Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

YA KIZLAR MENDEMİ Bİ SORUN VAR TAKIMDADA SANKİ ÖYLE HİSSEDİYORUM BİRAZ ENERJİMİZ DÜŞMÜŞ GİBİ ENERJİLERİMİZİ YÜKSELTMEK YARIŞMA HEYECANINI YAŞAMAK İÇİN BİR ŞEYLER YAPALIM AMA NE BİLEMEDİM ÖNERİLERMİZİ YAZSAK KAPTANIMIZ VE YARDIMCIMIZDA UYGUN GÖRÜRSE YAPSAK DERİM
evet yaa aslında çok hareketli başlamıştı ama bu hafta takımda bi motivasyon düşüklüğü var gerçekten umarım listeye yansımaz yarın :KK43::KK43:

afiyet olsun cnm sonucunu merak ediyorum protein ağırlıklı her zaman güzel sonuçlar verir çünki :KK59::KK59:

CANIM diyete başladığim sıralarda 2 400 gr bile verebiliyordum ama son bir aydır biraz zor gitti yarın mende verdiğimi görmek istiyorum hem kendi motivasyonum hem takımım için arada böyle pro yapıyorum
canım sende takımla çok ilgilisin çok güzel teşekkürler

CANIM diyete başladığim sıralarda 2 400 gr bile verebiliyordum ama son bir aydır biraz zor gitti yarın mende verdiğimi görmek istiyorum hem kendi motivasyonum hem takımım için arada böyle pro yapıyorum
canım sende takımla çok ilgilisin çok güzel teşekkürler
sağol cnm valla bende yaklaşık 6 -7 senedir bu diyetlerle uğraştığım için çok ilgimi çeker diyetle ilgili şeyler çok seviyorum beslenmeyle ilgili bilgiler edinmek birileriyle bildiklerimi paylaşmak bence bişiyi insan çok kişiyle yapınca çok daha keyifli hem sorumluluk sahibi oluyorsun böyle hemde yalnız olmadığını hissediyorsun

sanırım siz uzun zamandır buradasınız eski arkadaşlıklarınızı özlüyorsunuz ama inşallah kısa zamanda grup yeni haliyle de hareketlii hale gelir ve kendinizi yeniden ait hissedersiniz bence bu gruplarda en önemli motivasyon kaynağı ait hissetmek burda bir grubun parçasıyım ve gruba karşı sorumluluklarm var düşüncesi bizi motive ediyor :KK200:

cnm hiç ekmek yememek doğru bişi değilki önemli olan tüm besin gruplarından kararınca yemeyi başarabilmek sonuçta biz sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz ve kilolu olmamızın sebebi yedğimiz herhangi bir besin değil yediğimiz besinlerin fazla fazla tüketmiş olmamış sağlıklı beslenme dediğimiz şeyde zaten 4 temel besin grubu bulunmalı ekmek de tam tahıllı tam buğday ya da cavdar olduğu sürece yani beyaz ekmek olmadığı sürece sıkıntı yok
İşte canm bugün nobetteyim hastanede yediğim için beyaz ekmektir ondan dedin yemeden iyiydi diye yoksa cavdat ve tam tahıl seviyorum da yiyorum da .@Selinanya canın aynen 3 boş iyi ama gece hastanede kalmayı sevmiyorum ama tabi daha rahat oluyor sonrası zaten pzrtesi son nöbetim ve gorevlendrme bitiyor kendi hastanede donecgm kısmet olursa salı günüde memlekete gidecgm annemlere bukac günlüğüne:110: şimdiden tembihledim annemi sebze yemekleri yap bol bol diye:KK9:

sağol cnm valla bende yaklaşık 6 -7 senedir bu diyetlerle uğraştığım için çok ilgimi çeker diyetle ilgili şeyler çok seviyorum beslenmeyle ilgili bilgiler edinmek birileriyle bildiklerimi paylaşmak bence bişiyi insan çok kişiyle yapınca çok daha keyifli hem sorumluluk sahibi oluyorsun böyle hemde yalnız olmadığını hissediyorsun

sanırım siz uzun zamandır buradasınız eski arkadaşlıklarınızı özlüyorsunuz ama inşallah kısa zamanda grup yeni haliyle de hareketlii hale gelir ve kendinizi yeniden ait hissedersiniz bence bu gruplarda en önemli motivasyon kaynağı ait hissetmek burda bir grubun parçasıyım ve gruba karşı sorumluluklarm var düşüncesi bizi motive ediyor :KK200:

canım mende 25 hazirandan beri burdayım menden başka listede beraber başladığimiz arkadaşlar kalmadı çok kilolarıda yoktu bi izne çıktılar dönmediler o ilk günlerin heyecanı bir başkaydı yazın başında okulda tatil olunca bayaği kaynaştık herhalde men duygusal bir insanım sanalda olsa arkadaşlıklar menim için çok önemli bizde yeni gelen arkadaşlarla devam edeceğiz umarım onlar mezun oladan ayrılmazlar

