Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar hanımlar gece kızım hastalandığı için hiç uyutmadım sabah 7 de uyudum öğlen 2 buçukta uyandım ondan öğlen ve kahvaltı birlikte oldu menümü veriyim

Öğlen
2 dilim peynir
2 dilim tambuğday
3 bardak çay

Ara
1 portakal

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

4 litre su 1 saat yürüyüş

perigunlugu perigunlugu
Kuzu ben anlamadim tam istegini
Yani ben bekarken ne hayal ediyodum simdi ne durumdayim mi olay
Yok canım yani mesela bekarken eve ne kadar para veriyodunuz ? yada tamamını verip siz mi harçlık alıyorsunuz gibi sormak istediğim.
bebişim bildirimi nasıl yeepceeem ??

ben maalesef bekar çalışan bir bayan olarak maaşımın %70 ini aileye veriyorum, maalesef diyorum çünkü bunlar babam tarafından havaya savrulmuş paraların banka borcu ve ben uzun zamandır ödüyorum...
Bugün moralim çok bozuk kızlar...
benim sevdicek ankaradaydı ama istanbula taşındı, son 1 yıldır istanbulda, ama şimdi kendini iyice işe verdi artık bazı günler konuşamıyoruz bile... kendimi çok yalnız hissediyorum, napıcam bilmiyorum
Ama sonuç olarak sana "al obur kedi bu miktar sana ait gerisinin kararı bizde" denmiyor değil mi ?
Aslında olaya kötü yanından bakmak istemem pek ama uzaklaşmanın ilk belirtileri gibi sanki. tabii detayını sen daha iyi bilirsin ;)
Merhaba bayanlar menümü yazayım
SABAH 1 bardak süt
ÖĞLE 1 tabak pırasa yemeği salata 1 bardak sade sutlu kahve
AKŞAM 1 kepçe tarhana çorbası 3 kasik pırasa yemeği salata
SU 2.5 litre
SPOR yarım saat yürüyüş
Kızımı uyuttum tan sonra gelirim inşallah. Sevgiler.
sabah hiç olmamış canım keşke bişiler yiyebilseydin :(
Sabah: tavada 2 yumurta, 1 kk tulum peyniri,elma, sütlü kahve
Öğlen:60gr leblebi, 3 kayısı,3incir
İkindi misafirlikte:çok minik kuru patlıcan dolması, 1 yemek kasığı yoğurtlu kereviz
Akşam light ton balığı
Eşim doğal kayısı,kayısı cekirdeği getirmiş, 3 tane filan ondan,2 incir
Bir de kızımdan kalan minik muz
2lt su
20 dkk dans, 50 squat,50 ip.atlamaca[/QUOTE:KK60::KK60::KK60:

Teşekkür ederim canlarım. Öncelikle diyetle alakalı değil zaten o bende takıntı durumuna geldiği için kendime çektirdiğim bir eziyet şeklini aldı. Ben kendimi seven, özgüveni sağlam bir insanım, ne zaman diyet işine girdim ne kendime sevgim ne de saygım kaldı. Yeniden kendimi mutlu etmeye, sevmeye çalışıyorum. O yüzden 34-36 bedene düştüğüm halde aynaya baktığımda böyle göremiyorum. Uzun zamandır herşey yolundaymış gibi davranmaktan, bütün sorunlarımı zayıflama kılıfı içine almaktan yoruldum. Sonrasında kendiyle savaşan, orasına burasına takan biri olarak buluyorum kendimi. Çok kolay ağlayan bir insandım ama ağlayamıyorum. O da etkiledi sanırım birde regl oldum olucam onun da etkisi var, iş çok yoğun oda bunalttı. 4.5 ilişkimi bitirdim 3,5 ay kadar önce ve evdekiler, dışardakiler beni üzgün görmesin diye hiç zararsız atlatmışım gibi davrandım. yok sayılamayacak kadar büyük bir yeri vardı hayatımda ama yoksaydım. Sanırım bu da artık fazlasıyla etkiliyor beni, geçmişi sorgulayayım derken yine kendime yüklüyorum bütün olanları. Ve hala sindiremediğim, ağır gelen sözler var ki asıl onlar bırakmıyor peşimi. Onca yıldan sonra bir söz, bir hareket bastırmaya çalıştığım ne varsa geri çıkarıyor hepsini. Sadece daha zamanı var herşey için. Hal böyle olunca eve gidip de ağlayayım da diyemiyorum en fazla banyoyu kilitleyip, sessiz sessiz gözyaşı döküyorum ki onu bile yapamıyorum artık.

