Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi durumlar
İyi geceler 7. Takımın gülleri çıtırları
Kesin dönüş yaptım. Bu uzuuuun tatilde neler yaptığımı anlatmak isterdim ama kayda değer bişey yapmadım dinlendim. Diyeti bırakmayacaktım tek hedefim oydu onu da malum ameliyat vs derken sporu bıraktım önce. Sonra da birazcık iştahım açılmış olabilir
İzne ayrıldığımda 61 lerdeydim sanırım. En son o ara tartıldım zaten. Bi tartım bozuldu önce. Onu hallettim derken ben kaçtım tartılmaktan
Yarın sabah tartılır yazarım buraya da.
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. Herkes uyumuştur. Neyse nöbetçiniz geri döndü neyse ki![]()
Evet cevap vermek geç kaldım, baktım ki zaten yememişsin. Tebrik ederim. En büyük zayıflığımız bu ve sen bunu atlattın. Duygusal açlık ile yemek yemeye sonKızlar moralim bozuk. Kendimi zor tutuyorum dolaptaki 1 kase sütlacı yememek için. Ne yapabilirim . ???
Canım aceyip tatlı istiyor
Un köftesi nasıl birşey bilmediğimden yorum yapamadım ama az yemişsin zaten sorun olmaz sanırımCanım un köftesi suluydu. Yanında bolca salata, ekmek yok ... Bilmiyorum bana uygun geldi diyete. Akşam doyurucu bişeyler yiyemezsem gece çok acıkıyorum da![]()
Arada ki ekmek ne öyle kuzu ya meyve falan yesenekızlar iyi akşamlar menümü vereyim bende :)
sabah : 2 yumurta, 4 zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilime ekmek
ara: 1 dilim peynir, 1 dilime ekmek
öğle: 1 adet ızgara tavuk göğsü
akşam : 3 adet çiğ köfte, yeşillik
ara: 1 avuç fıstık
2 lt su, spor yok :/
Çitlembik tarz yarışına katıldınmı ?Ablam evde tarçın varsa tarçınlı süt iç. O da yoksa sütün içine çok az kakao koy içLütfen stresi kendi bünyenden çıkarma, kendin için yeme o sütlacı
![]()
Hayrişim hoşgeldin balım , yasemin gitmediki dönsünYasemin abla döndü mü?
Tatlısı burada evliler erken kaçıyor. Biz bekarlar hep o sayfa bu sayfa dolaşıyoruzİyi geceler 7. Takımın gülleri çıtırları
Kesin dönüş yaptım. Bu uzuuuun tatilde neler yaptığımı anlatmak isterdim ama kayda değer bişey yapmadım dinlendim. Diyeti bırakmayacaktım tek hedefim oydu onu da malum ameliyat vs derken sporu bıraktım önce. Sonra da birazcık iştahım açılmış olabilir
İzne ayrıldığımda 61 lerdeydim sanırım. En son o ara tartıldım zaten. Bi tartım bozuldu önce. Onu hallettim derken ben kaçtım tartılmaktan
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. Herkes uyumuştur. Neyse nöbetçiniz geri döndü neyse ki![]()
Hayris sssssssss ay ay neredesin sen vallahi kimi aklımdan geçirsem yazıyor bugün dedim hayrıs bıraktı gitti bizi yazmışsın bak hala seni bekliyorum mezun olmadım çabuk dönİyi geceler 7. Takımın gülleri çıtırları
Kız kötu kedi ben de aynen öyleyim her bi yerim sivilce dolduKızlar bende bişi sorcam ayıptır söylemesi ben öküz gibi yerken yüzümde 1 tane sivilce çıkmıyordu, 1 haftadır sağlıklı besleniyom iki tane kocaman sivilce çıktı, siz de oldu mu böyle saçma birşey ?
