Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne

ne oldu canim yaa. neydi deni bu kadar üzen:KK43:

@mutlu91 canim çok geçmiş olsun dikkat et kendine . @obur kedi canım nerdesin ya ne oldu anlatmadidan da umarım iyisindir aksilikler genelde üst üste gelir üzülme değmez. koza16 koza16 canım sen niye agliyon partide güzel geçmiş perigunlugu perigunlugu haklisin canım kendi adıma konuşuyorum bu ara kacirdim biraz inşallah toparlayacagim ve bugün nobete gidiyorum en azindan çorba olsun yemkte onla gecistireyim meyve ve süt aldım yanıma kahvaltıda yapmafim henüz iki yumurta hasladim peynir aldim umarım takımımızın başarısını arttırır. @elifea canım sanırım sende esinle tartismistin boşver bak biz 3 4 gündr konusmuyorduk dunbbeni yemeğe fln götürdü bana lisesinden uzatıyor bi dilim.ye fln diye ama yemedim bu sabah nobete gidecgm kahvaltı evde yapamadim poğaça alırız diyor hayır dedim diyetteyim o ge dedikce aslında daha çok hırs yapıyorum gorursun sen zatifliycam diye hiic kafaniza takmayin ölümlü dünya bunu ben basarabildysm herkes yapabilir diye düşünüyorum :KK66:

Demek ki istedigin sey senin icin hayirli degilmis kuzucan
Bence rabbim zamani geldiginde daha iyisini nasip edecektir

Insaallah öyle olur
Benim mide bulantim en son dogumda ameliyat masasinda bitti

Bundan sonra daha sık bekliyorum veeeeee harikaaa bildirmleerr :KK66:

Demekki hayırlısı değilmiş canım öyle düşün :KK66:

Ooo katkısı olmaz olur muuu :KK66:

Böyle mide bulantısına can kurban :))))

Hahahaha kız bütün cısları toplayıp toplayıp söylüyosun :KK66:)))

Ablacım nasıl sevindim anlatamam, Allah sağlıkla kucağını almayı da nasip etsin. Dualarım seninle :KK200::KK60::KK46:

Kıyamam sana fıstığım, ağlama. Belki olmadığı daha iyidir. Partinin güzel geçmesine de ayrıca çok sevindim :KK15:

Ablacımm hoşgeldin buralara, uçaklar malesef öyle ya artık onlarında suyunu çıkardılar. Olsun sağ salim gelmen yeter :KK60:

@mutlu91 canım çok geçmiş olsun neyse ki Allah beterinden korumuş.

Hiçbirimizin hayatı bir diğerimizden daha iyi değil malesef. Dünya hali hepimizin kendine göre sıkıntılar var. Allah dağına göre kar verirmiş. Sabır edeceğiz, kendimizi güzel şeylerle motive edeceğiz ve bu durumlarda yemeklere teslim olmayacağız. Asıl o zaman kaybediyoruz. Allah'ım her şeyin hayırlısını versin.
Destekleriniiz için hepinize çok teşekkürler ablalarım :KK200::KK68::KK68: Evet parti çok güzeldi hiç oturmadık eğlendik orda sorun yok :pAma günlerdir habire düşündüğüm birşey vardı, fazla gaza gelip çok umutlanmışım :KK51: Olmayınca çok kırıldım ve hayal kırıklığına uğradım :KK42: Zaten duygusal bir insanım haliyle ağladım azıcık :KK35: Ama hayırlısı buymuş demek kii, daha güzel şeyler olur inşallah :KK28:

