Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu yıllara canım. Allah yardimcin olsun sinavindaGünaydın arkadaşlar dün doğum günün de 5 tane fln yaprak sarma yedim en makulu oydu ve minik. Bir parça pastadan yedim.oda içi muzluydu muzlarini yedimceza verebilirsiniz bu ara bugün direksiyon sinavim var
Benim bu gruptan yeni haberim oldu kacirmisim . ama tebrikler kızlar . harikayiz. :) motivasyona devamHeytt beee menekşeler ne olmuş oyle N Nisaca T tozpembefil tebrikler arkadaşlar hafta daha bi azimli oluruz inşallah
Kolay gelsin cnm. Hem çocuk hem iş hem ev olunca annelere tatil yok :)güya tatildeyim kocaman bir ev temizlenecek çoçukların okul hazırlıkları yapılacak küçük oğlan tepemde ilgi bekliyor
bugün halsizim diye toplantımada gidemedim
geçmişi yeni okudum
HERKESE MUTLU HUZURLU GAYRETLİ SAĞLIKLI BİR HAFTA SONU DİLİYORUM
tüm işi olan arkadaşlarıma kolay gelsin banada
canım başarılar dilerim sınavında inşllah güzel geçer. bu arada bu durumlarda yediğiniz şeyi çokta sıkıntıya sokmayın kendinizi başkasının ceza vermesini değil kendi cezanızı kendiniz verin yani biletinizi kendiniz kesin nasılmı? sporu fazla yapın 30dakkasa 45 dakka akşam çok yediyseniz ertesi gün birazdaha freş yiyyerek yani karbondan biraz uzak durarak nacizane fikrim bu.Günaydın arkadaşlar dün doğum günün de 5 tane fln yaprak sarma yedim en makulu oydu ve minik. Bir parça pastadan yedim.oda içi muzluydu muzlarini yedimceza verebilirsiniz bu ara bugün direksiyon sinavim var
kozacım bu konuda çok haklısın ama neden bilmiyorum çogu arkadaşımızda şu var listede değilsem salıyorum kendimi diyor sorumluluk almıyorum gibi tabi herkesin farklı karakteri yapısı var bişey diyemiyorum . aslında dediğin gibi burda olmak liste vermek bile büyük sorumluluk.**7.TAKIM 424. ETAP***İKİNCİSİ - 1 AĞUSTOS
koza16(61.7/61/0.7/%1.13) yeni üye Başlangıç tarihi 02 Haziran, başlangıç kilo: 64,1,hedef kilo: 55
fatmanurkaya(128.3 /127.3 /1/%0.78) yeni üye Başlangıç tarihi 25 Haziran, başlangıç kilo: 134.4,hedef kilo: 73
Hanımlar bakın size bir örnek vericem. Ben bu takıma 2 Haziranda geldim. Fatmanur Ablamsa 25 Haziran da . Ama geldiğimiz zaman liste tam doluydu ve giremedik. Görüyorsunuz 2 haziranda gelmişim amaa 2 ay sonra 3 hafta değil 8 hafta sonra girmişim listeye. Yanii illaki 3 hafta oldu hop listeye giremiyoruz bazen. Ama bu durum ne benim ne de Fatmanur Ablanın motivasyonunu bozmadı. Geçmişi okurken şöyle bir şey gördüm. Listeye giremezsem moralim bozulucak diye. Lütfen bu şekilde düşünmeyin. Burası kilo vermek için bir araç. Asıl bu işi yapan, amaç insanın kendi nefsi, iradesi ve beyni. Bu yüzden 6-7 aydır bu takımda olan biri olarak söylüyorum ki tabiki liste güzeldir, takım için birşeyler yapmak güzeldir ama siz kilo verdikten sonra adınız biraz daha geç listede olsa ne olur ki![]()
Yogunum efifim ordan oraya ordan oraya , birde borçlarıma niyetlendim akşam pert oluyorum . Akşamlarıda enişteniz teli görmek istemiyomuşaeben abla nerelerde?
