- 18 Mart 2015
- 2.245
- 5.311
- 78
- 34
ohh iyi yapmışsın@yasom7272Selinanya cannlar 15 dakika leslie 1 mil yaptım rahatladim siz oyle deyince hata yaptim diye
bide suyum 3 litre oldu birde sade sodaya küçük bir parça.limon atıp.içtim saat 8 gibi

Allah korusun ablam inşallah birşey çıkmazaldım canım randevumu kadın hastalıklarına doğum dışında ilk defa gidecem bu durumdan gerildiğimden erteledim ama menimde artık canım sıkılmaya başladı inşallah olumsuz bir şey yoktur

Evet bir kaçak daha sahalara döndü, hoşgeldin tekrardan. Artık gitme hem diyet değil, sağlıklı yaşam diyebiliriz. Ayrıca kilon boyn kaç bilmiyorum ama az yemişsinHerkese merhaba uzun bir aradan sonra :)
Umarım hepiniz iyisinizdir tatlı hatunlar
![]()
2015'in sonuna doğru yaklaşırken kendimi hem bu topiğin hem de diyet aleminin yüz karası olarak ilan ediyorum. :)))
2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama adına diyet diyesim gelmiyor çünkü ters tepiyor ve daha çok yiyorum.
Bugünün ve dünün menüsünü buraya da kopyalayayım :)
Dün
Kahvaltı;
1 yumurta, zeytin, salatalık
Akşam;
Çorba
Kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Sıvı olarak;
Türk kahvesi
Sütlü filtre kahve
Yeşil çay
Su
Bugün
Kahvaltı;
Sucuklu yumurta
3 dilim kepek ekmeği
Akşam;
Pırasa yemeği
Yoğurt
Turp
Sıvı olarak;
Yeşil çay
Su

Kuzum bildiğim kadarıyla sayı yok diye biliyorum ama belkide vardırBi de bişi soracagim bu alıntılama belli bir sayıda mi oluyor bissürü alıntı yapıyorum yarısı çıkmıyor hamis olanlara hayırlı olsun bu arada allah tamamına erdirsin kelebek cnm rabbim senin de kucağıni boş bırakmasın inşallah