Çok konuştum, kafanızı şişirdim. biz burda birbirimizi tanıyoruz anlattığımız kadarıyla ve yakınen tanıdığın birine anlatmaktan çok daha kolay geliyor burda içinden geçenleri dışa vurması. Orda ki nefis de maddi konularla ilgili isteklerdi. İstediğim bir sürü şey var. Ama bunları söylersem nefsim konuşuyor olacak. Ve ben elimdekilere şükretmeliyim, bunu kendime öğretmeliyim.

canım içinde ne kadar çok şey biriktirip yüklenmişssin ne denir bilmemki her yaşın kendine göre zorlukları ve güzellikleri var herhalde sen kalbi çok temiz bir genç kızsın RABBİM gönlüne genişlik versin inşallah

Ben bekarken aileme gönderiyorum bi miktar canim çünkü ihtiyaçları oluyordu öyle çok geçmeyi fln sevmem ev kedisi olduğum için para harcayacak pek bsy bulamıyorum ki bu olduğum ilcedende kaynaklaniyordu .ama evleneince değişti tabi araba aldık borç harç gidiyor bi şekilde
Anladım canım ;) teşekkür ederim ;)
Teşekkür ederim canlarım. Öncelikle diyetle alakalı değil zaten o bende takıntı durumuna geldiği için kendime çektirdiğim bir eziyet şeklini aldı. Ben kendimi seven, özgüveni sağlam bir insanım, ne zaman diyet işine girdim ne kendime sevgim ne de saygım kaldı. Yeniden kendimi mutlu etmeye, sevmeye çalışıyorum. O yüzden 34-36 bedene düştüğüm halde aynaya baktığımda böyle göremiyorum. Uzun zamandır herşey yolundaymış gibi davranmaktan, bütün sorunlarımı zayıflama kılıfı içine almaktan yoruldum. Sonrasında kendiyle savaşan, orasına burasına takan biri olarak buluyorum kendimi. Çok kolay ağlayan bir insandım ama ağlayamıyorum. O da etkiledi sanırım birde regl oldum olucam onun da etkisi var, iş çok yoğun oda bunalttı. 4.5 ilişkimi bitirdim 3,5 ay kadar önce ve evdekiler, dışardakiler beni üzgün görmesin diye hiç zararsız atlatmışım gibi davrandım. yok sayılamayacak kadar büyük bir yeri vardı hayatımda ama yoksaydım. Sanırım bu da artık fazlasıyla etkiliyor beni, geçmişi sorgulayayım derken yine kendime yüklüyorum bütün olanları. Ve hala sindiremediğim, ağır gelen sözler var ki asıl onlar bırakmıyor peşimi. Onca yıldan sonra bir söz, bir hareket bastırmaya çalıştığım ne varsa geri çıkarıyor hepsini. Sadece daha zamanı var herşey için. Hal böyle olunca eve gidip de ağlayayım da diyemiyorum en fazla banyoyu kilitleyip, sessiz sessiz gözyaşı döküyorum ki onu bile yapamıyorum artık.

