Tamam canım. Sen burda yazdıktan sonra yaptım, akşama olur herhalde. Bugün ve yarın içerim onu.Olmuş tabi cnm
O yarım litrenin hepsini içebilirsin,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım. Sen burda yazdıktan sonra yaptım, akşama olur herhalde. Bugün ve yarın içerim onu.Olmuş tabi cnm
Ben çok severim karı. Sabah uyanınca sürpriz oldu bize, yarın veya öbür gün oraya da gelir heralde. Tüm yurtta etkili olacakmış...BİZİM ÖĞRENCİLERDE ÖĞRETMENİM ÇARŞAMBA KAR YAĞACAKMIŞ OKUL TATİLMİ DİYORDU AMA ANTEP GÜNLÜK GÜNEŞLİK KARI BİZ BEKLERKEN KAYSERİYE GİTMİŞ![]()
3 gün abla ya. Babamızı bırakıp 2 hafta annaneye gidip kalıyoruz şimdi adama hayır babaannesine götüremezsin nasıl diyim :)Slm kizlar kar yagisi rotar falan yapmadan indim cok sukur. Trabzondada yagmur var hayirlisiyla varirim ins evime iyi dilekleriniz icin tesekkurlr..
kuzularinannesi elifim oglani nasil yollayacan gi dayanamaz cocuk annesiz birakma deki yasemin abla sen nasil birakip gidiyordun iste bende onu icin birakma diyorum cok kotu ay icim ciz etti.
aeben canim ben hala iyilesemedim inan berbat bir grip bide dogalgazla isinmiyor evler dondum istanbulda.
ay cok saağol yasommC CallanPinckney canim o cayin olcusu su
1 limon
1 cubuk tarcin
1 yesil elma
4 5 top karabiber
Ben onun icine yesil cay falanda ekliyorum dilegine bagli 1lt sicak su ekliyorum
seninde adın melike mi adaşmıyızİyi günler hanımlar bugün güne çok güzel başladım inşallah devamıda gelir sabah ekmek almaya gittiğimde kızım için kardeşiniz gibi duruyor hiç doğum yapmış gibi durmuyorsunuz diyen kasiyer eşimin sen çok zayıfladın güzelleştin demesi ve kuaförümün sen ne kadar zayıfladın Melike demesi güne güzel başlamamı sağladı inşallah dahada xayıflarımda iyi kızımın ablası gibi dururum
Evet adaşız Burdada Melike buldum kendimeseninde adın melike mi adaşmıyız![]()
Evet çok hızlıyım benim hzımdan dolayı arkadaşlarım bunalımdayasom7272 ablacım sağ salim evine de varırsın inş
M Melininannesi15 kuzum zayıflık genel olarak daha genç gösteriyor, daha da güzelleşeceğin zamanlar olacak, zaten yaşında küçük ablası gibi durman çok normalHızlı anne seni
geçmiş olsun canımHayırlı yolculuklar bacım .
Ankara güneşli , kapalı günlerden sonra . Ama soğukk , dışarı çıkmam yasak hala burnum yanıyor bu nası nezle grip ya.
evet canım sonunda seninle aynı gruptayızSanada günaydın. Bu hafta aynı guruptayız değil mi . Birde M Melininannesi15 . Hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırız grupça![]()
detokslar ne işe yariyor acabaOlmuş tabi cnm