Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar canlar, geçmişi okudum geldim. Dün uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımlaydım, nerdeyse bütün gece sohbet ettik, sabah da erken kalkınca şuan zor duruyorum resmen. Eve geldim birde temizlik yaptım derken enerjim sıfır ama dün için değerdi :KK16: Menülerim de cıss yoktu ama akşam biraz içmiş olabilirim :KK23: Bu arada dün ki menülerde cıss larla dolmuş, topuklarınızdan vuracağım ha hepinizi :KK70:

Bu azmine hayranim C CallanPinckney

Menüm
Sabah
1 tb ekmek
Domates salatalik
3 zeytin azcik peynir
1 haslanmis yumurta
Sekersiz çay

Gec kahvalti yaptim ara yok

Ögle
Balik
Bol salata
Küçücük bir yudum kocişin bardagindan kola içmiş olabilirim

Ara
Elma

Akşam
Karnibahar haşlamasi
Yogurt

Yatarken damla sakizli turk kahvesi icicem

2 bucuk litre su
1 saat yuruyus
Ayy canımı türk kahvesi çektirdin kız :KK23:Afiyet şeker olsun.

Evet şimdi itiraf zamanı :KK70::KK70:

Koca bir tabak sarma yedim ve yemeye de devam edeceğim duyrulur peri cadisi :p:p:p

İzne ayrılırken 64.9 du galiba bugün sabah 65.2 neden mi detaylı anlatıyorum bunları evvveeettt.... Arkadaşlarım ablalarım ben hamileyim

İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedim :KK66: ben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa :KK66: dualarınızi bekliyorum....
Ablacım nasıl sevindim anlatamam, Allah sağlıkla kucağını almayı da nasip etsin. Dualarım seninle :KK200::KK60::KK46:

İyi akşamlar :KK51: Parti çok güzel geçti am moralim çok bozuk, ağlıyorum habire :cry: İstediğim, gerçekten çok istediğim birşey vardı olmadı ama olsun hayırlısı artık :KK51: Neyse iyi geceler :KK52:
Kıyamam sana fıstığım, ağlama. Belki olmadığı daha iyidir. Partinin güzel geçmesine de ayrıca çok sevindim :KK15:

Slm kızlar dün 20 25 uçağımız 22.15 te kalktı İstanbula yarımda inebildik.çok eziyeti bir yolculuk oldu.
Ablacımm hoşgeldin buralara, uçaklar malesef öyle ya artık onlarında suyunu çıkardılar. Olsun sağ salim gelmen yeter :KK60:

M mutlu91 canım çok geçmiş olsun neyse ki Allah beterinden korumuş.

Hiçbirimizin hayatı bir diğerimizden daha iyi değil malesef. Dünya hali hepimizin kendine göre sıkıntılar var. Allah dağına göre kar verirmiş. Sabır edeceğiz, kendimizi güzel şeylerle motive edeceğiz ve bu durumlarda yemeklere teslim olmayacağız. Asıl o zaman kaybediyoruz. Allah'ım her şeyin hayırlısını versin.

Cnm karatay sundan dolayı yemeyin diyor, şeker bağımlılık yapıyor, yani haftada bir sütlü tatlı ya da 1 baklava yiyebilsek, haftada bir ya da iki kaçamak yapabilsek zaten şişman olmazdık
Şekerden undan vazgeçemiyoruz, azla da yetinemiyoruz, cunku şekere bağımlı olmusuz
Bağımlılar ne yapar, tamamen keser
Az yemeği basaran az yesin zaten
Ben yıllarca az yemek için çabalıyorum, benim sorunum kilo vermekle değil, kiloyu koruyamamakla alakalı
Artık baktım yapamıyorum ben de şekerden undan tamamen kurtuldum, bu arada benim zaten tatlılara karşı zaafiyetim olmamıştı, ben hep ekmel simit ve rulo kat benzeri seylere hasta biriydim, oturduğumda 1 ekmek yemişliğim var, hem de tereyağını süre süre, 1 seferde 1 kavanoz ladar nutella bitirmişliğim var
Yani ben bir şekrr bağımlısıydım ve 35 gündür şekrri unu almıyırum, garip ama artık arzulamıyorum da yemekte istemiyorum
Artık yemek atağı yaşamıyorum ve kilom sabit gidiyor, ya da yavas yavas azalacak inş.
Kendimi hep iyileşmiş bi alkolik gibi hissederim diyetteyken.Bi lokma alsam tutamam kendimi gerisi gelir çünkü.Beni anlayan birileri varmış ne güzel :confused:

Bu azmine hayranim C CallanPinckney

Menüm
Sabah
1 tb ekmek
Domates salatalik
3 zeytin azcik peynir
1 haslanmis yumurta
Sekersiz çay

Gec kahvalti yaptim ara yok

Ögle
Balik
Bol salata
Küçücük bir yudum kocişin bardagindan kola içmiş olabilirim

