Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar
Eskiler gerçektende çok azalmış @aeben yasom7272 yasom7272 damı gelemiyo ne?
@asfarovski canım kaçıncı haftadasın neler hissediyorsun Selinanya Selinanya sen kaç yaşındaydın abla dedin kendimi yaşlı hissettim valla:p
:KK70:
Ahucum benim misafirlerim vardı şimdide ıstanbuldayim pek gelemiyorum gelsemde artık yabancı gibi olduk adapte olamadım nedense? Sen nasılsın çocuklar nasıl canım habinede selam söyle.:KK200:

Bugün ayran aşı yapıyorum, ve öğlen arkadaşın doğum günün kutladık, 10 kişiydik ve sadece 2 kişi yemedik. Diğerleri resmen koca dilimlerle yediler ve ballandıra ballandıra. Ama inanın hiç canım istemedi, dahası dedim ki ben güçlüyüm yemek için yemiyorum. Altı üstü pasta ne kadar güzel olabilir ki, ya da çok ender bulunan bir şey mi? Hepimizin defalarca yediği birşey. Yemedim hem çok rahatım hem çok mutluyum. Karşınıza çıkan cısslarda yemezsem ben kazanıcam, gücümü ortaya koyucam ve sonrasında vicdan yapmayacağım diye düşünürseniz emin olun yemek istemeyeceksiniz. Zayıfladığınızda etrafınızdaki insanlar aa nasıl zayıfladın diye sorduklarında verilecek en güzel net cevap, YEMEDİM olacak :KK49:

yedikten sonraki pişmanlıktansa yememenün gururu tercih edilmeli her zaman :KK49::KK49:

İyi günler hanımlar bugün güzel bişey yaptım hava güneşli diye her zaman yürüyüş yaptığım stadyuma giderken kızımı ana kucagıyla yanıma aldım hem yürüyüş hem kızımı taşımak Cidde'n cok ter döktürdü eminimki hem bebişimle vakit geçirip hemde spor yapmak gerçekten çok güzel :21:

ya böyle şeyleri okumak bile ne kadar güzel...İnşallah bol bol hareketli aktiviteleriniz olur daha nice nice :KK54:

sabah: 1 bardak şekersiz çay+2 yumurta+2 dilim ekmek
ara:ayvalı elmalı ıhlamur(şekersiz)
öğle yemeği yemedim
akşam: 4 tane küçük parmağım abatında yaprak sarma+1 kase sarımsaklı yoğurt+2 dilim ekmek(henüz yemedim)
ara:beyaz çay
yoğurt kürü

sabah: 1 bardak şekersiz çay+2 yumurta+2 dilim ekmek
ara:ayvalı elmalı ıhlamur(şekersiz)
öğle yemeği yemedim
akşam: 4 tane küçük parmağım abatında yaprak sarma+1 kase sarımsaklı yoğurt+2 dilim ekmek(henüz yemedim)
ara:beyaz çay
yoğurt kürü

Akşam yenmemiş ise hemen müdehale ediyorum, perşembe akşamı menüsü değil bu 2 dilim ekmek olmaz. Salata ye en azından ya da çorba iç. Bana kalsa sarma da yenmemeli en azından bu akşam değil

Bugün ayran aşı yapıyorum, ve öğlen arkadaşın doğum günün kutladık, 10 kişiydik ve sadece 2 kişi yemedik. Diğerleri resmen koca dilimlerle yediler ve ballandıra ballandıra. Ama inanın hiç canım istemedi, dahası dedim ki ben güçlüyüm yemek için yemiyorum. Altı üstü pasta ne kadar güzel olabilir ki, ya da çok ender bulunan bir şey mi? Hepimizin defalarca yediği birşey. Yemedim hem çok rahatım hem çok mutluyum. Karşınıza çıkan cısslarda yemezsem ben kazanıcam, gücümü ortaya koyucam ve sonrasında vicdan yapmayacağım diye düşünürseniz emin olun yemek istemeyeceksiniz. Zayıfladığınızda etrafınızdaki insanlar aa nasıl zayıfladın diye sorduklarında verilecek en güzel net cevap, YEMEDİM olacak :KK49:

