Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O konuda daha önce de problemim oldu benim.katilim olarak yapabildiğim kadar yapıyorum ama hem çalıştığım için hem de ev işleri bu kadar olabiliyor. Su anda tenefuste yaziyorum mesela.Ama sıkıntı olacaksa hic gelmeye bilirim. Sizin de kendinize gore kurall alınız var sonuçta biliyorum.Senin deneme süren doldu zaten, öncelikli olarak kilo verimini artırırsan ve takıma daha çok gelirsen bir problem kalmıyor. Ama gelip menü verip kaçıyorsun genelde 5 mesajı geçmiyor![]()
Ayy çok geçmiş olsun kıyamam ya içim cız etti. Küçük oğlum da yanmıştı kahvedenGunaydin canlar
Dun misafirlerimi gönderdim bugun rahatim ta demistim ki cok kötü bir haber aldim
Kuzenimin kızı 10 yasinda dün çaydanlik dökulmüş üstüne çok ciddi yaniklari varmis
Butun kolu sirti kalçası tamamen yanmis
Öyle bir yanik ki ankara da gezmedikleri hastane kalmamis hic biri kabul etmemis
Kimi yer yok demis kimi hayati riski var alamayiz demiş eve yollamislar
Allah razi olsun eşim duyunca hemen buraya getirin dedi yoldalar simdi burada hastaneye geliyorlar
Ben bir sure yine az katilabilirim affiniza siginiyorum ne olacak bilmiyorum
Öpüyorum hepinizi
Çok sağol makbulem, Allah tüm hastalara acil şifa versin, sağlık yokken herşey önemsizleşiyo hayattahimmm baktır bakalım cnm ara sıra kontrol ettirmekte fayda var cnm
çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
Gunaydin canlar
Dun misafirlerimi gönderdim bugun rahatim ta demistim ki cok kötü bir haber aldim
Kuzenimin kızı 10 yasinda dün çaydanlik dökulmüş üstüne çok ciddi yaniklari varmis
Öyle bir yanik ki ankara da gezmedikleri hastane kalmamis hic biri kabul etmemis
Allah razi olsun eşim duyunca hemen buraya getirin dedi yoldalar simdi burada hastaneye geliyorlar
Öpüyorum hepinizi
Hadi hadi itiraf et, sırf benimle aynı grupta olmak için seline özel istekte bulundun değil mitamam tamam bunu deşifre etmemiş gibi davranacağım
Allahım bende var birşey. İlk grubumda ikinci grubumda arkadaşlarim regle geçirdi.Selinanya bilerekmi yapiyon yahu?? Eğer regle geciken olamayan biri varsa haftaya benimle aynı gruba ekle, hemen olur
![]()
Ohh ne güzel, bende memnun oldum kuzum. Allah bağışlasın evladınıda. Fit anne olma yolunca atılan müthiş adımlar
Yaa olur mu öyle şey, tabiki de gel, gitmek ne demek. Sadece listeye girme için söyledik, ama liste sadece bir araç önemli olan kilo vermen liste veya değil bence çok etkilememeliO konuda daha önce de problemim oldu benim.katilim olarak yapabildiğim kadar yapıyorum ama hem çalıştığım için hem de ev işleri bu kadar olabiliyor. Su anda tenefuste yaziyorum mesela.Ama sıkıntı olacaksa hic gelmeye bilirim. Sizin de kendinize gore kurall alınız var sonuçta biliyorum.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin ablamGunaydin canlar
Öpüyorum hepinizi
İyigeceler kızlar pazar misafirlerimi gönderdim ancak bakabildim haftasonu giremiyorum
@Daydream15 hülya ablam inşallah korkularının yerini mutluluk alır yarın oğluşunla sanada kolaylıklar versin Rabbim
Antepia27 ablam umarım yarın kötü bişey çıkmaz çok tedirgin oldum sen öyle damarım kanıyo yazınca yarin lütfen en kısa zamanda haber ver sonuçları Rabbim şifa versin
@elifea
M mutlu91
Papatyalarim göreyim sizi hadi bakam
Antepia27 ablam ne olur ne olmaz nolur doktoru ihmal etme
@kelebek19 kuzucan btç kürünü ilk 12 gun yap birak sogan suyunu hamile olmadigina emin oldugun ay yap yoksa tehlikeli olabilir
Civanperçemi aslanpençesi keten tohumu benim denemedigim saçmalik kalmadi
Bence btç kürü ve arisutubalpolen tek geçerim gerisi hikaye
Eger yumurtalarinin buyumesinde sorun varsa mutlaka incir suyunu dene
Esine keciboynuzu kurü yap ve her firsat buldukça havuç yesin
Maydanoz adaçayi asla tüketme
@Daydream15 dualar icinde bulunun insaallah rabbim ya şafi adindan sifalar nasip etsin
Dualarımız seninle canim![]()
N Nana canm 3 haftdr bnm.olduğu takım birinci oluyortabi bu hafta anneme gidiyorum diye yerim sanıyorsun demi sonuna kadar direnecegim bu arada gidrkn tartimida gotuireceğim yanimda
yoksa yarın aksm gidiyorum çok erkn yaratılmış olurum ki ztn yarın sbh nobetten cikacagm bugün pzrtesi yoğun olurum.muhtemelen akşama kdr giremeyebilrim özleyin beni
![]()
inşallah canım, yeni yıldan sonra sahalara döneyim artık![]()
Gunaydin canlar
Öpüyorum hepinizi
Artık bilemiyorum, 1 kişi olur anlarim ama 4 arkadaştan 3 ü regle idi. Koza bildirimde bulunmadı. Bu seferde kuzularınannesi abla hasta. Haftaya birini ayarlayalim Eh sonraki haftaya da ben olurum, bize çiçek değil başka bir isim koyman gerekiyormuşAnam valla şansa denk geliyor, kasıt yok daha regl takip durumuna geçemedim
![]()
canım geçmiş olsun, geçmişi okumadığımdan haberim olmadı,canım çok şükür gittim geldim dr korkulacak bir şey yok dedi ultrasyonla baktı hormanal dengen kilo kaybından dolayı değişmiş dedi düzenleyici ilaç verdi kullan ilk reglinde gel dedi çoook teşekkürler canım ilgin için lütfen dikkat et pek menü takip edemiyorum ama seni takip ede4ceğim inşallah önce şu 3 kiloyu sonrada - yolumuza devam edelim
gittim canım çoook teşekkür ederim ilgin için
yasemin dr gitmesemde olurmuşsen teşhisi doğru olarak koymuştun zaten
selinciğim çok güzel ayarlamış iki adeti düzensiz kişi bakalım ne olacak elimizden geleni hasta hasta yapar hepsini geçeriz takım arkadaşım
inşallah canım bekliyoruz
çoook geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm. Benim akrabamız da 3.derece yanmıştı ama şimdi çok iyi şükür. Inşallah seninki de iyi olur.Gunaydin canlar
Öpüyorum hepinizi
Slm canım nasılsın sabah okudum yazamadım umarım iyisindir?Kahve bahane dostları görmek şahane diyelim o zaman teşekkülrer Selincimm
Saraycamgünaydın, bende seni çok özledim bitanem![]()