Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar
Bugün 12.30 kalktim oglan gece uyutmayinca geç kalkiyoruz

Sabah
1.5 yumurta
8ceri domates
Çay şekersiz

Ara
1 elma

Öğle yok

Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
4 adet kofte . yarım patates
1 parça ciss :) çikolata guccucuk( esim bir torba çikolata getirmiş oglana. Calistigi yerden tüm çocuklu lara dağıtmışlar da)

15 dk 1 mil leslie
25 dk plates

2.5 litre su olucak

1 porsiyon meyve giyilecek ve lahana suyu.

Gece tarcinli süt

IMG_20151222_181255.webp

Ciss a sebep olan manzara :oops:

Hatunlar selamm,
Tum gecmisi okudum ama telefondan alinti yapamiyorum malesef, bugun yogun bi gundu araniza gelemedim,oncelikle hayirli kandiller, Allah dualarimizi kabul eder ins.
Bugun kotu beslendim uff,
Sabah erken saate toplanti koydular kahvalti bile edemedim direk ogle yemegi yedim.
Ogle,
Bi kase balik corbasi,
Bi porsiyon kofte ve karnibahar havuc haslama,
Bi kotu sey yaptim uzun zmn sonra dort tane elma dilim patates yedim :(
Aksam acikmadim, birazdan yogurt yicem
Su 2 litre ictim bugun, yuruyus yok o yuzden ip atliycam 200 kez birazdan, once yaniniza ugriyim dedim ;)

sahur.2 kaşık közlenmiş patlıcan 2 tatlı kaşığı tulum peyniri 2 t.k tahin pekmez 3 zeytin yarim dilim tm bugdy ekmegi 2 fincay çay

aksam(iftar): 1 kepce çorba 2 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık nohut suzuz 3 ymk kaşığı karnibahar haşlaması üzerine 2 kaşık.yoğurt küçük bir kase vişne komposto şekersiz 2 kaşık salata
bide ciss bsy var Komşum pişi getirmişti (küçük hamur kızartması) bitane yedim bu aksam doymadim Kusura bakmayın takım arkadaslarim
:KK43:
Spor: 1 mil lesli 50 ip atlama birazdan platesimi de yapacağım
Su 2 litre olur

Bide bsy sormak istiyorum 1 mil lesli dedigimiz de ne kadar yürümüş kadar hareket etmis oluyoruz bikiyormusunuz ?

İyi akşamlar hanımlar bugün çok fazlasıyla hastayım yataktan çıkamıyorum ondan size hiç yazamadım menümü veriyim

Sabah
1 dilim peynir
2 bardak çay
1 dilim tb ekmeği

Öğlen
1 portakal
1 avuç fındık

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt

2,5 litre su

Bide bsy sormak istiyorum 1 mil lesli dedigimiz de ne kadar yürümüş kadar hareket etmis oluyoruz bikiyormusunuz ?
Ben bilemiyorum cnm ama Selinanya Selinanya biliyordur belki. Ne kadar olduğu da önemli belki ama ben bugün 15 dk sağlam terledim ve eglendim sıkılmadan isindim ve sonrasında rutin egzersizimi yaptım. Saol Selinanya Selinanya

Selinanya :)))))
Ben zaten yardımcıyım :KK48: yenisi geliyor :KK49:

Ben bilemiyorum cnm ama Selinanya Selinanya biliyordur belki. Ne kadar olduğu da önemli belki ama ben bugün 15 dk sağlam terledim ve eglendim sıkılmadan isindim ve sonrasında rutin egzersizimi yaptım. Saol Selinanya Selinanya

kelebek19 kelebek19 aslında 1,6 km ye falan geliyor, yanlış hatırlamıyorsam kışın kaç adım oluyor dediğimde 4 mil olan videosu yaklaşık 10bin adıma denk gelmişti. Eğer adım sayıcı varsa 1 mil yaparken bir deneyin bakalım kaç adım olacak :KK48:

Ne yedim
Yatmadan sahura kalkamam diye
10 haslanmis kestane, tavada 3 yumurta, 1 kk peynir, 2 muz. 1 avuc dovme pilavi, 5 kayisi
Ama sahura da kalktim, 12 ceviz, 1 muz
Iftar su ictim midem bulandi, ben de 1 muz yiyebildim ancak
Kafeinsiz kaldigim icin de 1 bardak sutlu kahve ictim
Biraz once 5 kadar kayisi
Su 2,5 lt yi gecmisimdir
Spor yok

Sahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Peynir zeytin

Akşam
Ortaboy 2 baget firinda
Karnabahar haslamasi
Ayran
Salata

Bugun yatana kadar en az 1.5 lt olur su
Geç saatlere dogru leslie 3mil
:KK9::KK9::KK9:
Canlar
Bugün 12.30 kalktim oglan gece uyutmayinca geç kalkiyoruz

Sabah
1.5 yumurta
8ceri domates
Çay şekersiz

Ara
1 elma

Öğle yok

Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
4 adet kofte . yarım patates
1 parça ciss :) çikolata guccucuk( esim bir torba çikolata getirmiş oglana. Calistigi yerden tüm çocuklu lara dağıtmışlar da)

15 dk 1 mil leslie
25 dk plates

2.5 litre su olucak

1 porsiyon meyve giyilecek ve lahana suyu.

Gece tarcinli süt
Neyse ki cıssların azalıyor :KK70::KK70:

Hatunlar selamm,
Tum gecmisi okudum ama telefondan alinti yapamiyorum malesef, bugun yogun bi gundu araniza gelemedim,oncelikle hayirli kandiller, Allah dualarimizi kabul eder ins.
Bugun kotu beslendim uff,
Sabah erken saate toplanti koydular kahvalti bile edemedim direk ogle yemegi yedim.
Ogle,
Bi kase balik corbasi,
Bi porsiyon kofte ve karnibahar havuc haslama,
Bi kotu sey yaptim uzun zmn sonra dort tane elma dilim patates yedim :KK43:
Aksam acikmadim, birazdan yogurt yicem
Su 2 litre ictim bugun, yuruyus yok o yuzden ip atliycam 200 kez birazdan, once yaniniza ugriyim dedim :KK66:
Tek öğünle olmamış hiç kuzu :KK43:

sahur.2 kaşık közlenmiş patlıcan 2 tatlı kaşığı tulum peyniri 2 t.k tahin pekmez 3 zeytin yarim dilim tm bugdy ekmegi 2 fincay çay

aksam(iftar): 1 kepce çorba 2 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık nohut suzuz 3 ymk kaşığı karnibahar haşlaması üzerine 2 kaşık.yoğurt küçük bir kase vişne komposto şekersiz 2 kaşık salata
bide ciss bsy var Komşum pişi getirmişti (küçük hamur kızartması) bitane yedim bu aksam doymadim Kusura bakmayın takım arkadaslarim
:KK43:
Spor: 1 mil lesli 50 ip atlama birazdan platesimi de yapacağım
Su 2 litre olur
Sahurda daha tok tutan şeyler yemelisin mesela yumurta :KK58: haliyle akşam da çok yemen normal o yüzden.
İyi akşamlar hanımlar bugün çok fazlasıyla hastayım yataktan çıkamıyorum ondan size hiç yazamadım menümü veriyim

Sabah
1 dilim peynir
2 bardak çay
1 dilim tb ekmeği

Öğlen
1 portakal
1 avuç fındık

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt

2,5 litre su
Az olmuş menün fıstığım ya tabi hasta düşersin :KK43: