Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sevgili bayanlaarr :KK66:
Yarın tartı günü menüler gayet güzel :KK66: inşallah yarın sonuçlarda böyle olur :KK66: lütfen yarın en geç 12ye dek bildirimleri yapalım unutmayalım yoksaaaa cezaaaa vaaaarrr içimdeki deliyi uyandırmayın :KK70::KK70::KK70:

Bu arada herkese bir sorum olacak geçmişte nasıldınız şuan nasılsınız bu konu ile alakalı fikirlerinizi merak ediyorum hatta cevap verirken beni etiketlerseniz çok sevinirim çünkü cidden bu durumu problem haline getiriyorum artık.

Bekar çalışan bir bayan olarak maaşını ne yapıyorsunuz ? Aileye katkınız nedir ?
Aynı şekilde anne olan arkadaşlarda çocuklarınızdan beklentiniz nedir bu konuda ?

bebişim bildirimi nasıl yeepceeem ??

ben maalesef bekar çalışan bir bayan olarak maaşımın %70 ini aileye veriyorum, maalesef diyorum çünkü bunlar babam tarafından havaya savrulmuş paraların banka borcu ve ben uzun zamandır ödüyorum...
Bugün moralim çok bozuk kızlar...
benim sevdicek ankaradaydı ama istanbula taşındı, son 1 yıldır istanbulda, ama şimdi kendini iyice işe verdi artık bazı günler konuşamıyoruz bile... kendimi çok yalnız hissediyorum, napıcam bilmiyorum

bebişim bildirimi nasıl yeepceeem ??

ben maalesef bekar çalışan bir bayan olarak maaşımın %70 ini aileye veriyorum, maalesef diyorum çünkü bunlar babam tarafından havaya savrulmuş paraların banka borcu ve ben uzun zamandır ödüyorum...
Bugün moralim çok bozuk kızlar...
benim sevdicek ankaradaydı ama istanbula taşındı, son 1 yıldır istanbulda, ama şimdi kendini iyice işe verdi artık bazı günler konuşamıyoruz bile... kendimi çok yalnız hissediyorum, napıcam bilmiyorum
Kuzucum beni sakin yanlis anlama ama işim yogun konusamiyorum bana hep bi bahane gibi gelmistir

merhabaa bendeşunu eklemek istiyorum
mesela ben çalışıyorum yemek çıkıyor iş yerimde yarınmmenüde börek var
ekmek ve yag olarak hesaplayıp ona göre böregi yemeyi düşünüyorum
hepte böyle yapıyorum 4-5 dlm degil küçükse iki dilim büyükse bir dilim yiiyp bırakıyorum

çünkü hayat boyu kısamayız birde iş yerinde yememekk sürekli polemiklere ve diyet yapıyor
yine mevzusuna sebep oluyor
evet biz çalışanlar bazen böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz evden yemek götürmekte zor bir zaman sonra zor olabiliyor . heleki benim gibi 24 saat nöbete gidince 2öğün aynı yemeği yemek durumunda kalınabiliyor ama ben 10 aydır kendime çok büyük kısıtlamalar getirmedim çünkü diyet psikolojisi benim için çok stresli bir süreçti o yüzdende hayatımdan sadece pilav makarna ve patetesi çıkardım onuda çok yemezdim benim için zor olmadı . benim metobolik bir rahatsızlığım olduğu ( haşimato)için bu süreçte sunu uyguladım az ve sık beslenmek benim metobolizmamı çalıştırdı.yoksa 2öğün yerdim aburcubur yoktu tatlı sevmem ama ekmek düşkünüyümdü. birazda ayça kayanın diyetine tabi tam hiç uymasamda prensip açısından bana hep mantıklı gelmiştir.

Sabah: tavada 2 yumurta, 1 kk tulum peyniri,elma, sütlü kahve
Öğlen:60gr leblebi, 3 kayısı,3incir
İkindi misafirlikte:çok minik kuru patlıcan dolması, 1 yemek kasığı yoğurtlu kereviz
Akşam light ton balığı
Eşim doğal kayısı,kayısı cekirdeği getirmiş, 3 tane filan ondan,2 incir
Bir de kızımdan kalan minik muz
2lt su
20 dkk dans, 50 squat,50 ip.atlamaca

evet biz çalışanlar bazen böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz evden yemek götürmekte zor bir zaman sonra zor olabiliyor . heleki benim gibi 24 saat nöbete gidince 2öğün aynı yemeği yemek durumunda kalınabiliyor ama ben 10 aydır kendime çok büyük kısıtlamalar getirmedim çünkü diyet psikolojisi benim için çok stresli bir süreçti o yüzdende hayatımdan sadece pilav makarna ve patetesi çıkardım onuda çok yemezdim benim için zor olmadı . benim metobolik bir rahatsızlığım olduğu ( haşimato)için bu süreçte sunu uyguladım az ve sık beslenmek benim metobolizmamı çalıştırdı.yoksa 2öğün yerdim aburcubur yoktu tatlı sevmem ama ekmek düşkünüyümdü. birazda ayça kayanın diyetine tabi tam hiç uymasamda prensip açısından bana hep mantıklı gelmiştir.

