Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hahaha :KK70::KK70: ayy keşke benim eşimde böyle beni gaza getirse iyisin aşkım iyisin çok iyisin 78 kilo ikende bunu söylüyor 69 ikende ... yaniii hedefim 59 eminim ondada iyisin diyecek :KK70::KK70:

benimki de hep iyisin süpersin der
ama insan kendini biliyor tabi.
şimdi rahatsızlıklarımı açlığa bağlıyor gene yine yeniden
dün akşam bir çikolata vereyim ye
deye dil döktü
limonata içiyor çocuğa istedim bir bardak
anam sen yerki iç mutlu ol dur hemen vereyim :KK70:
dedim yok oğlum için :KK30:

Merhaba kızlar
Sabah sabah hastayım çok kötüyüm bir de milletle uğraşmaktan sorumsuz insanlardan gerildim sıkıldım çok. Sinirlerim çok bozuk. Keşke ben de herkes gibi sorumsuz umarsız olabilseydim ne rahat insanlar var çok dolmuşum.
Neyse ben gidip evi toplayıp ders çalışacağım biraz arada gelirim yine

rahat olaya çalış canım
yoksa zor işin zor.

Ay ben size asıl şok haberi yazmadım dimi :KK45::-)
Benim adam benim göbüşü çok buldu :deli: dedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi :KK45: ay denezmi "tamam biliyorum ama düpdüz olsun "
Hatta sıkı durun :sus: istersen ameliyatla aldıralım parası neyse vereyim ,ben ŞOK !!:ruh:
Git dedim ,kalan kiloyu verir sporlada hallederim bu yaşta :deli: ele güne çoçuklara maskaramı olacam sanki podyuma çıkacam :KK70::KK70::KK70:

Yani beklenti büyük kilo verip göbegi yok etmem şart oldu :KK70::KK70::KK70:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayy heyecanlandım ne güzel olur:super: ne zaman nereye gidiyoruz şekerler:KK200::halay::rolleyes:

Yeni tadlar ay pardon yerler denemeyi severim :KK70::KK70::KK70:
Ne vakit geliyon ?

hıhhhhh yine mi buluşuyorsunuz:63::63:
bekleyin beni nisan sonu gelme planım var.

kızım uyumuşken spora kaçar 1 saat yürüyeyim akşamda parkta yürürüm akşam için kabak çorbamıda yaptım hazır ohh missss :KK66:))) kelebekolacam kelebekolacam rakibim nasıl gidiyor heççç sesin çıkmıyorrrrrr :KK66:))
egitimdeyim canim.
Ay kabak corbasinin gözünü seveyim.ogle çorba diye bisey içmeye calistim:confused:

Selam kizlar..cumaya kadar bende portakal yapayim sherrycim gibi..bugun pek uymadi yarin baslarim tam artilari supureyim..

Yarin isyerini birakiyorum oglum teoga hazirlanmaya baslayacak okuluna gidip gelmem gerekecek. Yazada hocalarinin verecegi programi uygulatmam lazim..isi bırakınca sporuma da baslarim zaman kisitim olmayacak nasilsa

Ben pek gelemiyorum çarşamba günü guatr ameliyatım var kismetse o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide dolaba pasta börek felan yapıp attım bugünde babam kardeşlerim gelicek bu hafta çok yoğun geciyor pek giremiyorum kizlar

çok geçmiş olsun canım bahsetmiş miydin ben mi atladım...

Ben pek gelemiyorum çarşamba günü guatr ameliyatım var kismetse o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide dolaba pasta börek felan yapıp attım bugünde babam kardeşlerim gelicek bu hafta çok yoğun geciyor pek giremiyorum kizlar
Geçmiş olsun tatlım. Rabbim şifa versin inşallah ♡♡♡

Back
X