:KK54::KK54:
Hiç merak etme azmedersen verirsin bende evlenmeden önce 100 kiloyu geciktim sonra hırs yaptım 53 kiloya indim 1 senede sonra hamile kalınca tekrar bu kilolara çıktım insan isterse herşeyi yapar
vayyy süper gercekten 100 den 53 ındın yanı tebrık edıyorum canım nasıl vermıstıın canım ozamn özel bırsey yaptın mı ekstra

canım bugünlerde üst üste geliyor hayatında ama bunların arasında faturayı üzülerek ve yiyerek sakın kendine çıkarma kilo konusuna yoğunlaş buraslara taıkıl arkadaşınla eğer bir geleceğiniz varsa buna kimse mani olamaz eğer yoksa sende dahil klimse birşey yapamaz hakkına hayırlısı olsun canım

ayy canım benim çok sağol, yok buraya gelmeden önce ki ben olsam hem ağalr hem de yerdim şimdi yapmam , onu ilişkim bittiğinde gofret yiyince bile o kadar pişman oldum ki ...:KK51:

sakin ol hiç birşey yokmuş gibi davran.hırsızlık aynı zamanda bir tür hastalık olan kleptomani nedeniyle de olabilir.ama ne olursa olsun.akıllı ol rahatlasın ve hata yapsın izin ver çünki yüzde 1 bile olsa insanlarda şüphe oluştu.daha dikkat edecekler ona karşı çaktırmadan.ama sen ezilirsen gitmezsen yada üzerine gidersen kanıtlayamazsın.elbette hata yapacak.hemen değil belki ama yapacak.tolga yoksa melike var.ağlama ezik olma.başını dik tut. bu konuda haklı çıkmak için hiç uğraşma.bırak insanlar kendileri görsün.senden günah gitti.o konuştuğun kişi belliki boşboğaz sakın bir daha güvenme.ama uzaklaşmada.kimseye tavır alma.mesleğin neydi bilmiyorum.ama unutma birkez dünyaya geldin.hiç bir konu üzülmeye değmez.allah doğrulara bir yol mutlaka gösterir.panikleyip sinirlenip hata yapma.:KK58::KK58::KK58::KK58:

ayy zaten takmadım bugün hiç işime gücüme baktım canım.. :KK200::KK200:

Evet fıstıklar bu hafta ki eşleşmelerde böyle oldu :KK49: Bakalım bu hafta hangi grup 1. olacak :KK49:

Sümbüller : Antepia27 Antepia27 - @Makbule007 - @shadelima
Menekşeler: @Nisaca - M Melininannesi15 - @reyhan 2004
Papatyalar: @nananais - koza16 koza16 - @Iremoz02
Leylaklar: @obur kedi - @Selinanya - @mutlu91
Karanfiller: @melike06 - perigunlugu perigunlugu - @tozpembefil
Laleler: @elifea - @CallanPinckney - @denizkizi_88
Kasımpatılar: @kvrck - kelebek19 kelebek19 - @kuzularinannesi

Listeye eklenmek isteyen ya da listeden çıkarılmak isteyen varsa söylesin lütfen :KK39: @Naz ve @grgn_p listeden çıkardım aktif olamadıkları için ki Nazın aktif olamama sebebini biliyorum da Pelin gitti gelmedi bir daha. :KK43:
Ellerine sağlık ablacım :KK200: Ooo papatya olmuşuuuzzz :KK24::KK28::KK28: @nananais Canım perşembeye kadar yokmuşsun ciddi birşey yoktur inşallah :KK19: I Iremoz01 Ablaam bu hafta 1. biz olalıım inşallah :KK39:

Çok üzüldüm canım ama melikenin dediği gibi tolga yok ama biz varız. Kendini kimseye bağımlı hissetme. Böyle durumlarda arkadaşlarıni le paylaşma direkt müdür ile paylaş ya da ispatı ile birlikte mail at yönetime. Anlıyorum gerçekten sıkıntı bahsettiğin durum ama sabırla çözülür herşey. Milleti de takma tavır mavir hepsi çekememezlik ya da çıkar ilişkisi unutma.

kuzum bende müdür yardımcısıyım ama deneme sürecindeyim , fakat deneme sürecindeyim diye kimse beni takmıyor, bi havalar bi havalar ben iyi davrandıkça suyu çıktı bi görsen..
amaaan neyse kızlar...
ama tolgişimi çok özlüyorum be :KK61:

vayyy süper gercekten 100 den 53 ındın yanı tebrık edıyorum canım nasıl vermıstıın canım ozamn özel bırsey yaptın mı ekstra
Günde 3 4 saat yürüyüş yapıyordum bide çocuk koca ev işi derdi yok her öğün saati saatine oluyordu yani sadece hayatımı diyete odaklamıştım ondan çok güzel kilo vermiştim

