Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Peki oğlunda yine normal yoldanmı oldu gebelik yoksa pgt falan mı denediniz? Canım tabiki Rabbim istedikten sonra tüm ilaçlar tedaviler vesile ama işte elden geleni de yapmak lazım.
Bende ilk 2 gebeliğim hemen oldu üçüncü 11 ay sonra oldu ve şimdi 8 aydır yine gebelik olmadı. Pgt yada cgh tüp düşündük Bülent tıraş ile görüştük mebla ve yapılacak işlemleri gereksiz abartı bulduk erteledik.
Pıhtılaşma bende de var ama doktorlar o neden olmaz diyor tek gende taşıyıcıyım sadece. Yine de iğne kullanıcam inşallah ama şimdi de gebelik olmuyor.. Klomen mi kullansam diyorum ilçede kadın doğumcu yok ki kontrole gideyim.
Eşimin tayin durumunu bekliyorum işte....:KK51:
Seni cok iyi anliyorum dusuklerimin hepsini ben de kucuk bir kasabada yaptim muayenelere 2 saat uzaklikta ki ile gidip oluyordum
Oglum dis gebelikten sonra kendiliginden oldu
Bulent trasa gelince cok reklam yapti o yuzden pahali yoksa bir espirisi yok inan bana
Mesela esat orhon var severim kendisini

İyi akşamlar kızlar, abimler vardı bugün keyfim yerinde olunca baya gırgır yaptık :KK70: , gelemedim takıma. Spormu da yaptım +600 ip atladım (jilliandan sonra durmadan atladım ve ısındığım için ara bile vermedim bu 600 de sanırım tamamlasam 1000 olurdu rahatça :KK48:) İlk yaptığım zamanlar jillian bana ölüm gelirdi, hele o jumping jack, push up falan bitiremezdim şimdi ohho diyorum olmuşun sen Selin :KK70::KK70:

kelebek19 kelebek19 kuzu bence yiyebilirsin saat geç ama yapacak birşey yok, yarın dengelersin.

Bu arada beni dün göremeyip de merak edenler tekrar profilime koydum, en tazesinden bugün çekildi bu fotograf :cool: beni görüpte burda hala ne işin var demeyin ama ona göre :KK70: bu hale gelmek için buralardayım :KK59::KK23::-)

Bu sırada bende gidip duşumu alayım :KK51:

Selinanya Selinanya fıstık gibisin canım . mecbur yedim.biraz midem çok fena bi uyuyabilsm belki rahatliycmda oda gelmiyor yarın bi aksilik olmazsa daha az daha dikkatli olmaya çalışacağım canlar annem yayla çorbası yapmış ama biz princle yapmıyoruz akşama kdr onunla bitirmeyi düşünüyorum.gunu umarım basaririm

Meryemmmmm hamilemisinnn ayyyyyyy yeni gördüm arkadaşların alıntılarından .rabbımın lütfu ne büyük ...sevincimi kelimelere dökemedim ...
Fatma ve sen inşallah diğer bebiş isteyen kuzulardanda güzel haberler gelir ..
amiiiinnnn insallah ablam Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok tesekurler ablam :KK60: gercekten Rabbimin buyuk bir lutfu bu Rabbim isteyen herkese yasatsin insallah..

Menüm;
Sabah; 2 dilim tt ekmek ve peynirle tost, bir portakal

Öğlen; yok, kahvaltıyı geç yaptım

Akşam; yarım palamut , salata
Ara; 2 portakal

Su; 1,5 l
Spor; 15 dk leslie+ 15 dk streç egzersizi( doğrumı yazdım bilmiyorum)

Menüm;
Sabah; 1 kase yoğurt, 1 dlm tb ekmeği, 2 dlm beyaz peynir, karşı bitki çayı (1 tk bal ile :KK22:)
Ara; yeşil çay, mandalina ve 2 ceviz.
Öğlen; 6 yk ıspanak, 1 kase yoğurt, 1 tb ekmeği.
Ara; 1 mandalina, açık çay.
Akşam; ızgara hamsi domates ile. -çerez niyetine goturdum:oops:-
Ara; 1 bardak süt.
Spor; leslie 15 dakikalık (sabah ve öğleden sonra yaptım) :KK76:
Su; 2 lt

:KK9:

