- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Evetcnm epilasyon bugun randevum vardi da korkuyordum atlattim sukur 1 ay rahatimLazer derken epilasyon mu tam ben anlamadım.menun de çok güzel bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetcnm epilasyon bugun randevum vardi da korkuyordum atlattim sukur 1 ay rahatimLazer derken epilasyon mu tam ben anlamadım.menun de çok güzel bence.
Canim ben birlikte oldugum her ay hamile kalabiliyorum ama bebekler tam rahme yerlescegi an vücut bebegi virus olarak algilayip disari atiyor tabi bi de pko var bi de kan pihtilasmasi 9 dusukAyyy nanacım çok sevindim beni hatırlamana unutuldum kimse de sormuyor diye düşünmüştüm tam.
Can'ım tüp bebek tipiklerinde geziniyorum işte istanbulda bir tüp bebek merkezi ile görüştük Bülent tıraş ile .kafam çorba oldu . Çocuk mevzusundayım işte. Şimdi sen yazıncakvrck ın yazdığını gördüm.
kvrck 9 düşük yaptım demişsin çok geçmiş olsun Can'ım. Sebep neymiş düşüklerin nedeni bulunabildi mi? Çok şükür oğlun seninle imiş şimdi.
Benim de 3 düşüğüm var. Gebe kalmam da 1 seneyi buluyor ... Eşimde varikosel bende pco... Bir de işte tüp bebek merkezindeki doktor Rahmi'me bozuk ameliyat etmem lazım falan dedi. İyice kafam çorba oldu..
Canim ben bikini bolgesine emla krem suruyorum suan cok fiyati artmisEvetcnm epilasyon bugun randevum vardi da korkuyordum atlattim sukur 1 ay rahatim
Ay cnm benimAyyy nanacım çok sevindim beni hatırlamana unutuldum kimse de sormuyor diye düşünmüştüm tam.
Can'ım tüp bebek tipiklerinde geziniyorum işte istanbulda bir tüp bebek merkezi ile görüştük Bülent tıraş ile .kafam çorba oldu . Çocuk mevzusundayım işte. Şimdi sen yazıncakvrck ın yazdığını gördüm.
kvrck 9 düşük yaptım demişsin çok geçmiş olsun Can'ım. Sebep neymiş düşüklerin nedeni bulunabildi mi? Çok şükür oğlun seninle imiş şimdi.
Benim de 3 düşüğüm var. Gebe kalmam da 1 seneyi buluyor ... Eşimde varikosel bende pco... Bir de işte tüp bebek merkezindeki doktor Rahmi'me bozuk ameliyat etmem lazım falan dedi. İyice kafam çorba oldu..
Xperim biz hep düşünüyoruz sizi ama sen öyle bir bırakıp gittin ben açıkçası üzüldüm yada yanlışta anlamış olabilirim ama biraz kırıldım neyse iyi olduğuna sevindim allah sizlerde sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ayyy nanacım çok sevindim beni hatırlamana unutuldum kimse de sormuyor diye düşünmüştüm tam.
Sen canimsinMen men![]()
Yarin sabah incegm eve umarm yapabilirim ama yoksada ayran aşı günü yapcam annem yapmış bni bekliyormuşCnm protein günleri dışında kilo veremiyorum,sabit gidiyor genelde
Görmüşsündür brlki protein dışı günlerde 1600–1700kcala kadar cıkıyorum, böyle olunca tartı sabit gidiyor, protein günleriyle kilo düşüyor
Callan toplamda baya verdim aslında 78den 62 ye. Normalde önerilen %5 kilo kaybı ama ben onu çoktan geçtim. Adetlerim kendimi bildim bileli hep düzensizdi zaten bir evlenmeden önce 1 sene kadar süper düzenli gitmişti. Evlenince işte 2 düşük peşpeşe oldu ve düzen falan kalmadı artık. Sigarayı bıraktım ya ben biraz aldım kilo 60 küsürse düşmüştüm izne ayrıldıktan sonra şimdi 63 üm. Ama hiç önemli değil diyorum kurtuldum ya o pislikten kiloları da hemen veririm inşallah. Arada istetiyor ama o yüzden iyice bir atlatayım sigara işini sonra yine aranıza döncemAy cnm benim
Allah yardımcınız olsun
Biraz daha kilo versydin keşke, pco gerilerdi belki de
Ablacım haklısın ne diyim işte dönem dönem böyle insanın herşeyden kaçası geliyor ya öyle bir dönem yaşadım. 1 aydır yıllık izindeyim işe de gitmiyorum kimseyle de görüşmüyorum doğru düzgün depresyon değil de kendimle Başbaşa kaldım biraz.Xperim biz hep düşünüyoruz sizi ama sen öyle bir bırakıp gittin ben açıkçası üzüldüm yada yanlışta anlamış olabilirim ama biraz kırıldım neyse iyi olduğuna sevindim allah sizlerde sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kader arkdasim bnde pko var bnde istiyorum bebek istiyorum bebek olmuyor ama bu konuyla ilgili konuşalım.bi şuan yoldayım netim.çekmiyor zor giriyorumCallan toplamda baya verdim aslında 78den 62 ye. Normalde önerilen %5 kilo kaybı ama ben onu çoktan geçtim. Adetlerim kendimi bildim bileli hep düzensizdi zaten bir evlenmeden önce 1 sene kadar süper düzenli gitmişti. Evlenince işte 2 düşük peşpeşe oldu ve düzen falan kalmadı artık. Sigarayı bıraktım ya ben biraz aldım kilo 60 küsürse düşmüştüm izne ayrıldıktan sonra şimdi 63 üm. Ama hiç önemli değil diyorum kurtuldum ya o pislikten kiloları da hemen veririm inşallah. Arada istetiyor ama o yüzden iyice bir atlatayım sigara işini sonra yine aranıza döncem
Ablacım haklısın ne diyim işte dönem dönem böyle insanın herşeyden kaçası geliyor ya öyle bir dönem yaşadım. 1 aydır yıllık izindeyim işe de gitmiyorum kimseyle de görüşmüyorum doğru düzgün depresyon değil de kendimle Başbaşa kaldım biraz.