Günde 3 4 saat yürüyüş yapıyordum bide çocuk koca ev işi derdi yok her öğün saati saatine oluyordu yani sadece hayatımı diyete odaklamıştım ondan çok güzel kilo vermiştim
anşladım canım burda bı cok kerede okudum en ıyı spor etkılı yurüyüş hıc bsy yapamıyosanız onu yapın fln dıye pekı yuruys yapıyordun ya vucudunda herhangı bı sarkma yada alt taraf verıp ust taraf kılo vermedgn oldumu ? yoksa cok faydalımı gercekten

anşladım canım burda bı cok kerede okudum en ıyı spor etkılı yurüyüş hıc bsy yapamıyosanız onu yapın fln dıye pekı yuruys yapıyordun ya vucudunda herhangı bı sarkma yada alt taraf verıp ust taraf kılo vermedgn oldumu ? yoksa cok faydalımı gercekten
O biraz kişiye göre değişiyor sanırım yani benim vücudum sarkmadı ve bütün vücudumdan verdim arkadaşlarım var benimle yürüyüşe gelen bazılarının baseni kaldı göbeği kaldı insandan insana yediklerine kadar değiştiriyor kilo verisini suanda kilo veriyorum ama basenlerden veremiyorum mesela kızımın bana bıraktığı hediyeler gitmiyorlar

O biraz kişiye göre değişiyor sanırım yani benim vücudum sarkmadı ve bütün vücudumdan verdim arkadaşlarım var benimle yürüyüşe gelen bazılarının baseni kaldı göbeği kaldı insandan insana yediklerine kadar değiştiriyor kilo verisini suanda kilo veriyorum ama basenlerden veremiyorum mesela kızımın bana bıraktığı hediyeler gitmiyorlar
anladım canım çok sagol yani platese edevam :) yanında ip de atlıyorum cok faydası oluyor şükür .basenlerını de takma bence verırsın inşallah kızımn bana bıraktıgı hedıyeler demışsın ya çok etkıledı bnı bnmde olsada onun için aldıgım kıloları vermeye cabalasam :cry:

perigunlugu perigunlugu canım 25 ine kdr ne olursa listye gırebılıyorum ben gerci ben böylede mutluyum ama merak ettım:KK75:
Şuan telefondan girdiğim için detaylı bakamıyorum özel mesajlarıma ama takıma geldiğin günden itibaren 3. Cuma girebiliyorsun ;) tabiiki katılımın kilo verişin menülerinde önemli ;)
Perigunluğu 58 olursam beni takıma alacak mısın sevgili kaptanım :)))
Sen 58e gel bide üstüne mezun ol takımın tapusunu veririm :KK53:
ayy annem 13 kase sütlaç yapmış, yok bu kadın beni delirtecek :mad::mad::mad::mad::mad:
Hadi sütlaç yapmışta gidip saydın mı bde :KK70::KK70::KK70:
iyi aksamlar hanımlar
ben geri geldim, kızımın dogumgunu gecti, ankaraya da gittim geldim, eski duzenime kavustum artık, derslerime de basladım diyete de baslıyorum inş. En Büyük KK
zaten listeye girmemiştim simdi bastan baslayabilirim, yeni tartı almıstım bu arada, ona gore kilomu yazarım.
hatırlatmak ve yeni gelenlere de tanıtmak amacıyla kısaca yazayım bilgilerimi,

adım tuba
28 yasındayım
169 boyum
76 kilodayım
istanbuldayım
kpss yolcusuyum:)

iyi aksamlar hherkese:KK55::KK55:
Hoşgeldinnn canım ;) tekrarda ilk sayfaya bi bak istersen değişiklik yapmıştım ;) birde formu yeniden doldurup göndermen lazım hem buraya hem bana ;)

Back
X