Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende menümü vereyim ama sanirim bende bu hafta iyi gitmedim. yarin bakalim nr olacak.
sabah: 1 yumurta,1dilim peynir, 2dilim ekmrk, 4 çeri domates, 1bardak süt

ara:badem bir avuc kahve ve meyve salatasi

öğlen :omlet ve 1 dilim ekmek

ara: badem ve pişi 1tane:(

akşam : 5kasik ispanak ve 1 kase yogurt

2mil leslie 2.5 litre su.

:63::63:
bende menümü vereyim ama sanirim bende bu hafta iyi gitmedim. yarin bakalim nr olacak.

öğlen :eek:mlet ve 1 dilim ekmek

ara: badem ve pişi 1tane:KK43:

pisi mi hem de persembe gunu

öğlen :eek:mlet ve 1 dilim ekmek

ara: badem ve pişi 1tane:KK43:

Yaaa pişi ne :KK43::KK43: olmamış yahu

Selinim annem anlayışlı sukur canim çocuğun.olması için Zayıflamam gerektiğini biliyor hatta oda cok kiziyordu bana ne yeyi duruyorsun diye:confused:

Oh iyi madem canım rahat edeceksin, öbür türlü olsa çok fena oluyor :KK70:

Bugün C CallanPinckney de söyledi, Perşembe günleri takımlar daha az yer, cıss yapmaz, detoks yapar, protein günü yapar, bol spor yapar ve Cuma günü takımları bomba gibi ortalama yapar. Bırakın Diğer günleri Perşembe günü bile cıss lar hava da uçuşuyor. Ki zaten hergün var, firesiz günümüz olmuyor. Sonra neden takım hareketsiz, ruhsuz gibi gibi. Menüleri güzel olanlara sözüm yok zaten ama kızlar madem burdasınız, buranın kurallarına uymak zorundasınız. Birimiz sarma gördüğünde kendine hakim olurken, diğeri sarma ile geldiğinde bu ona haksızlık değil mi? Bugün sarma var diye öyle söyledim. Biz ne dersek diyelim, ne kural koyarsak koyalım, ceza da verelim bir yere kadar. Bunu siz isteyeceksiniz, kendinizi tutakcısınız en azından Perşembe günleri, gidin bakın diğer takımların sayfalarına bugün kü menüleri nasılmış diye ajanlık yapın bakalım. Belki neden dereceye giremediğimizi görmüş oluruz. Listeye girmek istiyorsanız, menüleriniz gerçekten kusursuz olmalı!!

kızlar kalbim o kadar acıyor ki...
yakın zamanda 3 senelik ilişkim bitti biliyosunuz.
1 hafta oldu ne aradı ne sordu..
lütfrn bana boşver üzülme göz yaşı dökme değmez falan demeyin.
çok üzülüyorum bugün iziliydim evde ağlaya ağlaya bi hal oldum.
hiç mi sevmedi diyorum Allahım bu kadar kolay mıydı diyorum ...
konduramıyorum bu yaptığını bize...
çok canım yanıyo kurulan hayaller, yapılan planlar, onsuz kalbim resmen atmıyor...
çok kötüyüm :KK61:
mesaj attım seni herşeyden siliyorum tamamen unutmak istiyorum dedim..daha görmedi bile

Burcun ne tatlım senin.

Bu arada erkekler bayanlar kadar duygusal değil. Onlar dünya ya değişik bakıyor. Benim ilk arkadasligim diyim iliski biraz ağır o zmn lar için . bittiğinde tam 2 buçuk yıl kurtulamamistim etkisinden. Ben bitirmi
çok canım yanıyo kurulan hayaller, yapılan planlar, onsuz kalbim resmen atmıyor...
mesaj attım seni herşeyden siliyorum tamamen unutmak istiyorum dedim..daha görmedi bile

Canım o da geçer. Hanı bidoz var dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır. Bosver

Bugün C CallanPinckney de söyledi, Perşembe günleri takımlar daha az yer, cıss yapmaz, detoks yapar, protein günü yapar, bol spor yapar ve Cuma günü takımları bomba gibi ortalama yapar. Bırakın Diğer günleri Perşembe günü bile cıss lar hava da uçuşuyor. Ki zaten hergün var, firesiz günümüz olmuyor. Sonra neden takım hareketsiz, ruhsuz gibi gibi. Menüleri güzel olanlara sözüm yok zaten ama kızlar madem burdasınız, buranın kurallarına uymak zorundasınız. Birimiz sarma gördüğünde kendine hakim olurken, diğeri sarma ile geldiğinde bu ona haksızlık değil mi? Bugün sarma var diye öyle söyledim. Biz ne dersek diyelim, ne kural koyarsak koyalım, ceza da verelim bir yere kadar. Bunu siz isteyeceksiniz, kendinizi tutakcısınız en azından Perşembe günleri, gidin bakın diğer takımların sayfalarına bugün kü menüleri nasılmış diye ajanlık yapın bakalım. Belki neden dereceye giremediğimizi görmüş oluruz. Listeye girmek istiyorsanız, menüleriniz gerçekten kusursuz olmalı!!
Sana hak vermemek elde değil. Çoğuna bende sasiyorum. İlk günler belki anlayışlı yaklaşılabilir (ki o bile olmamalı) ama surekli devam eden birşey bu. Açıkçası kimse bu konuda uğraşmış görünmüyor. Ben şaşırıyorum. Yemek için kendimize bahaneler üretir olmusuz.

