Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben aeben Ablacım seni çok seviyorum. Ausencia Ausencia Aus kaptanımızı da çok sevdim.. İkiniz de haklısınız. Ne diyeceğimi bilemedim. Sustum
Kızlar ortadaki sorun ausla benim aramda değil yanlış anlaşılmasın lütfen .
Aus bir çok konuda haklı çok emek veriyor inanın hiçç kolay değil onca kişiyi takip etmek .herşeyinden ödün vermek .
Aus kendi değimiylede hırslı , hedefe odaklanan biri ve sizlerdende aynını bekliyor .
E oda herkeste olmayınca üzülüyor tepkisini koyuyor .
Benimde demeye çalıştıgım herkes aus değil , olmak durumundada değil . Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece .

Yazmayım dedim ama yine çenem durmadı :KK43:.

Adacım çürükleri ayıklayalım kalan sağlamlar bizimdir .

Bu mu takım olmak sizce ???:KK43:

Yol inişli çıkışlıdır ,düşenin elinden tutmak yol arkadaşına yaraşır . Ha kişi kendi o yolda yürümek istemez eyvallah o ayrı .

Neyse artık .

Hayırlı geceler .
:KK200::KK60:iyi geceler

Simdi herkes okuyup kabul ediyorum diyecek....bence kaptan belirlesin yola kiminle devam edeceğini bu daha mantıklı...liste disindakiler yaa listesiz devam eder yada başka takima geçer bence budaha mantikli....sizce ??
1. Sayfayı açsın herkes orda 7. Takım kuralları yazıo 10 madde . Okudum kabul ettim demisiz oraya . Buradaki mecburiyet baskı neden ! Takım dışına atılmak uyarilmadan diskalifiye edilmek .. Hani kendi üstüme alınmıyorm ama aeben aeben ablama katiliyrm takım olmak kenetlenmeyi düsenın elinden tutup kaldırmayı gerektirir. Bence yanii

Ausencia Ausencia aslında düşündüm de muhtemelen benim yüzümden yazdın o uzun mesajı. Eğer benim gitmem buranın huzurunu koruyacaksa ve senin de için rahat olacaksa ben liste dışı kalayım ya da başka takıma giderim. Artık sorun etmiyorum çünkü yapamadığımı düşünüyorsan, kaptan sensin, buna bir itirazım olmayacak.

1. Sayfayı açsın herkes orda 7. Takım kuralları yazıo 10 madde . Okudum kabul ettim demisiz oraya . Buradaki mecburiyet baskı neden ! Takım dışına atılmak uyarilmadan diskalifiye edilmek .. Hani kendi üstüme alınmıyorm ama aeben aeben ablama katiliyrm takım olmak kenetlenmeyi düsenın elinden tutup kaldırmayı gerektirir. Bence yanii
Kızlar hiç konuşmaya gerek YOk herkes Aus un mesajını okudu sadece yorum yapmadan okudum kabul ediyorum yada etmiyorum diyecek Sonra sabah olacak herkes aynı diyet düzenine devam edecek kaptan biraz dinlenecek Sonra yolumuz gidişatımız belli olacak yaneee siz hep diyet yapacaksınız tabi bende

iyi oyuncuysanız oyununuzu iyi oynamaya bakar yönetmeninin kim olduğuna yada oyuncuları nasıl yönlendirdiğini sorgulamazsınız.biz oyuncuyuz sözleşmemiz ortada amacımız ortada hepimiz karekteri oturmuş insanlarız şahsen beni kimse yolumdan döndüremez yada yola getiremez kararım doğrultusunda ilerlerim kararım takımla gitmekse takım kurallarına cezasına ödülüne uyarım takımsız gitmekse kendi yolumdan giderim herkesten cevapları bekliyorum iyigeceler

Hayirli geceler
Suphanallah. Bi hevesle geldim, bu aksam ikram edilen uc dort enfes tatliya yemiycem de yemiycem yemiycem de yemiycem deyip o her zaman yaptigim catal ucundan da bakmadigimi paylasmaya... O an bana yardimci olan ve yaza kadar yemiyorsun kizim dedirten sey: 1- aus senin bana beni cok tanimmadigin halde sen hak hukuk nedir biliyorsun demendi, bu beni cok duygulandirmisti 2- kelebekolacamin ben takima karsi sorumlulugumdan yemiyorum demesi 3-kaptanim bana hakli ve sorumlu bir ayar cekerken takimim diger uyelerinin seviyeli durusu ve beni kinamamalariydi- bu uc duruma karsi ciddi sorumluluk hissi edindim.
Simdi gercekten ne oldu anlamadim, uzuldum. Ustume alinmam gerekiyor mu bilemedim- cunku kaptanimin gecici bir heves ve moti icinde oldugum inanci elbette bende de hakim- yani bu hevesim uzun vade dayancak mi? Ama ben su anuzun vadeli olacakmis gibi su an ki motivasyonuma sarilmak durumundayim, en dogrusu bu olacak.
Bazi arkadaslarimizi iradesinden dolayi takdir ediyorum. Ama hepimizin ayni irade ve zafere sahip olmasi mumkun mu... Keske olsa ama bu cok zor bir ihtimal- cabaliyoruz, cabalayacagiz insallah.
Neyse gece vakti tam olarak neye, kime alinildigini anlayamadigim icin konuyu daha fazla uzatmayayim. Inaniyorum ki guzel baskanim buna guzel bir aciklik getirecek. Hayr olsun insallah.

