- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Bende onu seyrettim mutfak tezgahinda keci pisligi..öğğk..ben temizlik takintili ana kiza bayiloyorum..Ayyyy feciiikadın kecilerle yaşıyor 7 yıldır
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu seyrettim mutfak tezgahinda keci pisligi..öğğk..ben temizlik takintili ana kiza bayiloyorum..Ayyyy feciiikadın kecilerle yaşıyor 7 yıldır
![]()
He alıştınız benim gaydırı kuppak mesajlarıma akşamda öyle yazınca öyle anlaşıldı neyse hadi devam ediyoruz sen ne yiycen bugünAhu060812 yazı dili sert yansıyor işte
Bu sorunlar yüz yüze iki dk halledilecek şeyler sonuçta neyse eski halimize döneceğiz kısa zamanda![]()
Bende onu seyrettim mutfak tezgahinda keci pisligi..öğğk..ben temizlik takintili ana kiza bayiloyorum..
Günaydın.
Kızlar kalabalığız.ve sanaldayiz.kelimeler cümleler yetmiyor.
Aslında konu cok basit.
Ben sorarsanız ilkokul 5ten beridir diyetteyim.diyetteyken 92 de oldum 80 de 60 da.ama sorsanız hep diyetteyim.
Ama burda öyle olmuyor işte onu gördüm.2 gün düzen 3 gün dağit kaçamak yap yap sonra toparla.
Bi kere şuna karar verip yolumuza devam etmeliyiz hedefim nedir.surem nedir.sinava hazırlık gibi olmalı.tabiki arada nefes alınır ama düzen olmalı.
Ve sürekli ben yapamam ben edemem yoruyor herkesi.yapmaliyim yapabilirim le birbirimizi motive edelim.sonuc 200 gr da olur 2 kilo da.
Bu benim düşüncem kimseyi hedef almadım.
Aile gibiyiz çok seviyorum sizleri aile de olur böyle şeyler hadi toparlamalim
Geçmişi okumadan direkt dalmıştım sonra okudum geçmişi. Etikette bile ismim olmadığından sanırım takımda liste dışında bile yerim yok gibi algıladım. Yorum yapma hakkım da yok doğal olarak. Benim ayrılmayı istemediğim çok sevdiğim insanlar var yıllardır kopamadığım. Diyetten önce zayıflamadan önce onlar benim buraya girmeme sebepler.
Zaten moralim bozuktu, ağlayasım geldi doldu gözlerim yine
Günaydın arkadaşlar mutlu hafta sonları olsun inşallah. Listede değilim diyet de yapmıyorum hatta affedersiniz öküz gibi yiyorum ama saat altıdan bu yana geçmişi okuyorum. Beni tanımayan arkadaşlar olabilir eski mezunum ismim Fatma. Ben hamileliğin başlarında çok istedim menü vermeyi çünkü dengeli almak istedim ama bu ortam bir türlü oluşmadıaeben ablam yoğun gelemiyor yasom ablam zaten yok @daydream ablam da ise başladı. Diğer arkadaşlar da aynı şekilde. Ben kilo alıyorum dediğimde herkes ben hamilelikte az aldım sakın yeme dedi kimse beni tanımıyor çünkü ben de koptum gittim takımdan. Kulakları çınlasin @_AYNURA_ ve nanam olsa sürükleye sürükleye bırakmazdı peşimi
neyse takımda dediğim konuşmak da hakkım değil. Bu halimle başka takıl da almaz beni ben takılayım kendi kendime...
Kız hiç öyle olur mu sende ilahiGeçmişi okumadan direkt dalmıştım sonra okudum geçmişi. Etikette bile ismim olmadığından sanırım takımda liste dışında bile yerim yok gibi algıladım. Yorum yapma hakkım da yok doğal olarak. Benim ayrılmayı istemediğim çok sevdiğim insanlar var yıllardır kopamadığım. Diyetten önce zayıflamadan önce onlar benim buraya girmeme sebepler.
Zaten moralim bozuktu, ağlayasım geldi doldu gözlerim yine
Canim liste dışı takıl ben oyle yapacam kopma buradan yine menuleri yaz yorumlariz olmaz mi ?Kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum malum konuda.
Ahu060812 dün kabul ediyorum yazmıştım ama bugün kararımı değiştirdim kuralları okudum kabul etmiyorum ve listeden çıkmak istiyorum. Siz de ben de bu gerginliği sıkıntıyı yaşamaktan yorulduk sanırım.
Giriş serbest çıkış izinle saadet ve izin yok kilocukları vermeden çıkmayaKızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum malum konuda.
Ahu060812 dün kabul ediyorum yazmıştım ama bugün kararımı değiştirdim kuralları okudum kabul etmiyorum ve listeden çıkmak istiyorum. Siz de ben de bu gerginliği sıkıntıyı yaşamaktan yorulduk sanırım.