Çok konuştum, kafanızı şişirdim. biz burda birbirimizi tanıyoruz anlattığımız kadarıyla ve yakınen tanıdığın birine anlatmaktan çok daha kolay geliyor burda içinden geçenleri dışa vurması. Orda ki nefis de maddi konularla ilgili isteklerdi. İstediğim bir sürü şey var. Ama bunları söylersem nefsim konuşuyor olacak. Ve ben elimdekilere şükretmeliyim, bunu kendime öğretmeliyim.
Ahh canım :( söylenecek pekte birşey yok aslında, bu süregelen bir süreç aslında, sadece biraz daha gecikmeli oldu sende, ama yinede herşeyin başı zaman, zaman, zamaan.... Biz nelere göğüs gerdik bu da öyle olacak ;)
Kuzu zaten bu konuyu konuştuk ama yine de bende durumumu özet geçeyim perigunlugu perigunlugu Yazın abim evlendi diye üstümde kredi var zaten, kredi kartları var, abime telefon almıştım onun ödemesi var, yine düğün için alınan eşyaların borcu var. Ben krediyi, kendi kredi kartımı, evin faturalarını, abimn telefon taksidini, ve diğer el borçlarını ödüyorum. Haliyle bana da işte ne kadar kalırsa ki pek de birşey kalmıyor. Babamın yıllardır gelen bir borç döngüsü var ki benim annemde çalışıyor. Hep bir düzelir umuduyla bakıyoruz, istediğimiz şeylerden feragat ediyoruz. Ama napalım buna da şükür, ben şehirdışında okudum ve ister istemez masrafım oluyordu. Ben onlara sayıyorum, bir nevi borcumu ödüyorum.
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Menüm:

Sabah: ayran aşı

Ara: ayran aşı

Öğlen ayran aşı+ salata

Akşam: ayran aşı.

Su: 3 lt geçer sanırım.
Spor da yaparım birşeyler.

Sabah bugün perşembe dedim ve iş yerinde menüde ne vardı bakmamıştım. Baktım dolapta nohut ve mercimek var, ayran aşı yapayım dedim. Hızlı bir karar oldu ama inşallah yarın tartı azcık da olsa eksi olur.
Vaayyyyy :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
İyi akşamlar hanımlar gece kızım hastalandığı için hiç uyutmadım sabah 7 de uyudum öğlen 2 buçukta uyandım ondan öğlen ve kahvaltı birlikte oldu menümü veriyim

Öğlen
2 dilim peynir
2 dilim tambuğday
3 bardak çay

Ara
1 portakal

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

4 litre su 1 saat yürüyüş

Menü güzel :KK60:

Cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sormamdaki asıl sebep şuydu, annem borç var şu var bu var diyerek işe başladığım ilk zamandan beri (2008 yılı) maaşımı (aynı zamanda evdeki herkesin) kendisi alıyor sadece bana ufak bir miktar harçlık veriyor. Fakat ben ne zaman isyan etsem ve evdeki borçların bir miktarını bana ver onları ödeyeyim üzerime düşeni yapayım ama maaşımın idaresi bende olsun desemde maalesef kabul etmiyor. Bu durumda canımı çok sıkmaya başladı. Acaba sadece bizde mi böyle yoksa benim gibi var mı diye merak ettim.

Cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sormamdaki asıl sebep şuydu, annem borç var şu var bu var diyerek işe başladığım ilk zamandan beri (2008 yılı) maaşımı (aynı zamanda evdeki herkesin) kendisi alıyor sadece bana ufak bir miktar harçlık veriyor. Fakat ben ne zaman isyan etsem ve evdeki borçların bir miktarını bana ver onları ödeyeyim üzerime düşeni yapayım ama maaşımın idaresi bende olsun desemde maalesef kabul etmiyor. Bu durumda canımı çok sıkmaya başladı. Acaba sadece bizde mi böyle yoksa benim gibi var mı diye merak ettim.