Ahu060812 Ahu060812 okudum kabul ediyorum.

Aus bir çok konuda haklı çok emek veriyor inanın hiçç kolay değil onca kişiyi takip etmek .herşeyinden ödün vermek .
Aus kendi değimiylede hırslı , hedefe odaklanan biri ve sizlerdende aynını bekliyor .
Benimde demeye çalıştıgım herkes aus değil , olmak durumundada değil . Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece .
Vallahi ben çok iyi anladım ablam seni de, onu da. Bende mesela kaçamaksız diyet yapayım diyorum ama olamıyor. Bu sefer en azından bundan sonra dikkat edeyim diyorum ne diyeyim. Ben kaçamakla da verebiliyorum elhamdülillah ama veremeyen kaçamak yapmasın mı acaba. Ben de yapmasam iyi de yapıyorum madem akşam sadece salata yiyorum falan. Yani bugün böyle oldu. Bir hafta tam yaptım diyetimi. Bugün kilo verdim diye mi, Cuma diye bilmiyorum :KK43: kahvaltı normal, öğlen cozuttum diye akşam sadece salata yedim, akşam oturmasına gittik. Hiçbirşey yemedim orda da. Meyve bile
Ahu060812 Ahu060812 Ben de okudum, kabul ediyorum. Takıma zarar veriyorsam atılmayı..

Bir de birşey söylemek istiyorum. Yedim mutluyum demiyorum. Çok mutsuz oldum. Ama bu beni motive etti. Pişman etti. Ara ara az az diyetten çıkmaktansa cumaları kilo verdiysem ödül mü versem kendime diyorum. Bıkkınlık olmadan verebilme adına. Aslında bir an önce vermem gereken çok kilo var ama motivasyon biterse, bırakırsam başa dönersem korkusu da var :(

Fatmam beni bilirsin çok kıvırıp yazmayı sevmem . Bana kırılmıycagınıda biliyorum kaç yıldır ahbabız şurda iyiliğin için dediğimi bilirsin :KK66:.

Bu sonuca niyeyse hiç şaşırmadım :KK43:
Hafta başından beri fatma niye menü vermiyor diye sordum birkaç kere sende okudun mutlaka . Hatta dedim özelden falanmı menü veriyor :KK43:.

Yıllardır burdayım .biride ben olsam bile eger biri takımda olupta menüden kaçıyorsa bilinki (istisnalar hariç ) düzgün diyet tapmıyordur yada kaçamakları vardır .
Yanılıyormuyum ?
Menün yok ortada eski mesajlarına baktım şöyle ben pek göremedim :KK43:.

Sence kilonun gitmemesinin sebebi nedir ???????
Yanıldıysam lütfen kusuuruma bakma :KK66:
Ama yanılmıyorsan eger kendini diyet yapıyorum diye oyalıyorsansa lütfen kendine gelllllll . Sen ikili rakamlara düştüğünde burda parti yapacaktık @SARAYCA ka tüm takımla .
Hanim nerdeeeee ?????

Arkadaşların sana çok zayıflamıssın demesini senin motiveni götürüyor ??

Takıma merhaba yada iyi akşamlar birde kilo bildirmeye hal ve hatır sormaya mesaj yazıyorsun . Nerde diyetle ilgili mesajlar senden ????

Biraz yüklendim affına sıgınıyorum ama dost açı söyler ve seninde bi silkekenmeye ihtiyacın var .:KK60:

Canımmm çok haklısın doğru tespit etmişsin diyetisyenimin menüleriyle veyada diyetisyen lisyeme uydum veya uymadım ile bildirim yapacağım

Kişi kendinden bilir işi diyerekten tamamen katılıyorum. Antepia27 Antepia27 abla bişeyler yapmamız lazım

Canım aynen damdan düşenin halini ancak damdan düşen bilir

Fatmacim uzulmezsen biseyler yazacagim..cok motive degilmissin gibi geliyor bana diyette...farkli bir diyetisyen denesen diyorum..bu hafta 200 verdiysen haftaya enaz 1000 vermeli senin bunyen..eger haftaya yine az verir veya sabit kalirsan biryerlerde hata var demektir..ya diyetisyen senin metabolizmani çözememiştir yada sen verdigi diyete tam uymuyorsundur..dedigim gibi niyetim seni uzmek degil sadece yardimci olmaya calismak.

