Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallah canım yarın dr sonra yazarım inşallah

en küçüğüm şubatta 5 yaşına girecek canım

ayyy anteptede çok güzel güneşli bir hava var ama men çok halsiz hissediyorum kendimi çoçukların okul kıyafetleri makinada onları serip mutfağımı temizlesem bu günlük yeter diycem
sana güzel güzel gezmeler canım memleket neresi urfaydı yanılmıyorsam oralardada hava bizim bura gibidir
Allah bağışlasın abla oğullarını.
Yok abla kayserideyim ben. Hava bulanık ama hafta içi biyere çıkamıyorum çocuklarla. Şimdi eşim evdeyken çıkacağız birazdan inşallah.

Hoşbulduummmm :) Gitmemeyi umuyorum. :)
Boyum 1.58 ; Kilom 65 ...
dana gibi yedim durdum, sonuç bu. :)
az mı yemişim, doydum ama... günü idare edebildim yani. olmamış mı?

Kahvaltıyı 13-13.30 arası yaptım. :oops: Akşamı da 19.30 gibi...
Açlık hissetmediğim için ara öğünü atladım. Böylelikle Karatay teyzenin 5 saat kuralını da yerine getirmiş olurum diyerekten.. :KK53:
Kahvlaltın öğlen olunca 2 öğün olması normal tabi, ama bana yine de az geldi. Erken kahvaltı önemli :KK51:

Herkese günaydın. Evde durmayın çıkın gezin, ben öyle yapcam birazdan :KK45:
Yaaaa :mad: Ben temizlik, ütü yapacağım birde abimler akşam yemeğine bugünde geliyor :KK47: offf annemde bende çalışıyoruz, gelin evde oturuyor. Abim de bize yıkılıp duruyor, yaa siz çağırın da biz gelelim di mi ama :KK57:

Günaydın Pazar Şekerleri :KK68::KK25:

Bir önceki mesajımda yapılacaklarımı sıraladığımı göre gidip başlayayım işlerime, benim yerime de gezin :KK60::21:

Bu şimdi yeniden geldiğin anlamına mı geliyooooorrrr :KK66:
Öyle de diyebiliriz :)

Kahvlaltın öğlen olunca 2 öğün olması normal tabi, ama bana yine de az geldi. Erken kahvaltı önemli :KK51:
Geç uyandığım için o saate kalıyor. Bugün 11-11.30 arası yaptım kahvaltımı mesela... :)
Kepekli kaşarlı tost, zeytin, domates, çay :)

Yaaaa :mad: Ben temizlik, ütü yapacağım birde abimler akşam yemeğine bugünde geliyor :KK47: offf annemde bende çalışıyoruz, gelin evde oturuyor. Abim de bize yıkılıp duruyor, yaa siz çağırın da biz gelelim di mi ama :KK57:
Hiç sorma Selinciğim, tam hazırlandım çocukları hazırlıyorum canım babam aradı evdemisiniz, çocukları özledim oraya geliyorum diye... Şimdi burda. Eşiminde acil işi çıktı o gitti. Yani kısmet değilmiş bende evdeyim :KK61: Gerçi birazdan ikizleri babama bırakıp büyük kızla markete gidecem.

Kızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor :KK61:
çok geçmiş olsun canım.ıhlamurun varsa ayva ve elmayı dilimle tencerede kaynat ıhlamuru demleyeceğin çaydanlığa koy üzerine süzerek kaynattığın ayva ve elma suyunu dök. 5 /10 dk demlensin iç.iyi geliyor.ıhlamuru kaynatma hiç bir yararı olmuyormuş öyle

Geçmiş olsun canım :KK66:

kaptanım menim bu düzensizliğim aşırı kan kaybım falan kilomu olumsuz etkiliyor yarın dr sonra yeme düzenimde bir değişiklik yaparda yersem takıma zarar vermekten endişe duyuyorum nasıl yapalım
belirli bir düzene girene kadar iznemi ayrılsam acaba diyetten takımdan kopmakta korkutuyor tekrar alırım diye ama takımımıda düşünüyorum ne yapalım canım

Back
X