peri aynı durumdayız canım her ay elime kalan 200 lira sadece :cry:

evet biz çalışanlar bazen böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz evden yemek götürmekte zor bir zaman sonra zor olabiliyor . heleki benim gibi 24 saat nöbete gidince 2öğün aynı yemeği yemek durumunda kalınabiliyor ama ben 10 aydır kendime çok büyük kısıtlamalar getirmedim çünkü diyet psikolojisi benim için çok stresli bir süreçti o yüzdende hayatımdan sadece pilav makarna ve patetesi çıkardım onuda çok yemezdim benim için zor olmadı . benim metobolik bir rahatsızlığım olduğu ( haşimato)için bu süreçte sunu uyguladım az ve sık beslenmek benim metobolizmamı çalıştırdı.yoksa 2öğün yerdim aburcubur yoktu tatlı sevmem ama ekmek düşkünüyümdü. birazda ayça kayanın diyetine tabi tam hiç uymasamda prensip açısından bana hep mantıklı gelmiştir.
bendede hasimoto var.o cok etkiler mi acaba kilo verisimi

kızlar tolgayla ayrıldık ağlaya ağlaya mutfağa koştum gofret yedim biraz kusura bakmayın, yeme krizim geldi resmen daha da yerdm birşeyler ekmek flan ama yemedim , çok kötü hissediyorum kendimi, 3 yıllık ilişki whatsapp dan bitti...

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

kızlar tolgayla ayrıldık ağlaya ağlaya mutfağa koştum gofret yedim biraz kusura bakmayın, yeme krizim geldi resmen daha da yerdm birşeyler ekmek flan ama yemedim , çok kötü hissediyorum kendimi, 3 yıllık ilişki whatsapp dan bitti...

Canım ne desem bilemiyorum, hayırlısı olsun demekten başka birşey bulamıyorum :( daha iki dk önce yorum yapmıştım bu konu ile ilgili uzaklaşmaya çalışıyor diye düşünmüştüm keşke hiç haklı çıkmasaydım :( ama vardır bunda da bir hayır canım ;)

Hadi yaa diyet de yapmışsındir tabi dimi.bu arada Hazır miyiz kankicim yarın 1. Olup da bütün çiçekleri kiskancindan soldurmaya:KK48:
Tabi kanki o dönem burada takiliyordum yine
Ayipsin kuzu ya ezer geçeriz bunlari

İnsanoglu iste nekadar elde edersen et daha fazlasini istiyorsun
Daha geçen gün ev hanimi olan komşumun üzerinde polo gördum eşime koştum suna bak ya kadin ev de oturuyo arabasi var polo giyiyo falan diye dertlendim
Adamcagiz yazik peşimde dolaniyo sana polo dan bisiler alalim diye nasil vicdan azabi cektim anlatamam
Insanin yaptigi en kötü şey içine atmaktir
Olay ani patlayip birakacaksin yoksa maalesef sen ona nokta koymadikca o seni mahvedecek
Nefsinle savaşma o herseyi ister sen onu da yola getirmeyi bilirsin ben inaniyorum

perigunlugu perigunlugu
Kuzucan ben cok az calistim onda da kendim yedim
Ama sana eşimden örnek vereyim
Biz evlenmeden önce evin elektrik su telefon mutfak erzagi kardeşinin okul masrafi falan hep bu karsilamis yani kendine bisi kalmamis
Butun maasi eve getirip birakiyormus kendi istedikce ona harçlik veriyorlarmis
Tabi biz evlendigimizde 5 kuruş parasi yoktu cebin de hala cok kizgin ailesine

Ben evliyim ama iş yerindeki bekar kızların idaresi kendi ellerinde ve bir miktar yardım ediyorlar eve

Ah kuzu ya bunlar hep bitirme senaryolari kafalari bu kadar calisiyor iste
Kendine haksizlik etme
Ben ne yaptim deme
Eziyet etme
Yaşanmaliymiş ve bitmeliymiş okey

