Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:)))

Canım mimu88 mimu88 ponponu daha pzt den almıştı sanki ..kaybetmemiştir inşallah ... eksisi güzeldi .

Benim pon ponlar heeeeep hazır :KK73::KK73::KK73: adım deliye çıktı burada ... :KK71:
Ne diyosun?Nasıl kaçırmışım ben orayı yaaa...ama 2güne toparlıycam inşallah...bu da bana ders olacak...önce şu iki günü atlatayım güzelce anlatırım ders çıkarmam gereken şey neydi diye;)

Menüm :
Sabah: (Alarmı duymamışız uyanamadım mecburiyet oldu)
1 bardak çay
1 açma
1 muz

Öğle: (12.00)
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ayran
4 kaşık yaklaşık pilav

Akşam: (17.00)
1 kase yayla çorbası
Ayran
1 dilim ekmek
ekmek yerine sebze yemeği ya da pro ... hiç biri yoksa peynirli güzel bir salata

Ara: (22.00)
6 çilek
Yeşilçay

Su: 2 litre
Spor: Bugün regl oldum o yüzden ip atlayamıyorum..

Kırmızılar :(

Birden buna yorum yazmadığım geldi aklıma :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu hafta iki rakibin var unutma ... hani taciz hani kışkırtma ...

Menü bol pro güzel ... şnitzel kızartmadır da senin bünye yakar .akşamda salata olmalıymış
Ayy rakibelerim neredesiniz :rolleyes: ben bugün eve gelince yine uyumuşum yaa, bir hafta okula gitmedim bu hafta gidince bünye kaldırmıyor bünye :D

:KK200:Selamlar :KK200: Dershaneden eve yeni geldim, hemen menümü yazıcam :KK49: Geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın yapmam gereken bir sürüü işim var çünkü okul dergisinde editör oldum :sopa:
Ausencia Ausencia ve diğer tüm arkadaşlarım ;)

Menüm :
1 bardak çay
1 açma
1 muz

1 kase mercimek çorbası
Salata
Ayran
4 kaşık yaklaşık pilav

1 kase yayla çorbası
Ayran
1 dilim ekmek

6 çilek
Yeşilçay

Aaaa bende ip atlayacaktım amaaa...unutmuşum...yarın bulup almam lazım hemen...menüne yorum yok...ben bugün kendi menümden utandığım için kimseye lad etmem...:(

Ayy rakibelerim neredesiniz :rolleyes: ben bugün eve gelince yine uyumuşum yaa, bir hafta okula gitmedim bu hafta gidince bünye kaldırmıyor bünye :KK70:

Saadet rakiplerden birinin menüsü üstte ... bak bakalım dişli mi :rolleyes::rolleyes:

sonra da sen at bir menü ortaya ... iddialısın di mi bu hafta :KK5:

@Mor Vampir koza16 koza16 kızlarrrr haftanın birincisi geldi : littlecoffeedoc littlecoffeedoc :KK8:
Bu hafta 67 leri görecem inanıyorum :KK45: siz neler yapıyorsunuz :KK8:
Saadet seninle tanışamadık canım ama afferim sana. Kaptanın sana olan güvenini ve insiyatifini boşa çıkarmadığın için afferim sana...eski bi kaptan olarak diyorum buraya ne kadar çok gelirsen o kadar iyi kilo verirsin...bak bu hafta bunun etkisini göreceksin inan

Ay kızlar cenaze evinde kuran a gittim o tombik ablalar bol yağlı kavurma pilav lokum helva pide nasıl görmüyor lar ağzım açık kaldı ben 2 ayran içtim sanki öcü benim gibi oldu

Deme öyle pamuğummmm , bende çok değil 7-8 ay önce öyle mevlütlerde tencere başından kalkmazdım .... servi için yanlış anlaşılmasın :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK200:Selamlar :KK200: Dershaneden eve yeni geldim, hemen menümü yazıcam :KK49: Geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın yapmam gereken bir sürüü işim var çünkü okul dergisinde editör oldum :sopa:
Ausencia Ausencia ve diğer tüm arkadaşlarım :KK66:

Menüm :
1 bardak çay
1 açma
1 muz

1 kase mercimek çorbası
Salata
Ayran
4 kaşık yaklaşık pilav

1 kase yayla çorbası
Ayran
1 dilim ekmek

6 çilek
Yeşilçay

Abooo açma 4 kaşık pilav :eek: kuzucuk ben seni geçerim ya ohh relakss :KK48:

Saadet rakiplerden birinin menüsü üstte ... bak bakalım dişli mi :rolleyes::rolleyes:

sonra da sen at bir menü ortaya ... iddialısın di mi bu hafta :KK5:
Tabii iddialıyım :rolleyes: benim menüm şu:
Sabah çay sadece

Öğlen
Köfte ızgara 4-5 tane
Ayran

Akşam
Patlıcan kebabı
Ayran
Salata

Su:2 lt yaklaşık
Spor yürüyüş (yarım saat anca vardır)