Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben pek gelemiyorum çarşamba günü guatr ameliyatım var kismetse o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide dolaba pasta börek felan yapıp attım bugünde babam kardeşlerim gelicek bu hafta çok yoğun geciyor pek giremiyorum kizlar
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah:KK51:

Ben pek gelemiyorum çarşamba günü guatr ameliyatım var kismetse o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide dolaba pasta börek felan yapıp attım bugünde babam kardeşlerim gelicek bu hafta çok yoğun geciyor pek giremiyorum kizlar
geçmiş olsun şeker kız,bi çırpıda hallolur tez ayağa kalkarsın inşallah

Şekercim allah yardımcın olsun . Şifa olsun inşallah ..

bekleyin beni nisan sonu gelme planım var.

egitimdeyim canim.
Ay kabak corbasinin gözünü seveyim.ogle çorba diye bisey içmeye calistim:confused:
Heeee anladim egitimde eyiceee koltuga yayilll hec hareket etme emiii yorma kendini...arada gozlerini kapattt hatta uyumaya calis bosver dinleme aynı seyleri anlatıyorlar sen biliyon nasilsaa...ara verdiklerinde hemen fuayede kurabiyeler zararli iceceklerden koymuslarsa bol bol ye ic emiii sonra gel yine uyu ;)) :KK70::KK70:

1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm bana ne olmus anlamadim su icinde kaldim ilk defa kafamdan boncuk boncuk terler aktii hic boyle olmuyordum..
Bu 4 gunluk diyetten mi yoksa Ausencia Ausencia canim kaptanim demistiki roka meta calistiriyor bende kahvaltida yumurtami roka ile yedim ogle baligimida roka salatali yedim ondan mi acep kafamda deli sorular :confused::confused:

ayy ben önce hafif bir şeyler yedim, ilaç aldım, sonra koca bir avuç dut kurusu yedim :kızgın: bugün yarın hasta olacağım ondan galiba çok tatlı çekiyor canım :KK51:

Tek başıma mı kaldım, o kadar tutuyorum kendimi çok üzülürüm :KK43: :KK43:

Yok canım ya .. sanmam ki Antepia27 Antepia27 ya seni yalnız bıraksın ...
Yahu zaten kalan 3 gün tutsa kendini yine gider ondan en az 1.5 ...

hıhhhhh yine mi buluşuyorsunuz:63::63:

Benden de o dörtlüye :63::63:
:63::63: 4 tane paylaşıverin

Ay ben size asıl şok haberi yazmadım dimi :KK45::-)
Benim adam benim göbüşü çok buldu :deli: dedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi :KK45: ay denezmi "tamam biliyorum ama düpdüz olsun "
Hatta sıkı durun :sus: istersen ameliyatla aldıralım parası neyse vereyim ,ben ŞOK !!:ruh:
Git dedim ,kalan kiloyu verir sporlada hallederim bu yaşta :deli: ele güne çoçuklara maskaramı olacam sanki podyuma çıkacam :KK70::KK70::KK70:

Yani beklenti büyük kilo verip göbegi yok etmem şart oldu :KK70::KK70::KK70:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Çok değnek gördüm eşini :KK70::KK70::KK70:

Ola ki aeben haftaya aus ben izne çıkıyorum derseeeee:confused::confused::confused: izinden dönüşte de 5-6 kilo vermişseeee :confused::confused::confused::confused::confused: ne anlıyoruzzzz ... kırt kırt operation :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

kızlar yoğurt almaya gittim 1 saat yürüdüm geldim salata ton balığı yoğurt yedim 1 yeşil çay içtim. kendimi gayet tok hissediyorum:KK76:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay: yarında yüzersin kesin sen şimdiii :halay:

Selam kizlar..cumaya kadar bende portakal yapayim sherrycim gibi..bugun pek uymadi yarin baslarim tam artilari supureyim..