Kızlar menüm

Doğum günü yemekliymis aynı zaman da bu süper oldu :)

Sabah geç kalktim yine
Ilık suya limon
1 tane küçük akıtma(krep)
Domates peynir

Öğle yok haliyle

Akşam
1 tavuk but
2 yk pilav
3 yk patates püre
3 yk taş kebap
Salata
1 yk rus salatası ( merak ettim de Rusya da rus salatasını)

Pastadan sadece 1 çay kaşığı tattım
1 kuru incir
4 badem
Şekersiz çay

2 bardak lahana suyu

2 litre su
35 dk plates

Bu kadar

canım içinde ne kadar çok şey biriktirip yüklenmişssin ne denir bilmemki her yaşın kendine göre zorlukları ve güzellikleri var herhalde sen kalbi çok temiz bir genç kızsın RABBİM gönlüne genişlik versin inşallah
Amin ablacım :KK15:

Ahh canım :KK43: söylenecek pekte birşey yok aslında, bu süregelen bir süreç aslında, sadece biraz daha gecikmeli oldu sende, ama yinede herşeyin başı zaman, zaman, zamaan.... Biz nelere göğüs gerdik bu da öyle olacak :KK66:
Öyle canım herşeyin ilacı zaman, ohoo zamanla neler geçmedi ki bnlar da geçer :KK60:

Kuzu hiç üzülme, çünkü onca yıldan sonra mesajla bitirmişse ona dökülen bir damla bile yazık olur. Sakin ol, ağla ama bunu yaparken 5 dakika sonra pişman olacağın şeyler yeme. Hepsi geçiyor şuan çok çok yeni. Allah güç kuvvet versin, bir an önce alsın kalbinden sevgisini :KK43:

Heyyy ağlamayı kes ve ona ne kaybettiğini göstermek için totonu kaldır. Bitti diye ağlayan kızları gerçekten sevmiyorum! Zayıfla ve onu mağlup et! Önüne bin tane erkek gelmezse ben daha birşey bilmiyorum!

N Nisaca canm.bnde bu ara oyleyim.neredeyse her hafta 1 arkdsn doğum.gunu partisi var ve bnde genelde salata turu syleri yiyorum yarın aksm gidecgm bnde. @yasom7272 abla bnde katılıyorum evet şuan kilo verme aşamasında yememeliyiz ama kilomu korumaya başladığında dengeli bir şekilde tuketebilirz bn mesela tatliyla pek aram yok sukur sadece adet döneminde 1 dilim bklava yetiyor bana ama bnde ıspanaklı borek pizza ve su boregine hayır diyemem ama şuan diyorum tabi ama ömrümün sonuna kdr yemedn de olmaz :kk77::KK53:
Ondan az ama öz temeli di mi. Burada bi başarı öyküsü okumuştum biraz uzuncsyfi ama güzeldi. Yemeklerle konuşuyorum bende 1 kaşık da da aynı tat sonuçta 10 kaşık da . :)
Tatliyla aran olmaması süper. Ben tan bi çikolata hastasayim. Hele ki özel dönemlerde. Haftaya o nedenle çok dikkatli olmalıyım. Bu sefer basaticam inşaallah
N Nisaca canm.bnde bu ara oyleyim.neredeyse her hafta 1 arkdsn doğum.gunu partisi var ve bnde genelde salata turu syleri yiyorum yarın aksm gidecgm bnde. @yasom7272 abla bnde katılıyorum evet şuan kilo verme aşamasında yememeliyiz ama kilomu korumaya başladığında dengeli bir şekilde tuketebilirz bn mesela tatliyla pek aram yok sukur sadece adet döneminde 1 dilim bklava yetiyor bana ama bnde ıspanaklı borek pizza ve su boregine hayır diyemem ama şuan diyorum tabi ama ömrümün sonuna kdr yemedn de olmaz :kk77::KK53:

Back
X