Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

..

Eklentiler

• 20170225_143224~2.webp
    20170225_143224~2.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 46
Iyiyim canım Sağol akşam kV ye gelmistik ordayım ben ortim :KK66: bizim is hiç bitmiyor bahçede çalışıyoruz bugünde dün ki sporun harika canım

ayy ne güzel toprakla oynamaya bayılırım,hem stres attırır hemde spor :KK9:havada çok güzel tabi,kolay gelsin orticiğim:KK69:
evet kaç gündür yapayınca stres olmuştum,kv biyere oturmaya gidelim mi dedi,yoooqq didim:duduk:ben spor yapıcam sen git,dayanamdı o gitti gidiş o gidiş dün gece kalmış orda,oh ohh kal sen orda iyi etmişsin dedim:KK48:ama akşam kurana birlikte gitcez dönüşte bendeyiz yine ama olsun ben yine sporumu yaparım:spor:bugün eliptiği az tutup ahunun videosunu yapmak istiyorum ama nasip bakalım

kızlar malum gün yaklaşıyor,migrenim geldi,bende 2 çay bardağı (ama büyüklerinden)2 bardak nescafe içtim,içinede 1,5 dan 3 çay kaşığı kahve attım (çok mu oldu bilmiyorum amao_O) nescafe ödem yapıyo biliyorum ama sırf ilaç almamak için içtim,gerçi çok geçmedi başım ama sanki biraz etki etti,belkide psikoloik bilemiyorum :işsiz:

yine herkesler sokaklarda,evde temizlik,dinlenmece,ailecek yada arkadaşlarıyla takılmacada sanırım ben işyerindeyim,1 saat kaldı çıkışa canım sıkılıyo,şimdi hem kahvemi içiyorum hem yazıyorum :eğlence:

Ayy temizlik bitti takımızın üstünden kara bulutlar kalktı kaptanımız döndü
Ee artık bi zahmet bende kilo vermeye çalışayım
Gezen arkadaş lara iyi gezmeler
Temizlik yapanlar a kolay gelsin
İştekilere iyi işler
Benim gibi oğluşuyla keyif yapanlara iyi eğkencelet güzel takımım

İştekilere iyi işler

İştekilere iyi işler
Kolay gelsin ablam ben de ogluşü yedirdjm altını Pakladim simdi uyuttum;) hiç is yapasım yok . Ara menü mü yapsam.elma armut ;)

Bende dusunuyorum ne.yapsam haftaya kilo versem.
Havalar güzel eee ben.80.denn.daha yeni düştüm ama hala siskoyumm a dostlar :KK62:
Ya.kelebek paylaşmıştı ya örnek bi liste onu.yapacam
Ara öğün yok onda gerci, ben ara siz.biraz.zot.
En azindan sütlü nesgayfem olur
:KK19:
Ya da basmati pirinc alip lapa yaparim:super:
Basmati pirincin nisasta.oranı daha düşükmüşte
düşükmüşte:temizlik::KK19:
Hoş kokuludur hem ben severim.
Irandan.gelirken 1.keresinde.5 kilo alip gelmistim.
Migros ta var midir acaba? Yohusam metro gross a mi gitmeli :ıslık:
Annnammm stratejilereee geelll. Yap birini yavriiimmm enerjiné hayranimm gariiiii

Komşularim geldi kahveye bir tanesi acayip zayıflamış :KK57: sok oldum görünce

Akşam yemeğini kaldırdım öğlen yedim 1 de sonra bisiy yemedim diyor oha oldum ve kan değerleri filan çok iyi dedi

10 kg 3 ayda ve zor veriyordum diyor bu tek çözüm oldu diyor
ben de bikaç kişi gördüm aksam yemegi yemeyip Zayıflayan :KK57::KK57: vala ben az yiyim 5 gibi yiyim dedim de öluodum açlıktan ;) hızlı gitmiş hızlı alır bence :KK51::ukala::lülülü:

Back
X