Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar size altın bir önerim var
Üzerine hafif tarcın serpiştirdiğiniz bitki çayı ve marul maydanpz tokluk hissi veriyor
Haydi bitki çaylarımızı içelim :)))
Bir de şu detoks içecekleri (1gün önceden su şişesinin içine limon salata çilek artık ne istiyorsanız onu atıyorsunuz, 1 gün sonra içiyorsunuz,sonra gitsin ödemlerr

benim de detoks yapasım var aslında şu aldığım kiloların bir kısmının ödem olduğunu düşünüyorum

Off şu sınavları bi atlatsam derin bir ohhhh çekiceem yaaaa :KK45: Selinanya Selinanya seni unuttum sanma sakın sınavları atlatır atlatmaz planlara başlicam :KK53:

Kızlat görmeyen duymayan bilmeyen yok değilm bu hafta perşembe bildirim yapıyoruz listede olan olmayan herkeesss özellikle @shadelima ve @tozpembefil mesajımı görürsünz :eek:

başarılar canımm sınavlarında :KK68:

Günaydın güzeller :KK68:

Sağol aebenim,ay inşallah ben de artık mezun olurum,buraya öylesine takılmaya gelirim
Bir de sporu hayatımın alışkanlığı yaparım inşallah
Senin pilatesle aran nasıl, duydum ki cok esnek bir hatunmuşsun,germe egzersizlerini iyi yapıyormussun :)))
Kim o yalancı dermişim :D
Bi zamanlar pilatessiz günüm geçmezdi gerçekten yaptıgım en güzel spordur , ve ayrıca en güzel şekillendirici ;)
Ama şu 1-2 yıldır :(
Ebru tekrar başlıycakmış sabahları canlı yayına bakalım bekliyorum , netden yapamıyorum bi türlü canlı olunca o saate kendimi şartlıyorum iyi oluyor . Plates ayrıca çok dinç yapıyor insanı duruşun bile değişiyor ...

zamanında ben de pilates yapardım ama o zamanlar zayıftım şimdi kilom fazla baya yapsam işe yarar mı kilo vermem de
Canım pilatesten ziyade yürüyüş yapmanı tavsiye ederim. Çünkü plates güzel incelitiyor ama önce fazlalıklardan kurtulmak lazım

zamanında ben de pilates yapardım ama o zamanlar zayıftım şimdi kilom fazla baya yapsam işe yarar mı kilo vermem de
Enginerim yag yakar kas artar . Yani kilo verdirir ama kasa dönüştüğü için çok baskülde belli olmaya bilir . Görünümde çok fardeder ama ;)

Seni yeniden gördüğüme ve toparlandığına sevindim ;)

dünkü menünü vereyim. evde değildim yazamadim:(

sabah: 1yumurta, 2dilim ekmek 4 çeri domates, cay (tek sekerli)

ara: 1bardak süt

öğlen: sehriyeli yogurt corbasi, 1,5dilim kepekli ekmek

aksam:yine corba:( 1dikim ekmek

spor yok 1.5lt su

Kızlar size altın bir önerim var
Üzerine hafif tarcın serpiştirdiğiniz bitki çayı ve marul maydanpz tokluk hissi veriyor
Haydi bitki çaylarımızı içelim :)))
Bir de şu detoks içecekleri (1gün önceden su şişesinin içine limon salata çilek artık ne istiyorsanız onu atıyorsunuz, 1 gün sonra içiyorsunuz,sonra gitsin ödemlerr

mende bugün yasom önerdiği tarçın limon karabiber zencefil çayı nı yaptım ama daha içmedim başlarım birazdan yapmaya
aynen mende senin gibi canım haftada 1 pro yapıyorum gördüğüm o eksiyi ancqak 1 hafta boyunca koruyorum tekrar perşembe pro yapıp yeni - görmeye çalışıyorum menden başka arkadaşlarında böyle yapmasına sevindim

dün bi arkadaşa vatsaptan foto attım aman fatma inanamıyorum diyor ağzım açık kaldı diyor aslında kulubede koyacağim ama 140 kilolarımdan bi foto bulamadım yoksa şimdiki halimde kilolu ancak farkı anlamak için kilolu halimin bilinmesi gerekiyor
arkadaş akşam bayaği bana gaz verdi fatma sen mucizenin adısın bu gece menim için diyor bayaği hoşuma gitti
BÜTÜN ARKADAŞLARIMA GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM TARTI GÜNÜNDEN BİR GÜN ÖNCE ÇOK ÖNEMLİ YENİ GELEN ARKADAŞLARIMA HATIRLATMA:KK19::KK19::KK19:

mende bugün yasom önerdiği tarçın limon karabiber zencefil çayı nı yaptım ama daha içmedim başlarım birazdan yapmaya
aynen mende senin gibi canım haftada 1 pro yapıyorum gördüğüm o eksiyi ancqak 1 hafta boyunca koruyorum tekrar perşembe pro yapıp yeni - görmeye çalışıyorum menden başka arkadaşlarında böyle yapmasına sevindim
O çayo ben de yapayım
Ölçüleri nelerdi fatmam

C CallanPinckney detoks içeceğini şu şekilde yaptım; bir lîmonun kabuğunu soyup dilimledim+ bir tutam maydonoz yıkayıp yarım litre suya koydum. Olmuş mu?
Birde günde kaç bardak içmek lazım bunu?
Olmuş tabi cnm
O yarım litrenin hepsini içebilirsin,

Back
X