Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaa benim cuma günü 85 görmem lazım :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
ay ben sinir oldumm :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
bu kıza cumaya kadar sıvıt tüketim uygulanacaktır, bu kız bu hafta o 85 i görecektir..

oy birliği ile kabul edilmiştir...
hadi kızlar ben işe kaçar hepizini öptüm kocaman, hayırlı kandiller , :KK68::KK68::KK68:
Bak hızlı hızlı 85i görücem diye sağlıksız şeyler yapma :KK11::KK11::KK11:

Böyle bir gerginim, mutsuzum, ağlayacak gibiyim falan :KK43: adetim hep erken gelir bu ay gecikince bünyem şaştı resmen, ağrım da var zaten offfff :mad::mad::mad:

Ne çok şikayet ediyorum di mi :cry:
Bebiş bunların hepsi hava değişiminden kesin, hava soğuyunca vücutta şaşıyor, bu yüzden sıcak içecekleri biraz artır, belki yardımcı olur.

Çok fazla tüketilmemesi lazım diye biliyorum, yerken farketmiyoruz ama 100 gr 60 kalori falan. Birde vucutta su tutumunu artırıp, kabız yapıcı etkisi var diye biliyorum. Aslında ayvadan ziyade o saatte bir şeyler yememelisin
Hoppa kesinlikle haklısın. Ve 1 ayva 4 porsiyondur.

ayyy ayda yılda bir bişey yiyoz :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
:63::63::63::63::63::63::63::63:

o değilde ben kendimi cumaya kadar turbo moda aldım mümkün oldğunca sıvı beslencem akşamları sadece yoğurt, salı çarş ve perş yani 3 gün detoks gibi birşey olcak, bu ne biçim menü demeyin :KK45::KK45::KK45::KK45:
Aşırı sıvıya yuklenirsen iyi kilo verirsin bu hafta :KK73: ama böbreklerini nereye, hangi hastalıklara verirsin bunu bilemem:KK20: Bunu göz önünde bulundur lütfen.

Kizlar ben boyle dirdir konusuyorum,bildiklerimi paylasmak adina ama belki bazilariniz rahatsiz oluyordur diye artik konusmayacagim
Belki motivasyonu dusuruyorumdur
Soz kpnusmak yok artik :))))
Kendi kilo vermeme ve listeye odaklanacagim
Sevgiyle kalin :))))
:KK20: hayat paylaşınca güzel. Bazılarımız farklı düşünebilir ama buradaki bilgilerle kendimizi yönlendiriyoruz. Hepimizin bildiği doğru olsaydı burada olmazdık :KK48:

ayyy ayda yılda bir bişey yiyoz :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
:63::63::63::63::63::63::63::63:

o değilde ben kendimi cumaya kadar turbo moda aldım mümkün oldğunca sıvı beslencem akşamları sadece yoğurt, salı çarş ve perş yani 3 gün detoks gibi birşey olcak, bu ne biçim menü demeyin :KK45::KK45::KK45::KK45:
Kuzu iyi hoş diyorsun da sağlıksız diyorsun. Bak burda hep söylenen bir söz var o kilolar 1 hafta da 1 ayda alınmadı. ve bu kadar bir zamanda da verilemez. Evet detoks tarzı beslendiğinde güzel eksiler görürsün ama normal yemeye döndüğünde artı olarak geri gelirler. 1 yıldır diyet işindeyim gerçekten bunu tecrübe ettim. Güzel güzel yiyerek ver kilolarını, yürüyüşünü yap kalıcı olsun. Önemli olan kilo vermek ama asıl öenmlisi onu korumak unutma.

Kizlar ben boyle dirdir konusuyorum,bildiklerimi paylasmak adina ama belki bazilariniz rahatsiz oluyordur diye artik konusmayacagim
Yok ablacım hepimiz konuşuyoruz, alınmaca gücenmece olmaz. Yeri geliyor tartışıyoruz da burası böyle güzel. Sende konuş hem gayet güzel şeyler söylüyorsun sadece herkes her düşüncemize katılmak zorunda değil bu da bizi daha anlayışlı olmaya, saygı duymaya itiyor.

Ben artık ikiz olabileceğimiz konusunda şüphelere düştüm :KK70::KK70::KK70::KK70: ama tek bir fark var ben dün regl oldum o ilk kanı gördükten sonra bi rahatlama geldi :KK70::KK70::KK70::KK70: gayet mutlu neşeli devam ettim, sanki bir önceki gün kavga eden ben değilmişim gibi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kuzu benim işde çok yoğun biraz da ondan sanırım, sinirlerim xl oldu artık, bazen dayanamayacak gibi oluyorum :KK43: Ama ikiz olabiliriz bak o konuda haklısın :KK70:

Bu aradaaaa eğer bir aksilik olmazsaaaaaaaaaaa bu cuma süper bombelleeerr vaarrrr :) yeni bir yardımcımız daha olacak acaba kim kim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Dımm Dımm Dımmm :KK200::KK73::KK73:

Bebiş bunların hepsi hava değişiminden kesin, hava soğuyunca vücutta şaşıyor, bu yüzden sıcak içecekleri biraz artır, belki yardımcı olur.
Aynen kuzum birde geç gelince de üstüne tuz biber oldu :KK43:

Dünkü menüm;
Sabah; 1 dlm beyaz peynir, 3 dlm kızarmış tb ekmeği, 3 yeşil zeytin ve açık çay.
Ara; 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; 6 yk haşlanmış brokoli (yoğurtlu), 1 dlm tb ekmeği, salata.
Ara; 2 ceviz, 2 yk yoğurt ve 1 elma.
Akşam (1 tane greyfurt ve maden suyu); 6 yk pırasa, 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 bardak süt.
Su; 2.5 lt.
1 saat tempolu yürüyüş.

Selinanya Selinanya canım platesten daha etkili demissin ya göbek kalça orantılı olarak gidiyor mu yağlar
Canımcım selin e sormuşsun ama bende fikrimi söyleyeyim. Eğer yağdan kaybediyorsan zaten sorunlu bölgen neresi ise orası gidiyor. Ve yuruyus her yerini çalıştırır.

:KK70::KK70::KK70::KK70:deli kız konuşacan tabi açık kavga edeceğiz tartışacağız doğruyu bulalim:KK200: herkes aynı fikirde olursa hayat yaşanırmı?

Selinanya Selinanya canım platesten daha etkili demissin ya göbek kalça orantılı olarak gidiyor mu yağlar
Öncelikle bu konuda da çok araştırma yaptım. Evet bölgesel olarak egzersiz yapmak o bölge de biraz daha etkili olabilir ama sonuç şu ki vucut önce yağları nerden yakmak istiyorsa ordan yakıyor. Yani daha az yağlı bölgeler önce inceliyor. Benim basenlerim üst bölgeme göre daha genişti ve önce göbeğim, belim inceldi sonra basenler. Ama evet orantılı gidiyor. Cünkü yrüyüşte 500 kastan 153ü çalışıyor. Eğer fazla kilosu var ise yürüyüş platesten daha etkilidir. Çünkü doğru olan ve yapılması gereken bu bence. Ben 1 yıldır odamın içinde yaptığım yürüyüşlerle gayet güzel inceldim. Yeri geldi bölgesel hareketler, yeri geldi cardiyo yaptım ama hep yürüyüş vardı.

Back
X