kızlar kalbim o kadar acıyor ki...
yakın zamanda 3 senelik ilişkim bitti biliyosunuz.
1 hafta oldu ne aradı ne sordu..
lütfrn bana boşver üzülme göz yaşı dökme değmez falan demeyin.
çok üzülüyorum bugün iziliydim evde ağlaya ağlaya bi hal oldum.
hiç mi sevmedi diyorum Allahım bu kadar kolay mıydı diyorum ...
konduramıyorum bu yaptığını bize...
çok canım yanıyo kurulan hayaller, yapılan planlar, onsuz kalbim resmen atmıyor...
çok kötüyüm :KK61:
mesaj attım seni herşeyden siliyorum tamamen unutmak istiyorum dedim..daha görmedi bile

canım mende 25 hazirandan beri burdayım menden başka listede beraber başladığimiz arkadaşlar kalmadı çok kilolarıda yoktu bi izne çıktılar dönmediler o ilk günlerin heyecanı bir başkaydı yazın başında okulda tatil olunca bayaği kaynaştık herhalde men duygusal bir insanım sanalda olsa arkadaşlıklar menim için çok önemli bizde yeni gelen arkadaşlarla devam edeceğiz umarım onlar mezun oladan ayrılmazlar
Ablacıım henüz mezun olamasam da ben de burdayıım bak yalnız değilsiin :KK200::KK19:

çok canım yanıyo kurulan hayaller, yapılan planlar, onsuz kalbim resmen atmıyor...
mesaj attım seni herşeyden siliyorum tamamen unutmak istiyorum dedim..daha görmedi bile
Sen de söylemişsin abla senin şuanki derdini, üzüntünü, acını senden başka kimse anlayamaz kii üzülme, boşver diyince de bitmiyo hiç birşey ne yazık ki :( Ama şöyle düşün ki senin için hayırlısı buymuş demek kii belki daha da sürseydi daha büyük bir yıkım olucaktı senin için. Böyle uzun bir ilişkiyi sanaldan bitirmek bile üzücü zaten. Bence tek çare zaman bu konularda. Belli bir süre geçmeden unutamazsın zaten koskoca 3 yıl geçmiş. Bu süreçte kendini rahatlamaya çalış. Gez,dolaş, kitap oku, film izle yani nasıl deşarj olabileceksen öyle olmaya çalış bence :KK200: Ve ağlamak beni çok rahatlatır kendini sıkma ağla:KK60: En kısa sürede daha iyi olursun umarım :KK19:

Bende özledim kuzum sizi kardeşimyim yigenlerimleyim onlarla olunca hasret gideriyorum işte çarşamba donecem inş.
Oh ne güzel ablam sevindiim senin içiin :KK200: Şimdiden hayırlı yolculuklar. Eve dönüncee seni burada daha çok bekliyoruz, özlüyoruz sonra :KK60::KK68:

Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
Kahvaltı; peynirli maydanozlu omlet (1 yumurta ile) 2 dlm tb ekmeği, 2 ceviz ve yeşil çay.
Ara; 2 yk yoğurt, 1 mandalina, sade türk kahvesi.
Öğlen; 3 közlenmiş biber, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 3 yk yoğurt ve mandalina.
Akşam(1 greyfurt ve 1 maden suyu); 1 kepçe yoğurt çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata(2 yk lor ekledim).
Ara; 1 sb süt.
Spor; 30 dk tempolu yürüyüş.
Su 2.5 lt.

canım arkadaşlar yeni olunca takım için perşembe menüsünün ne kadar önemli olduğunu zamanla daha iyi anlayacaklar :KK200:

Evet ablacım ama nerdeyse herkes 3 haftasını dolduracak ve üstüne basa basa söylüyoruz, zaten Cuma yarışmaları olmasa takımların bir anlamı olmaz :KK43:

YA KIZLAR MENDEMİ Bİ SORUN VAR TAKIMDADA SANKİ ÖYLE HİSSEDİYORUM BİRAZ ENERJİMİZ DÜŞMÜŞ GİBİ ENERJİLERİMİZİ YÜKSELTMEK YARIŞMA HEYECANINI YAŞAMAK İÇİN BİR ŞEYLER YAPALIM AMA NE BİLEMEDİM ÖNERİLERMİZİ YAZSAK KAPTANIMIZ VE YARDIMCIMIZDA UYGUN GÖRÜRSE YAPSAK DERİM
Ara ara takım durgunlaşıyor, bak mesela deneme sürecindekilerden belli başlı kişiler dışında ilk hafta sürekli burda olanlarda sessizleşti, zaten izne ayrılanlar dönmüyor, eskiden beri burda olanlar takıma uzak kaldık diyor yazmıyor :KK43:
Kendi adıma boş bulduğum her anı buraya ayırmaya çalışıyorum ama sanırım yeterli gelmiyor hareketlendirmeye :KK43:

