Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayagi bir zayifladim güzelim sporda yaptığım için daha ince duruyorum.Kiskancliklari başladı herhalde herseye karışır olduSenin diyet yapmanı istemiyormuki komplo kuruyor.
Köfte ,tavuk , ızgara şöylesin sana salata, ayranla![]()
Geçmiş olsun canım Allahım korusunNerdesin canım sen? Biz Osmaniyedeyiz. Çok yakın depremin merkezine. Eşim de yoktu, bebeği kucağıma aldım. Diğer iki çocuğu nasıl çıkaracam diye düşünürken şükür kesildi sarsıntı
Geçmiş olsun canım Allah korus unOsmaniyedeyiz canim biz cook kotu sallandik..rabbim korusun uyku falan kalmadi...ev üst katt felaket hissettik...
Günaydın canimGünaydın güzeller Hayirli musmutlu pazarlar dilerimm![]()
InsalllaahhDaydream-
cok guzel bir duygu, bende uc uazdir giyemedigim bir cok kiyafeti bu yaz giyecegim.
Dun aksam tum 46-48 bedenleri topladim, bugun verdim. Rabbim hayirla saglikla bana en az 40 bedeni nasip etsin ve uzerine bir daha muhtac etmesin.
Yaa kadar zayiflarsam 44 bedenleri de verecegim hemen :)
Günaydın kızlar
Hayırlı mutlu pazarlar dün yoğundum geçmişi okurken sızmışım.çocuklarla parka falan gittik Sonra kv ye Allah'ım ne göreyim bi leğen hamur bi leğen pattis gözlemeler börek açmalar onlar güzelce yedi akşam yemeği yerine ben yeşil fasulye ve çorba yedim görümce hiç mi yemiycen dedi YOk dedim bi yerin şişer dedi bende böldüm ucundan tadına baktım yeter dedim Sonra kilo konusu açıldı bi komşu vardı konuşuyoruz işte ben daha 65 olcam falan deyince görümce olamazsın dedi ısrarla
bende olucam dedim
kızım da gelmiş açmış ses kaydı
hala Ahu 65 olamaz dermisin tekrar sesini kaydedicem dedi
oda söyledi
evde de diyo ki anne zayıfla görsün halam ben senin motivasyonun düştükçe bunu dinletecem sana diyo kuzum benim.ay hırslandırıyor kadın beni haberi YOk![]()
![]()
Canim cook gecmis olsun sanada...ayni anlattigin gibiyim diyet yapmasam....diyetle sikayetler azaldi...canim o ilaclarin adini hatirlayabilirmisin ki ?? Yine dr gittigimde bunu yazsaniz olmaz mi derim ??? Cunku banahep iki ilac veriliyor meshur g ile baslayan suruo bide tablet oda n ile başlıyor klasik ac karnina aliyoruz gunde bir...ada81 Adacim ben 4 kere endodkopi oldum... gastrit var bende..zeytinin kabugu bile midemi yakiyor.. salcali yemek yesem ölüyorum..dikkat ediyorum acisi kötü çünkü..diyet yaparken hic olmuyor şükür..eskiden daha kötüydü cay icerken yemek borumun yandigini hissederdim..doktor ilac verdi adini unuttum simdi..ilacta gunde 500 mg dan 3 ilac vardi ve sabah ogle aksam isaretlerle ayrilmisti..yani gunes ay gibi srkillerle..ben o ilacin cok faydasini gördüm..
Evet yaa insanin aklindan neler geciyor o an...sagol canimKızlar geçmiş olsun Rabbim korusun doğal afetler insana ölümü hatırlatıyor ibadeti hatırlatıyor.korku dolu gerçketen
Canim kansizlik ve d vitamini eksikligi yada b12 dusuklugu bu dedigine neden oluyor kalkmak istemiyorsun..bi tahlil yaptir..Kızlar çok Cnm sıkkın ya
Ben eskiden ,5 saat uyku ile dururdum şimdi uykulara doyamıyorum
Çok rahatsızım bu durumdan bütün hayatımı etkiliyor ya![]()
Aferimm kizina akilli pitircikGünaydın kızlar
Hayırlı mutlu pazarlar dün yoğundum geçmişi okurken sızmışım.çocuklarla parka falan gittik Sonra kv ye Allah'ım ne göreyim bi leğen hamur bi leğen pattis gözlemeler börek açmalar onlar güzelce yedi akşam yemeği yerine ben yeşil fasulye ve çorba yedim görümce hiç mi yemiycen dedi YOk dedim bi yerin şişer dedi bende böldüm ucundan tadına baktım yeter dedim Sonra kilo konusu açıldı bi komşu vardı konuşuyoruz işte ben daha 65 olcam falan deyince görümce olamazsın dedi ısrarla
bende olucam dedim
kızım da gelmiş açmış ses kaydı
hala Ahu 65 olamaz dermisin tekrar sesini kaydedicem dedi
oda söyledi
evde de diyo ki anne zayıfla görsün halam ben senin motivasyonun düştükçe bunu dinletecem sana diyo kuzum benim.ay hırslandırıyor kadın beni haberi YOk![]()
![]()
Evet bayagi hissettik canim cok sukur tekrar olmadi...ada81 sen de Osmaniyedeymişsin canım. Buralar baya hissetti. @fatmanurkaya Fatma ablam da hissetmiş. Demek ki Antepe kadar etkiledi. insan ölümü hatırlıyor. İmanlı ölüm nasip etsin Allah