Birazdan ben de aynı senin gibi yapıcam, yemiycem ve kafam rahat olucak inş kuzucum:cool:

Akşam yenmemiş ise hemen müdehale ediyorum, perşembe akşamı menüsü değil bu 2 dilim ekmek olmaz. Salata ye en azından ya da çorba iç. Bana kalsa sarma da yenmemeli en azından bu akşam değil
öğle yemeğide yemedim ekmeksiz menü yaparsam gece yemek zorunda kalırım kan şekerim düşer çünkü.çorbam yok sofra kuruyorum o zaman 2 sarma 1 dilim ekmek yapalım

Yeme işini kapattım :KK6:

Kahvaltı: 1 kase ayran aşı

Öğlen: 1 kase ayran aşı+ salata+brokoli

Akşam: 1 kase ayran aşı+salata+brokoli.

Su: 3 lt olur.
Spor: Yapınca yazarım :KK52:

Yine plansız ayran aşı yapınca azdı,salata ile destekledim. Bakalım bir faydasını görecek miyim:KK70:

menüm : sabah 2 bardak su 1 bardaka ballı sut balı bıraz fazla kactı:KK23: 2 fıncay cay

öğle 3 kaşık beyaz lahanalı bı yemek (sanırım kapuska ama suluydu) 1 dılım ekmek cok actım dayanamadım

Ara 1 elma 1 kutu kefır
akşam 3 y k karnıbahar haşlanmıs üzerıne 2 kaşık yogurt
ve öğlenkı yemekten 2 kasık
su 2 .5 olur
spor akşama kadara ayaktaydım çaılştım spor yapacak ortam olmadı ama bol bol merdıven ınıp cıkıuorum en azından harekt olsu bıraz dıye

Sabah
2 haslanmis yumurta
1 tb ekmegi
3 zeytin
Biraz peynir

Ara
1 elma

Ögle 5 kücuk yaprak sarma
Yogurt

Ara 5 badem

Akşam
Kabak yemegi
Salata
Yogurt

2.5lt su
Spor ev işi bacaklarim mahvoldu

menüm : sabah 2 bardak su 1 bardaka ballı sut balı bıraz fazla kactı:KK23: 2 fıncay cay

öğle 3 kaşık beyaz lahanalı bı yemek (sanırım kapuska ama suluydu) 1 dılım ekmek cok actım dayanamadım

Ara 1 elma 1 kutu kefır
akşam 3 y k karnıbahar haşlanmıs üzerıne 2 kaşık yogurt
ve öğlenkı yemekten 2 kasık
su 2 .5 olur
spor akşama kadara ayaktaydım çaılştım spor yapacak ortam olmadı ama bol bol merdıven ınıp cıkıuorum en azından harekt olsu bıraz dıye
güzel menü olmuş cnm afiyet olsun

Sabah
2 haslanmis yumurta
1 tb ekmegi
3 zeytin
Biraz peynir

Ara
1 elma

Ögle 5 kücuk yaprak sarma
Yogurt

Ara 5 badem

Akşam
Kabak yemegi
Salata
Yogurt

2.5lt su
Spor ev işi bacaklarim mahvoldu
güzel menü cnm misafirlerin senin için çok önemli anlaşılan güzel güzel ağırla inşallah cnm kolay gelsin şimdiden

hanımlar bende yazayım menümü yarın inşallah herkes eksi görürrr

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeğine lorla yapılmış tost 1 tk tahin pekmez 5 zeytin dereotu roka lahana

ara:20 gr kuru üzüm

öğlen: 6 yk brokoli yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği

ara: 3 kuru kayısı 1 bardak kefir

akşam: 4 yk ciğer 1 dilim tam buğday ekmeği soğan salatası 1 közlenmiş patlıcan 1 yeşil biber

ara: 1 portakal 2 ceviz 1 çb süt

spor: 4. gün jillian tamamlandı

su: 2 lt oldu 3 e tamamlanacak

Back
X