Sabah. 5:30 kalkiyorum kahvaltı hazırla beslenme hazırla evi toparla, çocukları giydir yedir icir kendin hazırlan saç baş makyaj, ise git çalış eve gel 7 de en kötü iki çeşit yemek yap ders çalıştır yedir icir yika
Derken günlerin hep böyle geçmekte bu tempoda, kendime özel yemek hazırlayıp götürmek çok lüks birde 30 kişilik bir masada farklı yersen göze batıyor

Bende pilav makarna yemiyorum , yemek Zorunda kalirsamda dengeliyorum eldeki ve evdeki malzemelerle diyet yapıyorum ;)

Benim metabolizmada çok iyi durumda değil valla ver-al derken kilollari düzeni saati

7 otlu çaydan içtim bende bugün tadı çok yumuşak ve çok güzel gerçekten :KK66:

Kuru fasulyeye bayılırım var yaaaa ama sulu olmayacak fazla yoğun olacak biraz :KK66:

Su ne alemde ? Spor olaydı belki akşamı götürürdün dicem ama o da yok :KK43:

Ebru şallıyı bi ara deneyeyim dedim kadın baktım yapıyo bu ne ya çok basit dedim sonra kendim yapınca zor durdum yarıda bıraktım Demekki büyük konuşmicakmışım :KK70::KK70:

:KK73::KK73:
Aynen o ebru Şallı yaktı beni. Dün biraz denedim hala her tarafım agriyo. 80 kilo ile kalkmiyo ki benim.cok lar. Maşallah kadın lastik gibi.

Aynen o ebru Şallı yaktı beni. Dün biraz denedim hala her tarafım agriyo. 80 kilo ile kalkmiyo ki benim.cok lar. Maşallah kadın lastik gibi.
Ben ebru şalliyla oğluşa hamile kalmadan önce 12 kilo vermiştim başta heryer ağriyor ama sonra inanın taş gibi vücut oluyor

Sevgili bayanlaarr :KK66:
Yarın tartı günü menüler gayet güzel :KK66: inşallah yarın sonuçlarda böyle olur :KK66: lütfen yarın en geç 12ye dek bildirimleri yapalım unutmayalım yoksaaaa cezaaaa vaaaarrr içimdeki deliyi uyandırmayın :KK70::KK70::KK70:

Bu arada herkese bir sorum olacak geçmişte nasıldınız şuan nasılsınız bu konu ile alakalı fikirlerinizi merak ediyorum hatta cevap verirken beni etiketlerseniz çok sevinirim çünkü cidden bu durumu problem haline getiriyorum artık.

Bekar çalışan bir bayan olarak maaşını ne yapıyorsunuz ? Aileye katkınız nedir ?
Aynı şekilde anne olan arkadaşlarda çocuklarınızdan beklentiniz nedir bu konuda ?
Ben bekarken aileme gönderiyorum bi miktar canim çünkü ihtiyaçları oluyordu öyle çok geçmeyi fln sevmem ev kedisi olduğum için para harcayacak pek bsy bulamıyorum ki bu olduğum ilcedende kaynaklaniyordu .ama evleneince değişti tabi araba aldık borç harç gidiyor bi şekilde

Ne olduda canim neden agliyosun

selinnn o son cümlen beslenmeyle alakalı mı genel mi tatlım ?
beslenmeyle alakalıysa onu isteyen nefsimiz değil beynimiz , doktor öz sağlıklı yaşama beynin alışması 75 gün sürer demişti bi programında , bi de arada böyle hepimiz kötü günler yaşarız , geçici olduğunu biliyosun tatlım bak yarın sabah hepimiz için yeni birgün, sen şimdi kendini mutlu edicek birşeyler yap tatlım

Kuzuuum o nefis neler istiyor ah iyi bilirim ben çok aglak biriyim ota .oka aglarim o nefis yuzunden neler cektim sabir ya sabir