Canım diyetisyenimede kuzamıyorum çünkü telafi edebikeceğimi düşündüğüm liste dışı şeylerdr yefim malasef telafi efemedim sonuç 200gr

Aebenim mesajini simdi okudum bende yazmistim birseyler..demek ayni düşünceler..biz fatmanin iyiligini istiyoruz o da bunu cok iyi biliyor..darilmayacagini düşünerek yazdim bende..

Canım yıllarfır burda bi hukukumuz
Var senide niyeyinide samimiyeyinide çok iyi anlıyorum

Bir de birşey söylemek istiyorum. Yedim mutluyum demiyorum. Çok mutsuz oldum. Ama bu beni motive etti. Pişman etti. Ara ara az az diyetten çıkmaktansa cumaları kilo verdiysem ödül mü versem kendime diyorum. Bıkkınlık olmadan verebilme adına. Aslında bir an önce vermem gereken çok kilo var ama motivasyon biterse, bırakırsam başa dönersem korkusu da var :)

Canım bir yere gitmeye niyetim yok hem hemşehrim sayılırsın hem kilodaşım hemde buraya ilk geldiğimde aynı anda geldiğim yol arkadaşımsım birlikte önce 99sonrada kısmet göreceğiz inşallah

Hayırlı olsun gecelet sevgili takımım bu saatte ancak geçmişi okuyup bitirdim bazı sayfaları defalarca okudum çolk üzüldüm enerjisi ve heyecanı gayreti yüksek bi takımıx yine aynı enerji ve sinerjiyle kaptanımızla inşallah devam edeceğiz
Veya öyle olmasını temenmi ederim

Ahu060812 Ahu060812 canım yorum yapmamız istenmemiş ama kısa bi açıklama canım diyetisyenim le telden görüştüm kesinlikle listenden bişey çıkarna diyor malum özel sağlık sorunlarımda var inşallah listemi uygulayarak devam edeceğim
Eğer kaptanım listede benimle olmayı olumsuz etkikediğimi düşünürsr ve çıkmamı uygun görürse daha başarılı arkadas lars listedeki yerimi seve seve veririm takımım kiminle yükselecekse kabülüm
Ama inşallah 7.takımımla hayalini kurduğumuz kiloları görmek kısmet olur
Haa bu arada 2mil leslim var

Günaydın

Çok keyifsiz uyandım bütün enerjim gitti
Dönüp dönüp bı ausun birde kendi mesajlarımı okudum iki kelimeye takıldım

Relax ve gerilme

En çok ben kullanmışım bu iki kelimeyi dün ve bu arada çıkıp isim verilmediği için! !! Üzerimemi alınmam gerekiyor bilemedim...

Açıklama yapmak istiyorum
1) gerildim çünkü kilom çok oynadiyi
2) Relax olmak istedim çünkü illa protein illa sebze yemeliyim değilde hadı bugün Karnıbahar yiyeyim yada bi salata yapayım gibi gibi

Ausencia Ausencia sevgili aus isim vermediği için ben mi benmi diyor tabi herkes bu iki kelime ve ptesi yaptığım kaçamak yüzünden ben üzerimr alındım açıkçası, iki kişi ile konuşup ta diğerlerine zan altında bırakmak hiç olmadı bence kelebekolacam kelebekolacam dediği gibi başka isimlerde varsa açıklansın lütfen bu isimler bizde bilelim.....

Ahu060812 Ahu060812 yorum yapılmamasını istemiş ama herkesin yazma özgürlüğü olduğunu düşünüyorum

Kesinlikle hak veriyorum ama belliki kaptan birileri ile yola devam etmek istemiyor isimde vermiyor...bende o yuzden boyle oneri ile geldim...

