Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeme işini kapattım :KK6:

Kahvaltı: 1 kase ayran aşı

Öğlen: 1 kase ayran aşı+ salata+brokoli

Akşam: 1 kase ayran aşı+salata+brokoli.

Su: 3 lt olur.
Spor: Yapınca yazarım :KK52:

Yine plansız ayran aşı yapınca azdı,salata ile destekledim. Bakalım bir faydasını görecek miyim:KK70:
hımm hadi bakalım ayran aşı detoksu demek dim dim dimmm :KK8::KK8::KK8::KK8:

Aynen ablacım olmuyor eskisi gibi di mi?
Elifim kaç aydır burdayım hiç böyle olmamıştı böyle hissetmemiştim benden kaynaklanıyor gercide sizinde böyle hissetmeniz beni biraz rahatlattı.
Menü vermeye baslamissin dün okudum hadi bakalım bidaha almamak üzere vermen dileğiyle canım benim çocukları öp yerime.:KK60::KK200:

Elifim kaç aydır burdayım hiç böyle olmamıştı böyle hissetmemiştim benden kaynaklanıyor gercide sizinde böyle hissetmeniz beni biraz rahatlattı.
Menü vermeye baslamissin dün okudum hadi bakalım bidaha almamak üzere vermen dileğiyle canım benim çocukları öp yerime.:KK60::KK200:
Ablacıım nasılsın, iyi misiiin özledik seni :KK200::KK60: Tatilin nasıl geçiyor ?:KK15:

Selinanya Selinanya canımmm napıyonnn ben bugun bıraz moralsızım yarında artı cıkarsam :mad:
Yeni eve geldim, canım olabilir veremeyebilirsin bunun için kendini strese sokma. Eğer verememiş olursan bu hafta neler yediğine bir bakarız önümüzde ki hafta için yolumuza bakarız. Senin nöbet nasıl gidiyor.

hımm hadi bakalım ayran aşı detoksu demek dim dim dimmm :KK8::KK8::KK8::KK8:

Valla kuzum artılarımdan kurtulsam yetecek, haftasonu düzen bozduldu zaten, dünde şirket yemeği zaten aldığımı zor veriyorum battım bu hafta :KK43: Artık ne kadar olursa :KK47:

menüm : sabah 2 bardak su 1 bardaka ballı sut balı bıraz fazla kactı:KK23: 2 fıncay cay

öğle 3 kaşık beyaz lahanalı bı yemek (sanırım kapuska ama suluydu) 1 dılım ekmek cok actım dayanamadım

Ara 1 elma 1 kutu kefır
akşam 3 y k karnıbahar haşlanmıs üzerıne 2 kaşık yogurt
ve öğlenkı yemekten 2 kasık
su 2 .5 olur
spor akşama kadara ayaktaydım çaılştım spor yapacak ortam olmadı ama bol bol merdıven ınıp cıkıuorum en azından harekt olsu bıraz dıye
Menün gayet güzel kuzu afiyet olsun :KK15:

Sabah
2 haslanmis yumurta
1 tb ekmegi
3 zeytin
Biraz peynir

Ara
1 elma

Ögle 5 kücuk yaprak sarma
Yogurt

Ara 5 badem

Akşam
Kabak yemegi
Salata
Yogurt

2.5lt su
Spor ev işi bacaklarim mahvoldu
Yaa o sarma ne yaa :KK20: Neyse ki ev temizliği eritmiştir diye düşünüyorum.

hanımlar bende yazayım menümü yarın inşallah herkes eksi görürrr

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeğine lorla yapılmış tost 1 tk tahin pekmez 5 zeytin dereotu roka lahana

ara:20 gr kuru üzüm

öğlen: 6 yk brokoli yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği

ara: 3 kuru kayısı 1 bardak kefir

akşam: 4 yk ciğer 1 dilim tam buğday ekmeği soğan salatası 1 közlenmiş patlıcan 1 yeşil biber

ara: 1 portakal 2 ceviz 1 çb süt

spor: 4. gün jillian tamamlandı

su: 2 lt oldu 3 e tamamlanacak
Ekmeklerin çok geldi nedense ama klasik cıssıs menün :KK15:

Selinanya Selinanya teşekkurler canım inşallah daguzel menuler olur. aslında strese gırmek bnde ıstemıyorum ama bıyandanda üzülüyorum ama bnm byleoalcagım bellıydı zaten hormonal yapım kılo verısımı cok etkılıyor ve adet olamamam kabızlık bı suru sıkıntı aslın sımdı göbegıme bakıyorum eskıye nazaran daha küçüldü ama sımdı vermem dahada yavaslıyor işte

Selam kızlar
Eskiler gerçektende çok azalmış @aeben yasom7272 yasom7272 damı gelemiyo ne?
asfarovski asfarovski canım kaçıncı haftadasın neler hissediyorsun Selinanya Selinanya sen kaç yaşındaydın abla dedin kendimi yaşlı hissettim valla:p
:KK70:

Canım 7 hafta olmli ama geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyor. Bulantı dışında pek birşey hissetmiyoru:Dm

Merhaba sevgili takımım
Menüm

Sabah midem çok kötüydü yiyemedim hiçbirşey.
1 fincan limonlu su
Sadece 1 fincan yeşil çay