Beni diyet yapmak degilde her hafta buna benzer soylemler okumaktan yoruldum....diyetime sariliyorum ama ortam gerilince ben cok geriliyorum...TÜM LİSTEDE OLAN OLMAYAN BU TAKIMA MESAJ YAZAN TÜM DOSTLARA EFENİM LÜTFEN OKUYUNUZ
BİZ HEPİMİZ BİR BÜTÜNÜZ TAKIMIZ BİRBİRİMİZLE VARIZ VU BU BÜTüNLÜKLE KİLOLARIMIZI VERİYORUZ AMA DAHADA ÖNEMLİSİ YILLARIN DOSTLUKLARINI KURDUK KURUYORUZ
BU BASIN AÇIKLAMASINI YAPIYORUM ÇÜNKİ YANLIŞ ANLAŞILMALAR MEVCUD.
KAPTANIMIZ ÇOK ÖZVERİLİ HAKLI OLARAKTA KARŞILIGINI GÖRMEK İSTİYOR .
BENİM BAZI MESAJLARIMDA SANIRIM YANLIŞ İDRAK EDİLİYOR OLABİLİR .
RELAX VE KASMAMAKTAN KASTIM ; DİYETİNİ HAKKINI VEREREK YAPIP ÖDÜL VEYA BÜNYESİNİ ŞAŞIRTMAK AMAÇLIDIR BUNUDA HEP VURGULADIM .
ÇÜNKİ BÜNYE BİR YERE GELİP TIKANINCA VE İNSAN PİSİKOLOJİSİ BU YÖNDE GERİLİNCE KİLO NE YAPARSAN YAP GİTMEZ . TIKANAN ARKADAŞLARA RELAXTAN KASTIM BUYDU .
ŞİMDİ NAPACAZ DERSENİZ TABİKİ DİYETİMİZE VE KAPTANIMIZA SIMSIKI SATILICAZ O SİZLERİN BİR ŞANSI .
KİMSEDE TAKIMDAN BİR YERE GİTMİYOR BİZ SADECE DİYET ARKADAŞI OLMADIK !
SİZLERDEN RİCAM HEDEFİNİZİ İYİ BELİRLEMENİZ VE KARARINIZI İYİ VERMENİZ , UNUTMAYIN EGER KAFANIZDA BU İŞ BİTMEMİŞŞE NE KENFİNİZİ NEDE SİZE EMEK VERENLERİ BOŞA OYALAMAYIN , NE ONLARI NEDE KENDİNİZİ YIPRATMAYIN .![]()
ben herhangi bir şey yazmak istemedim aslında çünkü sizler kadar çok fazla bir paylaşımda bulunamıyorum. sohbetlerin arasına pek giremiyorum .
yaklaşık 1 yıl olacak ya da oldu tam bilemiyorum diyet mevzusu içindeyim . arada molalarım oldu , plan dışı şeyler oldu vs.
ama 115 ten 7 li rakamlara düştüm sonuç olarak.. diyet yaparken çok fazla yöntem denemedim arada sadece besin olarak ekleme çıkarmalarım oldu belli bir düzenim vardı zaten .
benim bir excel im var orada gün gün ne yedim kaç dk spor yaptım , tartıldıysam kaç kg çıktım , ekstra o gün neler oldu bunları tutuyorum .. çok ta faydasını gördüm tavsiye ederim :)
bazen exceli hafta başında dolduruyorum bugün şunu yerim yarın şunu yaparım diye , malum ofiste her gün benim yiyebileceğim şeyler olmuyor. ve o listeye bağlı kalıyorum. çok nadir arada kaçamaklarım oldu ve keşke olmasaydı diyorum . kilo olarak belki çok etkisi olmayacak kaçamaklar ama motivasyon ve vücut dengesini bozmakta birebirler.
yediğimiz bir lokma diyet dışı herhangi bir şey bütün sistemimizi bozuyor. benim naçizane fikrim ufak bir lokma bile olsa yemeyin , yemeyelim .
bir de spor ile ilgili ; günde 30 dk bile olsa normal hareketiniz dışında hareket etmek gerekiyor bunu farklı dallardaki her doktor söylüyor .
40kilonasılgider diye bir hesap var, artık takip etmiyorum ama oradaki ece yemek yaparken ütü yaparken bile hoplaya zıplaya, dans ederek yapıyor işini. buna çok özenmiştim şimdi bulduğum her anı yürümek için kullanıyorum.
bunların konu ile ilgili hiç alakası yok belki ama paylaşmak istedim :)
ek olarak bir de şu linkte yer alan programı ara ara izlemenizi tavsiye ederim , benim de bazı şeyleri değiştirip kilo vermemin hızlanmasına sebep oldu
TLÇ diye bir kanal var temizlik bagimlillarini anlatıyor ayyy feci pis evlere gidip temillik yapıyorlar ay yoğurt içine 3lma rendeledim yiyim diye yiyemedim iyimievler feci pis hastalar çok hasta
![]()
masum o kanalı bende çok seviyorum,daha başka birsürü program var,tv açınca baktığım tek kanal,tabi dizim yoksa![]()