Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dunden beri yoktum, kucuk bi kaza gecirdim izmite donerken, sukur ki iyiyim arabayi hemen topladim, ama psikolojik olarak etkilendim, o nedenle aranizda yoktum, bugun dengesiz beslendim bi ogun iki kasik pilav ve tavuk, bi ogunde bi muz yiyebildim :(
Geçmiş olsun canım benim. Otoban da mi korktun bu kadar. Çok şükür kimsede birşey yok anladığım kadarı ile.

İyi akşamlar :KK51: Parti çok güzel geçti am moralim çok bozuk, ağlıyorum habire :cry: İstediğim, gerçekten çok istediğim birşey vardı olmadı ama olsun hayırlısı artık :KK51: Neyse iyi geceler :KK52:
Demek ki istedigin sey senin icin hayirli degilmis kuzucan
Bence rabbim zamani geldiginde daha iyisini nasip edecektir

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben ve mide bulantim erkenden uyandık :KK43:

en fazla 4 ay sürer. sonra gecer. benim tek kurtaricim cubuk kraker olmustu. yakininda insallah akraban vardir.
Insaallah öyle olur
Benim mide bulantim en son dogumda ameliyat masasinda bitti

Dunden beri yoktum, kucuk bi kaza gecirdim izmite donerken, sukur ki iyiyim arabayi hemen topladim, ama psikolojik olarak etkilendim, o nedenle aranizda yoktum, bugun dengesiz beslendim bi ogun iki kasik pilav ve tavuk, bi ogunde bi muz yiyebildim :KK43:
Geçmiş olsun canım. Allah tan ucuz atlatmışsın.
Bu mevsimde yollar çok tehlikeli , Rabbim kimseye kaza bela vermesin .

Cok sagol perim, toparlaniyorum cok sukur, sizi de ihmal ettim bide duzensiz beslendim vicdan azabi cektim, ins bu hafta iyi bi kilo bildirimi yapicam :)
Bundan sonra daha sık bekliyorum veeeeee harikaaa bildirmleerr ;)
İyi akşamlar :KK51: Parti çok güzel geçti am moralim çok bozuk, ağlıyorum habire :cry: İstediğim, gerçekten çok istediğim birşey vardı olmadı ama olsun hayırlısı artık :KK51: Neyse iyi geceler :KK52:
Demekki hayırlısı değilmiş canım öyle düşün ;)
M mutlu91 canim çok geçmiş olsun dikkat et kendine . @obur kedi canım nerdesin ya ne oldu anlatmadidan da umarım iyisindir aksilikler genelde üst üste gelir üzülme değmez. @koza16 canım sen niye agliyon partide güzel geçmiş perigunlugu perigunlugu haklisin canım kendi adıma konuşuyorum bu ara kacirdim biraz inşallah toparlayacagim ve bugün nobete gidiyorum en azindan çorba olsun yemkte onla gecistireyim meyve ve süt aldım yanıma kahvaltıda yapmafim henüz iki yumurta hasladim peynir aldim umarım takımımızın başarısını arttırır. E elifea canım sanırım sende esinle tartismistin boşver bak biz 3 4 gündr konusmuyorduk dunbbeni yemeğe fln götürdü bana lisesinden uzatıyor bi dilim.ye fln diye ama yemedim bu sabah nobete gidecgm kahvaltı evde yapamadim poğaça alırız diyor hayır dedim diyetteyim o ge dedikce aslında daha çok hırs yapıyorum gorursun sen zatifliycam diye hiic kafaniza takmayin ölümlü dünya bunu ben basarabildysm herkes yapabilir diye düşünüyorum :KK66:
Ooo katkısı olmaz olur muuu ;)
Günaydın kızlar nasılsınız. Ben ve mide bulantim erkenden uyandık :KK43:
Böyle mide bulantısına can kurban :))))
Kizlaar kumpir olmaz mi o da mi cisss
Ögle yesem olmaz mi
Hahahaha kız bütün cısları toplayıp toplayıp söylüyosun ;))))

Hay allah razi olsun ablam
Evet cevremdekiler der hep sag olsunlar ama bi icime sor bakalim nasilmis
Ben pek sevmem sorunlarimi yansitmayi
Ben de olay olur kavgaysa kavga herneyse o an yasanir ve biter
Sorunlari bir adim öteye tasirsak ve biriktirirsek hem karsimizdakine hem kendimize ciddi zararlar veririz
Aman be ablam benimkiler sadece dilde
Öperim seni

Çok gecmis olsun canim bu olayin uzerine bi de aç kalinca daha depresyona girmissindir dikkat et aman

Cok sagol kivircigim Allah daha buyuk.dertler vermesin hic birimize

Bundan sonra daha sık bekliyorum veeeeee harikaaa bildirmleerr :KK66:

Demekki hayırlısı değilmiş canım öyle düşün :KK66:

Ooo katkısı olmaz olur muuu :KK66:

Böyle mide bulantısına can kurban :))))

Hahahaha kız bütün cısları toplayıp toplayıp söylüyosun :KK66:)))
O da ni olmaz ya
Iyi ölüyüm de kurtulun bari

Gunaydin 7. Takımın fistijlari dün bende çok üzgündüm sınavı geçemedi diye akşam düşündüm demekki trafige cikmamam daha hayırlı ;) watsap profilime yazmıştım neşelen hayat uzulmektn için çok kısa ;) bunu dusundum keyfim yerine geldi

Gunaydin kelebekcim, cok sagol canim benim.ucuz atlattim, herseyde bi hayir vardir uzulme gecemedin diye, ben uc sene once aldim ehliyeti ama kucuk bi dikkatsizlik bile affetmiyo trafik :(

Geçmiş olsun canım benim. Otoban da mi korktun bu kadar. Çok şükür kimsede birşey yok anladığım kadarı ile.

Cok sagol kuzucum, sukur iyiyim 120-130 la otobanda gidiyodum kamyon sıkıstırınca bi anda diger seride geceyim dedim, arkadaki araçta sinyalimi gormedi hizla geldi ama hemen topladim ucuz atlattım

Back
X