Öğle
Tavuklu beyaz peynirli karisik salata

Ara
1 elma

Akşam
8 yk kapuska
1 kase yoğurt

2 adet küçük sarma

2 litre su 2.5 olur
15 dk leslie
15 dk egzersiz

Gece yapılacaklar
1 porsiyon meyve
1 brk tarcinli veya kahveli süt
Ceviz badem

Selinanya Selinanya teşekkurler canım inşallah daguzel menuler olur. aslında strese gırmek bnde ıstemıyorum ama bıyandanda üzülüyorum ama bnm byleoalcagım bellıydı zaten hormonal yapım kılo verısımı cok etkılıyor ve adet olamamam kabızlık bı suru sıkıntı aslın sımdı göbegıme bakıyorum eskıye nazaran daha küçüldü ama sımdı vermem dahada yavaslıyor işte
Ama birde şöyle bir durum var zaten vuctta ki ödemini attın ve artık gerçek kilo kaybın başlıyor zaten az vereceğin kilo yavaş gitmesi de normal tabi diğer sıkıntılarda bunu etkiliyor.

Merhaba sevgili takımım
Menüm

Sabah midem çok kötüydü yiyemedim hiçbirşey.
1 fincan limonlu su
Sadece 1 fincan yeşil çay

Öğle
Tavuklu beyaz peynirli karisik salata

Ara
1 elma

Akşam
8 yk kapuska
1 kase yoğurt

2 adet küçük sarma

2 litre su 2.5 olur
15 dk leslie
15 dk egzersiz

Gece yapılacaklar
1 porsiyon meyve
1 brk tarcinli veya kahveli süt
Ceviz badem
Yaa 2 küçük sarma nedir akşam ne güzel yemişsin sarma olmadı. Ayrıca perşembe akşamları en son 6 da yemek işini bırakıyoruz gece yapılacakların 3 ara ögünün toplamı nerdeyse, en azından Perşmebe akşamları kısmalısın.

menümü veriyorum
SABAH
2dlm ekmek
peynir
yumurta
5 zeytin
ÖĞLE
et köftesi
ayran
AKŞAM
Ton balığı
ayran
2 lt civarı su 35 40 dk civarı yürüyüş
gece 10 dan önce 1 sütlü veya tarçınlı süt düşünüyorum hayırlı akşamlar hayırlı cumalar sevgili takımım

Selinanya Selinanya nöbette gunduz cok yorucuydu canım ama şuan sakin şükür inşallah gecede böyle gcer
İnşallah sakin geçer tatlım, valla nöbetli sistem zor ama işte en azından 1 gün nöbet 3 gün izin falan durumları iyi oluyor aslında.

yaa bugün takımın sarma yeme gnümü ne bilsem mende yerdim dermişim kaç menüde sarma gördüm canım çekmedi desem yalan olur :KK45:
Sorma ablam ya topuklarından vuracam sonunda :KK47::KK47:

menümü veriyorum
SABAH
2dlm ekmek
peynir
yumurta
5 zeytin
ÖĞLE
et köftesi
ayran
AKŞAM
Ton balığı
ayran
gece 10 dan önce 1 sütlü veya tarçınlı süt düşünüyorum hayırlı akşamlar hayırlı cumalar sevgili takımım
:KK9::KK9::nazar:

Gidip sporumu yapayım, duşumu alayım geleyim :KK49::KK76:

Sarmacılar ve menüsünde cıss olanlar 15 dk yürüyüş var sizin için kaldırın bakalım popocukları :KK67::KK62:

Cutemom007 Cutemom007 gerçekten mi canm bugün hiç güzel olmadı düzensiz oldu diye huzursuzdum bnde sen güzel deyince mutlu oldum ama o 1 dilim ekmeği de yemeyeydim iyiydi
cnm hiç ekmek yememek doğru bişi değilki önemli olan tüm besin gruplarından kararınca yemeyi başarabilmek sonuçta biz sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz ve kilolu olmamızın sebebi yedğimiz herhangi bir besin değil yediğimiz besinlerin fazla fazla tüketmiş olmamış sağlıklı beslenme dediğimiz şeyde zaten 4 temel besin grubu bulunmalı ekmek de tam tahıllı tam buğday ya da cavdar olduğu sürece yani beyaz ekmek olmadığı sürece sıkıntı yok

YA KIZLAR MENDEMİ Bİ SORUN VAR TAKIMDADA SANKİ ÖYLE HİSSEDİYORUM BİRAZ ENERJİMİZ DÜŞMÜŞ GİBİ ENERJİLERİMİZİ YÜKSELTMEK YARIŞMA HEYECANINI YAŞAMAK İÇİN BİR ŞEYLER YAPALIM AMA NE BİLEMEDİM ÖNERİLERMİZİ YAZSAK KAPTANIMIZ VE YARDIMCIMIZDA UYGUN GÖRÜRSE YAPSAK DERİM

menümü veriyorum
SABAH
2dlm ekmek
peynir
yumurta
5 zeytin
ÖĞLE
et köftesi
ayran
AKŞAM
Ton balığı
ayran
afiyet olsun cnm sonucunu merak ediyorum protein ağırlıklı her zaman güzel sonuçlar verir çünki :KK59::KK59:

Back
X