Ara
Elma

Akşam
Karnibahar haşlamasi
Yogurt

Yatarken damla sakizli turk kahvesi icicem

2 bucuk litre su
1 saat yuruyus
Sağol cnm ama senin menün benimkinden güzel:))
Ben seni tebrik ederim:)))

niye alevlendin ki arkadaşım şimdi.herkes inandığını yapmaktan serbest ben bişey kanıtlamaya çalışmıyorum ki ben o kadına güvenmiyorum çünki ünüversitede öğrendiklerimlede çelişiyor.ben tamamen ayça kayada demiyorum.bende çok zayıflayıp kilo aldım.yanlışlarımı tesbit edip devam ediyorum.bir daha almamak üzere ömür boyu nasıl besleneceğimi öğreniyorum.bende 2 yıl beslenme ve diyet dersi aldım.herkesin bir fikri vardır burada paylaşıyoruz yorumlar yapılıyor çünkü hiç birimiz mükemmel değiliz.olsak kilomuz olmaz dı ki.ben bir anneyim gelişme çağında iki evladım var. kek de poğaçada çörek te börek te pişecek evimde.benim misafirlerim gelecek çeşit çeşit pastalar yapacağım. kayınvalideme gideceğim yağlı ve çok güzel yemekleri konacak önüme misafirliğe gideceğim önüme çeşit çeşit konacak.benim diyetlerim hep böyle bozuldu o yüzden ben şekeri unu hayatımdan çıkaramam. ama kendimi tutabilirim az yemek için.kabak tatlısı yaptım bugün eşim almış gelmiş yapmam mı deyim. bir iki çatal alır bıraakırım.ama artık az yerim.hem bak ne diyecem ben bugün tartıda 92.5 gördüm çok mutluyum.demekki yanlış yapmıyorum.:KK50::KK50:
Yok cnm alevlenmedim
Yüz ifademi göremediğin için heralde yanlış anlamışsın
Tebrik ederm kilo verdiğin için

Evet fıstıklar bu hafta ki eşleşmelerde böyle oldu :KK49: Bakalım bu hafta hangi grup 1. olacak :KK49:

Sümbüller : Antepia27 Antepia27 - Cutemom007 Cutemom007 - shadelima shadelima
Menekşeler: N Nisaca - M Melininannesi15 - R reyhan 2004
Papatyalar: @nananais - koza16 koza16 - I Iremoz02
Leylaklar: @obur kedi - Selinanya Selinanya - M mutlu91
Karanfiller: @melike06 - perigunlugu perigunlugu - T tozpembefil
Laleler: E elifea - C CallanPinckney - D denizkizi_88
Kasımpatılar: kvrck kvrck - kelebek19 kelebek19 - kuzularinannesi kuzularinannesi

Listeye eklenmek isteyen ya da listeden çıkarılmak isteyen varsa söylesin lütfen :KK39: N Naz ve grgn_p grgn_p listeden çıkardım aktif olamadıkları için ki Nazın aktif olamama sebebini biliyorum da Pelin gitti gelmedi bir daha. :KK43:

O da ni olmaz ya
Iyi ölüyüm de kurtulun bari
Hahahahah Allah seni ne etmesin yaaaaa :)))))
dün saat 5 de yattım üzüntüden düşünmekten uyuyamadım, iş yerinde sürekli birinin hırsızlık yaptığını görüyordum ve bunu biriyle paylaştım, herkese söylenmiş, tabi ben o mağazada yeniyim 4 aydır varım, beni dışladılar hatta saygısızlık da yapıyolar, bunu yapan kişi de sanki yapmamış gibi üste çıktı inanın hiç işe gitmek istemiyorum ....
herşeyimi tolgaya anlatır biraz rahatlardım artık o da yok :KK61:
Canım öncelikle sakin ol ve dikkatli hareket et derim ;)
hadi kızlar bu hafta birinciliğe koşalım
bu hafta listeye girecek var mı
Bu cıslı menülerle kimse giremeyecek bu gidişle :KK11::KK11:

Bende bugün bol gezmeli ve dersli bir gün geçirdim :) hala regl olamadım gerginlikten ölüyorum resmen

Evet fıstıklar bu hafta ki eşleşmelerde böyle oldu :KK49: Bakalım bu hafta hangi grup 1. olacak :KK49:

Sümbüller : Antepia27 Antepia27 - Cutemom007 Cutemom007 - shadelima shadelima
Menekşeler: N Nisaca - M Melininannesi15 - R reyhan 2004
Papatyalar: @nananais - koza16 koza16 - I Iremoz02
Leylaklar: @obur kedi - Selinanya Selinanya - M mutlu91
Karanfiller: @melike06 - perigunlugu perigunlugu - T tozpembefil
Laleler: E elifea - C CallanPinckney - D denizkizi_88
Kasımpatılar: kvrck kvrck - kelebek19 kelebek19 - kuzularinannesi kuzularinannesi

Listeye eklenmek isteyen ya da listeden çıkarılmak isteyen varsa söylesin lütfen :KK39: N Naz ve grgn_p grgn_p listeden çıkardım aktif olamadıkları için ki Nazın aktif olamama sebebini biliyorum da Pelin gitti gelmedi bir daha. :KK43:

ellerine sağlık canım Cutemom007 Cutemom007 ve shadelima shadelima canlarım yeni takımımmız hayırlı olsun şimdiden başarılar hepimize

Back
X