nazcım hamdolsun sadece öksürüyorum gribim tam geçmedi ama iyiyim genel manada.
annene kaç yaşında ve nasıl bir diyet izliyor ve yürüyüş yapabiliyormu bunlar önemli.bide dr konusunda bişey diyemiyecem çünkü senin istediğin şeyleri yapmıyolar geçen kendi yaşadığım oğlumla kendim konuştum drla dedim dr hanım benim oğlumun insülin direnci yüksek bide bende haşimato var onlara bakarmısınız hayır ben cshungten şüpheleniyorum dedi ve bakmadı yani anlayacağın sen ne istersen iste onlar kendi istediklerini yapıyolar neyse buraya gelince baktırdım insülin direnci tavan kuzunun haşimato tahlilide gelmedi daha bakalım ne çıkacak hayırlısı.
annene için şunu diyebilirim benim arkadaşlarım yapmıştı hepsinin yağlanmaları azaldı midesi sağlamsa sarımsak limon kürü mutlaka yapsın ve yağı azaltıp yürüsün.
bilgiler için sağol ablacığım .annem 52 yaşında abla . evde koşu bandı var onda hergün 30dk veya 45 dk kadar yürüyor . yediklerini azalttı eskiye oranla ama arada pekte dikkat ettiği söylenemez . sarmısak ve limon kürü nasıl yapılıyor abla . neyese doktora söylesin bakalım bir belki insaflı biridir yaptırır tahlilleri