İşte canm bugün nobetteyim hastanede yediğim için beyaz ekmektir ondan dedin yemeden iyiydi diye yoksa cavdat ve tam tahıl seviyorum da yiyorum da .@Selinanya canın aynen 3 boş iyi ama gece hastanede kalmayı sevmiyorum ama tabi daha rahat oluyor sonrası zaten pzrtesi son nöbetim ve gorevlendrme bitiyor kendi hastanede donecgm kısmet olursa salı günüde memlekete gidecgm annemlere bukac günlüğüne:110: şimdiden tembihledim annemi sebze yemekleri yap bol bol diye:KK9:
Evet annen kesinlikle sebze yemekleri yapmalı, seni zayıflamışsın deyip yedirmeye çalışmasında :KK70:

_AYNURA_ _AYNURA_ NASILSIN CANIM HİÇ SELAM SABAH ETMİYORSUN ÇOK YOĞUNSUN HERHALDE
_AYNURA_ _AYNURA_ da unuttu bizi, giden dönmüyor :cry:

İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
2 dilim peynir 1 dilim tb ekmeği 3 bardak çay

Ara
1 bardak süt 5 6 fındık

Öğlen
1 kepçe tarhana
1 kase yoğurt

Ara
1 portakal

Akşam
Salata
1 kase yoğurt
2 kaşık ıspanak

3litre su 2 saat yürüyüş
:KK9::KK9::KK9:

Kahvaltı; peynirli maydanozlu omlet (1 yumurta ile) 2 dlm tb ekmeği, 2 ceviz ve yeşil çay.
Akşam(1 greyfurt ve 1 maden suyu); 1 kepçe yoğurt çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata(2 yk lor ekledim).
Ara; 1 sb süt.
Su 2.5 lt.
:KK9::KK9::KK9:

Ilk diyete baslanilan zamandaki heyecan baska oluyor gercekten e tabi haliyle bu heyecanin paylasilan kisiler de farkli olacak vallahi canim sanal manal ama ben bir cok arkadastan daha samimi buluyorum bu sanal ortami insallah herkes en kisa zamanda hesefine ulasir da hep birlikte kilo koruma topigine yazariz

Canım hariçten gazel okumak kolaydır, bende 4 ay kadar önce bitirdim 4.5 yıllık ilişkimi ama biz zaten yolun sonuna gelmiştik, bazı şeyler çok öncesinde bitmiş falan filan benim içim rahat. Ama senin ki beklenmedik ve yarım kalmış. Bak aslında o senden uzaklaşarak, işini bahane ederek dile vurmasa da çoktan ayrılık sinyallerini vermiş. Ama ne derse desin, ne yaparsa yapsın insan konduramıyor. Benim içim rahat dedim ya, ben elimden geleni yaptım ilişkim için ve onun için. biz oturduk konuşarak ayrıldık ama bazı sözleri var ki 4 ay değil 44 ay geçse de unutamam çünkü haketmediğimi düşünüyorum ve kabullenemiyorum. Ama bunlar benim kalbime sadece yük olur. Seninde öyle. Şuan çok yeni üzülmen, ağlaman çok normal ama kendini bu girdabın içine hapsetme. Kendini suçlama, ben ne yaptım ya da ne yapmadım diye sorgulama. Emin ol herşey eksik ya da herşey tamam olsaydı bile gitmek, bitirmek isteyen gider. Her başlangıç, bitişe atılan bir adımdır. Belki böylesi daha iyidir bilemezsin. İnşallah kısa zamanda iyi ki bitmiş diyeceğin günler görürsün.

İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
2 dilim peynir 1 dilim tb ekmeği 3 bardak çay

Ara
1 bardak süt 5 6 fındık

Öğlen
1 kepçe tarhana
1 kase yoğurt

Ara
1 portakal

Akşam
Salata
1 kase yoğurt
2 kaşık ıspanak

3litre su 2 saat yürüyüş
guzel menu guzel

cnm benim zzaman herseyin ilaci acin henuz cok taze benimde esimden onceki sevgilim beni aldatmisti ve uzun sureliydi seninki gibi o kadar yikildim ki uzun bi sure kendime gelemedim aama sonra esim cikti karsima ve su anda cok mutluyum demekki o senin icin dogru kisi degilmis cnm dogru kisi karsina ciktiginda bu yasadiklarina iyi ki olmus diyeceksin hatta hayrete duseceksin bu yasadiklarina ama tabi su an acin var kendine izin ver cnm duygularini sonuna kadar yasa yasaki icinde kalmasin ve bu durumdan guclenerwk kurtul

Ara; 1 sb süt.
Su 2.5 lt.
her zamanki gibi cok guzel menu

Back
X