- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu günkü menüm
Sabah aç karnına limonlu ılık su
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, kkpeynir , 2 dilim tt ekmek, 2 tatlı kaşığı kadar pekmez
Öğlen; domates çorbası( 1 kase), yoğurt( 5 yemek kaşığı )
Ara ; yarım nar, bir mandalina
Akşam; bir kepçe nohutlu un köftesi, salata,
Ara ; 2 bardak limonlu çay
Su ; 2 litreye yakın
Spor; yarım saat yürüyüş
Oooo tebrikleerrr ucuuzz atlatmışsınİyi akşamlar hanımlar abimin asker Mevlüt'ünü de atlattıktan sonra size menümü verme sırası geldi tabi okadar mis gibi yemekler pişerken diyetimi koruduğum için beni tebrik etmelisiniz
Sabah
2 dilim peynir 1 dilim tambuğday ekmeği
4 zeytin
Öğlen
1 kase haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
1 dilim tambuğday ekmeği
Akşam
1 tabak patlıcan
1 kase yoğurt
Salata
3 litre su 1 saat yürüyüş
Ohoo bende diyorum geleceğim için yapayım diye ama bunu derken bacaklarımı uzatmış uzanıyo oluyorumÇok teşekkürler ablamNasıl mıı ohoo dur sayayım sana
Tıp fakültesini kazanıp doktor olabilmek, okulda iyi bir başarı gösterebilmek, karne , annem babam
Kısaca geleceğim içiin yapıyorum
4 yıl çalışıp derslere istediğim mesleği ve yaşamı kurmak için
Ama daha 10.sınıfım ben seneye ygs de çalışmaya başlıycam bir de 12.sınıf var onu hatırlatmıyorum bi dee of anam of yanii
![]()
Aaaa sende mi makarna güzeli oldun ;Merhaba herkese ya cok durgunum bugün. Okulda bazı sıkıntılar yaşadım çok canım sıkıldı.canim hicbisey istemiyo.bazi insanlar neden çok anlayissiz ve vicdansız ki.neyse menumu yazayim da sizi de sikmayayim.
SABAH 1parca süzme peynir 3zeytin 1parca tam buğday ekmeği 1bardak sut
OGLE 1 kase tavuk suyu çorba 2 kasik yoğurt 4 klasik ispanak yemeği
ARA 1 muz
AKŞAM biraz tavuk döner 2kasik makarna ayran ve maalesef bugün biraz fire var.çok da iyi gidiyodum ama maalesef boyle oldu.
SU 2litre
SPOR aksama kadar hep ayaktaydim hic oturmadim.yorgunluktan spor da yapamadim.
Herkese sevgiler...
Oooo hoşgeldiiinnnnn hayriiişşşİyi geceler 7. Takımın gülleri çıtırları
Kesin dönüş yaptım. Bu uzuuuun tatilde neler yaptığımı anlatmak isterdim ama kayda değer bişey yapmadım dinlendim. Diyeti bırakmayacaktım tek hedefim oydu onu da malum ameliyat vs derken sporu bıraktım önce. Sonra da birazcık iştahım açılmış olabilir
İzne ayrıldığımda 61 lerdeydim sanırım. En son o ara tartıldım zaten. Bi tartım bozuldu önce. Onu hallettim derken ben kaçtım tartılmaktan
Yarın sabah tartılır yazarım buraya da.
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. Herkes uyumuştur. Neyse nöbetçiniz geri döndü neyse ki![]()
kızlar iyi akşamlar menümü vereyim bende :)
sabah : 2 yumurta, 4 zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilime ekmek
ara: 1 dilim peynir, 1 dilime ekmek
öğle: 1 adet ızgara tavuk göğsü
akşam : 3 adet çiğ köfte, yeşillik
ara: 1 avuç fıstık
2 lt su, spor yok :/
Hangi durumlar
Bu hafta borçlarım için niyetliyim perim . akşam doymak bilmiyorum , sahur yapmıyorum ona sayıyorum .ama üzülme oruç tutarken kilo veremem , rahat rahat şişebilirsin![]()
Kız kötu kedi ben de aynen öyleyim her bi yerim sivilce doldu
Bak kaşınıyorsun demedi deme
periliçe ben burdayim cıss yok bol su bol spor var
Beni al apla yaaa her işe yararim
Hedeftaşım hoşgelmişsen amaaann insanlarin ne dedigiyle ugraşırsak ölelim daha iyi
Huysuz virjinin bir lafi vardi pek severim
Arkamdan konuşanlar arkami önümden konuşanlar önümü yesin![]()
Olur ablacım bu haftadan itibaren alırız başlangıç kilonu.günaydınnn herkese ,
selinanya yarın tartılıp başlangıçç kilosumu alıyorum o rakamı ?
geçen haftada tartılmamıştım bilmiyorumm
bu arada okadar ekmekten konuşunca bende bir dilim yedim sabah
öglene çorbamı bir kase degil 1 kepçe içerim :)
Kuzucum öncelikle şöyle bir durum var, dün yediklerin ödem tutmana sebep olmuş olabilir. Bu demek değil ki yarın daha fazla eksi görmeyeceksin. Bak mesela ben dünden bu güne 500 gr artıdaydım, mümkün mü tabi ki değil. Vucut böyle dalgalanmalar yaşıyor ve bir günü bir günün tutmuyor.Günaydın kızlar dayanamadım tartildim bu sabah ve 100 gr bile gitmemis yaaa çok Üzgünüm çok moralim bozuldu![]()
Yarın basküle çıkıp burada sonucu paylaştıgımda hepiciniz utanacaksiniz pericadolozu
Oooo tebrikleerrr ucuuzz atlatmışsın![]()
Ohoo bende diyorum geleceğim için yapayım diye ama bunu derken bacaklarımı uzatmış uzanıyo oluyorum
Aaaa sende mi makarna güzeli oldun ;
Oooo hoşgeldiiinnnnn hayriiişşş
ahh birde spor olsa
yok yok şişmem hayatta ama veremicemde galiba bugün yada yarın regl oluyorum kesin hissediyorum
Makarna var sende bol bol![]()