Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..
İşi biraz gırgıra vurayım hülyam biz boğa burçları malesef çok düşünen içli insanlarız duygularımızı içimizde yaşar herşeye kahreder dıştan umursamaz gözüksekte çok duygusaliz oda midemizi mahvediyor . Atada emin ol sınav stresi yaşıyordur teyzesine uzuluyordur ama belli etmiyordur.hülyacım onun yastığını yükselt çok faydasını görür benimide varya çok iyi bilirim o ağrıları bulantıları.beni iyileştiren medikal tedaviden çok yastık çok faydası ı gördüm hatta reflu yastıkları var ondan al çok rahat eder.
Ablaciginada Rabbim şifa versin inşallah oda iyileşecek. Dualarımız seninle.:KK200:

Kızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..
çok geçmiş olsun canım

Canlariimmm cok tesekkur ederim yoldalar hala gelemediler insaallah iyi olacak ama travmayi nasil atlatacak bilmiyorum
Kiz cocugu kisa kol giyemiycek belki evlenmek istemiycek bunlari düşündükçe çıldirasim geliyor

@fatmanurkaya ablam cok sevindim iyi olmana butun arkadaslarin menulerini tek tek takip ediyorum ama seninkini dört gözle bekliyorum hadi devam
canım verdikleri ilaçları kullanın inşallah hiç iz kalmaz.

Gunaydin canlar
Dun misafirlerimi gönderdim bugun rahatim ta demistim ki cok kötü bir haber aldim
Kuzenimin kızı 10 yasinda dün çaydanlik dökulmüş üstüne çok ciddi yaniklari varmis
Butun kolu sirti kalçası tamamen yanmis
Öyle bir yanik ki ankara da gezmedikleri hastane kalmamis hic biri kabul etmemis
Kimi yer yok demis kimi hayati riski var alamayiz demiş eve yollamislar
Allah razi olsun eşim duyunca hemen buraya getirin dedi yoldalar simdi burada hastaneye geliyorlar
Ben bir sure yine az katilabilirim affiniza siginiyorum ne olacak bilmiyorum
Öpüyorum hepinizi
Ayyy cnm yaa içim bi hoş oldu allah korusun yavrucak nasıl kötü bişi bu yaa çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasin

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ablana da çok geçmiş olsun canım

CANLARIM ÇOK ŞÜKÜR GİTTİM GELDİM TAHLİLE VE DEĞİŞİK MUAYENEYE GEREK KALMADAN ULTRASYONLA ANLADI KİLO KAYBIN HORMANAL DENGENİ BOZMUŞ DEDİ BU NA DAYANIP KİLO VERMENİ BIRAKMA DEDİ İLAÇLARLA DÜZENLERİZ HORMANAL DENGENİ. ŞİMDİ BU İLAÇLA KESECEĞİZ KANAMAYI İLK REGLİNDEDE GEL DEDİ
AYYY ÇOK RAHATLADIM DÜN NERDEYSE BÜTÜN GÜN YATTIM HEM HALSİZLİKTEN HEM MORALSİZLİKTEN ÇOK ŞÜKÜR KORKULACAK BİR ŞEY ÇIKMADI
HEPİNİZE AYRI AYRI SEVGİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN ANNEMİN BİLE HABERİ YOK SİZİNLE PAYLAŞTIM İYİKİ VARSINIZ:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
neyseki bişi çıkmamış ablacım sen yine de demir seviyene dikkat et canım hemogramina da baktır mutlaka

Gunaydin canlar
Dun misafirlerimi gönderdim bugun rahatim ta demistim ki cok kötü bir haber aldim
Kuzenimin kızı 10 yasinda dün çaydanlik dökulmüş üstüne çok ciddi yaniklari varmis
Butun kolu sirti kalçası tamamen yanmis
Öyle bir yanik ki ankara da gezmedikleri hastane kalmamis hic biri kabul etmemis
Kimi yer yok demis kimi hayati riski var alamayiz demiş eve yollamislar
Allah razi olsun eşim duyunca hemen buraya getirin dedi yoldalar simdi burada hastaneye geliyorlar
Ben bir sure yine az katilabilirim affiniza siginiyorum ne olacak bilmiyorum
Öpüyorum hepinizi
Allah sifa versin. yanik cok kötü :(

