yağ depolarının değiştiğini fark eder ve dolayısıyla yağ kaybı yerine metabolizmayı düşürür. Glikoz içine amino asitlerin parçalama sırasında, protein kaybı olur buda yağsız doku (kas) kaybı anlamına gelir. Ne kadar az kasınız varsa, metabolizmanız o kadar yavaşlar. Sonunda, hızlı diyet yapanların kilo kaybı yavaşlar ve motivasyonlarını kaybederler. Diğer psikolojik faktörler de devreye girmeye başlar. Kişinin metabolizma artık çok daha yavaş olduğu ve hızla kilo aldığı için motivasyon düşüklüğü artar. Beyin, vücuda (yağ) enerji sağlayacak her türlü rezervi saklamasını söyler. Başarısızlık, hayal kırıklığı duyusu genellikle kişiyi daha fazla yemeye teşvik eder. İspanya Oviedo Üniversitesi'nde yapılan araştırmalar da hızlı diyetlerin kısa vadeli etkilerinin, uzun veya orta vadede korunamadığı gösterdi. Bu tür diyetler genellikle biyolojik mekanizmalardan daha çok psikolojik sonuçlarından dolayı obezite veya aşırı kilo alınmasıyla sonuçlanır. Basitçe söylemek gerekirse moda diyetler uzun vadede aşırı kilo olasılığını yükseltir.”

sabah
kahvalti 11. bucukta yaptim: 1 yumurta haşlanmış 2 kibrit kutusu kdr peynir 3 zeytin 1 t.k az açılı ezme 1 fincan yeşil cay

Öğle: yok (kahvaltiyi çok geç yaptım)

Ara:yarım ayva 1 küçük elma

Akşam: 3 parça karnibahar haslanmis üzerine yoğurt ve nane.2 ymk kaşığı bamya .küçük bir kepçe tarhana corbasi

Ara maden suyu .bide süt olabilir . ( 2 bardak soğan suyu öğle ve akşam )

su 2.5 litre uyuyana kdr 3 olur

Spor: ebru şallı kol karın kâlca plates 45 dk suruyo 50 ip atladim

:kk77::kk77:merhaba güzeller

:kk77::kk77:uyanınca: 3 kuru kayısı 2 ceviz suya ısladım

sabah: 1 kk örgü peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tk tahin pekmez roka dereotu domates turp 3 dilim tt ekmek

ara: yok

öğlen: 4 yk kabak yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek salata

ara: 10 antep fıstığı

akşam: 6 yk kabak yemeği 2 köfte kadar tavuk göğsü 2 dilim tt ekmek 2 bardak ayran salata

ara: 20 gr kuru üzüm 1 portakal 1 bardak süt

spor: ebru şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruz :KK55::KK55:

su: 3 lt :KK50::KK50::KK50::KK50:

fatmanurkaya(128.3 /127.3 /1/%0.78) yeni üye Başlangıç tarihi 25 Haziran, başlangıç kilo: 134.4,hedef kilo: 73

perigunlugu perigunlugu canım sen listedeki başlangıç kilomu değiştirde biraz daha sevineyim burda buldum başlangıç kilomu :-)
:KK24::KK19:
kızlar meni kınamayın görmemiş bir kilo vermiş gibioldum ama ne yapayım bu konuda çok mutluyum

Back
X