Yarin isyerini birakiyorum oglum teoga hazirlanmaya baslayacak okuluna gidip gelmem gerekecek. Yazada hocalarinin verecegi programi uygulatmam lazim..isi bırakınca sporuma da baslarim zaman kisitim olmayacak nasilsa

Canım hayırlısı olsun iş ...
Şu an 3 oldunuz haftanın portakalcıları :KK49:

Ausencia Ausencia canım sen bu cuma itibariyle beni izne ayirirmisin sağlık nedeniyle

Şekercim , aklımdaydı zaten ameliyat günün yaklaştı doğru ... hiç stres olmadan geçmişler olacak inşallah .
Telden haber alırım inşallah senden :KK200:

1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm bana ne olmus anlamadim su icinde kaldim ilk defa kafamdan boncuk boncuk terler aktii hic boyle olmuyordum..
Bu 4 gunluk diyetten mi yoksa Ausencia Ausencia canim kaptanim demistiki roka meta calistiriyor bende kahvaltida yumurtami roka ile yedim ogle baligimida roka salatali yedim ondan mi acep kafamda deli sorular :confused::confused:

He heeee rokaaa :sampiyon::sampiyon: roka tere dere maydanoz ... yiyin yiyin yağ yakın bacılar diyorum size

ayy ben önce hafif bir şeyler yedim, ilaç aldım, sonra koca bir avuç dut kurusu yedim :kızgın: bugün yarın hasta olacağım ondan galiba çok tatlı çekiyor canım :KK51:

Betül betüüül :işsiz::işsiz:

Bu hafta o notu yazaydımmm derdirten betül ... bekle ... cumadan sonra krizler senin ola da ... bi cuma da şu kaptanın yüreğini hoop ettirme betül .

acıktımm , bu kez baş agırsı yok
geçen sefer çok olmuştuuu

İlk gün biraz sıkıcı oluyor ... ama aslında sen zaten bu kadar kuş yiyorsun banu ...

Şimdiye dek yeme işin bitmişti normalde ... bak şimdi misss gibi akşam yemeğin olacak

Seksen tane yol , liste ... spor ..o bu şu denerken ... zaman zaman sıkılıyor olanlar ...

Amaaaan yahu bitmiyor bu iş diyenler ...

Bırakınca hiç bitmiyor :işsiz::işsiz:

O yüzden aramızda uzun zamandır burda olduğuna göre herkes ... ve bakınca iyi kötü epeeey yol aldığına göre ...

Bence işi hedefte bitirmenin tam zamanı .

5 hafta kaldı Ramazana ... bayram ... yaz tatili ... bu 3 lü arasına sıkışmadan ne verilirse kar ... ona göre bence ...

İlk gün biraz sıkıcı oluyor ... ama aslında sen zaten bu kadar kuş yiyorsun banu ...

Şimdiye dek yeme işin bitmişti normalde ... bak şimdi misss gibi akşam yemeğin olacak

aynenn beni zorlamıyor
inşşş kilo bu kez daha çok giderr

bu haftadan sonra akşam yemegi ekliycem cnm zaten

Seksen tane yol , liste ... spor ..o bu şu denerken ... zaman zaman sıkılıyor olanlar ...

O yüzden aramızda uzun zamandır burda olduğuna göre herkes ... ve bakınca iyi kötü epeeey yol aldığına göre ...

5 hafta kaldı Ramazana ... bayram ... yaz tatili ... bu 3 lü arasına sıkışmadan ne verilirse kar ... ona göre bence ...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aynenn beni zorlamıyor
inşşş kilo bu kez daha çok giderr

bu haftadan sonra akşam yemegi ekliycem cnm zaten

Ekle bence de canım ... zaten 4 günle güzel gidecek eminim ... 500 cepte ... kaç eklenirse ... önümüzde hafta yeni bir şey denemek için bu eksiler güzel bir zamanlama .
En kötü sabit durur .... aaaaa işe yaramıyormuş deriz :)))

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Dogru söze ne denir :60:

Bu arada izin istemiycem anlımın akıyla verecem neştersiz :D:D:D:D

Dogru söze ne denir :KK60:

Bu arada izin istemiycem anlımın akıyla verecem neştersiz :KK70::KK70::KK70::KK70:

Yahu adamlar cidden tuhaf ... 100 oldum gık demedi .. şimdi 58 ... diyet yapma ama sporu bırakma diyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: azıcık 100 90 da diyeydin ya mübarek :confused: ama tabii ki o zaman dese alınırdım muhtemelen ... ne incelik :KK70:

20170417_154158.webp

:halay: bugün gelen kargom :halay:
:halay:kabul triko elbise ama yine de :halay:

Back
X