Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar yaaa ben bgn yediklerimi hiç yazmayayım. hatta bi dönem hiç yazmayayaım. şu diyet kelimesi kafamdan ve hayatımdan çıkmıyor. ama ben yapamıyorum. özellikle akşamları sıkıntıdan oturup yemek yiyenlerdenim. bir de bugün regl olmuşum. karnım şiş.iştahım açık ve durduramıyorum. nefsime yenik düştüm. en iyisi sonra aranıza katılmak.
Bu hayatta sonra diye br sey yok, su an var
Birakabilirsin tabi, herkes zayif fit olamaz, bazilari da basarisiz olacak
Ya simdi silkelen kendine gel,hedefine kitlen, cunku gercekten inanirsan,hickikse seni yolundan vazgeciremez aglasan da o ivirzivirlari yemezsin
Ya da erteleyenler grubuna dahil ol
Sagligin elinden gitmeden, sen saglikli beslen

bu saate balkonda balık kızartan komşum vicdansızzsınnn :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

neyse annemi ikna ettim hamsi alcak yarın :KK12:
selam canişkolar :KK200:

sabah:
2 dlm tb ekmek beyaz peynirli sandviç
şekersiz çay

öğlen:
1 kase çorba
2 kase salata

akşam:
2 bardak çorba
1 kase salata

su : 2 litre
spor : vaktim yoktu ay napiim :KK12::KK12::KK12::KK12:

cnm maşallah çok farketmiş gerçekten boyun uzun galiba sen 70 kiloda falan tamm çıtır olursun kız :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
168 boyum, ne 70 i kız 60 lar anca :21: üst vucudum kilolu olduğu için üstten gidiyor şimdilik. Biraz daha verirsem üstüm le bacaklarım orantılı olur. Sonra komple de 10 kilo versem hop oldu bitti :KK70:
N Nana Değişim süper canıım :KK60: Bir an önce 60 ta olucaksıın tam fıstık olucaksıın :KK200:
Teşekkür ederim tatlımm :KK36:, aynen 60 lar tam yaşımı ve vucudumu gösterecek :KK66:
Ay masallah nasil farketmis,cokk incelmissi.
Teşekkür ederim :KK23: 13 kilo vermiştim, daha en az 22 kilo daha vermem gerek :KK22:
Al ya kemiklerim senin olsun, onları da istemiyorum :KK70::KK70:

Bu arada değişim süper, durmak yok :KK49::KK49::KK76::KK9:
Kemiklerini de ver sadece deri kal! böbrücüklerin nereye tutunacaksa :cry: Durmama vermiyorsunuz ki zaten tatlısı :KK36:

Bu hayatta sonra diye br sey yok, su an var
Birakabilirsin tabi, herkes zayif fit olamaz, bazilari da basarisiz olacak
Ya simdi silkelen kendine gel,hedefine kitlen, cunku gercekten inanirsan,hickikse seni yolundan vazgeciremez aglasan da o ivirzivirlari yemezsin
Ya da erteleyenler grubuna dahil ol
Sagligin elinden gitmeden, sen saglikli beslen

bu callan ölüyü diriltir anam laflara bak :KK57::KK57::KK57::KK200::KK200:

kızlar yaaa ben bgn yediklerimi hiç yazmayayım. hatta bi dönem hiç yazmayayaım. şu diyet kelimesi kafamdan ve hayatımdan çıkmıyor. ama ben yapamıyorum. özellikle akşamları sıkıntıdan oturup yemek yiyenlerdenim. bir de bugün regl olmuşum. karnım şiş.iştahım açık ve durduramıyorum. nefsime yenik düştüm. en iyisi sonra aranıza katılmak.

canım sonra deme hadi gel aktif bi şekilde aramızda ol hep beraber verelim kiloları hayat çok kısa be :KK51:

bu saate balkonda balık kızartan komşum vicdansızzsınnn :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

neyse annemi ikna ettim hamsi alcak yarın :KK12:
selam canişkolar :KK200:

sabah:
2 dlm tb ekmek beyaz peynirli sandviç
şekersiz çay

öğlen:
1 kase çorba
2 kase salata

akşam:
2 bardak çorba
1 kase salata

su : 2 litre
spor : vaktim yoktu ay napiim :KK12::KK12::KK12::KK12:
Bu detoks fikrin konusunda yazdıklarımızı gördüğünü ve bu kadar kişi diyorsa vardır bir bildiği dediğini düşünüyorsun değil mi? Ayrıca daha hızlı zayıflamak için detoks yap ama spora gelince zamanım yok :KK11::KK11: Daha hızlı kilo vermek için spor şart emin ol 15 dk lık yürüyüş bile hızlandırır :KK4: :KK70:

Slm hanımlar menümü vereyim

Sabah 1 kk örgü peynir 5 zeytin 1 tk tahin pekmez lahana dereotu roka 2 dilim cavdar ekmeği 1 CB süt
Ara 3 kuru kayısı

Öğlen 6 yk etli ıspanak yemeği 2 dilim cavdar ekmeği 1 kase yoğurt

Ara 1 bardak sütlü kahve 10 badem

Akşam 4 yk pırasa 1 kase tarhana çorbası 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt salata

Ara 20 gr kuru üzüm 1 CB kefir ciss var eşime dereotlu poğaça yaptım 2 ısırıkcik tadına baktım valla çok yemedim

Su 3 lt buldu bence spor jillian 2. Gün yapıldı

:nazar::KK60:

Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 3 siyah zeytin, 3 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; Sade kahve, 1 kivi, 6 badem.
Öğlen; 1 közlenmiş patlıcan, 3 yk yoğurt, ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara;1 kivi ve 3 yk yoğurt.
Akşam(1 greyfurt ve 1 maden suyu); 1 kepçe tavuk çorbası (şehriyeli), 3 tane köfte ve yeşil salata.
Ara; 1 bardak süt.
Su 2.5 lt

:nazar::KK60:

Bende menü vereyim.

