• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Üzümüm kilona ve yeni başladıgın için menüne yok diyemiycem afiyet olsun :KK66:
Hafta içinde tartılıyormusun ? Baskül sana menülerinin notunu verir o yüzden menülerini ona görede ayarlaya bilirsin baktın kırmızı kart daha dikatli olursun :KK66:.
Cuma günki kilomdan pek farklı görünmüyor abla ama inşallah cumaya güzel rakamlar göreceğim, inanıyorum =)

Nerelerdesin Ortim menunu göremedim
Nasıl gidiyor
Hastalık yorgunluk derken zorlanıyorum biraz
Unuttum dilek abla seni etiketlemeyi ya, yeni başladım ya. Kusuruma bakma
Sana da şifa olsun.guzel menü yeşil çay da iç
Evet annem de dediydi. Yarın alışverişe gidicem markete, unutmasam da alsam. Açlığı azaltıyor değil mi?
Bende çok geç olmadan sporumu yapayım.
Eşim söz vermişti 10 kilo vereyim alışveriş
10 kilo verdim ilk tartildigimda 83.5 dum.ciciler aldım bugün.
Maşallah, nice on kilolara dicem ama o kadar yok heralde. Kaça kadar inmek istiyorsun canım? Ben de eşime dedim ki bugün, 68 hedef koydum. İnince bana araba al :D:D:D tamam dedi bakalım, oyuncak araba mı alır, ne alır göreceğiz :D

Hanımlar bana musade bugun nöbetçi abla bendim :KK70::KK70:

Hülyam yarın sana devrediyorum :-)

pazartesi ausun izin kotası doluyo:KK70:
Görüşürüz aebenim..insallah gelebilirim yarin ablam gelcek pazara gitcem arabayi yikatcam gezicez antremana goturcem oglani veee esimi almaya gidicem havaalanina...ayy ozledim ya esimi cok..Rabbim sag salim gelmesini nasip etsin..

Biberiyeyle ilgili şöyle bir anım var.
Almancası rosmarin sanırım.ogrenciyken bi arkadaş da çikolata kisti vardı.biberiye iyi demişler avusturya da bitkiler eczanede satılır.arkadas almaya gitmiş. Eczacı ne için kullanacaksin demiş tmm iyi gelir lakin çok içme zayıfsin daha çok erirsin demiş.kosa kosa gidip biberiye alıp kullanmıştık.ve vermiştik de.haydeeee başlasın biberiye Furyasi.
ada81 ada81 biberiye tansiyonu yukseltiyormus senin düşüyordu dimi

Back
X