Kızlar hiç konuşmaya gerek YOk herkes Aus un mesajını okudu sadece yorum yapmadan okudum kabul ediyorum yada etmiyorum diyecek Sonra sabah olacak herkes aynı diyet düzenine devam edecek kaptan biraz dinlenecek Sonra yolumuz gidişatımız belli olacak yaneee siz hep diyet yapacaksınız tabi bende

iyi oyuncuysanız oyununuzu iyi oynamaya bakar yönetmeninin kim olduğuna yada oyuncuları nasıl yönlendirdiğini sorgulamazsınız.biz oyuncuyuz sözleşmemiz ortada amacımız ortada hepimiz karekteri oturmuş insanlarız şahsen beni kimse yolumdan döndüremez yada yola getiremez kararım doğrultusunda ilerlerim kararım takımla gitmekse takım kurallarına cezasına ödülüne uyarım takımsız gitmekse kendi yolumdan giderim herkesten cevapları bekliyorum iyigeceler
Ahum alıntıladım masajını ama ne cavap yazacagımı bilemedim .

Buz gibi hissettim kendimi . Ne soguk bir mesaj yazmışsın öyle :(.

Takım , arkadaşlık , dostluk nerde ?

yorumsuz.......

Son düzenleme:
Ahu060812 Ahu060812 canim gece düşündüm...daha önce okudum kabul ediyorum demistim....fikrim değişti canim okudum kabul etmiyorum...

Ben liste dışı kalmak istiyorum..her hafta bu gerginliği yaşamak istemiyorum....takimdaki bütün arkadaslarin sohbetini seviyorum o yuzden burada olmak istiyorum ama listeye metasi daha hizli olan biri girebilir....

Evet simdiye kadar 1 veye 2 kere kacamak yapmisimdir...bunuda hep yazdim..ama bu yapmayacam anlamina gelmez insaniz bi ortam oluyor bi lokma alabiliyoruz....benim meta bi lokmayi affetmiyor maalesef mazallah arti bile cikabilirim...bu yuzden bu gerginligi yasamak istemiyorum..

Benimde takim anlayışım biri daha cok yemege sardinda onu durdurmak tekrar diyete motivasyon artirmak..o kisiyi tamamen dışlarsak onu kaybetmis oluruz...onemli olan onu tekrar kazanmak..

Bunlar benim fikrim katilirsiniz katilmazsiniz siz bilirsiniz...ben kaptanin fikirlerine saygi duyuyorum ama sanirim ben takim olmayi farkli anliyorum soylemeden duramayacam...

Liste dışı burada olmak sohbet etmek ve diyetime devam etmek istiyorum canim...kaptanimiza iletirsin..sevgiler..

Canım bir yere gitmeye niyetim yok hem hemşehrim sayılırsın hem kilodaşım hemde buraya ilk geldiğimde aynı anda geldiğim yol arkadaşımsım birlikte önce 99sonrada kısmet göreceğiz inşallah
Aynen, aynı hafta gelmiştik değil mi. Canım ablam ya. İnşallah 99, 89, 79 sırasıyla göreceğiz. Senin hedefin kaçtı. Benim son 68. Bekarken bile bu kiloda değildim. Evlenirken 73 falandım heralde

Günaydın kızlar dün gece yarısına kadar kızımın hastalığıyla uğraştım yazılanları şimdi okudum Ahu060812 Ahu060812 canım ben liste dışında olayım kimsenin hakkına zarar vermek istemiyorum daha azimli arkadaşlar var öncelik onların olsun ama grupta liste dışı devam etmek istiyorum sz de uygun görürseniz

Günaydın kızlar dün gece yarısına kadar kızımın hastalığıyla uğraştım yazılanları şimdi okudum Ahu060812 Ahu060812 canım ben liste dışında olayım kimsenin hakkına zarar vermek istemiyorum daha azimli arkadaşlar var öncelik onların olsun ama grupta liste dışı devam etmek istiyorum sz de uygun görürseniz
Geçmiş olsun tubiş ,toparlanamadınızmı daha ..

Günaydın arkadaşlar mutlu hafta sonları olsun inşallah. Listede değilim diyet de yapmıyorum hatta affedersiniz öküz gibi yiyorum ama saat altıdan bu yana geçmişi okuyorum. Beni tanımayan arkadaşlar olabilir eski mezunum ismim Fatma. Ben hamileliğin başlarında çok istedim menü vermeyi çünkü dengeli almak istedim ama bu ortam bir türlü oluşmadı aeben aeben ablam yoğun gelemiyor yasom ablam zaten yok @daydream ablam da ise başladı. Diğer arkadaşlar da aynı şekilde. Ben kilo alıyorum dediğimde herkes ben hamilelikte az aldım sakın yeme dedi kimse beni tanımıyor çünkü ben de koptum gittim takımdan. Kulakları çınlasin _AYNURA_ _AYNURA_ ve nanam olsa sürükleye sürükleye bırakmazdı peşimi ;) neyse takımda dediğim konuşmak da hakkım değil. Bu halimle başka takıl da almaz beni ben takılayım kendi kendime...

Back
X