Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet fıstıklar bu hafta ki eşleşmelerde böyle oldu :KK49: Bakalım bu hafta hangi grup 1. olacak :KK49:

Sümbüller : @fatmanurkaya - @Makbule007 - @shadelima
Menekşeler: @Nisaca - @Melininannesi15 - @reyhan 2004
Papatyalar: N Nana - @koza16 - I Iremoz02
Leylaklar: @obur kedi - @Selinanya - M mutlu91
Karanfiller: @melike06 - perigunlugu perigunlugu - @tozpembefil
Laleler: @elifea - @CallanPinckney - D denizkizi_88
Kasımpatılar: kvrck kvrck - kelebek19 kelebek19 - @kuzularinannesi

Listeye eklenmek isteyen ya da listeden çıkarılmak isteyen varsa söylesin lütfen :KK39: @Naz ve @grgn_p listeden çıkardım aktif olamadıkları için ki Nazın aktif olamama sebebini biliyorum da Pelin gitti gelmedi bir daha. :KK43:

selinim yılbaşına kadar hastane işlerinden dolayı düzenli olarak gelemeyebilirim. onun için istersen, listeden beni çıkar.

anaaanmmmm yaptım yaptım ebru mahvetti beni yaa :mad::mad::mad::mad::mad:
karın hareketlerini daha tamalayamıyorum bile :mad::mad::mad::mad::mad:
ayyy canımmm kıyamam yaa ne kadar gecikti öyle ?
benim ki çok düzensiz ben hiç kafaya takmıyom o yüzden :KK45:
Valla benimki aslında çok düzenlidir doğru düzgün geciktiğine rastlamadım çok stresli dönemlerim hariç. Ama şimdi geçtikçe 1 gün bile gecikse çok etkiliyo.
53 kilomu 100 lerden maşallah :nazar::nazar::nazar:

Amin cnm

Günaydın n takım arkadaşım :KK8:

Sakin sen yeme cnm sakin
ah ah olmak dert olmamak dert bende 12 gündür bitmeyen bir adette aynı duyguları yaşıyorum :KK35::KK35::KK35:
Ahh ahh maalesef :(
perigunlugu perigunlugu kız periliçe neredesin! Artık obez grubundan çıktım, :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Nasııılll yaniiiiiiiiiiii kaçlardasın sen bakiimmmm ;)

Kızlar nacizane fikrimdir, eğer ki hedefinize 5 kilodan çok varsa sadece yürüyüş ile spor yapın. Öbür türlü yağlar erimeden, kasa dönüşeceği için istediğiniz inceliğe sahip olamayabilirsiniz. Ayrıca bir yerlerinizi sakatlama ihtimaliniz de azalmış olur. :KK51:
Kesinlikleee katılıyorummmm ;)

Kızlar ya dertleşmem lazım birileriyle, o nedenle de sizi seçtim pikaçular:cool:
Canım sıkkın, nişanlım Yalova da çalışıyo, ben İstanbuldayım. Zamanında işe başlarken ona ben de o taraflarda iş arıycam demiştim, ama olduğum yerden de memnunum, o da beni sıkıştırıyo şu aralar iş ara diye, iki arada bir derede kaldım. Napıcağımı bilemiyorumo_O

Kızlar ya dertleşmem lazım birileriyle, o nedenle de sizi seçtim pikaçular:cool:
Canım sıkkın, nişanlım Yalova da çalışıyo, ben İstanbuldayım. Zamanında işe başlarken ona ben de o taraflarda iş arıycam demiştim, ama olduğum yerden de memnunum, o da beni sıkıştırıyo şu aralar iş ara diye, iki arada bir derede kaldım. Napıcağımı bilemiyorumo_O
O zaman sana ilk soru evlenince nerede yaşamayı planlıyorsunuz ?

Açıkcası meslekleriniz nedir bilemiyorum (söylemişsindir eminim ama hafızam sıfırdır :KK70:) ama İstanbul her zaman için iş bulma konusunda daha avantajlıdır.

O zaman sana ilk soru evlenince nerede yaşamayı planlıyorsunuz ?

Açıkcası meslekleriniz nedir bilemiyorum (söylemişsindir eminim ama hafızam sıfırdır :KK70:) ama İstanbul her zaman için iş bulma konusunda daha avantajlıdır.

ben Jeoloji Mühendisiyim, o da Gemi İnşaat Makine Mühendisi, o yüzden o yalovada daha rahat iş buluyo ben de İstanbul da :(
Tabiki ucuz olduğu için Yalovada yaşamayı isterim ama iş yerlerine bakındım biraz küçük firmalar, o yüzden içim de rahat değil, e böyle de tartışıyoruz, çaresizim:KK61:

ben Jeoloji Mühendisiyim, o da Gemi İnşaat Makine Mühendisi, o yüzden o yalovada daha rahat iş buluyo ben de İstanbul da :KK43:
Tabiki ucuz olduğu için Yalovada yaşamayı isterim ama iş yerlerine bakındım biraz küçük firmalar, o yüzden içim de rahat değil, e böyle de tartışıyoruz, çaresizim:KK61:
Şahsen onun içinde bence istanbulda oldukça fazla alan vardır diye düşünüyorum, tabii derinlemesine bilemem ama kabataslak düşünürsek 3 tarafımız resmen denizlerle kaplı bir şehir haliyle deniz ulaşımı anlamında da oldukça aktiftir.

Birde şu var ki bir insanın yeri doğduğu değil doyduğu yerdir demişler ;) bu yüzden bence imkan varsa onun gelmesinin daha iyi olabileceğini düşünüyorum çünkü ikinizde sağlam mesleklere sahip insanlarsınız. Elbette istisnai durumlar söz konusu olabilir ben olaya birazcık mantıksal açıdan bakıyorum ;)

Şahsen onun içinde bence istanbulda oldukça fazla alan vardır diye düşünüyorum, tabii derinlemesine bilemem ama kabataslak düşünürsek 3 tarafımız resmen denizlerle kaplı bir şehir haliyle deniz ulaşımı anlamında da oldukça aktiftir.

Birde şu var ki bir insanın yeri doğduğu değil doyduğu yerdir demişler :KK66: bu yüzden bence imkan varsa onun gelmesinin daha iyi olabileceğini düşünüyorum çünkü ikinizde sağlam mesleklere sahip insanlarsınız. Elbette istisnai durumlar söz konusu olabilir ben olaya birazcık mantıksal açıdan bakıyorum :KK66:

Güzel diyosun perim, sıkıntımız şu ki ikimiz de olduğumuz yerden memnunuz, öyle olunca da zamanında kızgınlıkla dediğim bıktım şu İstanbuldan sen o işe başla ben de ordan arıycam dediğim için şuan sözümden dönmüşüm gibi davranıyo. Aslında biliyo o da benim burda daha çok şansımın olduğunu işine gelmiyo.

Güzel diyosun perim, sıkıntımız şu ki ikimiz de olduğumuz yerden memnunuz, öyle olunca da zamanında kızgınlıkla dediğim bıktım şu İstanbuldan sen o işe başla ben de ordan arıycam dediğim için şuan sözümden dönmüşüm gibi davranıyo. Aslında biliyo o da benim burda daha çok şansımın olduğunu işine gelmiyo.
Hımm bu kötü işte :KK43: gerçekten karar verilmesi güç bir durum :/ peki orda hiç mi geleceğin yok yani ordaki firmalar nasıl maddi anlamda da ?

Back
X