- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok merak ettim kim olucak acaba . selinanya ve peri kaptanim motivasyonu çok güzel. Yeni yardımcıyla daha iyi ve güçlü bir takim oluruz inşaallahSelinanya :)))))
Evet komplolar gelmicem :) ;DWowwowwow yasakkkk![]()
Ben bilemiyorum cnm amaBide bsy sormak istiyorum 1 mil lesli dedigimiz de ne kadar yürümüş kadar hareket etmis oluyoruz bikiyormusunuz ?
Kuzucum 500 adim diye biliyorumBide bsy sormak istiyorum 1 mil lesli dedigimiz de ne kadar yürümüş kadar hareket etmis oluyoruz bikiyormusunuz ?
Ben zaten yardımcıyımSelinanya :)))))
Karatay gorse kalpten giderdi kadin
yok ablam o kadar az olamaz hızlı tempo yürünürse sanırım 5 dk da 500 adımdan fazla atılmış olur diye düşünüyorum.Kuzucum 500 adim diye biliyorum
Sahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Peynir zeytin
Akşam
Ortaboy 2 baget firinda
Karnabahar haslamasi
Ayran
Salata
Bugun yatana kadar en az 1.5 lt olur su
Geç saatlere dogru leslie 3mil
Neyse ki cıssların azalıyorCanlar
Bugün 12.30 kalktim oglan gece uyutmayinca geç kalkiyoruz
Sabah
1.5 yumurta
8ceri domates
Çay şekersiz
Ara
1 elma
Öğle yok
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
4 adet kofte . yarım patates
1 parça ciss :) çikolata guccucuk( esim bir torba çikolata getirmiş oglana. Calistigi yerden tüm çocuklu lara dağıtmışlar da)
15 dk 1 mil leslie
25 dk plates
2.5 litre su olucak
1 porsiyon meyve giyilecek ve lahana suyu.
Gece tarcinli süt
Tek öğünle olmamış hiç kuzuHatunlar selamm,
Tum gecmisi okudum ama telefondan alinti yapamiyorum malesef, bugun yogun bi gundu araniza gelemedim,oncelikle hayirli kandiller, Allah dualarimizi kabul eder ins.
Bugun kotu beslendim uff,
Sabah erken saate toplanti koydular kahvalti bile edemedim direk ogle yemegi yedim.
Ogle,
Bi kase balik corbasi,
Bi porsiyon kofte ve karnibahar havuc haslama,
Bi kotu sey yaptim uzun zmn sonra dort tane elma dilim patates yedim
Aksam acikmadim, birazdan yogurt yicem
Su 2 litre ictim bugun, yuruyus yok o yuzden ip atliycam 200 kez birazdan, once yaniniza ugriyim dedim![]()
Sahurda daha tok tutan şeyler yemelisin mesela yumurtasahur.2 kaşık közlenmiş patlıcan 2 tatlı kaşığı tulum peyniri 2 t.k tahin pekmez 3 zeytin yarim dilim tm bugdy ekmegi 2 fincay çay
aksam(iftar): 1 kepce çorba 2 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık nohut suzuz 3 ymk kaşığı karnibahar haşlaması üzerine 2 kaşık.yoğurt küçük bir kase vişne komposto şekersiz 2 kaşık salata
bide ciss bsy var Komşum pişi getirmişti (küçük hamur kızartması) bitane yedim bu aksam doymadim Kusura bakmayın takım arkadaslarim
Spor: 1 mil lesli 50 ip atlama birazdan platesimi de yapacağım
Su 2 litre olur
Az olmuş menün fıstığım ya tabi hasta düşersinİyi akşamlar hanımlar bugün çok fazlasıyla hastayım yataktan çıkamıyorum ondan size hiç yazamadım menümü veriyim
Sabah
1 dilim peynir
2 bardak çay
1 dilim tb ekmeği
Öğlen
1 portakal
1 avuç fındık
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
2,5 litre su