Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar direksiyon sınavını geçemedim üzüldüm esimle da nemaya gidiyoruz yemeği dışarda yiyecgz ne diyebilirim sizce :KK43:
CNM üzülme çünkü ben eski sistemle ehliyet aldım ama trafiğe çıkabilmem 1 yılı buldu hala geri vites de parkta falan zorlanıyorum söyle düşün ehliyeti aldığında iyice öğrenmiş olacaksın dışarıda da tavuk şiş falan yiyebilirsin cnm

CNM üzülme çünkü ben eski sistemle ehliyet aldım ama trafiğe çıkabilmem 1 yılı buldu hala geri vites de parkta falan zorlanıyorum söyle düşün ehliyeti aldığında iyice öğrenmiş olacaksın dışarıda da tavuk şiş falan yiyebilirsin cnm
Canım geri parkı çok güzel yapiyodum ama onda kaldım çok uzuldum tavuk dün yedim.canm evde et turu yesem olmaz mi

İyi hafta sonlarınız olsun hanımlar kızımın hastalığını atlattık sanırım dün gece hiç bi şekilde sorun yasamadım ama simdi kendim grip oldum dün kü aksaklık için tekrar kusura bakmayın kızım iyi olduğuna göre aynı uyku düzenime girebilirim ve haftaya erkenden bildirim yapabilirim inşallah

Çok geçmiş olsun cnm
İyi hafta sonlarınız olsun hanımlar kızımın hastalığını atlattık sanırım dün gece hiç bi şekilde sorun yasamadım ama simdi kendim grip oldum dün kü aksaklık için tekrar kusura bakmayın kızım iyi olduğuna göre aynı uyku düzenime girebilirim ve haftaya erkenden bildirim yapabilirim inşallah

Şimdi çiçek bahçemiz hazır ancak @elifea nın kilosunda tartı değişikliğinden dolayı bir durum var. Onu nasıl yapacağımı bilemedim epey fark olduğu içinde haliyle kendi yüzdelerini etkiledi. Şimdilik paylaşıyorum ama olmadı perigunlugu perigunlugu gelince fikrini söyler. Bu sebeple 2 takımı 1. ilan ettim :KK48: Emeğiniz için tebrik ederim :KK9::KK9:

Haftanın 1. si LALELER VE MENEKŞELER :KK49::KK76::KK200:

Eki Görüntüle 1722448

Yeni takım kadrolarını yarın yapacağım, bu günlük bana müsade :KK60:[/QUOTE

ellerine sağlık çok liste çok güzel olmuş

Kolay gelsin cnm. Hem çocuk hem iş hem ev olunca annelere tatil yok :)

Nerede calisiyorsun cnm.

canım asıl mesleğim mühendislik ama yaklaşık 20 yıldır öğretmenlik yapıyorum sınıf öğretmeniyim

günaydınlar herkese . işyerinde iş olmayınca ceyten size bakayım dedim .

Antepia27 Antepia27 ablacığım tebrik ederim . azmine hayranım en çok senin ne kadar kilo vereceğini merak ediyorum biliyormusun . İNŞALLAH ek kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

canım takımın gizli kahramanı izne ayrılmışsın özleyeceğiz seni canım fırsat buldukça uğra canım

Arkadaşlar direksiyon sınavını geçemedim üzüldüm esimle da nemaya gidiyoruz yemeği dışarda yiyecgz ne diyebilirim sizce :KK43:

sağlık olsun canım geç olsun güç olamasın vardır bundada bir hayır

Olsun canım inşallah diğer sınavda başarılı olursun ;) dışarıda da ızgara tarzı şeyler yiyebilirsin ;)
Çok geçmiş olsun canım ;)

Şimdi çiçek bahçemiz hazır ancak @elifea nın kilosunda tartı değişikliğinden dolayı bir durum var. Onu nasıl yapacağımı bilemedim epey fark olduğu içinde haliyle kendi yüzdelerini etkiledi. Şimdilik paylaşıyorum ama olmadı perigunlugu perigunlugu gelince fikrini söyler. Bu sebeple 2 takımı 1. ilan ettim :KK48: Emeğiniz için tebrik ederim :KK9::KK9:

Haftanın 1. si LALELER VE MENEKŞELER :KK49::KK76::KK200:

Eki Görüntüle 1722448

Yeni takım kadrolarını yarın yapacağım, bu günlük bana müsade :KK60:
tebrik ederim laleler ve menekşeler:cool::cool::cool::cool:

kelebek19 kelebek19 geçen sene ben abimle girdim sınava ben geçtim o geçemedi ikincide geçti hemencecik heyecan yapmamaya bak sanki hergün yaptığın bişeyi yapıyomuş gibi düşün ben öyle yaptım geçtim yanındaki hocaları arkadaşınmış gibi gör iyi geliyo insana :KK66:

Back
X