sinir stres de yok öyle fazla , yok benim bünyede kesin sıkıntı var ya![]()
Bak kaşınıyorsun demedi deme
Bugünkide pek olmamış aslındayarın daha bir menü ile bekliyorum seni
çok geçmiş olsun canım
Henüz listeye girme zamanı gelmeyen arkadaşlarımızda var ama gelenlerde ooohhh listeye giriyoruz hemen diye düşünmesinler menüleri çok çoook önemlii![]()
Hedeftaşım hoşgelmişsen amaaann insanlarin ne dedigiyle ugraşırsak ölelim daha iyiMerhaba herkese ya cok durgunum bugün. Okulda bazı sıkıntılar yaşadım çok canım sıkıldı.canim hicbisey istemiyo.bazi insanlar neden çok anlayissiz ve vicdansız ki.neyse menumu yazayim da sizi de sikmayayim.
SABAH 1parca süzme peynir 3zeytin 1parca tam buğday ekmeği 1bardak sut
OGLE 1 kase tavuk suyu çorba 2 kasik yoğurt 4 klasik ispanak yemeği
ARA 1 muz
AKŞAM biraz tavuk döner 2kasik makarna ayran ve maalesef bugün biraz fire var.çok da iyi gidiyodum ama maalesef boyle oldu.
SU 2litre
SPOR aksama kadar hep ayaktaydim hic oturmadim.yorgunluktan spor da yapamadim.
Herkese sevgiler...
Ay canım ne zeki kızsınAbla yaa ben buna inanmıyorum açıkçası. Biz de ne kadar kilolu bayan varsa muhakkak onlarda da var. Kii türkler olarak bizde de çook fit bayanlar varAmaa ne yazık kii Türk kadınları olarak öyle bir yetiştiriliyoruz ki önceliğimiz hiçbir zaman kendimiz olmuyo. Eş, çocuklar, aile, iş bunlar hep bizden önce geliyo ve fedakarlıklarımızın kurbanı oluyoruz
Aslında ilk önceliği kendimize versek, kendimiiz mutlu olsak bu güzel enerjimizle çevremizdekilere daha çok yardımcı oluruz.
![]()
Hoşgeldin tatlım, dönmene sevindim. Kilon kaç olursa olsun kaldğın yerden devam yarını merakla bekliyorum
Arada ki ekmek ne öyle kuzu ya meyve falan yeseneÖğlen hani salata+ yogurt. Çiğköfte miktarı az ama hem ödem tutuyor hemde o bulgurlar midede şişiyor. Hele birde hazırsa katkı maddeleri falan derken yemesen daha iyidi.
Ben çok değil 1 sene öncesine kadar gecenin 1 inde çiğköfte dürümleri yerdim ahh ahh nerden nereye. Şimdi ağzıma koymuyorum aylardır.![]()
içtiğin suyu artır canımKızlar bende bişi sorcam ayıptır söylemesi ben öküz gibi yerken yüzümde 1 tane sivilce çıkmıyordu, 1 haftadır sağlıklı besleniyom iki tane kocaman sivilce çıktı, siz de oldu mu böyle saçma birşey ?
sinir stres de yok öyle fazla , yok benim bünyede kesin sıkıntı var ya![]()
Kıızlaarr yarın perşembe, cumaya az kaldıııyarın çoook çoook dikkaaatt. yeme işlerini en geç 6da bitirelim
bol bol suya yüklenelim
birdeeee denemedeki arkadaşlar sizden çok çok daha dikkat bekliyorum
öyle cıslı menülerle gelip listeye girmeyi beklemeyin
![]()
glisemik indeksi düşük ekmekten faydalı bir karbonhidrat aynı zamanda protein içeriyor.bağırsaklara faydası var ve birçok vitamini bünyesinde barındırıyor nohut ve kuru fasulye.pirinç gibi yüksek glisemik endekste olmadığı için doyurucu hemen acıktırmıyor.valla benim değişim listemde 4 yk nohut 1 dilim ekmeğe eş diye yazıyorama daha iyi bilenler yazsın cnm emin olamadım şimdi listenin yalancısıyım
![]()