Oy kıyamam ben kuzuma takma yoğunlukta hep olan şeyler bunlar, ama ağlama demem ağlamakta bi şekilde deşarj olmaktır, içinden geliyosa bağıra çağıra ağla ama evinde tabi rahatlarsın :KK66:

Selinanya Selinanya Ablam üzme kendinii, eve gidincee aç bir duygusal film, ağlarsan rahatlarsın :KK200::KK60:

Selinanya Selinanya kuzum o yoğunluktan değil reglden :KK53: bende şuan heryere saldırmayı bekleyen atarlı naciyeye döndüm :p hakkımı istiyorum deyip duruyorum gerçi savunduğum konuda haklıyımdaa işte neyseee :)))):KK70:

Teşekkür ederim canlarım. Öncelikle diyetle alakalı değil zaten o bende takıntı durumuna geldiği için kendime çektirdiğim bir eziyet şeklini aldı. Ben kendimi seven, özgüveni sağlam bir insanım, ne zaman diyet işine girdim ne kendime sevgim ne de saygım kaldı. Yeniden kendimi mutlu etmeye, sevmeye çalışıyorum. O yüzden 34-36 bedene düştüğüm halde aynaya baktığımda böyle göremiyorum. Uzun zamandır herşey yolundaymış gibi davranmaktan, bütün sorunlarımı zayıflama kılıfı içine almaktan yoruldum. Sonrasında kendiyle savaşan, orasına burasına takan biri olarak buluyorum kendimi. Çok kolay ağlayan bir insandım ama ağlayamıyorum. O da etkiledi sanırım birde regl oldum olucam onun da etkisi var, iş çok yoğun oda bunalttı. 4.5 ilişkimi bitirdim 3,5 ay kadar önce ve evdekiler, dışardakiler beni üzgün görmesin diye hiç zararsız atlatmışım gibi davrandım. yok sayılamayacak kadar büyük bir yeri vardı hayatımda ama yoksaydım. Sanırım bu da artık fazlasıyla etkiliyor beni, geçmişi sorgulayayım derken yine kendime yüklüyorum bütün olanları. Ve hala sindiremediğim, ağır gelen sözler var ki asıl onlar bırakmıyor peşimi. Onca yıldan sonra bir söz, bir hareket bastırmaya çalıştığım ne varsa geri çıkarıyor hepsini. Sadece daha zamanı var herşey için. Hal böyle olunca eve gidip de ağlayayım da diyemiyorum en fazla banyoyu kilitleyip, sessiz sessiz gözyaşı döküyorum ki onu bile yapamıyorum artık.

Çok konuştum, kafanızı şişirdim. biz burda birbirimizi tanıyoruz anlattığımız kadarıyla ve yakınen tanıdığın birine anlatmaktan çok daha kolay geliyor burda içinden geçenleri dışa vurması. Orda ki nefis de maddi konularla ilgili isteklerdi. İstediğim bir sürü şey var. Ama bunları söylersem nefsim konuşuyor olacak. Ve ben elimdekilere şükretmeliyim, bunu kendime öğretmeliyim.

Kuzu zaten bu konuyu konuştuk ama yine de bende durumumu özet geçeyim perigunlugu perigunlugu Yazın abim evlendi diye üstümde kredi var zaten, kredi kartları var, abime telefon almıştım onun ödemesi var, yine düğün için alınan eşyaların borcu var. Ben krediyi, kendi kredi kartımı, evin faturalarını, abimn telefon taksidini, ve diğer el borçlarını ödüyorum. Haliyle bana da işte ne kadar kalırsa ki pek de birşey kalmıyor. Babamın yıllardır gelen bir borç döngüsü var ki benim annemde çalışıyor. Hep bir düzelir umuduyla bakıyoruz, istediğimiz şeylerden feragat ediyoruz. Ama napalım buna da şükür, ben şehirdışında okudum ve ister istemez masrafım oluyordu. Ben onlara sayıyorum, bir nevi borcumu ödüyorum.

Menüm:

Sabah: ayran aşı

Ara: ayran aşı

Öğlen ayran aşı+ salata

Akşam: ayran aşı.

Su: 3 lt geçer sanırım.
Spor da yaparım birşeyler.

Sabah bugün perşembe dedim ve iş yerinde menüde ne vardı bakmamıştım. Baktım dolapta nohut ve mercimek var, ayran aşı yapayım dedim. Hızlı bir karar oldu ama inşallah yarın tartı azcık da olsa eksi olur.

Back
X