İşte çocuk mevzusu Zaman zaman üzüyor beni hayırlısı olsun diyorum ama işte iş yerinde tüm kadınlar hamile yada yenidoğan bebekli. Sürekli çocuk Bebek gebelik muhabbetleri yordu beni.
Bir de işte adetlerim düzene girer pco geriler belki diye okadar istikrarlı olmaya çalıştım gezmelerde ağzıma sürmedim pasta börek siz biliyorsunuz ama adet olamayıp yine 40 günde tarlusala mecbur kalınca başlarım rejimine de insülin direncine de diyerek motivasyon kaybı yaşadım
En kısa sürede döncem aranıza ama hatam olduysa affola
Peki oğlunda yine normal yoldanmı oldu gebelik yoksa pgt falan mı denediniz? Canım tabiki Rabbim istedikten sonra tüm ilaçlar tedaviler vesile ama işte elden geleni de yapmak lazım.Canim ben birlikte oldugum her ay hamile kalabiliyorum ama bebekler tam rahme yerlescegi an vücut bebegi virus olarak algilayip disari atiyor tabi bi de pko var bi de kan pihtilasmasi 9 dusuk
Sonra saglam olan tüpte dış gebelik yasadim
Kalan tek tupte pko var falan filan ama rabbimin mucizesi iste kün fe yekün ol der ve olur
Meryemmmmm hamilemisinnn ayyyyyyy yeni gördüm arkadaşların alıntılarından .rabbımın lütfu ne büyük ...sevincimi kelimelere dökemedim ...amin ablam cok tesekurler, Rabbim yine gosterdi mucizesini Elhamdulillah.. isteyen herkese nasip etsin insallah
sen nasilsin ablam?
Xperim tam senle keklik aklımdaydınız meryemin haberini alıncaPeki oğlunda yine normal yoldanmı oldu gebelik yoksa pgt falan mı denediniz? Canım tabiki Rabbim istedikten sonra tüm ilaçlar tedaviler vesile ama işte elden geleni de yapmak lazım.
Bende ilk 2 gebeliğim hemen oldu üçüncü 11 ay sonra oldu ve şimdi 8 aydır yine gebelik olmadı. Pgt yada cgh tüp düşündük Bülent tıraş ile görüştük mebla ve yapılacak işlemleri gereksiz abartı bulduk erteledik.
Pıhtılaşma bende de var ama doktorlar o neden olmaz diyor tek gende taşıyıcıyım sadece. Yine de iğne kullanıcam inşallah ama şimdi de gebelik olmuyor.. Klomen mi kullansam diyorum ilçede kadın doğumcu yok ki kontrole gideyim.
Eşimin tayin durumunu bekliyorum işte....![]()
Ay hep aynı diyon artık kaçamak yaptıgını gözlerimle görsem belki o vakit inanırımSen canimsinçiçek isimleri ya aebenim bende yasemin koyayım dedim
yeni yılda hedefime yaklaşmış olmak çok istiyorum bu arada yediklerimi görsen dersiki bu yasom olamaz
saldım çayıra mevlam kayira
![]()
Evet aebenim inşallah en hayırlı Zaman ne zamansa o Zaman olsun, o Zaman gelene kadar da Rabbim sabır versin her isteyene..Xperim tam senle keklik aklımdaydınız meryemin haberini alınca
İnan meryemin burda dedalarca deneyip üzülmesine şahid olduk ama bak rabbım zamanını biliyor bizlere sabretmek ve tevekkül etmek düşüyorbirde dua ...
İyibir yöntem aslında callanımCnm protein günleri dışında kilo veremiyorum,sabit gidiyor genelde
Görmüşsündür brlki protein dışı günlerde 1600–1700kcala kadar cıkıyorum, böyle olunca tartı sabit gidiyor, protein günleriyle kilo düşüyor
Bebik baktım sen eks rakibeni unuttun kendimi hatirlatayim dedim <nickini anca 3.de tutturdum>Ayyy nanacım çok sevindim beni hatırlamana unutuldum kimse de sormuyor diye düşünmüştüm tam.