Ablacıım henüz mezun olamasam da ben de burdayıım bak yalnız değilsiin :KK200::KK19:

CANIM TABİKİ varsın birksç arkadaş daha var men listeyi kastettim arkadaşlar devam etseydi şimdiye mezun olurlardı
onu demek istedim prenses

Evet ablacım ama nerdeyse herkes 3 haftasını dolduracak ve üstüne basa basa söylüyoruz, zaten Cuma yarışmaları olmasa takımların bir anlamı olmaz :KK43:

Ara ara takım durgunlaşıyor, bak mesela deneme sürecindekilerden belli başlı kişiler dışında ilk hafta sürekli burda olanlarda sessizleşti, zaten izne ayrılanlar dönmüyor, eskiden beri burda olanlar takıma uzak kaldık diyor yazmıyor :KK43:
Kendi adıma boş bulduğum her anı buraya ayırmaya çalışıyorum ama sanırım yeterli gelmiyor hareketlendirmeye :KK43:

canım sağolasın sen kaptanımız birkaç arkadaş çok duyarlı sizde olmasanız
iyiyki varsınız

Evet annen kesinlikle sebze yemekleri yapmalı, seni zayıflamışsın deyip yedirmeye çalışmasında :KK70:

@_AYNURA_ da unuttu bizi, giden dönmüyor :cry:

Sana hak vermemek elde değil. Çoğuna bende sasiyorum. İlk günler belki anlayışlı yaklaşılabilir (ki o bile olmamalı) ama surekli devam eden birşey bu. Açıkçası kimse bu konuda uğraşmış görünmüyor. Ben şaşırıyorum. Yemek için kendimize bahaneler üretir olmusuz.

eski rakibem 900 gr hazırmı istikrarlı menü istikrarlı kilo verme maşallah

Üzülme yada boşver demek çare değil biliyorum. Ağla ve boşalt içindekileri ancak öyle rahatlarsın ;)
Evet ablacım ama nerdeyse herkes 3 haftasını dolduracak ve üstüne basa basa söylüyoruz, zaten Cuma yarışmaları olmasa takımların bir anlamı olmaz :KK43:

Ara ara takım durgunlaşıyor, bak mesela deneme sürecindekilerden belli başlı kişiler dışında ilk hafta sürekli burda olanlarda sessizleşti, zaten izne ayrılanlar dönmüyor, eskiden beri burda olanlar takıma uzak kaldık diyor yazmıyor :KK43:
Kendi adıma boş bulduğum her anı buraya ayırmaya çalışıyorum ama sanırım yeterli gelmiyor hareketlendirmeye :KK43:

Evet annen kesinlikle sebze yemekleri yapmalı, seni zayıflamışsın deyip yedirmeye çalışmasında :KK70:

@_AYNURA_ da unuttu bizi, giden dönmüyor :cry:

Kızzz perigunlugu perigunlugu nerelerdesin :KK4::KK4:

@masumm sende yoksun :KK43:
Bu senin senin ve benim yapabileceğimiz birşey değil kuzu ;) ne yarışma ne ceza ne ödül, kişi istemedikten sonra hepsi boş ;)
Bende gezmelerdeydm ;)

Bugüne dek hep ılımlı hareket etmeye çalıştım sonuçta herkes kendi için kilo veriyor diye ancak burası zayıflama yarışması bu cıslar niye ? Lütfen herkes açık bi şekilde kendini eleştirsin nerde hata yapıyorum diye. Biliyorsunuzz listedekiler 3 hafta kilo alırsa listeden çıkarılacak, denemedekilerde listeye alınmayacak. Hiç kimse kurılmasın üzülmesin darılmasın.
Bugün perşembe ve ona rağmen cıslı menüyle gelmek olmamış hemde hiiiiiççç olmamış

Slm kızlar hayırlı akşamlar tabiki diyete ilk başladığındakı heyecanı yaşamıyoruz ama burda sadece diyet paylaşmıyoruz dertlerimiz sıkıntılarımız vs kısaca hayatı paylaşıyoruz arkadaşlar üst üste gelince ve o anda Burdan da kopuk olunca tanıyamadım hepsini hakim olamadım takımdan birden koptum eskilerde gelmez oldu....velhasıl inşallah eve gidince yeniden baştan tanışırız yada hepten koparız bilmiyorum ruh halimi bana kızmayın yaslilik böyle bisey:KK54::KK54:

Ben çok katı kurallara tahammül edemiyorum, o yüzden daha esnek olmaya çalışıyorum ama gerçekten ben dikkat ediyorsam, sen ediyorsan, bir başkası ediyorsa herkes dikkat edebilir. Etmelide zaten.

Back
X