Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy çok merak ettim kim olucak acaba . selinanya ve peri kaptanim motivasyonu çok güzel. Yeni yardımcıyla daha iyi ve güçlü bir takim oluruz inşaallah
Böyle düşünmene çok sevindim canım ;)
İyi akşamlar hanımlar bugün çok fazlasıyla hastayım yataktan çıkamıyorum ondan size hiç yazamadım menümü veriyim

Sabah
1 dilim peynir
2 bardak çay
1 dilim tb ekmeği

Öğlen
1 portakal
1 avuç fındık

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt

2,5 litre su
Geçmiş olsun canım ama az yemişsin özellikle öğlen. Güçsüz düşersin böyle ;) dikkat et kendine
Selamlar :KK25: Nasılsınız bakalım :KK28: İki gündür okudum ama yazamadım hiç :KK48:
Kuzu derdin nediir senin ya. Esprisine yazmıyorum cidden merak ettim :) belki bişi yapamam ama deneyimlerimden yola çıkarak fikir verebilirim sadece :)
Ne yedim
Yatmadan sahura kalkamam diye
10 haslanmis kestane, tavada 3 yumurta, 1 kk peynir, 2 muz. 1 avuc dovme pilavi, 5 kayisi
Ama sahura da kalktim, 12 ceviz, 1 muz
Iftar su ictim midem bulandi, ben de 1 muz yiyebildim ancak
Kafeinsiz kaldigim icin de 1 bardak sutlu kahve ictim
Biraz once 5 kadar kayisi
Su 2,5 lt yi gecmisimdir
Spor yok
Bugün gerçekten gözlerimde sorun var. O 10 haşlanmış kestaneyi 10 haşlanmış yumurta olarak okudum :KK53:
Bende menü vereyim.

Kahvaltı:1 yumurta+1 dlm tam buğday ekmeği+1 kk peynir+biraz tulum peyniri+3 çeri domates

Ara: 2 kare bitter :cry::KK43:

Ara: 1 mandalina

Öğlen: 1 kaseden az mercimek çorbası+bürüksel lahanası (7-8 tane falandı)+ 2 ymk kaşıgı yogurt+az salata

Akşam: 1 ymk kaşıgı patlıcan oturtma

Su: 2.5 olur.
Spor: Sanırım yapamayacağım reglimin 1. günü ve belim kopacak resmen

@Makbule007 kuzu seni 2. günden yalnız bırakacağım bugün jillian yapamayacağım :KK43:
Kuzum kekik çayı regl ağrısına birebir, bir kaç aydır özellikle deniyorum ağrı kesici içmiş gibi bıçak gibi kesiyo ağrıyı ;)
Slm hanımlar menümü vereyim

Sabah 1 kk örgü peynir 5 zeytin 1 tk tahin pekmez lahana dereotu roka 2 dilim cavdar ekmeği 1 CB süt
Ara 3 kuru kayısı

Öğlen 6 yk etli ıspanak yemeği 2 dilim cavdar ekmeği 1 kase yoğurt

Ara 1 bardak sütlü kahve 10 badem

Akşam 4 yk pırasa 1 kase tarhana çorbası 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt salata

Ara 20 gr kuru üzüm 1 CB kefir ciss var eşime dereotlu poğaça yaptım 2 ısırıkcik tadına baktım valla çok yemedim

Su 3 lt buldu bence spor jillian 2. Gün yapıldı
O ısırıkcık olmasaymış iyiymiş ;) ekmek miktarını azaltmışsın sanırım ;) daha iyi olmuş sanki ;)
Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 3 siyah zeytin, 3 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; Sade kahve, 1 kivi, 6 badem.
Öğlen; 1 közlenmiş patlıcan, 3 yk yoğurt, ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara;1 kivi ve 3 yk yoğurt.
Akşam(1 greyfurt ve 1 maden suyu); 1 kepçe tavuk çorbası (şehriyeli), 3 tane köfte ve yeşil salata.
Ara; 1 bardak süt.
Su 2.5 lt
Her zamanki nana menüsü ;)
Menün güzel ama eksik. iki hare bitter midene bile ulaşmamıştır merak etme :KK70:Yalnız akşam çok zayıf ve yalnız kalmış. Bitterden dolayı kendini mi cezalandırdın sen :KK67:
Regl zamanı melisa çayı iç canım benim.
Onuda deneyeyim ağrım olursa kekik çayı bana çok iyi geldi :)