canım çok şükür gittim geldim dr korkulacak bir şey yok dedi ultrasyonla baktı hormanal dengen kilo kaybından dolayı değişmiş dedi düzenleyici ilaç verdi kullan ilk reglinde gel dedi çoook teşekkürler canım ilgin için lütfen dikkat et pek menü takip edemiyorum ama seni takip ede4ceğim inşallah önce şu 3 kiloyu sonrada - yolumuza devam edelim:KK200:

gittim canım çoook teşekkür ederim ilgin için:KK200:

yasemin dr gitmesemde olurmuş:KK45:sen teşhisi doğru olarak koymuştun zaten

selinciğim çok güzel ayarlamış iki adeti düzensiz kişi bakalım ne olacak elimizden geleni hasta hasta yapar hepsini geçeriz takım arkadaşım:KK50::KK53:

inşallah canım bekliyoruz:KK200:

çoook geçmiş olsun canım
gecmis olsun fatmanur cok sevindim bisey cikmadigina

Çok geçmiş olsun çoğu endoskopi yaptıran insanda gastrit çıkıyor ne probleminiz var bilmiyorum ama inşallah patoloji sonuçlarınız iyi çıkar ablanıza allah acil şifalar versin inşallah

t
Suan kaptan yardimciniz kvrck konusuyor
Bana bakın ayaginizi denk alin giremiyorum diye gevşemeyin :KK67:
Menülerden görevli adalet bakani olaraktan menuleriniz itinayla kontrol edilip not edilir ona gore demedi demeyin :KK37:
tamamdir sayin menu bakanim ve takim arkadasim. beni cok motive ettin bugun
ilk haftaki arkadaslar hic yoklardi ikinci hafta calllan la ayni takimdaydik bir ara laf attim takim arkadasim diye ondanda hic ses cikmadi ilk kez bir takim arkadasimdan ses cikti vok motive oldum (dedikodu yaptim:oops:

CANLARIM ÇOK ŞÜKÜR GİTTİM GELDİM TAHLİLE VE DEĞİŞİK MUAYENEYE GEREK KALMADAN ULTRASYONLA ANLADI KİLO KAYBIN HORMANAL DENGENİ BOZMUŞ DEDİ BU NA DAYANIP KİLO VERMENİ BIRAKMA DEDİ İLAÇLARLA DÜZENLERİZ HORMANAL DENGENİ. ŞİMDİ BU İLAÇLA KESECEĞİZ KANAMAYI İLK REGLİNDEDE GEL DEDİ
AYYY ÇOK RAHATLADIM DÜN NERDEYSE BÜTÜN GÜN YATTIM HEM HALSİZLİKTEN HEM MORALSİZLİKTEN ÇOK ŞÜKÜR KORKULACAK BİR ŞEY ÇIKMADI
HEPİNİZE AYRI AYRI SEVGİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN ANNEMİN BİLE HABERİ YOK SİZİNLE PAYLAŞTIM İYİKİ VARSINIZ:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
İyi akşamlar canım ablam.mesajını görünce anladım bi problemin varmış ama çok şükür ciddi deyilmiş.nasılsın?tel.la mesajlaşdığım arkadaşlarıma sorarım hep seni.iyi olmana sevindim.aynen devammm...]

bugün ki menüm.
sabah: 1 dilim ekmek+1 yumurta+1 kk pynir+şekersiz çay
+ara:elma
öğle: 4 yk yoğurt+ 1 dilim ekmek
akşam: 4 yk taze fasulye+ 1 kase cacık+1 dilim ekmek
ara:beyaz çay
spor: 1 saat zumba
su:10 bardak
:cool::cool::cool::cool:
Gayet güzel ama kilona göre az yiyorsun, öğlen boş olmuş mesela bence öğleden sonra da bir ara koymalısın :KK60:

Ablam patolojiden de inş. birşey çıkmaz, Ablana Allah şifalar versin :KK43: Sen kendine dikkat et :KK15:

Back
X