Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yazın çok güzel veriyordum şimdi grlara düştü birde vücüdümün dengesi alt üst oldu sanki tekrar haftalık düzenli kilo vermeyi çok istiyorıum
Sabret cnm vucudun kilo vermesi durur biliyorsun bi sure sanra saglikli beslenemye devm ettigin surece elbette durma noktasi kirilacak ve vermeye devam edeceksin protein yapnak ise yarayabilir bak kilo durmasini kirma noktasinda

asfarovski asfarovski kuzum ben 9 dusuk 1 dis gebelik gecirdim sukur 3 yasinda oglum var sen de saglicakla kucagina almayi nasip et insaallah

Sevgili ve degerli kuzucanlarim iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim

Sabah
2 dilim tbekmegi
1 haslanmis yumurta

Ara 1 ceviz

Ögle
1 yemek kasigi pilav
3 yemek kasigi nohut
Ayran

Ara 1 kesme cikolata

Akşam
2 haslanmis baget
Salata
Yogurt

2lt su
Leslie 2 mil
Sekersiz turk kahvesi

asfarovski asfarovski kuzum ben 9 dusuk 1 dis gebelik gecirdim sukur 3 yasinda oglum var sen de saglicakla kucagina almayi nasip et insaallah

Sevgili ve degerli kuzucanlarim iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim

Sabah
2 dilim tbekmegi
1 haslanmis yumurta

Ara 1 ceviz

Ögle
1 yemek kasigi pilav
3 yemek kasigi nohut
Ayran

Ara 1 kesme cikolata

Akşam
2 haslanmis baget
Salata
Yogurt

2lt su
Leslie 2 mil
Sekersiz turk kahvesi
ayy cok gecmis olsun canim yavrunu allah bagislasin menune gelince biraz az geldi bana cnm aslinda besinler iyi amamiktarlar cok az gibi geldi bana

asfarovski asfarovski doğur gelinimi artık da yardım etsin kayınvalideciğine :D bak ütü yapılcak canım istemiyor :D gelin dediğin sen otur anneciğim ben yaparım herşeyi der di mi ama :D
İnşallah canım benim anasına çekerse ütü yapmayı da sever hem ;) vorones in de kızı oluyormuş adını gulce koyacakmis aklıma sen geldin kuzu ;)

Kızlar kan tatlilim genel olarak iyi çıktı lakin D vitaminim ise eksik çıktı min 10 olması gerekmiş bnm 3 bide B vit eksik çıktı. Bir suru hapim oldu . tiroit filan normal. İnşaallah artık daha güzel yaparim diyeti. :)
D vit eksikligi ozellikle kilo vermeyi zorlastiriyor cnm simdi daha kolay verirsin insallah

Nasılsınız kızlar?
xpreiaZ xpreiaZ hatun nerelerdesin ? Uğramaz oldun?
Ayyy nanacım çok sevindim beni hatırlamana unutuldum kimse de sormuyor diye düşünmüştüm tam.
Can'ım tüp bebek tipiklerinde geziniyorum işte istanbulda bir tüp bebek merkezi ile görüştük Bülent tıraş ile .kafam çorba oldu . Çocuk mevzusundayım işte. Şimdi sen yazınca kvrck kvrck ın yazdığını gördüm. kvrck kvrck 9 düşük yaptım demişsin çok geçmiş olsun Can'ım. Sebep neymiş düşüklerin nedeni bulunabildi mi? Çok şükür oğlun seninle imiş şimdi.
Benim de 3 düşüğüm var. Gebe kalmam da 1 seneyi buluyor ... Eşimde varikosel bende pco... Bir de işte tüp bebek merkezindeki doktor Rahmi'me bozuk ameliyat etmem lazım falan dedi. İyice kafam çorba oldu..

Slm kizlar feci yorgunum lazerde kendimi nasil sıktım sa artik neyse bu ayi da atlattim sukur

Bugun menum
Sabah2 dilim tam tahilli ekmek 1 kk örgü peynir 5 zeytin 1 tk tahin pekmez lahana roka dereotu turp 1 cb sut

Ara 3 kuru kayisi 1 sekersiz nescafe

Oglen 1 kase sehriyeli tavuk corba 4 yk ispanak 1 dilim ekmek 1 kase yogurt

Ara 20 gr kuru uzum 2 ceviz

Aksam 1 kase yesil mercimek corbasi 1 dilim tam tahilli ekmek bir kaac tane yesil sogan 1 kase yogurt

Ara 1 bardak sutlu kahve 1 portakal 1 elma

Spor jillian level 1 8. Gun bitti

Su 2 lt faln oldu 3 u bulur insallah
Lazer derken epilasyon mu tam ben anlamadım.menun de çok güzel bence.

Kuzu sen byle yapiyosun ya tartiyi etkiliyordu gerçekten eğer öyleyse yarın da bn deneyeyim malum.perşembe tartilcaz
Cnm protein günleri dışında kilo veremiyorum,sabit gidiyor genelde
Görmüşsündür brlki protein dışı günlerde 1600–1700kcala kadar cıkıyorum, böyle olunca tartı sabit gidiyor, protein günleriyle kilo düşüyor

Back
X