İyim fıstığım koşturuyoruz işte . Takıma pek vakitte kalmıyor açıkçasıiyiyim abla ya sağol hepimiz iyiyiz öyle hoşbuldum sen nasılsınn
Katıldım ablaAma bu acemilik eserim oldu
![]()
Canlarım işte ki bilgisayar da kaldı hazırladığım çiçekler listem bu nedenle paylaşamadım bu akşam, yarın sabah paylaşırım. Birde haftasonu evde olmayacağım, takıma çok gelemeyebilirim. İyi geceler![]()
Denemedekilerin sadece 8 tanesi listeye girebilir
Elimi cabuk tutayım da listeye ben gireyim :)))))))
**7.TAKIM 424. ETAP***İKİNCİSİ - 1 AĞUSTOS
koza16(61.7/61/0.7/%1.13) yeni üye Başlangıç tarihi 02 Haziran, başlangıç kilo: 64,1,hedef kilo: 55
fatmanurkaya(128.3 /127.3 /1/%0.78) yeni üye Başlangıç tarihi 25 Haziran, başlangıç kilo: 134.4,hedef kilo: 73
Hanımlar bakın size bir örnek vericem. Ben bu takıma 2 Haziranda geldim. Fatmanur Ablamsa 25 Haziran da . Ama geldiğimiz zaman liste tam doluydu ve giremedik. Görüyorsunuz 2 haziranda gelmişim amaa 2 ay sonra 3 hafta değil 8 hafta sonra girmişim listeye. Yanii illaki 3 hafta oldu hop listeye giremiyoruz bazen. Ama bu durum ne benim ne de Fatmanur Ablanın motivasyonunu bozmadı. Geçmişi okurken şöyle bir şey gördüm. Listeye giremezsem moralim bozulucak diye. Lütfen bu şekilde düşünmeyin. Burası kilo vermek için bir araç. Asıl bu işi yapan, amaç insanın kendi nefsi, iradesi ve beyni. Bu yüzden 6-7 aydır bu takımda olan biri olarak söylüyorum ki tabiki liste güzeldir, takım için birşeyler yapmak güzeldir ama siz kilo verdikten sonra adınız biraz daha geç listede olsa ne olur ki![]()
selincim bu listede biz niye yokuz küstümmmmmŞimdi çiçek bahçemiz hazır ancak E elifea nın kilosunda tartı değişikliğinden dolayı bir durum var. Onu nasıl yapacağımı bilemedim epey fark olduğu içinde haliyle kendi yüzdelerini etkiledi. Şimdilik paylaşıyorum ama olmadıperigunlugu gelince fikrini söyler. Bu sebeple 2 takımı 1. ilan ettim
Emeğiniz için tebrik ederim
Haftanın 1. si LALELER VE MENEKŞELER
Eki Görüntüle 1722448
Yeni takım kadrolarını yarın yapacağım, bu günlük bana müsade![]()
nazcım hamdolsun sadece öksürüyorum gribim tam geçmedi ama iyiyim genel manada.yasom7272 ablacığım nasılsın . bişey sormak istiyorum sana annemde karaciğer yağlanması cıktı ve bir kaç aydır diyet yapıyor ama henüz kilo veremedi pazartesi için dahiliyeye kontrole gidecek neden kilo veremediğine dair hangi testleri istesin .
Oyy teşekkür ederim ablacım, önümüzde ki haftaya seni de ekleyeyim mademselincim bu listede biz niye yokuz küstümmmmmcanım benim çok güzel yapmışsssın ellerine sağlık bu ara keyfin yok lütfen kendine gel toparlan.
hayatta kimse için ve hiçbirşey için üzülme fazla sadece tevekkül et.
![]()
Kesinlikle haklısın ablacım,Kızlar paylaşımdaki listemize baktim .dikkatimi çeken şu !
Son sayfayı okuyunca takıma girmek için heveslenenler ve acele edenler var fakat bu haftaki listeye bakarsak son dönemde listeye giren üyelerimiz ( kimse kırılıp darılmasın gördüğümü yazıyorum )ya bildirim yapmamış ya kilo almış ya sabitsizce bu şekilde takıma yarışlarda bi faydası varmıı? ( özel sebebi olan olabilir bişi diyemem genel konuşuyorum )
Birçok arkadaşımız listeye girene kadar hevesli, girdikten sonra
Kaptan ve yardımcısı bu konuda seçici olmalı bence . Kimse kırılması gerçekler bunlar
Deneme süresini uzun gören arkadaşlarım lütfen bu yöndende baksınlar .
Eğer ben kaptan olsan yandınız . Kurallar geregi deneme süresinde yeteri kadar kilo veremeyen ve katılımı bildirimi düzgün yapmayanı listeye almam, bu bir iki haftalık bir iş değil hanımlar uzun soluklu
Ben biraz açık konuşurum kusuruma bakmayın olurmu![]()