Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

supersin yaa masallah
Teşekkür ederim :KK200:

N Nana cnm ya harikasin. Süper gözüküyorsun. Ama muhteşem gözükmek için biraz daha gayret. Darısı başıma.
Çok teşekkür ederim:KK200: evet, kesinlikle durmak yok :KK69: sen daha iyilerini yaparsın inşallah :KK36:

N Nana kız nanaaa süper bir değişimm nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Aminnn, darısı tüm isteyenlere inşallah :nazar::KK36:
Selam millet

N Nana demeden edemiycem bu hafta 81.8 geldim ve boyun 1.70 nerdeyse ayniyiz
Ve insaallah birlikte mezun oluruz
Bu arada tek kelimeyle Ba yil dim
Muhtesem gorunuyorsun
Bende 84.7 din bakalım cuma ne olacak. İnşallah canım benim. Hazirana kadar istiyorum inşallah. 63 ü hedefledim ama 60 a kadar yolumuz var bu gidisle. Buradan mezun olalım da Periliçe bize parti yapsın :KK36:

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
yepcem yeeeaaa temem

neden yatarak kilo veremiyoruz ya nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :mad::mad::mad::mad:
Yok canım öyle 3 kuruşa 5 köfte, bak o çıtır hatunlara fit olmak için ne kadar az zamanlarını yemeye, ne kadar çok zamanlarını spora veriyorlar

iyi geceler sevgili takımı bugün acaip bi yorgunluk ve halsizlik var stmde abimler burdaydı onlarda yeni gitti acep 15 gnü aşkın süedir devam eden reglimdenmi halsizliğim aman ne şikayet ettim bu günleri gösteren RABBİME şükrler olsun
Ablacım dediğin gibi regliden olabilir, 15 gün uzun bir süre vucut güçsüz kalıyor

iyi geceler sevgili takımım menmüü veriyorum
SABAH
2dlm civarı ekmek
lor peyniri
dere oto
yumurta
5 6 zeytin
ÖĞLE
1içli köfte
ARA
1 içli köfte
AKŞAM
et köftesi
yoğurt
marul dere otu
20 dk civarı yürüyüş 2 lt civarı su hayırlı geceler
İçli köfteler olmamış mı ne? Ama yine de güzel

Arkadaşlar ben bu perşembe nöbet ciyim ve işten eve gelmemesi öğle 11 12 yı buluyor sabah tartilamayacgim ogle ye kdr bsy yemezsm otobüste kötü olabilirim sizce ne yapmalıyım
Ya da sabaha karşı hafif atıştırsan mesela 5-6 gibi, 12 gibi de tartılırsın tekrar baktık ki eksi var cumayı baz alırız

kalıyorum be. iyi ki varsınız. hakkatten. sizi tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. yavaş yavaşta olsa vercez artık kiloları. insanın böyle arkadaşları olduktan sonra yoldan geri dönmek istemez. bundan sonra akşam sohbetlerinde daha da sık burda olucam.
İşte budurr :KK9::KK73::rolleyes::KK9:

@obur kedi
Oburum kedim serafettinim ben sensiz gidermiyim buralardan hiç :KK60:
Zırlayip durma bak kizim kafana sumsuğu yersin :KK67:
Sen yat sonra çitir olayim de oldu canim
Bak senin icin yeni slogan buldum
Göbek gidecek kociş gelecek:KK70:

Antepia27 Antepia27 ablam aksam aksam canim icli kofte çig köfte kadinbudu köfte iste ne ararsan istedi
Hain köfte seni :KK51:

kalıyorum be. iyi ki varsınız. hakkatten. sizi tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. yavaş yavaşta olsa vercez artık kiloları. insanın böyle arkadaşları olduktan sonra yoldan geri dönmek istemez. bundan sonra akşam sohbetlerinde daha da sık burda olucam.

heyooooo :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
kız kal tabi bak akşamları burası daha eğlenceli oluyo biz burda gece matinası yapıyoz :-):-)

Back
X