- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Cuma;
Kalkınca 2 yk yoğurt
30 dk tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor, 1 közlenmiş çarliston biber, 3 zeytin, 3 dlm kızarmış tb ekmeği.
Ara; ½ armut, 2 yk yoğurt
Öğlen; 6 yk bulgur pilavı, cacık ve salata.
Ara; 7 fındık, 1 fincan yeşil çay.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 3 köfte, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; ½ armut, 1 çay bardağı tarçınlı süt.
Su 2.5 lt.
Cumartesi;
Sabah; 2 dlm tb ekmeği, 1 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet, 2 zeytin ve açık çay.
Ara; 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; tavuklu salata, 1 sb ayran, salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 2 ceviz ve yeşil çay.
Akşam; 4 yk ıspanak (içine yumurta kırılmıştı), 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 sb süt.
Su; 2,5 lt.
1 saat yürüyüş.
Pazar;
Sabah; 1 dlm peynir ( tuzluydu biraz adını bilmiyorum, pek yiyemedim.), 2 dlm kızarmış tb ekmeği, 4 tane yeşil zeytin ve açık çay.
Ara; 1 portakal, 2 yk yoğurt.
Öğlen; 1 kepçe köfte çorbası (nohutluydu) 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 2 kuru incir ve yeşil çay.
Akşam; mangalda tavuk (2 incik) ve yeşil salata.
Ara; 1 sb süt.
2,5 lt su.
1 saat tempolu yürüyüş.
her zamanki gibi mükemmel cnm çok iyi atlatmissin
Maşallah ama ÇOK İYİ ATLATMİSSİN CNMDeme öyle, hafta sonu ecel terleri döktüm, çok zordu![]()
Yaptım bile 1. Gün tamamdırEvet kuzum başlıyoruz![]()
CNM her iki durumunda artilarini eksilerini yaz bir kağıda görerek karar vermek daha iyi olur bence istanbul nişanlı nin da iş bulacağı bir yer is hayatı bence en önemli seçim hayatta her gün kalkıp ise gidiyoruz sonuçta 1.5 sene sevmediğim bi okulda çalıştım haftanın 5 gününde 1 günü ya sevkli ya raporu geçiriyordum beş gün gidince hasta oluyordum sonraki haftayı öyle geçiriyordum o nedenle cok iyi düşünerek karar ver cnmKızlar ya dertleşmem lazım birileriyle, o nedenle de sizi seçtim pikaçular
Canım sıkkın, nişanlım Yalova da çalışıyo, ben İstanbuldayım. Zamanında işe başlarken ona ben de o taraflarda iş arıycam demiştim, ama olduğum yerden de memnunum, o da beni sıkıştırıyo şu aralar iş ara diye, iki arada bir derede kaldım. Napıcağımı bilemiyorum![]()
12 dilim değil tabibugün kü menümü yazıyorum
sabah 12 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peyni
şekersiz çay
öğle:iki kase yayla çorbası
akşam :yumurtalı salata + 1 dilim ekmek( henüz yemedim)
ara: beyaz çay
yoğurt kürü![]()

Yaza kadar Çok İyi kilo verip İSTEDİGİN elbiseye ÇOK RAHAT GİREBİLİRSİN60 kilolu halimi merak ediyorum.yaza büyük ihtimal kayınbiraderlerden biri evlenecek ben çok güzel bir abiye giymek istiyorum.ilk eltim gelecek böyle besili dana gibi olmaz.hayali bile güzel buradan model beğiniriz beraber.yaza kadar vermem lazım![]()

Allah kabul etsin cnm maşallah oruca rağmen spor harikaArkadasArkadaslar çok yorucu bi gündü bgun orucluydum iftarı yaptın sayılmaz bsylr atistirdim eşini bekliyorum oda oruc gelince beraber yiyecgz şimdi platesimi yapmaya gidiyorum![]()