Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar dün gece yarısına kadar kızımın hastalığıyla uğraştım yazılanları şimdi okudum Ahu060812 Ahu060812 canım ben liste dışında olayım kimsenin hakkına zarar vermek istemiyorum daha azimli arkadaşlar var öncelik onların olsun ama grupta liste dışı devam etmek istiyorum sz de uygun görürseniz
Geçmiş olsun canım neyi var kuzunun

Günaydın kızlar..

inanın 4 dakikadır günaydından sonra ne yazsam diye parmağım klavyede...yazacak çokşey varda yazınca olmuyor işte bu konuşulacak bir mevzu..

Ausencia Ausencia seni rahatsız eden birşeyler var belli...yazında haklısın ama bence düzenleye girip kaptan olarak direk isim yazmalısın çünkü burada zan altında hisseden arkadaşlar var..sen ortaya yazınca herkesin motivasyonu düştü..

aeben aeben aebenim de haklı.... Nare83 Nare83 da vorones vorones de ada81 ada81 da..okuduğum her mesajı elim vicdanımda okudum ve hak verdim..

Sadece Ahu060812 Ahu060812 çok acımasız soğuk ölen ölür kalan sağlar bizimdir mantığıyla yazılmış açıkçası okurken anlam veremedim..son kısmı hariç..

Ve şunu düşündüm hergün gelsemde burada bilmediğim birşeyler olmuş ya kaçırdım yada özel mesajlarda birileri birşeyler konuşmuş..gerçekten anlam veremediğim birşey var!!!

Günaydın güzellikler
Daydream- Daydream- dünkü menüm ablam :dondurma:

10:00 1 dl ekmek, kurunaneli omlet, peynir, zeytin, çay

13:00 biberiye-yeşilçay, 3 hurma, 8-10 antepfıstığı

14:00 üzerine kakao serpilmiş bir muz

16:00 kıymalı karnıbahar, 1 dl ekmek, 1 turşu

17:30 sade nescafe, 2 kare bitter

19:00 1 kaşık yulaf kepeği ve tarçınlı yarım kase yoğurt

21:00 2 fincan çay

Aralar fazla olmuş sanki di mi?

Arkadaşlar beni tamamen yanlış anlamışsınız hemen düzeltiyorum akşam ki mesajlarımı takımın başkaları tarafından da okunduğunu düşünerek konuyu kapatıp zaten nazar değen takımımıza daha fazla kem göz girmesin kırık yen içinde kaldın diye yazdım ben kesinlikle giden gider mantığıyla yazmadım tam tersi kaptan girmek isterse saygıyla karşılayıp biz yine yolumuza devam ederiz diye düşündüm zaten şu anda kimsenin listeden çıkmak gibi bi durumu yok siz diyetinize devam ediceksiniz yapacağımız bişey yok lütfen motivasyonumuz bozulmasın aynen devam hadiiii günaydııııınnn sizleri hepinizi çok seviyorum

Menum

08:15 yumurta.5 zeytin.1 kk peynir.2 ceviz.1 dl kizarmis light ekmek

11:00 3 gunkurusu.kahve

13:00 yogurtlu makarna

15:00 1 portakal.10 badem

17:00 2 misir pirinc patlagi

19:30 brokoli ve hindi haslama..2 catal zironi..

2 tane daha ara var aslinda ben sadece yatmadan kefir icecegim 1 bardak..

Saat saat yazmışız ikimizde :KK5:

Ha bu arada gece mesajımın soğuk yansıması o sıralar çocuklarla çatışıp ağlama senfonisi üzerine yazmış olmamdan ileri gelmiş olabilir
Dün akşam geç saatlere kadar tel elimden düşmeyince çocuklarla sorun yaşadım tamam bıraktım film açın dedim o sırada başka bi şeye bakarken telden kızım yine eline almışsın deyip küstü odasına gitti tripcan sonra bende kayış koptu tabi baba yine YOk yatın derim yatmazlar çaresizlik moralimi bozdu.ama bugün evdede reformlar yapacam uyuma saati internet saati ders saati yemek saati gibi.otoritesiz bir ben olarak yapabilirmiyim bilmem

Günaydın güzellikler
Daydream- Daydream- dünkü menüm ablam :dondurma:

10:00 1 dl ekmek, kurunaneli omlet, peynir, zeytin, çay

13:00 biberiye-yeşilçay, 3 hurma, 8-10 antepfıstığı

14:00 üzerine kakao serpilmiş bir muz

16:00 kıymalı karnıbahar, 1 dl ekmek, 1 turşu

17:30 sade nescafe, 2 kare bitter

19:00 1 kaşık yulaf kepeği ve tarçınlı yarım kase yoğurt

21:00 2 fincan çay

Aralar fazla olmuş sanki di mi?
2 ana ogun oldugu icin cok olmamis aralar..aksam yulaftsn sonra yemekte yeseydin cok olurdu Elifim.

Back
X