Bizde gün yapalım mı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
0824150837kadinlar-baktiki.jpg
Bence napalım biliyo musuuunn zayıfların yanına gidip "offf bu tatlıları börekleri yiyemiyorum çok kilo yapıyo :( " diyelim. Onlarda akıllarınca hava atıp "ayy ben yiyorum yiyorum ama hala fitim" desinler ve yemeye devam etsinler şişsinler :KK70::KK70::KK70:

Böyle düşünmene çok sevindim canım :KK66:

Geçmiş olsun canım ama az yemişsin özellikle öğlen. Güçsüz düşersin böyle :KK66: dikkat et kendine

Kuzu derdin nediir senin ya. Esprisine yazmıyorum cidden merak ettim :) belki bişi yapamam ama deneyimlerimden yola çıkarak fikir verebilirim sadece :)

Bugün gerçekten gözlerimde sorun var. O 10 haşlanmış kestaneyi 10 haşlanmış yumurta olarak okudum :KK53:

Kuzum kekik çayı regl ağrısına birebir, bir kaç aydır özellikle deniyorum ağrı kesici içmiş gibi bıçak gibi kesiyo ağrıyı :KK66:

O ısırıkcık olmasaymış iyiymiş :KK66: ekmek miktarını azaltmışsın sanırım :KK66: daha iyi olmuş sanki :KK66:

Her zamanki nana menüsü :KK66:

Onuda deneyeyim ağrım olursa kekik çayı bana çok iyi geldi :)
Sağol ablam ama söyleyemem sanırım :KK23::KK23::KK60: Benim de yapabiliceğim birşey yok, bir kişi vardı yapıcak o da yapmadı işte :KK70::KK70::KK67:

Ama o zaten yardımcııı bize bi iki tane daha lazım :))) kocamaaan bir süprüüzz :)))

Menünü okurken yemin ederim hamburger diye okudum tekrar tekrar baktım onu nasıl gördüm diye gaipten :KK53:

Hanii cıssız menü geliyodu :KK11:

Kuzum cıs yemenden ziyade düzensiz beslenmende kilo vermeni engeller unutma :KK66:

Allah kabul etsin canım :) pişiyi bilirim zaten cıs olan herşey güzeldir tadı :KK53:
Ben de fasulye yardımcıyım lütfen arada kaynamıyim :p:p:KK70::KK70:

Bence napalım biliyo musuuunn zayıfların yanına gidip "offf bu tatlıları börekleri yiyemiyorum çok kilo yapıyo :KK43: " diyelim. Onlarda akıllarınca hava atıp "ayy ben yiyorum yiyorum ama hala fitim" desinler ve yemeye devam etsinler şişsinler :KK70::KK70::KK70:
bizim kafada hep bu taraflara calışıyor zaten :KK70::KK70::KK70::KK70: Seline yedirelim ilk :KK70::KK70::KK70::KK70:

Menün güzel ama eksik. iki hare bitter midene bile ulaşmamıştır merak etme :KK70:Yalnız akşam çok zayıf ve yalnız kalmış. Bitterden dolayı kendini mi cezalandırdın sen :KK67:
Regl zamanı melisa çayı iç canım benim.
Sanırım o bitterlerde etkili olmuş olabilir. Kendime işkence yöntemi olarak seçiyorum bu yolu :KK70: akşam da merak ettiğim için yedim, hiç canım istemedi yemek falan da ondan kuzu ya :KK43:

Kız bu yaşta ne gönül işi! Daha önüne neler neler çıkacak. Sen örnek bir kadın olup önce ayaklarının üstünde dur bak sonra seçenekleri beğenmezsin :KK37:
Ayy canıım kimseyle evlenmiyorum ki bahsettiğimiz durumlar tipik liseli dönemleri işte :KK70::KK70: Yok canım zaten her zaman için önceliğim ve asıl hedefedim derslerim gerisi sonra :KK60:

Back
X