Kahvaltı:1 yumurta+1 dlm tam buğday ekmeği+1 kk peynir+biraz tulum peyniri+3 çeri domates

Ara: 2 kare bitter :cry::KK43:

Ara: 1 mandalina

Öğlen: 1 kaseden az mercimek çorbası+bürüksel lahanası (7-8 tane falandı)+ 2 ymk kaşıgı yogurt+az salata

Akşam: 1 ymk kaşıgı patlıcan oturtma

Su: 2.5 olur.
Spor: Sanırım yapamayacağım reglimin 1. günü ve belim kopacak resmen

Cutemom007 Cutemom007 kuzu seni 2. günden yalnız bırakacağım bugün jillian yapamayacağım :KK43:

selin 2 kare bitter için ağlamıyon herhalde :KK11:

Bu detoks fikrin konusunda yazdıklarımızı gördüğünü ve bu kadar kişi diyorsa vardır bir bildiği dediğini düşünüyorsun değil mi? Ayrıca daha hızlı zayıflamak için detoks yap ama spora gelince zamanım yok :KK11::KK11: Daha hızlı kilo vermek için spor şart emin ol 15 dk lık yürüyüş bile hızlandırır :KK4: :KK70:

kızz zaten işe yürüyerek gidip geliyom sabah 25 akşam 25 dk , ayrıca detoks yapmıyorum önüme gelen yemekler bunlar napiim :KK12:
balık yapanımız mı oldu, tavuk vardı da yemedik mi :KK61::KK61::KK61::KK61:
küstüm ben :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

kızz zaten işe yürüyerek gidip geliyom sabah 25 akşam 25 dk , ayrıca detoks yapmıyorum önüme gelen yemekler bunlar napiim :KK12:
balık yapanımız mı oldu, tavuk vardı da yemedik mi :KK61::KK61::KK61::KK61:
küstüm ben :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Ahaha kız sabah sen değil miydin detoks yapıcam sıvı beslenecem diyen al işte, tam olarak onu yapmışın :KK11: Ayrıca cicim bak o işe gidip gelirken yürüdüğün yol senin rutinin, hareket ediyorsun evet ama spor yerine geçmiyor gel birde 25 dk evde yürü bak gör o zaman :KK49:

Selamlar :KK25: Nasılsınız bakalım :KK28: İki gündür okudum ama yazamadım hiç :KK48:

neden ?? :KK12::KK11:
Sahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Peynir zeytin

Akşam
Ortaboy 2 baget firinda
Karnabahar haslamasi
Ayran
Salata

Bugun yatana kadar en az 1.5 lt olur su
Geç saatlere dogru leslie 3mil

Allah kabul etsin gönlümün biricik kıvırcığıı :KK60:

sahur.2 kaşık közlenmiş patlıcan 2 tatlı kaşığı tulum peyniri 2 t.k tahin pekmez 3 zeytin yarim dilim tm bugdy ekmegi 2 fincay çay

aksam(iftar): 1 kepce çorba 2 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık nohut suzuz 3 ymk kaşığı karnibahar haşlaması üzerine 2 kaşık.yoğurt küçük bir kase vişne komposto şekersiz 2 kaşık salata
bide ciss bsy var Komşum pişi getirmişti (küçük hamur kızartması) bitane yedim bu aksam doymadim Kusura bakmayın takım arkadaslarim
:KK43:
Spor: 1 mil lesli 50 ip atlama birazdan platesimi de yapacağım
Su 2 litre olur

Allah kabul etsin kelebekimm :KK200:

Ahaha kız sabah sen değil miydin detoks yapıcam sıvı beslenecem diyen al işte, tam olarak onu yapmışın :KK11: Ayrıca cicim bak o işe gidip gelirken yürüdüğün yol senin rutinin, hareket ediyorsun evet ama spor yerine geçmiyor gel birde 25 dk evde yürü bak gör o zaman :KK49:

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
yepcem yeeeaaa temem

neden yatarak kilo veremiyoruz ya nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :mad::mad::mad::mad:

Bu aradaaaa eğer bir aksilik olmazsaaaaaaaaaaa bu cuma süper bombelleeerr vaarrrr :) yeni bir yardımcımız daha olacak acaba kim kim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

içimden bir ses Callan diyor :KK49::KK49::KK49::KK49:

Bak hızlı hızlı 85i görücem diye sağlıksız şeyler yapma :KK11::KK11::KK11:

yaaa valla yapmıyomm :KK61::KK61:
Aşırı sıvıya yuklenirsen iyi kilo verirsin bu hafta :KK73: ama böbreklerini nereye, hangi hastalıklara verirsin bunu bilemem:KK20: Bunu göz önünde bulundur lütfen.

hay söylemez olaydım :-):-):-):-)

iyi geceler sevgili takımı bugün acaip bi yorgunluk ve halsizlik var stmde abimler burdaydı onlarda yeni gitti acep 15 gnü aşkın süedir devam eden reglimdenmi halsizliğim aman ne şikayet ettim bu günleri gösteren RABBİME şükrler olsun

iyi geceler sevgili takımım menmüü veriyorum
SABAH
2dlm civarı ekmek
lor peyniri
dere oto
yumurta
5 6 zeytin
ÖĞLE
1içli köfte
ARA
1 içli köfte
AKŞAM