İyi akşamlar kızlar, abimler vardı bugün keyfim yerinde olunca baya gırgır yaptık :KK70: , gelemedim takıma. Spormu da yaptım +600 ip atladım (jilliandan sonra durmadan atladım ve ısındığım için ara bile vermedim bu 600 de sanırım tamamlasam 1000 olurdu rahatça :KK48:) İlk yaptığım zamanlar jillian bana ölüm gelirdi, hele o jumping jack, push up falan bitiremezdim şimdi ohho diyorum olmuşun sen Selin :KK70::KK70:

kelebek19 kelebek19 kuzu bence yiyebilirsin saat geç ama yapacak birşey yok, yarın dengelersin.

ben daha cesaretim bile yok kız başlamaya :KK70:

Menüm;
Sabah; 2 dilim tt ekmek ve peynirle tost, bir portakal

Öğlen; yok, kahvaltıyı geç yaptım

Akşam; yarım palamut , salata
Ara; 2 portakal

Su; 1,5 l
Spor; 15 dk leslie+ 15 dk streç egzersizi( doğrumı yazdım bilmiyorum)

bence az olmuş kuzum ama fazla olmasından iyidir :KK9::KK9::KK9:

@asfarovski kuzum ben 9 dusuk 1 dis gebelik gecirdim sukur 3 yasinda oglum var sen de saglicakla kucagina almayi nasip et insaallah

Sevgili ve degerli kuzucanlarim iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim

Sabah
2 dilim tbekmegi
1 haslanmis yumurta

Ara 1 ceviz

Ögle
1 yemek kasigi pilav
3 yemek kasigi nohut
Ayran

Ara 1 kesme cikolata

Akşam
2 haslanmis baget
Salata
Yogurt

2lt su
Leslie 2 mil
Sekersiz turk kahvesi

:KK9::KK9::KK9:

lta_rel__quotnofollow_quot_target__quot_blank_quot_-6.jpg

seçim senin

sporsuz imkansız yaa bu kadar dümdüz kilo vermek, spor şart:KK49:

Selinanya Selinanya fıstık gibisin canım . mecbur yedim.biraz midem çok fena bi uyuyabilsm belki rahatliycmda oda gelmiyor yarın bi aksilik olmazsa daha az daha dikkatli olmaya çalışacağım canlar annem yayla çorbası yapmış ama biz princle yapmıyoruz akşama kdr onunla bitirmeyi düşünüyorum.gunu umarım basaririm
Yayla çorbası iyi gelir kuzu, yolda gideceksen ödem yapar muhtemelen, ödemi de atmış olursun.

Selinanya Selinanya seni gorunce bugun yedigim hersey bir bir gozumun önünden geçti :KK43:
Eski fotolarindan da bi tane koysana
Bakayım da eskilerden koyayım bir tane Hoppa

Selinanya Selinanya maşallah fıstık, çok güzelsin :KK15::KK200::KK19:
Teşekkür ederim ablacım :KK15:

ben daha cesaretim bile yok kız başlamaya :KK70:
Kuzu ben 1 yıldır yapınca artık koymuyor, sana şimdilik yürüyüş en güzeli :KK15:

Sabah
Yarım limon lu ılık su
1 simit
Peynir
Az tereyağ bal reçel

Ara
1 muz

Öğle
6 köfte
1 küçük pide
Bol salata
Ayran

Ara
2 lokma
1 portakal

Akşam
2 kepçe çorba
4yk pilav
150 gr tavuk
Bezelye
Salata

Gece
5 kestane

2 litre su
Yarım saat yuruyus
2 bardak yeşil cay
Ahh ahhh perşembe bildirimini merakla bekliyorum gerçektn bu menülerle :KK11:
Iyi akşamlar kızlar
Menüm Sabah öğle iyiydi sna akşamki sınavda biraz aksaklıklar oldu.

Olsun yine de güzel bir gündü bence
Sporumu yaptım yeterli vitaminimi aldım. 2 lt suyumu da içtim. Çok sukur.
Sabah iyiydi öğle iyiydi yok yaz bakim menünü de görelimmm :KK47:

Off şu sınavları bi atlatsam derin bir ohhhh çekiceem yaaaa :KK45: Selinanya Selinanya seni unuttum sanma sakın sınavları atlatır atlatmaz planlara başlicam :KK53:

Kızlat görmeyen duymayan bilmeyen yok değilm bu hafta perşembe bildirim yapıyoruz listede olan olmayan herkeesss özellikle shadelima shadelima ve T tozpembefil mesajımı görürsünz :eek:

Back
X